RTS » Vesti dana

http://www.rts.rs

RTS

Koncert podrške u Kosovskoj Mitrovici

RTS pre 1 dan
RTS: Koncert podrške u Kosovskoj Mitrovici
Podršku srpskom narodu na Kosovu i Metohiji pružila je pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, koja je održala koncert u Kosovskoj Mirtovici. U Kosovskoj Mitrovici danas nije bilo protestnih okupljanja građana povodom taksi na uvoz robe iz centralne Srbije privremenih kosovskih instutucija niti ih... »

Koridor 10 – radovi na pet kosina, ostalo još kilometar i po auto-puta

RTS pre 1 dan
RTS: Koridor 10 – radovi na pet kosina, ostalo još kilometar i po auto-puta
U Grdeličkoj klisuri na Koridoru 10 aktivni su radovi na pet kosina i opremanje tunela Predejane i Manajle, izjavio je državni sekretar u Ministarstvu građevinarstrva, saobraćaja i infrastrukture Miodrag Poledica prilikom obilaska petlje Predejane. Miodrag Poledica kaže da je petlja Predejane... »

Rohani: Iranu sankcije, a Zapadu droga, izbeglice i bombe

RTS pre 1 dan
RTS: Rohani: Iranu sankcije, a Zapadu droga, izbeglice i bombe
Predsednik Irana Hasan Rohani kaže da bi Zapad mogao da zadesi "potop" droga, izbeglica i terorističkih napada ukoliko ponovo nametnute američke sankcije oslabe sposobnost Irana da obuzdava ove probleme, prenosi "Rojters". "Upozoravam one koji nameću sankcije da, ukoliko sposobnost Irana da se... »

Bandić prebačen u bolnicu

RTS pre 1 dan
RTS: Bandić prebačen u bolnicu
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je zbog plućne embolije hitno smešten na Kliniku za plućne bolesti Jordnovac. Njegovo stanje je stabilno. Doktori predviđaju da će uz potrebnu zdravstvenu negu boraviti u bolnici nedelju dana, nakon čega će nastaviti kućno lečenje. Zagrebački... »

Pronađena avio-bomba u Savi, nema opasnosti

RTS pre 1 dan
RTS: Pronađena avio-bomba u Savi, nema opasnosti
Ronioci su u Beogradu pronašli avio-bombu u Savi, u blizini Starog mosta, a zamenik gradonačelnika Goran Vesić kaže da će ona biti uklonjena i da nema opasnosti za građane. Bomba je pronađena na dubini od sedam metara, na oko dva metra od drugog stuba tramvajskog mosta, dok su ronioci... »

Vulin: Haradinaj čini sve da ponovo postane žrtva

RTS pre 1 dan
RTS: Vulin: Haradinaj čini sve da ponovo postane žrtva
Haradinaj je svojevremeno izjavio da oni nemaju spoljnu politiku, već da je njihova politika politika Sjedinjenih Američkih Država i računaju da će ih one štititi. To nije ništa novo, rekao je ministar odbrane Aleksandar Vulin odgovarajući na novinarsko pitanje da prokomentariše izjavu... »

Maler: Manafort lagao pred federalnim istražiteljima

RTS pre 1 dan
RTS: Maler: Manafort lagao pred federalnim istražiteljima
Bivši šef predizborne kampanje predsednika SAD Donalda Trampa, Pol Manafort, lagao je pred federalnim istražiteljima u vezi sa isplatom i kontaktima koje je imao sa zvaničnicima Trampove administracije, objavio je specijalni savetnik Robert Maler koji istražuje da li je Trampova kampanja iz... »

Putin: Svet se brzo transformiše, ne smemo zaostati

RTS pre 1 dan
RTS: Putin: Svet se brzo transformiše, ne smemo zaostati
Svet je u stanju moćne transformacije koja se dinamično odvija i ukoliko Rusija ne shvati na vreme šta i kako treba da radi, postoji mogućnost da zauvek bude u zaostatku, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin. "Svet je u celini u stanju transformacije: veoma moćne transformacije koja se... »

Najpoznatiji arheolog na svetu na tragu Kleopatrine grobnice

RTS pre 1 dan
RTS: Najpoznatiji arheolog na svetu na tragu Kleopatrine grobnice
Pronašli smo u najnovijim istraživanjima u Aleksandriji neke figure koje jako podsećaju na poznati lik Kleopatre sa novčića i verujem da bismo tamo mogli da otkrijemo njenu i grobnicu rimskog vojskovođe Marka Antonija, rekao je najpoznatiji egiptolog na svetu Zahi Havas u zemunskom pozorištu... »

Formirani svi nacionalni saveti nacionalnih manjina

RTS pre 1 dan
RTS: Formirani svi nacionalni saveti nacionalnih manjina
Svi nacionalni saveti nacionalnih manjina - ukupno 22 - konstituisani su u zakonski predviđenom roku, a očekuje se da će do početka januara oni usvojiti Statute i izabrati predsednike i članove ostalih tela, kaže pomoćnica za ljudska i manjinska prava i slobode u Ministarstvu državne uprave... »

Lalatović šokirao Nišlije!

Sportske.net  pre 5 sati  još 22 povezane

Kraj: Srbija - Rusija 25:29

Večernje novosti  pre 2 sata  još 18 povezanih

Partizan protiv "Građevinara", Bata protiv emocija (17.00)

Sportske.net  pre 9 sati  još 18 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.