Putovanja

Ryanair se nada povratku i normalizaciji avio saobraćaja u regionu krajem marta

Flynaissus pre 8 sati
Niskotarifna avio-kompanija Rianair koja je privremeno je obustavila sve svoje operacije na tržištima u regionu, nakon što je izvršni direktor avio-kompanije Michael O’Leari rekao da je mreža kompanije „propala“ zbog novih ograničenja… »

Ovaj hram ima istoriju za divljenje, uklesan je u steni, a turisti ga načisto obožavaju! (foto)

Alo pre 8 sati
Petra ili Rakma tj. Višebojna, kako su stari Nabatejci nazvali grad čudo je arhitekture koje je posle mnogo vekova u tami sramežljivo izašlo na svetlost dana tek pre nekoliko decenija. Petra ili Rakma tj. Višebojna, kako su stari Nabatejci nazvali… »

Vlasina - mesto gde se za 15 minuta promene četiri godišnja doba

RTS pre 10 sati
Jugoistok Srbije obiluje prirodnim lepotama, a kao predeo izuzetnih odlika izdvaja se Vlasinska visoravan kraj Surdulice. Iako je više posetilaca tokom prolećnih i letnjih meseci, i zima ima svojih čari na 1.200 metara nadmorske visine. Priroda miruje… »

Zlatibor pun gostiju, gondolom se već vozilo 10.000 turista (foto)

BizLife pre 10 sati
Da je zima na Zlatiboru poseban doživljaj za veliki broj turista svedoči još jedna uspešna zimska sezona. Nedostatak organizovanih prazničnih proslava i neizvesna epidemiološka situacija, koja nas prati i početkom 2021. godine, nisu osujetili… »

Zašto nikad ne treba da piješ vodu u avionu

Nova pre 10 sati
Stjuardesa Ket Kamalani ima TikTok profil na kojem otkriva tajne svog posla, ali i daje korisne savete za sve putnike u avio saobraćaju. Nedavno je postao viralan njen video u kojem upozorava ljude da nikako ne piju vodu na letu. “Pravilo broj jedan… »

Bez vakcine nema putovanja? Tehnološki giganti prave digitalni kovid pasoš

BizLife pre 12 sati
Grupa zdravstvenih i tehnoloških kompanija zajedno razvija digitalni kovid pasoš jer predviđaju da će vlade, avio-kompanije i druge kompanije uskoro početi da traže od ljudi dokaz da su vakcinisani. Koalicija poznata kao Inicijativa za vakcinaciju… »

Novo otkriće za sve ljubitelje hedonizma: Zašto ove zime morate da posetite Pržno

Noizz pre 1 dan
Uželeli smo se putovanja i o njima nikad nismo toliko pričali kao u poslednjih godinu dana. I dok za mnoge zemlje i dalje važe ograničenja, u Crnu Goru možemo da putujemo lako kao nekad – bez testova i karantina. A ko god je bio na moru u januaru… »

Zavirite na privatno tropsko ostrvo na kojem je noć 80.000 usd (foto)

BizLife pre 1 dan
Za one koji imaju novca, privatno ostrvo Maldivima idealno je za izolaciju i predah od globalne pandemije. Iako je većina odmarališta na Maldivima već relativno privatna, sa jednim imanjem po ostrvu, postoji nekoliko mogućnosti za putnike koji… »

Putovanja, najnovije vesti »