Balkan

Političke svađe uništile nadu u zajednički izborni nastup u FBiH: Nesloga ubila "Srpsku listu"

Blic pre 4 sata
Srpske političke partije na predstojećim izborima u Federaciji BiH neće nastupiti sa zajedničkom “Srpskom listom”, iako su poslednjih dana vođeni intenzivni pregovori kako bi se došlo do kompromisa. Nakon što je inicijator ideje o formiranju “Srpske liste”, predsednik Saveza Srba iz... »

Nikšić: Uhapšen biznismen Ranko Radulović

Večernje novosti pre 5 sati
U Nikšiću po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva uhapšen biznismen Ranko Radulović. Nikšić - U Nikšiću je uhapšen biznismen Ranko Radulović i njegov bratanac Stefan po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva. Pored njih dvojice uhapšeno još osova, među kojima ima i stranih... »

Rasvetljen pokušaj ubistva: Beranca Eldina Šuntića jurili vespom i pucali

Večernje novosti pre 3 sata
Policija u ponedeljak veče uhapsila Berance Marka Zekića (27) i Radomir Đukića (35) zbog sumnje da su 10. juna oko 20 sati pokušali da ubiju sugrađanina. Zbog osnovane sumnje da su počinili krivična dela ubistva u pokušaju u sticanju sa krivičnim delom nedozvoljeno držanje oružja I... »

Novi protest ispred Sobranja, blokiran skopski bulevar

Večernje novosti pre 5 sati
Ispred zgrade makedonskog Sobranja i večeras su se okupili građani koji izražavaju neslaganje sa potpisanim dogovorom Makedonije i Grčke o promeni imena te bivše jugoslovenske republike u "Republika Severna Makedonija" Ispred zgrade makedonskog Sobranja i večeras su se okupili građani koji... »

Sa ocem planirao da beži u Ameriku?

Večernje novosti pre 6 sati
Kotoraninu osumnjičenom za ubistvo Ukrajinke određen pritvor . Arsenije Stanović (22) se krio u Albaniji. Pomagao mu otac. Albanski policajci mu stavili lisice na ruke, nakon dojave kolega iz Crne Gore. KOTORANIN Arsenije Stanović (22), osumnjičen za ubistvo Ukrajinke Anastazije Lašmanove... »

Braćo, čuvajmo srpsko ime!

Vesti online pre 2 sata
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik posetio je u subotu dijasporu u Austriji i Nemačkoj i poručio da Srbi treba da čuvaju svoj identitet i da ne odustaju od svog jezika i pisma. - Prošli smo satanizacije, stavljani na negativnu stranu percepcije - rekao je Dodik, koji je u Beču... »

Marković graditeljima ski centra: Dobro zasučite rukave, ili se svađamo

Večernje novosti pre 5 sati
Predsednik Vlade Crne Gore nenajavljeno obišao gradilište ski centra „Kolašin 1600“ i poručio izvođačima radova. NISAM zadovoljan kako se razvojni projekti realizuju, posebno kada su u pitanju rokovi a negde i kad je u pitanju kvalitet izvedenih radova. Ja neću da dozvolim da Kolašin,... »

Skoplje:Šok bombe, kamenice i suzavac, povređeno 7 policajaca, privedeno 25 osoba

RTV pre 1 dan
RTV: Skoplje:Šok bombe, kamenice i suzavac, povređeno 7 policajaca, privedeno 25 osoba
SKOPLJE - Sedam policajaca povređeno je večeras u nasilnim protestima ispred zgrade makedonskog Sobranja u Skoplju, dok je 25 demonstranata privedeno. Najnovije podatke saopštilo je makedonsko Ministarstvo unutrašnjih poslova, koje je navelo da je deo demonstranata upotrebio "rasprskavajuća... »

Otvoren granični prelaz, migranti ceo dan tražili da uđu

RTV pre 4 sata
RTV: Otvoren granični prelaz, migranti ceo dan tražili da uđu
SARAJEVO - Granični prelaz Maljevac između Hrvatske i BiH otvoren je ponovo večeras, nakon što se oko 200 migranata, koji su ceo dan pokušavali da pešice iz Velike Kladuše uđu u Hrvatsku bez odgovarujućih dokumenata, vratilo natrag u taj grad u BiH. Hina navodi da su migranti, nakon što su... »

Srbija pomaže srpskoj: Najavljena finansijska inekcija za “Kosmos” od oko 800.000 evra

Blic pre 16 sati
Predsednik RS Milorad Dodik i ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin održali su sastanak u Banjaluci, na kojem je razgovarano o saradnji u namenskoj industriji. Dodik je ocenio da je intervencionizmom stranaca devastirana namenska industrija u RS, dok u FBiH dobro posluje šest fabrika. Vulin je... »

©2018 Netmark d.o.o.