Putovanja

Hrvati neće ni Srbe trošadžije: Gosti iz naše zemlje nisu poželjni, iako su galantniji od Nemaca

Večernje novosti pre 32 minuta
Komšije tvrde da im nisu potrebni gosti iz Srbije, iako im je turistička privreda dramatično ugrožena. Srbi dnevno troše 95, a Nemci 65 evra. Ulazak samo uz rezervaciju. SRPSKI turisti, čini se, ove godine, više nego ikad, nisu poželjni u Crnoj… »

Mesto na kom automobili idu uzbrdo bez upaljenog motora

Nova pre 3 sata
Brdo koje se nalazi tridesetak kilometara od grada Leha u indijskoj regiji Ladakh je popularna turistička atrakcija. Ovo mesto se prostire na nadmorskoj visini od 4.200 metara pored reke Sindhu na putu koji spaja Leh i Kargil, piše Punkufer. Ako na… »

Epidemija nije snizila visoke cene hrvatskih letovališta

Večernje novosti pre 13 sati
Bez obzira na to što mnoge zemlje pokušavaju da obnove svoj turizam davanjem ustupaka, hotelijeri u Hrvatskoj odlučili su da ne smanje cene noćenja. Bez obzira na to što mnoge zemlje pokušavaju da obnove svoj turizam davanjem ustupaka, hotelijeri u… »

Građani Srbije mogu putovati u Grčku, Mađarsku, Rumuniju i Bugarsku, u Hrvatsku sa rezervacijom, ali ne i Crnu Goru

Daljine pre 1 dan
Građani Srbije bez negativnog rezultata testa na korona virus (PCR) mogu putovati u četiri države. To su Mađarska, Rumunija, Bugarska i Grčka. U Hrvatsku i Crnu Goru se još uvek ne može. Ovo je saopštio Aleksandar Seničić, direktor Nacionalne… »

Na sunčanje sa zebnjom

Vesti online pre 13 sati
Turistička predsezona je zbog korona virusa na najpopularnijim primorskim destinacijama počela bez stranih turista. Na plažama je za sada lokalno stanovništvo koje je, sudeći prema snimcima iz Grčke i Italije, zbog duge samoizolacije, masovno… »

Turska otvara hotele u junu: Hoćemo li samo uz pcr test na letovanje?

Večernje novosti pre 18 sati
Turska planira i sprovođenje programa sertifikacije u turističkim objektima do kraja maja. Objekte koji su dobili ovaj sertifikat objaviće već počev od 1. juna. "U junu ćemo početi postepeno da otvaramo naše hotele. Tokom ovog procesa smo u… »

Vodeći hrvatski epidemiolog: Građani Srbije mogu da uđu u Hrvatsku i odu na more

Luftika pre 19 sati
Vodeći hrvatski epidemiolog Krunoslav Capak za portal Nova konačno je imao pozitivne reči za građane Srbije. „Dovoljno je da građani Srbije rezervišu smeštaj u Hrvatskoj, pokažu dokaz na granici gde i kod koga idu i mogu ući u zemlju i otići… »

Đačke ekskurzije moguće su od 1. juna

Daljine pre 20 sati
Od prvog juna mogu da se organizuju đačke ekskurzije, rekao ministar prosvete Mladen Šarčević, i precizirao da će maturanti, ukoliko su imali predviđena putovanja u inostranstvo, morati da ih zamene nekom destinacijom u Srbiji. „Ja sam prosledio… »

Izvo'lte, Srbi! Grci nama neće tražiti potvrdu na ulasku u zemlju - englezi besni!

Večernje novosti pre 19 sati
Dok Crna Gora zabranjuje ulazak srpskim turistima na njihov deo Jadrana, u nekim mediteranskim zemljama gosti iz Srbije su privilegovani. Grčki premijer Kirijakis Micotakis je, na olakšanje evropskih kupača, objavio da sezona u ovoj zemlji, koja se… »

Par putovao po svetu u potrazi za tajnim lokacijama na kojima su se snimale kultne filmske scene - rezultati su genijalni

Noizz pre 19 sati
Par iz Nemačke, Robin Lachhein i Judith Schneider putovali su po svetu kako bi pronašli tajne lokacije na kojima su snimljene neke od kultnih kinematografskih scena. Koristeći iste kostime kao iz filmova, te iste poze, oni su napravili fotografije koje… »

Putovanja, najnovije vesti »