Balkan

Dodik upozorava Bosnu: To je podvala međunarodne zajednice

Večernje novosti pre 2 sata
SRPSKI član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je novi visoki predstavnik u BiH nepoželjan i da je u pitanju podvala međunarodne zajednice. Dodik je ponovio da je visoki predstavnik nepotreban, te istakao da je protiv… »

Srbi su loš narod: Bakir ne krije prezir ni na televiziji, obrušio se i na Dodika (video)

Večernje novosti pre 1 sat
Srbi su loš narod, rekao je predsednik SDA Bakir Izetbegović, gostujući u „Dnevniku D“ Federalne televizije. Govoreći o stanju u BiH Izetbegović je između ostalog rekao: - Kažu nema loših naroda ima samo loših rukovodstava. Nisam siguran… »

Većina crnogorskih đaka se vraća u klupe: Oko 80 odsto škola se opredelilo za ovaj vid nastave za sve učenike

Večernje novosti pre 1 sat
OKO 80 odsto škola u Crnoj Gori opredelilo se da nastavu od naredne sedmice izvodi u školi, za sve učenike. Škole su mogle da biraju između ovog i onlajn modela organizacije nastave, saopšteno je Televiziji Vijesti iz Ministarstva prosvete CG… »

Komandir vatrogasaca i umetnik u duborezu: Njegove ikone krase i hramove u regionu

Blic pre 2 sata
Komandir trebinjskih vatrogasaca Spaso Rosić umetnik je u duborezu, a njegove ikone i drveni predmeti koje izrađuje krase i hercegovačke hramove. Spaso se devedesetih godina prošlog veka, u vreme rata, prvi put susreo s duborezom, koji je tada za… »

Migranti se kolju po tržnom centru: Čoveku brutalno porezano celo lice!

Večernje novosti pre 3 sata
U GARAŽI tržnog centra Merkator u Sarajevu, večeras je došlo do brutalne tuče migranata. Jedan migrant je posečen preko celog lica. Iz Operativnog centra MUP-a KS su potvrdili da je izbila tuča u Novom Sarajevu, javljaju mediji u Federaciji. Sukobi… »

Policajci opljačkali migranta? Skandal trese Banjaluku, saslušanja u policiji

Večernje novosti pre 3 sata
BANjALUČKA policija našla se na stubu srama zbog prijave o beskrupuloznoj krađi migranta u režiji policijskih službenika, koja se, prema prijavi, dogodila u banjalučkom naselju Lazarevo. Iako se prijava nije našla u zvaničnim saopštenjima… »

Još jedna počast stradalim putnicima: U Bijelom Polju obeležena godišnjica železničk nesreće

Večernje novosti pre 2 sata
POLAGANjEM venaca, rodbina, građani i rukvodstvo opštine Bijelo Polje još jednom su u petak odali počast žrtvama najteže železničke nesreće u Crnoj Gori u kojoj je poginulo 47 osoba. Najteža železnička nesreća u Crnoj Gori dogodila se 23… »

Taj crtež je groteskni deo Crne Gore: Predsednik Herceg Novog osudio uvredljivu karikaturu ministarke Vesne Bratić

Večernje novosti pre 2 sata
NAJOŠTRIJU osudu zbog uvredljive karikature ministarke prosvete, nauke, kulture i sporta Vesne Bratić koja kruži društvenim mrežama, uputio je predsednik Herceg Novog, Stevan Katić. -Situacija koju doživljava ministarka Bratić predstavlja… »

Čaputova sokoli „međaše“: Pismo zahvalnosti Dečjoj ambasadi od predsednice Slovačke

Večernje novosti pre 2 sata
PREDSEDNICA Republike Slovačke, Zuzana Čaputova, u pismu koji je poslala Dečjoj ambasadi „Međaši“ i maloj ambasadorki Mišel Mišković, zahavljuje se, od srca, na dobijenom visokom uzdarju ove humanitarne organizacije, koja deluje više od tri… »

“Pao” u popovima: Vozio sa lažnom hrvatskom dozvolom

Večernje novosti pre 2 sata
SLUŽBENICI Jedinice granične policije Bijeljina su na izlasku iz BiH na Međunarodnom graničnom prelazu Popovi otkrili falsifikovanu vozačku dozvolu Republike Hrvatske koju je na uvid dao G.B. (40), državljanin Hrvatske. Kontrolisan je u vozilu… »

Balkan, najnovije vesti »