Putovanja

U Budvi Grad teatar, u kotoru art festival: Bogat kulturni program na crnogorskom primorju tokom celog leta

Blic pre 2 sata
Godinu i duže od početka pandemije korona virusa, pod simboličnim motom “Povratak u život”, u Budvi se ovog leta odvija još jedan Grad teatar. Uz tradicionalnu organizaciju tokom letnjih meseci, a od osnivanja, 1987. godine, taj festival obnavlja… »

Ove godine goste Zlatibora očekuje i bogato kulturno leto

RTS pre 3 sata
Uz trenutno najposećeniju turističku atrakciju, najdužu panoramsku gondolu na svetu, bogatu ponudu u planinskom centra Tornik i druge zanimljive sadržaje, turistički poslenici Zlatibora očekuju još jednu uspešnu letnju sezonu. Tome će doprineti i… »

Prevara sa Gugla oko PLF obrasca za Grčku na koju nasedaju mnogi srpski turisti

Nova pre 3 sata
Dosta je nedoumica bilo otkad su se kao uslov za ulazak u Grčku pojavili PLF obrasci, a u svemu tome je i zabuna – da li se plaća. Kako navodi Grčka info, i dalje se javljaju ljudi koji nasedaju na prevaru sa Gugla oko PLF obrazaca. Naime, kada u… »

Da li se zatvara letnja sezona u Turskoj od 1.: Septembra? Mesec avgust je možda poslednja prilika da uživate na moru ovo…

Blic pre 6 sati
S obzirom na ogroman interes naših turista za letovanja u Turskoj i veliki broj autobusa i čarter letova koji su rasprodati skoro celo leto, kontaktirali smo neke od renomiranih agencije da proverimo gde još uvek ima slobodnih mesta i za koje… »

Šta dobiješ kao najjeftiniji smeštaj na moru u Crnoj Gori

Nova pre 7 sati
U Crnoj Gori nije ostalo još mnogo slobodnih mesta za one koji bi da tamo letuju, ali i dalje je do kraja leta moguće naći krevet. Najpovoljinije ponude idu čak od 12 evra za noć za dvoje, s tim što je jasno da u tom slučaju ne treba očekivati… »

Ne znaju kako da opišu njenu lepotu, pa kažu da je došla iz raja: Ovo je reka razlivenih dijamanta

Telegraf pre 8 sati
Ovo čudo prirode izgleda kao iz bajke. Da li ste čuli za reku Rio Cano Cristales, reku razlivenih dijamanta? Poznata je još kao "reka koja je izbegla raj", "duga koja se topi“ i slovi za jednu od najlepših reka na svetu. Nalazi se u Nacionalnom… »

More, reka i planina: – sve je u kemeru: Najbolja kombinacija za uživanje – odličan hotel i prirodne lepote

Blic pre 8 sati
Kemer je tipičan primorski grad koji se nalazi oko 40 km zapadno od Antalije. Ime je dobio od turske reči ’pojas’, po reci koja se vijuga kroz ovaj grad. Jedna od glavnih atrakcija svakako su njegove prirodne lepote, uključujući more, podgorine… »

Od danas nova pravila za ulazak stranaca u Srbiju: Evo pod kojim uslovima je to moguće

Telegraf pre 9 sati
Sa primenom ove odluke počelo se 24. jula u ponoć. U Srbiju od danas mogu ući stranci sa potvrdom o potpunoj vakcinaciji koju izdaju Gruzija, Monako, Kipar, Liban, Moldavija, San Marino, Tunis, Hrvatska i Slovačka. U skladu sa novom odlukom Vlade… »

Sedam stvari bez kojih ne treba kretati na put

Nova pre 18 sati
Pakovanje za putovanje može da bude nekad baš zamorno. Šta li smo spakovali, šta tek treba, da li smo nešto zaboravili... Zato je vrlo važno napraviti sebi spisak stvari za put - bez kog nigde ne idemo. Spisak za out je prva i osnovna stavka svakog… »

Znate li za hrvatsko ostrvce koje je moguće obići u samo 600 koraka (foto)

BizLife pre 24 sata
Pripada grupi Paklenih/Paklinskih ostrva, koja su dobili ime po vrednoj borovoj smoli, a njegova dužina i širina iznose oko 150 metara. Borova smola se tu koristila kao zaštitni premaz za drvene brodove i čamce. A post shared by v t sailor… »

Putovanja, najnovije vesti »