Putovanja

Prinudna rasprodaja zbog korone: Avionska karta jeftinija od šoljice kafe

BizLife pre 10 sati
Foto: Pixabay Dve trećine domaćih letova planiranih za februar su otkazani što stavlja veliki pritisak na avio-prevoznike i aerodrome širom Kine. Ponajveće posledice epidemije oseća avio-industrija u Kini. Svakog dana u februaru je u proseku… »

Impozantne betonske građevine širom sveta

Putuj sigurno pre 4 sata
Na pomen betona prva asocijacija je ne tako lep prizor sivila ulica i zgrada urbane sredine, te ne možemo reći da je ovaj građevinski materijal nešto što povezujemo sa umetničkim delima koje je iznedrila arhitektura. Međutim, pre nego što ih u… »

Svetski stilovi arhitekture koji se sve više primećuju u Srbiji

Putuj sigurno pre 4 sata
Istorijski posmatrano, Srbija je tokom svog postojanja prolazila kroz različite periode koji su ostavljali snažne tragove na razvoj njene kulture i umetnosti. Ovo nije zaobišlo ni arhitekturu, te kada šetamo ulicama srpskih gradova možemo uočiti… »

Uređenje enterijera na Balkanu – kako se razlikuje od ostatka sveta

Putuj sigurno pre 4 sata
Enterijer je oduvek puno toga govorio o načinu života, navikama i kulturi, pa nije čudno to što se enterijer može grupisati i po regijama, odnosno zemljama u kojima se nalazi. Na primer, kada spomenemo minimalistički dizajn enterijera – prvo ste… »

O Jordancima za početnike: Život i predrasude

Daljine pre 12 sati
Svi idu u Jordan zbog nekadašnje prestonice Nabatejskog carstva, Petre, zbog pustinje Vadi Rum, riba i korala u Crvenom moru. Niko ne kreće u Jordan zbog Jordanaca. A oni su njegovo najveće iznenađenje. Jedna od prvih lekcija koju naučite o… »

Popusti za Tursku, Egipat i Grčku ističu!

Alo pre 13 sati
All inclusive ponuda! Ne dozvolite da Vam godišnji odmor zadaje brige jer „“ je za Vas pripremio najbolje ponude. Rezervišite letovanje već sada jer popusti ubrzo ističu. Čuvena ultra all inclusive ponuda, odličan provod, dobra hrana… »

Mali dijamant Bodruma: Hotel odlične usluge u kom ćete se maksimalno odmoriti

Večernje novosti pre 14 sati
Ono što je neprocenjivo je restoran hotela na otvorenom, iz kog se pruža pogled preko plaže, sve do jahti koje se šepure uz obalu. Uz ovakav doživljaj, svaki zalogaj će vam biti gušt. Na samoj obali Egejskog mora, u jednom od mnogima najdražih… »

Odmor koji se ne zaboravlja: Antalijska rivijera i nadaleko poznat hotel Delphin Imperial 5*

Blic pre 14 sati
Možda ovog leta tragate za idealnim mestom na kome biste sa svojom porodicom proveli miran odmor, ali i uživali u nekim laganim, letnjim sportovima i drugim aktivnostima. Sanjate o lepoj, peščanoj plaži, izuzetnim domaćinima, dobroj zabavi i novim… »

Mislili smo da raj ne postoji - a onda smo otkrili plažu koju Instagrameri obožavaju

Noizz pre 14 sati
Do sada smo mislili da raj ne postoji, a onda se pojavila plaža iz snova koju često viđamo na Instagramu. Na ostvu La Digue koje prišada Sejšelskim ostrvima, smeštena je jedna od najfotografisanijih i najlepših plaža na svetu - Source d’Argent… »

Gotovo da niko ne zna za njih: Piramide u pustinji Sudana (video)

Večernje novosti pre 23 sata
Visoke između šest i 30 metara, piramide imaju male baze i strme stranice, a sagrađene su između 720. i 300. godine pre nove ere. U SUDANU postoji 250 grobnica, ali ove piramide nisu popularne poput onih u Egiptu. Nakon što obiđete veličanstvene… »

Putovanja, najnovije vesti »