N1 Info » Vesti dana

http://rs.n1info.com/

N1 Info

Vučić "meri" izveštavanje N1: Više Dačića, nego mog govora

N1 Info pre 11 sati
Predsednik Aleksandar Vučić je, na pitanje N1 da li zna zašto osnivač i bivši predsednik SNS Tomislav Nikolić nije bio prisutan na svečanosti povodom 9. rođendana te stranke, odgovorio da to treba pitati njega. Vučić se osvrnuo i na izveštavanje N1 o tom događaju, procenivši da su... »

Kandidati Srpske liste pobedili u 9 od 10 opština

N1 Info pre 10 sati
Prema preliminarnim rezultatima Centralne izborne komisije kandidati Srpske liste su pobedili u devet od deset opština sa srpskom većinom. Drugi krug izbora na Kosovu biće održan u 18 opština, uključujući i Klokot-Vrbovac, opštinu sa većinskim srpskim stanovništvom. U severnoj Kosovskoj... »

Šabić: Pokušaj destabilizacije institucije poverenika

N1 Info pre 11 sati
Poverenik Rodoljub Šabić ocenjuje da to što "predstavnici vlasti uporno ponavljaju neistinu da je on bilo kada i bilo gde rekao 'da policija hoće da ga uhapsi' smišljen pokušaj destabilizacije Poverenika kao nezavisne institucije". MUP ponavlja da Šabić treab da se izvini policiji i... »

I mlađi sin Ivice Todorića dao iskaz tužilaštvu

N1 Info pre 3 sata
Mlađi sin Ivice Todorića, Ivan, je u Hrvatskoj i jutros je dao izjavu državnom tužilaštvu u Zagrebu, potvrdila je za N1 njegova advokatica Jasna Novak. Mlađi sin Ivice Todorića bio je izvan Hrvatske. "Ivica Todorić se tereti kao i ostali - za zloupotrebu u privrednom poslovanju i... »

Danas kišovito, temperatura pada na 9 stepeni

N1 Info pre 16 sati
U Srbiji će danas biti oblačno i kišovito, uz osetan pad temperature za 10 do 12 stepeni u odnosu na prethodne dane, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Ujutru na severozapadu, a posle podne na jugoistoku očekuje se oko 20 milimetara kiše za 12 sati. Krajem dana i tokom noći na... »

Novi Sad obeležava Dan oslobođenja

N1 Info pre 13 sati
Novi Sad danas obeležava Dan oslobođenja grada od fašizma u Drugom svetskom ratu. Na današnji dan pre 73 godine, posle trogodišnje okupacije u Novi Sad su ušle jedinice Narodnooslobodilačke vojske Jugoslavije, a ubrzo potom i trupe sovjetske Crvene armije. Tog 23. oktobra 1944. godine... »

Odbačena prijava Majki Srebrenice protiv Dodika

N1 Info pre 9 sati
Tužilaštvo BiH obavestilo je Udruženje žrtava i svedoka genocida i udruženje "Majke Srebrenice i Žepe" da neće sprovoditi istragu protiv predsednika Republike Srpske Milorada Dodika za izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje, razdora ili netrpeljivosti, jer ne postoje osnovi sumnje da... »

Erdogan na premijeri serije o Aliji Izetbegoviću

N1 Info pre 2 sata
Premijernom prikazivanju serije "Alija" o prvom predsedniku BiH Aliji Izetbegoviću, prisustvovali su danas u Ankari turski predsednik Redžep Tajip Erdogan i član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović. Premijerom, koja je održana u kompleksu Predsedničke palate u Ankari, ujedno je obeležena i... »

Raspisan evropski nalog za hapšenje Ivice Todorića

N1 Info pre 4 sata
Državno tužilaštvo u Zagrebu izdalo evropski nalog za hapšenje osnivača hrvatskog koncerna Ivice Todorića. Županijsko državno tužilaštvo u Zagrebu je, u okviru preduzimanja radnji iz svoje nadležnosti, prema Zakonu o pravosudnoj saradnji s državama članicama EU, izdalo evropski nalog za... »

AKV: Prijavite advokate koji zloupotrebljavaju lične podatke

N1 Info pre 13 sati
Advokatska komora Vojvodine (AKV) osudila je nezakonito i neetičko postupanje državnih organa i pojedinih advokata u slučajevima zloupotrebe ličnih podataka i uznemiravanja osoba u postupcima naknade štete u slučajevima saobraćajnih udesa i drugih štetnih događaja. Ta komora je u... »

©2017 Netmark d.o.o.