Putovanja

Čovek koji poklanja avio karte za prvu klasu ako ga prepoznate na aerodromu

Noizz pre 45 minuta
Uz sedišta u avionu za prvu klasu, Gilbert Ot i njegovi sponzori poklanjaju i noćenje u luksuznim hotelima, kao i besplatne večere u vrhunskim restoranima s Michelinovim zvezdicama. Dovoljno je samo da ga prepoznate. Da li ste čuli za Gilberta Ota? I… »

Država sledeće godine verovatno preuzima sve neprodate banje

Daljine pre 3 sata
Država je u ovoj godini objavila oglase za prodaju tri srpske banje, a sudeći po iznosu novca koji će Republička direkcija za imovinu dobiti naredne godine, prodavaće i preostale, koje, inače, čekaju na privatizaciju, piše Dnevnik. Naime, ove… »

Sa Barcino Tours-om leto je već počelo

Večernje novosti pre 18 sati
Da, dobro ste pročitali! Barcino Tours protiv niskih temperatura bori se visokim popustima. Da, dobro ste pročitali! Barcino Tours protiv niskih temperatura bori se visokim popustima. Zato su decembar i januar vreme najvećih first minute popusta kod… »

Najbolja skijališta na koja možete da odete ove zime

Daljine pre 24 sata
Ako već niste prebrinuli svoj turistički aranžman za zimsku sezonu, tj. rezervisali neki smeštaj u ski centru, imamo nekoliko predloga za vas. Bilo da želite da vidite gde na skijanje idu poznati, volite skijanje van utabanih staza, ili ni na… »

„Ledena šuma“ oduševiće ljubitelje klizanja

Vesti online pre 24 sata
Ledena šuma je klizalište sa pratećim sadržajima koje je u Dunavskom parku instalirano u periodu novogodišnjih i božićnih praznika. Sačinjeno je od centralnog natkrivenog klizališta, staze za klizanje oko jezera u parku, kućica sa zimskim… »

Putovanja, najnovije vesti »