Putovanja

Na ovom mestu je odbranjena Srbija: Planina koja čuva spomen na Svetog Savu i hrabre srpske ratnike

Telegraf pre 1 dan
U blizini manastira Studenica, na putu prema Ivanjici, nalazi se Čemerna planina. Onako kako to samo priroda ume, Ibar i Studenička reka sa pritokama čine predeo planine Čemerno vrlo interesantnim. Na 1.579 metara nadmorske visine nalazi se Smrdljuč… »

Dobar provod, uživanje u moru i suncu, ali i u šopingu: Zbog čega je Bali raj za kupoholičare

Telegraf pre 12 sati
Ako spadate u red kupoholičara i odmarate na ovom ostrvu, ne propustite i atraktivne tržne centre. Bali je raj za kupce! Ljudi iz cele Azije i Australije često baš na to ostrvo dolaze da kupuju i to čine zbog velikog izbora i razumnih cena… »

U najlepšem evropskom vozu svi gase telefone

Nova pre 17 sati
Vožnja najluksuznijim vozom u Evropi traje osam sati, polazna tačka je Cermat, krajnja St. Moric, a oni koji su imali sreće da se ukrcaju kažu da je doživljaj kao putovanje kroz vreme u kojem sve brige iz svakodnevnog života odjednom prestanu da… »

Izuzetan u svakom smislu: Posetite Antaliju i uživajte u odličnom hotelu Royal Holiday Palace 5*

Blic pre 18 sati
Ovaj izuzetno komforan i luksuzan hotel nalazi se u Antaliji, Lara na svojoj plaži, oko 20km od starog grada u Antaliji i oko 15km od aerodroma Antalija. Royal Holiday Palace 5* je deo lanca Stone Group Hotels. Otvoren je aprila 2011. godine. Zauzima… »

Nove korona mere Švajcarska stavlja Srbiju na listu visokorizičnih zemalja

Alo pre 10 sati
Od ranih jutarnjih sati u ponedeljak, 27. septembra, putnici iz Albanije, Jermenije, Azerbejdžana, Bruneja, Japana i Srbije biće podvrgnuti novim ograničenjima za ulazak u Švajcarsku. Promena pravila ulaska za dolaske iz ovih zemalja usledila je nakon… »

Kuršumlijska banja izranja iz sna i poziva i turiste i stanovnike

RTS pre 1 dan
Kuršumlijska banja jedna je od najstarijih u Srbiji i u njenim lekovitim vodama uživali su još stari Rimljani. Ne radi već dve decenije, što je dovelo do masovnog iseljavanja stanovništva. Obnovom hotela, koji će biti završen naredne godine… »

Obučena Trijumfalna kapija – vizija stara šest decenija

Nova pre 1 dan
Trijumfalna kapija u tkanini bila je dugogodišnja vizija pokojnih umetnika Krista Javaševa i Žan-Klod De Žilebon, koja se nakon dugo vremena i planiranja zaista i realizovala ovog septembra u Parizu. Nakon tri meseca građevinskih radova (1200 radnika… »

Nekad su se u njoj skrivali hajduci, a danas jedna od najposećenijih Ulaz u Stopića pećinu biće besplatan na Svetski dan…

Alo pre 1 dan
Povodom obeležavanja Svetskog dana turizma u ponedeljak 27. septembra ulaz u Stopića pećinu biće besplatan za sve posetioce. Ovaj lokalitet nekoliko godina unazad je među najposećenijim u čitavoj Srbiji i nalazi se na samo devetnaest kilometara od… »

Šarm septembarskog sunca: Uhvatite divnu bronzanu boju na privatnoj plaži u hotelu na sopstvenom poluostrvu

Blic pre 1 dan
Sunce, najlepši specijaliteti Turske i sveta, i ugodno i toplo i u septembru, a uz to plavetnilo mora, toliko bistrog da je teško zamisliti, zatim istorija i tradicija okoliša spojeni sa savremeno uređenim hotelima. Sve ovo čini Bodrum, pa je naša… »

Putovanja, najnovije vesti »