Putovanja

Zašto preći pola sveta do Vijetnama: Destinacija i za srce i za dušu (foto)

BizLife pre 6 sati
Foto: Privatna arhiva Sa svojom bogatom istorijom i prirodom od koje zastaje dah, putovanje u Vijentam sasvim sigurno ponudiće svakome mnoštvo izbora. Verovatno ni dva meseca ne bi bilo dovoljno da se obiđe sve što treba, ali Milena Jović prenosi… »

Turističke agencije ukidaju aranžmane za Veneciju

Večernje novosti pre 8 sati
Venecija će se zvati Veneto, jer agencije naplaćuju vaporeto, odnosno brodić, do Trga svetog Marka. NIJEDNA turistička agencija više neće prodavati aranžmane za Veneciju, jer putnicima naplaćuju kartu za vaporeto, odnosno brodić, do Trga svetog… »

Granični prelaz Rabe–Kibekhaza sa Mađarskom u opštini Novi Kneževac je otvoren

Daljine pre 12 sati
Novi granični prelaz sa Mađarskom Rabe–Kibekhaza u opštini Novi Kneževac mogu da koriste građani Srbije, Mađarske i Evropske unije, svakodnevno od 7č do 19č i namenjen je isključivo putničkom saobraćaju. Ovo je deveti drumski granični prelaz… »

Prolom i Lukovska banja obaraju rekorde, tome doprinelo nekoliko faktora

Večernje novosti pre 21 sat
Poslednjih godina banje na području kuršumlijske opštine privlače sve više pažnju. PROLOM BANjA - Od početka godine Prolom i Lukovska banja zabeležile su više od 150.000 noćenja, što ovogodišnju sezonu u ovim banjama čini najuspešnijom do… »

Srpski hotelijeri postali članovi evropskog udruženja HOTREK

Večernje novosti pre 1 dan
Svakog meseca se, u proseku, otvaraju po dva hotela. Spremni smo za Olimpijadu. EVROPSKO udruženje hotela, restorana i kafića HOTREK je na 79. Generalnoj skupštini u Dubrovniku primilo u članstvo HORES Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske… »

Danijela sama obišla lepote i užase sveta, kada vidite zašto možda krenete njenim stopama

Večernje novosti pre 1 dan
Svetski putnik Danijela Ćirović (45) odgovara na pitanje: Zašto putujem sama? NEMA tu mnogo mudrosti, još na fakultetu sam shvatila da, ako dečko ili drugarica neće ili ne mogu da idu u bioskop, to ne znači da ja ne treba da odgledam film, a isto… »

Kuvajt: Lice i naličje bogatstva

Daljine pre 1 dan
Kuvajćani su uljuljkani u bogatstvo stečeno prvenstveno izvozom nafte, a dobro prolaze i strani stručnjaci koje Kuvajt „uvozi“ kako bi realizovao ogromne infrastrukturne projekte i cilj da da postane finansijski i kulturni centar u regionu… »

Putovanja, najnovije vesti »