Svet

Bil Gejts primio vakcinu protiv korone: Milijarder na Tviteru objavio fotografiju pelcovanja (foto)

Večernje novosti pre 4 sati
OSNIVAČ kompanije Majkrosoft i američkih milijarder Bil Gejts otkrio je da je primio prvu dozu vakcine protiv korona virusa i zahvalio se svim ljudima koji su radili na pravljenju lekova i cepiva protiv COVID-19. - Jedna od koristi kao 65-godišnjak… »

Bajden već kuka: Ekonomska kriza se produbljuje

Večernje novosti pre 2 sata
EKONOMSKA kriza u SAD se produbljuje, upozorio je danas američki predsednik Džozef Bajden i poručio da administracija sada mora da preduzme velike akcije kako bi pomogla Amerikancima. Bajden je, obraćajući se u Beloj kući dok je predstavljao plan… »

Reagovala ruska ambasada zbog proterivanja diplomate: Optužbe su neutemeljene

Večernje novosti pre 2 sata
RUSKA ambasada u Albaniji saopštila je danas da je ''neosnovana i nategnuta'' odluka Tirane o proterivanju ruskog diplomate zbog navodnog kršenja epidemioloških mera. - Smatramo da su optužbe protiv Krivošejeva neutemeljene i nategnute. U tom… »

Nakon koliko vremena od vakcinacije stičemo imunitet? Ruski naučnik dao objašnjenje na ključno pitanje

Večernje novosti pre 3 sata
IMUNI odgovor na novi korona virus ne razvija se pre 32-45 dana nakon vakcinacije, ili maksimalno 52 dana posle, izjavio je danas Aleksandar Gorelov, zamenik direktora za nauku Centralnog istraživačkog instituta za epidemiologiju. - Znamo da se antitela… »

Tramp se oglasio prvi put posle inauguracije: Uradićemo nešto, ali ne još

Blic pre 8 minuta
Bivši predsednik SAD Donald Tramp, dok započinje svoj novi život kao stanovnik Floride, u kratkom obraćanju nagoveštava da će se vratiti na političku scenu. - Učinićemo nešto, ali ne još - rekao je Tramp u kratkoj izjavi u njegovom privatnom… »

Vojni rok u Grčkoj produžen za tri meseca

Blic pre 8 minuta
Vojni rok u Grčkoj produžiće se sa devet na 12 meseci, najavio je ministar odbrane Nikos Panajotopoulos, a takva je odluka doneta na sastanku Saveta za spoljne poslove i odbranu (KISEA) u četvrtak. Očekuje se da će vojni obveznici koji služe duž… »

Bil Gejts primio vakcinu protiv korone, nije objavio koju

Vesti online pre 2 minuta
Osnivač kompanije Majkrosoft i američkih milijarder Bil Gejts otkrio je da je primio prvu dozu vakcine protiv koronavirusa i zahvalio se svim ljudima koji su radili na pravljenju lekova i vakcine protiv Covid-19. Gejts, veliki pobornik vakcinisanja… »

Trudo o vakcinama: Narednih nekoliko nedelja izazov

Danas pre 21 minuta
Kanadski premijer Džastin Trudo saopštio je da je razgovarao sa izvršnim direktorom kompanije Fajzer Albertom Burlom o smanjenoj isporuci vakcina protiv kovida i naglasio da će narednih nekoliko nedelja biti pravi izazov. Trudo je novinarima rekao da… »

Bajden upozorio Amerikance: Ekonomska kriza zbog korone se produbljuje, potrebna akcija za pomoć građanima

Kurir pre 2 minuta
VAŠINGTON - Ekonomska kriza u SAD se produbljuje, upozorio je danas američki predsednik Džozef Bajden i poručio da administracija sada mora da preduzme velike akcije kako bi pomogla Amerikancima. Bajden je, obraćajući se u Beloj kući dok je… »

Policija hapsi saradnike Navaljnog: Ruske vlasti odlučile da zabrane demonstracije opozicije koje su najavljene za danas

Večernje novosti pre 14 minuta
MINISTARSTVO unutrašnjih poslova Rusije upozorilo je juče da će hapsiti sve one koji pozivaju građane na "masovne protivzakonite akcije", dok je portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio da se pokušaji organizovanja nedozvoljenih skupova i podsticanje… »

Svet, najnovije vesti »