N1 Info » Vesti dana

http://rs.n1info.com/

N1 Info

Više od polovine građana Srbije za članstvo u EU

N1 Info pre 9 sati
Ukoliko bi sutra bio održan referendum sa pitanjem "Da li podržavate učlanjenje Srbije u EU?", 52 odsto građana Srbije bi glasalo za, saopštilo je Ministarstvo za evropske integracije. Istraživanjem javnog mnjenja "Evropska orijentacija građana Srbije" koje je krajem decembra sprovelo... »

BIRODI: Sikimić da podnese ostavku

N1 Info pre 12 sati
Biro za društvena istraživanja (BIRODI) pozvao je danas novoizabranog direktora Agencije za borbu protiv korupcije Dragana SIkimića da podnese ostavku i tako, kako su naveli, da svoj doprinos borbi protiv korupcije u Srbiji. "Pozivamo gospodina Sikimića da se povuče sa mesta direktora Agencije... »

Bežeći od psa dečak pao sa visine od pet metara

N1 Info pre 2 sata
Bežeći od psa koji ga je jurio u centru Niša, dečak star oko 15 godina propao je kroz staklenu kupolu podzemnog prolaza. U Kliničkom centru Niš rečeno je da je dečak zadobio blaži potres mozga i naprsnuće podlaktice. U niškom Kliničkom centru rečeno je da dečak nema teže povrede i... »

Astronauti u svemirskoj šetnji, postavljaju novi mehanizam

N1 Info pre 3 sata
Dvojica američkih astronauta izašli su u svemirsku šetnju da postave novi mehanizam za hvatanje, ili "šaku" na robotsku ruku Međunarodne svemirske stanice. Posao dvojice astronauta američke svemirske agencije NASA, Marka Vandea Heja i Skota Tingla će trajati šest i po sati. Vande Hej je... »

Svečano otvaranje septičke jame otkriva sumornu istinu

N1 Info pre 1 sat
U Miroševcima kod Leskovca danas je zaista svečano, i pred kamerama, otvorena septička jama koja će služiti lokalnoj osnovnoj školi. Izvor: N1 Prethodile su sumnje novinara da je poziv koji je stigao redakcijama medija na jugu Srbije pravi, pa se mnogi nisu ni odazvali, ali se ispostavilo da... »

Pomen povodom 76 godina od Novosadske racije

N1 Info pre 3 sata
Grad Novi Sad, zajedno sa Eparhijom bačkom i Jevrejskom opštinom, obeležio je godišnjicu Novosadske racije, kada su od 21. do 23. januara 1942. godine mađarski fašisti Mikloša Hortija na najsvirepiji način ubili i pod led bacili više od 1.200 Srba, Jevreja i Roma. Izvor: N1 Cveće je... »

Vesić tužio Balšu Božovića zbog "jelke" i povrede ugleda

N1 Info pre 7 sati
Gradski menadžer Goran Vesić tužio je predsednika beogradskih demokrata Balšu Božovića na ime naknade nematerijalne štete u iznosu od milion dinara za "pretrpljene duševne bolove zbog povrede časti i ugleda". Kako saznaje N1, Vesić je podneo tužbu Prvom osnovnom sudu u Beogradu zato što... »

Kako miriše svemir?

N1 Info pre 11 sati
Svemir miriše na automobilske trke - to je kombinacija vrućeg metala, gasova sagorevanja dizela i roštiljskog dima, a izvor takvog mirisa su umiruće zvezde, navode naučnici. Nusproizvod gašenja zvezda su spojevi neprijatnog mirisa - policiklični aromatični ugljovodonici. Ovi molekuli su... »

Mektić: Nismo tražili hapšenje Dodika, već informacije

N1 Info pre 6 sati
Ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić demantovao je tvrdnje da je od Srbije traženo da uhapsi predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, ali je naveo da su institucije BiH uputile zvaničan zahtev Beogradu da se proveri finansijska transakcija u vezi sa kupovinom Dodikove vile na Dedinju. "To... »

Vučić: Prioriteti EU, napredak ekonomije i stabilnost

N1 Info pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je predstavnicima međunarodne organizacije koja okuplja stranke desnog centra da su prioriteti zemlje članstvo u Evropskoj uniji, ekonomski napredak i stabilnost u regionu. Vučić je rekao da se tokom ove godine, uz pomoć bugarskog i austrijskog... »

©2018 Netmark d.o.o.