Putovanja

Beograd kao havana: Turisti, uđite u jugo i vratite se u prošlost

Večernje novosti pre 10 sati
Glavni grad Srbije je raj za ljubitelje starih automobila, velikih - kao što su "krajsler" i "ford", ali i jednistvenih dragulja "Made in Yugoslavia" koji i dalje u hiljadama lutaju balkanskim putevima. "Pridruži nam se, druže!" - u Beogradu turisti mogu da se ukrcaju u "jugo" i posete nestalu... »

Crnogorski grad i zvanično obara rekorde u broju turista

Vesti online pre 2 sata
Za Budvu je prošla turistička godina bila rekordna, a ako je suditi po prošlomesečnoj poseti turista i ova sezona je počela sjajno što daje razloga za zadovoljstvo i optimizam, kaže direktor Turističke organizacije Budve Mladen Franović. Predstavljajući novinarima iz Srbije turističke... »

Malta, mali blistavi biser mediterana: Ostrvo okupano suncem, odeveno u kulturu i umetnost

Večernje novosti pre 22 sata
Na ostrvu, u državi, koja je veličine jednog malo većeg grada skupilo se toliko lepog, ali i toliko neobičnog, da bi prosto bio greh posetiti je samo radi kupanja i sunčanja. Iako verovatno razmišljate o tradicionalnom letovanju, što se dosta često svodi na misli o lepim, peščanim... »

Jedan od najlepših gradova na Jadranu uništili kruzeri

Vesti online pre 1 dan
Na prvom mestu nalazi se Venecija, jedan od gradova koji je najviše oštećen turizmom, gde su veliki putnički brodovi odigrali veliku ulogu u stvaranju neodrživog broja turista u gradu. "Kao i Venecija, grad Dubrovnik jednostavno nije dizajniran da se nosi sa tolikim brojem kruzera koji... »

Kako mladi putuju

Večernje novosti pre 16 sati
Destinacije koje nude dobar provod i litre alkohola više nisu najtraženije među omladinom. SUNCE, seks i sangrija - nekada se znalo da je ovo dobitna kombinacija kad je trebalo mlade privoleti da otputuju na neko mesto. Znali su to i prodavci turističkih aranžmana nudeći im upravo ovo "sveto... »

©2018 Netmark d.o.o.