RTS

U selu Stanci kod Kruševca poginula žena nakon pada sa traktora

RTS pre 1 sat
Večeras posle 18 časova u selu Stanci kod Kruševca stradala je četrdesetosmogodišnja ženska osoba koja je u trenutku nesreće upravljala traktorom, potvrđeno je RTS-u. Na traktor je, kako saznaje RTS bila prikačena mašina za baliranje sena, koja… »

Zvezda savladala Partizan i osvojila "duplu krunu"

RTS pre 5 sati
Fudbaleri Crvene zvezde savladali su u finalu Kupa Srbije ekipu Partizana sa 2:1 i tako osvojili "duplu krunu" i ove sezone. Kraj meča: Crvena zvezda - Partizan 2:1 72' - GOL! Nova majstorija Kataija, Zvezda vodi sa 2:1 Novi sjajan gol u finalu, ponovo… »

Žestoki udari na 40 gradova u Donbasu; Moskva: Civilni brodovi mogu da koriste luku Marijupolj

RTS pre 1 dan
Rat u Ukrajini ušao je u 92. dan. Najmanje sedam osoba je poginulo u granatiranju centra Harkova, saopštili su lokalni zvaničnici. Civilni brodovi mogu bezbedno da koriste luku Marijupolj pošto je opasnost od mina eliminisana, saopštilo je rusko… »

Vlada ograničila maloprodajnu cenu šećera i zabranila izvoz drva

RTS pre 8 sati
Vlada Srbije usvojila uredbu o ograničenju maloprodajne cene kristal šećera za sva pakovanja. Ograničenje za kilogram ostaje 89,99 dinara. Takođe, Vlada Srbije usvojila je odluku o privremenoj zabrani izvoza drvnih sortimenata od bitne važnosti za… »

Vulin povodom izjave Klička: Ko poredi KiM i Donbas, neka bude spreman da u poređenju ide do kraja

RTS pre 7 sati
Da Vitalij Kličko bilo šta zna o istoriji, znao bi da su Kosovo i Metohija deo Srbije i da nije moguće okupirati sopstvenu zemlju, poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin reagujući na izjavu bivšeg ukrajinskog boksera i aktuelnog… »

Nastavnica iz Juvaldea: Šaputala sam deci da će sve biti u redu, najdužih 35 minuta u mom životu

RTS pre 12 sati
Zbog duge istorije incidenata i napada vatrenim oružjem u američkim školama, tamošnji đaci prolaze kroz obuke kako bi znali šta da rade ako do toga dođe. Kada se napadač zabarikadirao u učionici đaka četvrtog razreda u Juvaldeu i počeo da… »

Samostalni sindikat "Fijata": Kompanija smatra da je višak 1.541 radnik

RTS pre 6 sati
Nakon hitno sazvanog sastanka vrha menadžmenta kompanije Fijat u Kragujevcu i reprezentativnog sindikata, Samostalnog sindikata, taj sindikat je saopštio da im je predočeno da kompanija smatra da je višak 1.541 radnik, od 2.016 zaposlenih. U… »

Vučić: U nedelju razgovor s Putinom, tema i ugovor o gasu

RTS pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će sa šefom ruske države Vladimirom Putinom razgovarati u nedelju u 11 sati, a jedna od tema biće i gasni ugovor. Napominje da nema razloga za uznemirenost kada je reč o snabdevenosti namirnicama… »

Vučić polaže zakletvu 31. maja

RTS pre 11 sati
Sednica na kojoj će predsednik Srbije položiti zakletvu pred poslanicima za drugi predsednički mandat biće održana 31. maja, saznaje RTS u Skupštini Srbije. Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić sazvao je za utorak, 31. maj, u 11 sati posebnu… »

Vučić obišao gradilište Sektora 6 obilaznice oko Beograda, zamolio da se ubrzaju radovi

RTS pre 13 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je gradilište Sektora 6 obilaznice oko Beograda, od tunela Streževica do Bubanj Potoka, dužine 9,6 kilometara i zatražio od izvođača da ubrzaju radove. Aleksandar Vučić je rekao da je zamolio izvođače… »

RTS, najnovije vesti »