Balkan

Horor u Hrvatskoj šokirao region: Bosanca držali kao roba, prste i zube mu polomili čekićem

Blic pre 4 sata
Rasim Ćufurović, kome su čekićem polomili zube i prste, poreklom je iz BiH, tačnije iz Velike Kladuše. Jeziva sudbina i monstruozan način na koji je ovaj Bosanac mučen u Karlovcu šokirala je celi region. Naime, od 11 djece Džemile i Ahmeta Ćufurovića iz BiH, od kojih im je devetoro... »

"Euroblic" za: 20.10. Borci upozoravaju: Osuđeni smo na lagano umiranje

Blic pre 2 sata
"EuroBlic" u izdanju za petak, 20. oktobar, svojim čitaocima, kao i obično, donosi niz zanimljivih tekstova. Između ostalog, možete da pročitate: PREDSTAVA ZA JAVNOST Rezolucijom prete kao praznom puškom Referendum će biti suspendovan u novembru Privrednici moraju da kažu kakav im kadar... »

“Kriminal se ne isplati” Bivšem gradonačelniku Bihaća oduzeta kuća

Blic pre 3 sata
Bivšem gradonačelniku Bihaća, Emdžadu Galijaševiću, privremeno je oduzeta kuća u ulici Kralja Tvrtka, ukupne površine 238 metra kvadratna i poverena na upravljanje Federalnoj agenciji za upravljanje oduzetom imovinom. Rešenje da se od Galijaševića i drugih privremeno oduzima nekretnina... »

Najlepša banjalučka bašta propada već 20 godina: Kula na Kastelu od romantike do horora

Blic pre 4 sata
Nekada najživlje mesto u Banjaluci, na kom su se okupljali srednjoškolci i zaljubljeni parovi, danas je zapuštena ruševina, puna smeća, pored koje je čak opasno i prolaziti. - Uvek je bilo puno mladih, dece i parova, jer se znalo da svi tu idemo. Radio je kafić sa velikom baštom i zvao se... »

Uhapšeni bivši obaveštajci: Gruevski i Boškovski pred tužiocem u Solunu

Večernje novosti pre 5 sati
Makedonsko Specijalno javno tužilaštvo saopštilo je danas da ih je grčka policija obavestila o hapšenju u Solunu bivših šefova makedonske tajne službe, Gorana Gruevskog i Nikole Boškovskog. Makedonsko Specijalno javno tužilaštvo saopštilo je danas da ih je grčka policija obavestila o... »

Sahranjen banjalučki "kralj kokaina"

Večernje novosti pre 5 sati
Slobodan Šolaja iz Banjaluke preminuo posle 15 godina provedenih u bekstvu. Jedan od najtraženijih begunaca, "uvoznik" 164 kg droge. SLOBODAN Šolaja, nezvanični "kralj kokaina" iz Banjaluke i jedan od najtraženijih begunaca od pravosuđa Bosne i Hercegovine, preminuo je u 57. godini. Iako se o... »

NATO: Rezolucija Narodne skupštine RS unutarpolitičko pitanje

Večernje novosti pre 5 sati
Iz glavnog štaba NATO u Briselu poručeno je da odluka poslanika NSRS da usvoje rezoluciju kojom se definiše neutralnost RS u odnosu na postojeće vojne saveze predstavlja "unutrašnje političko pitanje" Iz glavnog štaba NATO u Briselu poručeno je da odluka poslanika Narodne skupštine... »

Kundak po glavi, pištolj u srce

Vesti online pre 1 sat
Dragoljub Čupković, jedan od osnivača vodeće srpske stranke u Hrvatskoj SDSS, kao i brojnih kulturnih organizacija, odlučio je da zvaničnicima Srbije: od predsednika države do ministra spoljnih poslova, na sopstvenom primeru pokaže sa kojim se sve životnim problemima Srbi svakodnevno... »

Uskoro ulaganje u poljoprivredu Hercegovine: Novi sistem za navodnjavanje plodnog Trebinjskog polja

Blic pre 4 sata
Trebinjsko polje uskoro bi trebalo dobiti sistem za navodnjavanje, što će biti najveća celina obradive površine u bivšoj Jugoslaviji pokrivena sistemom, koji vodom preko zatvarača omogućava najsavremenije metode navodnjavanja. Prvi radovi se očekuju za dve do tri sedmice, a mašine će... »

“Pakao je počeo kada sam Ubio čoveka” Sarajlija 15 godina bio navučen na heroin: “Nema zatvora u BiH u kojem nisam bio”

Blic pre 3 sata
Prema podacima Ujedinjenih naroda, u Bosni i Hercegovini živi više od 10.000 ovisnika o heroinu. Među njima je i 33-godišnji Sarajlija, koji je 15 godina bio navučen na heroin. Uspešna karijera mladog fudbalera i usponi koje su mu treneri predviđali, pali su u vodu kada je kao 16-godišnjak... »

©2017 Netmark d.o.o.