Putovanja

Letovi Beograd – Amsterdam od maja kompanijom KLM

Daljine pre 1 sat
Beograd i Amsterdam će biti povezani direktnim letovima holandske avio-kompanije KLM Royal Dutch Airlines počev od 13. maja 2021. godine. U početku će na ovoj relaciji KLM-ovi avioni leteti tri puta nedeljno, a prema planu avio-kompanije, od 11. juna… »

Sve što ste oduvek hteli da znate o "beogradskom moru": Odakle potiče ime ovog ostrva?

Telegraf pre 1 sat
Kratka istorija Ade Ciganlije. Ada Ciganlija je verovatno jedna od omiljenih vikend destinacija svih Beograđana. Idealna je za vožnju bicikla ili ležernju šetnju i druženje, a tokom leta služi kao beg od vrućine. Ovo rečno ostrvo na Savi u… »

Članice EU zahtevaju uvođenje kovid pasoša: hoće li ljudi koji nisu vakcinisani uopšte moći da putuju

Noizz pre 24 sata
Austrijski kancelar Sebastijan Kurc zahteva od EU uvođenje evropskog pasoša o vakcinaciji i preti da će, ako to ne bude usvojeno, Austrija naći način za uspostavljanje slobode kretanja i putovanja. Takav pasoš već ima Izrael, a žele, kako je… »

Merkel: "Korona pasoš" verovatno pre leta

Telegraf pre 12 sati
Nemačka kancelarka je dodala da će Evropskoj komisiji biti potrebno oko tri meseca da razvije tehničku osnovu za takva dokumenta. Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je danas da će digitalni sertifikati o vakcinaciji, koji će omogućavati… »

Neotkriveni raj u Grčkoj – ostrvo tajni

Nova pre 13 sati
Grčka ima više od 3.000 ostrva, tako da je idealna za one koji traže netaknutu prirodu i lepotu koja još nije zatrpana gomilom turista. A za one koji uz to žele i dozu misterije, bajkovitosti, uzbuđenja - Kitera, "ostrvo tajni" i dom boginje… »

Statue božanstava donose sreću i prosperitet: Nije dobro za savest ili vašu sreću da ih samo bacite

Telegraf pre 13 sati
Dok svakodnevno brine o 3.000 napuštenih statua božanstava, 88-godišnji starac iz Hong Konga veruje da će to uticati i na blagoslov koji će lično dobiti. Lokalno stanovništvo u Hong Kongu duboko veruje da nikada ne bi trebalo bacati statuu… »

Najstarija avio-kompanija na svetu počinje da leti za Beograd

BizLife pre 19 sati
Počev od 13. maja 2021, holandska avio-kompanija KLM Royal Dutch Airlines će direktnim letovima povezivati Beograd i Amsterdam. U početku će na ovoj relaciji KLM-ovi avioni leteti tri puta nedeljno, a prema planu avio-kompanije, od 11. juna 2021… »

Retko lep prizor: Nijagarini vodopadi kao iz bajke (foto/video)

BizLife pre 21 sat
S obzirom na to da je taj prizor vrlo retko viđen, samim tim veoma je i atraktivan, a turisti koji su se zatekli na Nijagarinim vodopadima mogli su da vide i fotografišu veoma neobičan prizor. Ipak, kako navode mediji, iako se u nekim momentima čini… »

Tužna pozicija Srbije na listi poželjnih destinacija

Nova pre 21 sat
U novom izveštaju Evropske komisije za putovanje (ETC), Srbija se, nažalost, nije našla među najpoželjnijim destinacijama, kad se radi o putovanjima unutar evropskog kontinenta. Mesečni izveštaj sa naslovom “Praćenje stavova prema domaćem i… »

Čuvenu srpsku banju proslavio je Nušić: Ime je dobila po ptici koja je ovde otkrila lekovite izvore

Telegraf pre 24 sata
Legenda koja prati otkriće lekovitih izvora Sokobanje se i danas prenosi sa kolena na koleno. U želji da pomogne svom prijatelju da bolje prodaje razglednice u Sokobanji, čuveni srpski komediograf Branislav Nušić je na jednoj od njih napisao… »

Putovanja, najnovije vesti »