Putovanja

Ryanair se nada povratku i normalizaciji avio saobraćaja u regionu krajem marta

Flynaissus pre 2 sata
Niskotarifna avio-kompanija Rianair koja je privremeno je obustavila sve svoje operacije na tržištima u regionu, nakon što je izvršni direktor avio-kompanije Michael O’Leari rekao da je mreža kompanije „propala“ zbog novih ograničenja… »

Ovaj hram ima istoriju za divljenje, uklesan je u steni, a turisti ga načisto obožavaju! (foto)

Alo pre 2 sata
Petra ili Rakma tj. Višebojna, kako su stari Nabatejci nazvali grad čudo je arhitekture koje je posle mnogo vekova u tami sramežljivo izašlo na svetlost dana tek pre nekoliko decenija. Petra ili Rakma tj. Višebojna, kako su stari Nabatejci nazvali… »

Vlasina - mesto gde se za 15 minuta promene četiri godišnja doba

RTS pre 4 sati
Jugoistok Srbije obiluje prirodnim lepotama, a kao predeo izuzetnih odlika izdvaja se Vlasinska visoravan kraj Surdulice. Iako je više posetilaca tokom prolećnih i letnjih meseci, i zima ima svojih čari na 1.200 metara nadmorske visine. Priroda miruje… »

Zlatibor pun gostiju, gondolom se već vozilo 10.000 turista (foto)

BizLife pre 4 sati
Da je zima na Zlatiboru poseban doživljaj za veliki broj turista svedoči još jedna uspešna zimska sezona. Nedostatak organizovanih prazničnih proslava i neizvesna epidemiološka situacija, koja nas prati i početkom 2021. godine, nisu osujetili… »

Zašto nikad ne treba da piješ vodu u avionu

Nova pre 4 sati
Stjuardesa Ket Kamalani ima TikTok profil na kojem otkriva tajne svog posla, ali i daje korisne savete za sve putnike u avio saobraćaju. Nedavno je postao viralan njen video u kojem upozorava ljude da nikako ne piju vodu na letu. “Pravilo broj jedan… »

Bez vakcine nema putovanja? Tehnološki giganti prave digitalni kovid pasoš

BizLife pre 6 sati
Grupa zdravstvenih i tehnoloških kompanija zajedno razvija digitalni kovid pasoš jer predviđaju da će vlade, avio-kompanije i druge kompanije uskoro početi da traže od ljudi dokaz da su vakcinisani. Koalicija poznata kao Inicijativa za vakcinaciju… »

Novo otkriće za sve ljubitelje hedonizma: Zašto ove zime morate da posetite Pržno

Noizz pre 1 dan
Uželeli smo se putovanja i o njima nikad nismo toliko pričali kao u poslednjih godinu dana. I dok za mnoge zemlje i dalje važe ograničenja, u Crnu Goru možemo da putujemo lako kao nekad – bez testova i karantina. A ko god je bio na moru u januaru… »

Zavirite na privatno tropsko ostrvo na kojem je noć 80.000 usd (foto)

BizLife pre 1 dan
Za one koji imaju novca, privatno ostrvo Maldivima idealno je za izolaciju i predah od globalne pandemije. Iako je većina odmarališta na Maldivima već relativno privatna, sa jednim imanjem po ostrvu, postoji nekoliko mogućnosti za putnike koji… »

Putovanja, najnovije vesti »