Putovanja

Prošla je sezona! Idealno vreme da posetite ove četiri plaže

Vesti online pre 12 sati
Za sve ljubitelje vansezonskog letovanja donosimo prikaz četiri plaže koje su u ovom periodu ubedljivo najlepše... Putovanje van sezone donosi niz izvrsnih pogodnosti, posebno zbog nižih cena smeštaja i letova. Vreme će možda biti malo nepredvidljivije nego u sezoni, ali bez obzira na to da... »

Kako da niko u stranoj zemlji ne provali da ste turista – ako to ne želite

Daljine pre 5 sati
Odudaranje od nepoznatog okruženja u kom ste se obreli kao stranac ume da bude neprijatno iskustvo u vašem životu, ili da vas, daleko bilo, košta istog. Zato ne bi bilo loše da ovladate načinima kojima se, u slučaju potrebe, možete obezbediti da niko od starosedelaca ne provali da ste... »

Jedinstvena oaza za odmor: Sjajan način da se posvetite sebi i pobegnete od svakodnevnih obaveza

BK TV pre 7 sati
Beograd nudi mnogo, ali u moru ponuda koje pruža možemo da pronađemo samo našu oazu za odmor. Stres na poslu, gužva u gradu, svakodnevne aktivnosti koje imamo nas iscrpe, a nismo uvek u prilici da otputujemo u neki mirniji kraj, tada se dešava da tražimo rešenje u našem okruženju i... »

Štampani turistički vodiči prodaju se kao alva

Daljine pre 9 sati
Posle čitave decenije neprestanog pada prodaje, uzrokovanog pojavom mnogobrojnih specijalizovanih mobilnih aplikacija, štampani vodiči za turistička putovanja dve godine zaredom ponovo beleže rast. Stručnjaci koji prate trendove u izdavaštvu na engleskom govornom području ističu da je za... »

Zašto turisti manje posećuju jednu od najlepših zemalja Evrope?

Vesti online pre 1 dan
Portugalija je posle sedam godina snažnog rasta turističkih dolazaka koji je pogodovao privrednom rastu, zabeležila u avgustu 2018. godine pad broja stranih posetilaca za 2,0 procenta, pokazuju objavljeni zvanični statistički podaci. Državni zavod za statistiku (INE), koji prati boravak u... »

Pretraga mobilnih telefona na granici: 11 saveta za bezbedno putovanje

Daljine pre 1 dan
U poslednjih nekoliko godina sve su češće pomalo (malo više) uznemirujuće vesti o ljudima zaustavljenim na graničnom prelazu jer je pretraga mobilnih telefona i ostalih digitalnih uređaja putnika, retka, ali se ipak dešava. Na kongresu Haos u komunikaciji (u organizaciji hakerske grupe... »

©2018 Netmark d.o.o.