Putovanja

Zaplovite u najbolje letovanje ikad: Titanic Deluxe Golf Belek, drugo ime za luksuz

Večernje novosti pre 14 sati
Agencija 1A Travel je već početkom godine krenula sa rezervacijama aranžmana za letovanje, a kao i prethodnih godina postoji veliko interesovanje putnika da svoj aranžman uplate već u toku zimskih i prolećnih meseci. Agencija 1A Travel je već početkom godine krenula sa rezervacijama... »

Skrivena komuna sa 400 stanovnika - tu važi samo jedno pravilo

Vesti online pre 17 sati
Serenbe je eko komuna skrivena među 400 hektara šumskog područja južno od Atlante u Sjedinjenim Američkim Državama. Zajednica je stvorena pre petnaestak godina prema dizajnu arhitekte Filipa Taba i idejama bračnog para Najgrin koji u njoj žive. Osnovna ideja komune je život bez stresa,... »

Kineskih turista nikad više

Večernje novosti pre 23 sata
Sve više dolaze i Portugalci, Kanađani, Japanci, Korejci, Brazilci... BROJ stranih turista koji posećuju našu zemlju raste, a dolasci gostiju iz regiona obaraju rekorde. Istina, beležimo pad broja turista sa Islanda, ali zato sve više dolaze Portugalci, Kanađani, Južnoafrikanci, Japanci,... »

Dobila jabuku u avionu, a onda i kaznu od 500 dolara

B92 pre 6 sati
B92: Dobila jabuku u avionu, a onda i kaznu od 500 dolara
Jedna žena dobila je novčanu kaznu od 500 dolara od američke Agencije za carinu pošto je, kako je rekla, u njenoj torbi nađena jabuka koju je u avionu dobila besplatno za užinu. Kristal Tedlok, koja je putovala iz Pariza ka SAD, rekla je da je sačuvala voćku za dalji let ka Denveru, preneo... »

Da li će zbog ovoga i druga klasa u avionu postati luksuzna?

B92 pre 1 sat
B92: Da li će zbog ovoga i druga klasa u avionu postati luksuzna?
Ruska niskobudžetna aviokompanija Pobeda razmatra uvođenje mesta za stajanje u svojim avionima, saopšteno je iz te kompanije. "Razmatramo uređenje putničke kabine koja bi povećala efiskasnost i uticala na to da u prodaji bude što više jeftinih karata", kažu u Pobedi, čiju flotu trenutno... »

Šta obavezno treba da uradite pre svakog leta

B92 pre 6 sati
B92: Šta obavezno treba da uradite pre svakog leta
Rezervisali ste let, a onda i kupili avionsku kartu. Iako ste sigurni da imate sve potrebne informacije, vrlo je moguće da dođe do izmena do dana putovanja, a da vi to i ne znate. Avio-kompanije mogu da promene mesta sedenja u bilo koje vreme, iako mislite da ste platili baš za to određeno... »

Od juna letovi Damask-Beograd?

Mondo pre 2 sata
Prema tvrdnjama portala aviatica.rs, sirijska aviokompanija Cham Wings želi da od 1. juna ove godine poveže direktnim letom Damask i Beograd. Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac Navodi se da su u planu tri leta nedeljno - ponedeljkom, sredom i petkom, avionom "Erbas A320" koji ima 156... »

Britanski arhipelag koji izgleda kao srce Mediterana

B92 pre 6 sati
B92: Britanski arhipelag koji izgleda kao srce Mediterana
Ako želite ovoga leta da posetite London, ali vam je žao da godišnji odmor potrošiti samo na šetnju gradom i obilazak muzeja, trebalo bi da znate da i Englezi "konja za trku" imaju. Umesto Sicilije (Sicily) ili neke druge lokacije u Mediteranu, posetite ostrva Sili (Scilly)! Smešten oko 50... »

Avio-kompanija ostavila putnike u Meksiku: "Snađite se sami"

B92 pre 1 dan
B92: Avio-kompanija ostavila putnike u Meksiku: "Snađite se sami"
Desetine putnika ostalo je zaglavljeno na aerodromu u Meksiku nakon što je nakon prinudnog sletanja američka avio-kompanija San Kantri erlajns odlučila da ne pošalje drugi avion koji bi ih pokupio. Prinudno sletanje aviona prouzrokovale su snežne padavine, koje su na Međunarodni aerodrom... »

Bliži se leto, a Jadran po cenama najdalji

BizLife pre 1 dan
Foto: Pixabay Ukoliko nemate vikendicu ili rodbinu koja bi primila na koju nedelju, bolje je onda da odmor provedete van Hrvatske, pišu regionalni mediji. Prema podacima koje je The Independent preneo s Travel Supermarketa, internet portala za poređenje cena, značajno je povoljnije letovati u... »

©2018 Netmark d.o.o.