Putovanja

Proglašen je najneljubazniji grad na svetu: U njemu nezvanično živi 200.000 Srba

City magazine pre 16 sati
Stranci koji žive u Beču kažu da grad nudi odlične zdravstvene i transportne pogodnosti, ali da po neprijateljski nastrojenom stanovništvu ubedljivo vodi. Prema oceni predstavnika stranih kompanija i organizacija, koji su upućeni na rad u… »

11 mladića iz Zemuna je krenulo da osvoji Bjelašnicu, sedmorica su pronašli samo smrt

Luftika pre 11 sati
Jedanaest mladića, uglavnom iz Zemuna, korak po korak, butina upaljenih od napornog uspona, probija se kroz sneg planine Bjelašnice u Bosni i Hercegovini. Do vrha im nije ostalo mnogo, tek par stotina metara, ali sve jači vetar diže snežnu prašinu i… »

Gradovi u Evropi u kojima vaš novac ove zime vredi više

Nova pre 15 sati
Ako razmišljate gde ćete na vikend putovanje. Novo istraživanje kompanije za iznajmljivanje automobila DiscoverCars.com otkrilo je koje su evropske destinacije dobre za odmor ove zime – ako tražite zimski „city break“, onda je dobra ideja da… »

Novogodišnja putovanja već od 29 evra – i najtraženija među srpskim turistima

Nova pre 22 sata
Već od 29 evra. Srbi već uveliko planiraju gde će dočekati Novu godinu. Za skijaše je tad špic sezone, aranžmani na srpskim planinama su najskuplji, a u najavi i razgrabljeni, dok je bekstvo u toplije krajeve za većinu i dalje egzotika u punom… »

Kako vam zvuče palme umesto jelke: Ove godine izaberite potpuno netipičan doček na obali Crvenog mora

Blic pre 23 sata
Godinu koju svi želimo da zaboravimo, kada niko nije putovao, a naše omiljene destinacije bile puste u svima poznatim okolnostima, mnogi hotelijeri su iskoristili da unaprede i poboljšaju svoju uslugu, a promene su dovele do toga da i gosti budu… »

Putovanja, najnovije vesti »