N1 Info » Vesti dana

http://rs.n1info.com/

N1 Info

Otvoren stečaj preduzeća Zastava kamioni iz Kragujevca

N1 Info pre 18 sati
Privredni sud u Kragujevcu otvorio je stečaj preduzeća Zastava kamioni zbog blokade računa od oko 3,3 milijarde dinara. Stečaj kragujevačke fabrike privrednih vozila predložilo je Ministarstvo privrede zbog trajnije nesposobnosti plaćanja, a sud je utvrdio da blokada računa traje od 18.... »

Vulin: Veselji može do Niša, ali kod istražnog sudije

N1 Info pre 14 sati
Komentarišući medijske navode da je kosovski predsednik parlamenta Kadri Veselji navodno zapretio da će Albanci tražiti da u sastavu Kosova bude i Niš, jer im on "istorijski pripada", ministar Aleksandar Vulin je saopštio da Veselji može do Niša, ali kod istražnog sudije. Ministar je rekao... »

Država kao kablovski operater

N1 Info pre 23 sata
Generalni direktor Telekoma Srbija izjavio je da je ta kompanija u pregovorima sa određenim brojem kablovskih operatera i da planira akvizicije nekoliko kompanija u toj oblasti. Imajući u vidu brojne zloupotrebe u raspolaganju javnim novcem u javnim kompanijama i u prošlosti i u sadašnjosti, kao... »

Protest u Prištini, traže oslobađanje komandanta OVK

N1 Info pre 12 sati
Nekoliko stotina građana protestovalo je danas ispred Palate pravde u Prištini zahtevajući oslobađanje bivšeg komandanta Oslobodilačke vojske Kosova i bivšeg ambasadora Kosova Sulejmana Seljimija. Učesnici protesta su isticali da se Seljimi "nezakonito i neopravdano" drži u zatvoru. Njegov... »

Svetska banka: Stopa siromaštva na rekordno niskom nivou

N1 Info pre 13 sati
Svetska banka saopštila je da je stopa siromaštva u svetu pala na rekordno nizak nivo, ali da usporavanje pada dovelo u pitanje cilj da se iskoreni ekstremno siromaštvo. Deset odsto svetske populacije živelo je s manje od 1,9 dolara dnevno u 2015. godini, dok je dve godine ranije taj procenat... »

Uhapšena dva muškarca zbog paljenja automobila u Vranju

N1 Info pre 13 sati
Policija je uhapsila je muškarca (23) iz Vranja i muškarca (35) iz okoline Trgovišta za koje se sumnja da su zapalili automobil u Vranju, saopštila je vranjanska policija. Za uhapšene se sumnja da su u utorak, 18. septembra u Bulevaru AVNOJ-a u Vranju zapaljivom tečnošću polili automobil... »

Rađa: Od sada tri postulata, ko to ne može da prati...

N1 Info pre 16 sati
Košarkaška reprezentacija Hrvatske je izgubila utakmice protiv Litvanije i Poljske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kini, a dva dana posle novog neuspeha medijima su se obratili selektor Dražen Anzulović, kao i funkcioneri košarkaškog saveza Dino Rađa i Stojko Vranković. Hrvatska je... »

Tasovac: Borba protiv rijalitija osuđena na neuspeh

N1 Info pre 17 sati
Direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac ocenio je da je direktna borba protiv rijalitija, koju je pokrenuo ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević, osuđena na neuspeh zato što "mehanizam društvenog sablažnjavanja upravo daje vetar u leđa i vidljivost rijalitijima". Tasovac,... »

Premijer Australije: Igle u jagodama su čin terorizma

N1 Info pre 22 sata
Premijer Australije Skot Morison izjavio je da sabotaža sa jagodama u koje su bile sakrivene igle za šivenje predstavlja teroristički čin. On je pozvao Australijance da prave kolače sa jagodama kako bi pomogli proizvođačima. Morison je zatražio i da se uvedu stroži zakoni i da se kazna za... »

Za mesec dana sednica Vlade s predstavnicima Srba s Kosova

N1 Info pre 13 sati
Za oko mesec dana trebalo bi da bude održana zajednička sednica Vlade Srbije sa predstavnicima srpskog naroda sa Kosova i Metohiji na kojoj će biti predstavljen investicioni plan za opštine sa srpskom većinom, saopštila je Kancelarija za KiM. Ma toj sednici će, takođe, biti usaglašene mere... »

©2018 Netmark d.o.o.