Putovanja

Koliko četvoročlanu porodicu košta letovanje u Egiptu

Nova pre 1 sat
Mnogi koji ove godine razmišljaju o moru misle i na Egipat. Porodice s decom trošak treba da dobro izračunaju pre puta jer sveukupno može da izađe i preko dve hiljade evra. Za leto u Egiptu prva asocijacija su obično hoteli u kojima imate sve što… »

Bodrum koji će vas osvojiti zauvek: Porodično letovanje, medeni mesec ili dobra zabava, sve na jednom mestu

Blic pre 12 sati
„Kada dođete na vrh brda, videćete Bodrum. Nemojte misliti da ćete otići isti odavde. I drugi su, poput vas, to mislili. Otišavši, ostavili su za sobom svoju dušu.“ – ovim rečima je čuveni turski pisac, poznat pod pseudonimom „Ribar iz… »

Pažljivo birajte kancelarijske stolice

Economy pre 1 dan
Vlasnici kompanija imaju puno briga, ali njihovi zaposleni često o tome niti razmišljaju, niti znaju dovoljno. Pored toga što moraju obezbediti sva finansijska sredstva, koja su potrebna kako za održavanje i napredovanje poslovnog procesa, tako i za… »

Sjajna prilika za zaradu: Država daje od 15 do 20 evra po čoveku, izdvojeno pet miliona dinara za dovođenje turista

Mondo pre 1 dan
Vlada Srbije usvojila je danas uredbu koja se tiče turizma. Vlada Srbije usvojila je danas uredbu koja se tiče turizma. Reč je o Uredbi o uslovima i načinu dodele i korišćenja sredstava za podsticanje unapređenja organizovanog turističkog prometa… »

Kako do Albanije: Povratna karta već za 40 eur

BizLife pre 1 dan
Logičan izbor pada na privatni automobil, ali mnogi imaju strah zbog rute koja je najkraća, tj preko Kosova. Međutim, oni koji su bili, uglavnom svedoče da nisu imali nikakvih problema. Naime, postoje dva puta do albanskog mora, preko Kosova i preko… »

Koliko leto u Turskoj košta porodicu s dvoje dece

Nova pre 1 dan
Turska je među najvoljenijim letnjim destinacijama u Srbiji i zato smo proverili koliko bi letovanje na turskom moru koštalo četvoročlanu porodicu iz Srbije. Leto u Turskoj obično podrazumeva boravak u hotelu sa više zvezdica na bazi usluge all… »

Pravo iz bajke Neobično selo u Rumuniji izgleda kao da su ga sagradile vile (foto/video)

Alo pre 1 dan
Legenda kaže da su mesto gde je dvorac sagrađen naseljavala magična bića. Foto: Shutterstock Zatvorite oči i setite se omiljene priče iz detinjstva. Onda pogledajte fotografije i recite iskreno – zar ovo mesto ne izgleda kao da u njemu žive… »

Uz KonTiki ovog leta do rodosa

Blic pre 1 dan
Vreme je za odmor! Budite dovoljno brzi i iskoristite specijalnu ponudu jer vas do magičnog grčkog ostrva Rodos, turistička agencija KonTiki vodi čarter letom po najpovoljnijim cenama koje se kreću od 429 evra. Imate još nekoliko dana, jer je… »

Zahvalnost za vakcine: Sarajevo subvencioniše hotelski smeštaj za 2.000 turista iz Srbije

Telegraf pre 1 dan
Lista odabranih smeštajnih objekata biti dostupna putem online platforme "Odmori u Sarajevu" Kao znak zahvalnosti na donaciji vakcina protiv koronavirusa Kantonu Sarajevo, Turistička zajednica Kantona Sarajevo je pripremila program subvencionisanja… »

More na jednoj dubrovačkoj plaži zagađeno fekalijama: Do daljeg se ne preporučuje kupanje

Telegraf pre 1 dan
Zagađenje je zvanično potvrđeno tokom redovnog ispitivanja mora. Na dubrovačkoj plaži Stara Mokošica more je zagađeno fekalijama, tj. bakterijom Ešerihijom koli, pa se do daljeg ne preporučuje kupanje, izvestili su u četvrtak iz… »

Putovanja, najnovije vesti »