Balkan

Slučaj koji je zgrozio javnost: Osuđen na 12 godina zatvora zbog obljube devojčice (11), protiv njene bake razdvojen…

Blic pre 4 sata
S. S. (54) iz Šipova osuđen je danas u banjalučkom Okružnom sudu na 12 godina zatvora zbog obljube devojčice (11). Postupak protiv žrtvine bake S.M. (64) je razdvojen u odnosu na osuđenog. Nezvanično Srpskainfo saznajem da je ona sa Okružnim… »

Amfilohije oduzima Orden ministru Boškoviću: Neka se kiti čim hoće, ali ne može se kititi Ordenom Svetog Save, pljujući…

Večernje novosti pre 2 sata
Mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije izjavio je večeras u Pljevljima da će Sinod Srspke pravoslavne crkve oduzeti oreden Svetog Save ministru odbrane Predragu Boškoviću. Mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije izjavio je večeras u Pljevljima… »

Nesreća na pešačkom prelazu: Devojku udario automobil, prebačena u bolnicu

Blic pre 3 sata
Mlađa ženska osoba povređena je večeras u Trebinju kada ju je udario automobil na pešačkom prelazu kod Autobuske stanice, rekla je Srni portparol trebinjske Policijske uprave Jovana Cvijetić. Ona je dodala da se saobraćajna nezgoda dogodila u… »

"Samo se nama šalju poruke": Višković: Srpska poziva ambasadore da sve u BiH tretiraju na isti način

Blic pre 3 sata
Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je večeras da Srpska poziva sve ambasadore u BiH da pokušaju raditi svoj posao u skladu sa zakonom i Ustavom i da sve u BiH tretiraju na isti način. -Mi smo spremni da se ponašamo i radimo u… »

Osumnjičeni za uzimanje: 10.000 evra mita Određen pritvor inspektorima banjalučke policije

Blic pre 3 sata
Okružni sud Banjaluka odredio je jednomesečni pritvor Nenadu Grujiću i Jeleni Florijan, inspektorima Odeljenja za privredni kriminalitet banjalučke Policijske uprave, osumnjičenim za primanje mita. Inspektori su uhapšeni 18. februara u policijskoj… »

Dodik: Odbrana Srpske i po cenu sankcija

Večernje novosti pre 4 sata
U Istočnom Sarajevu sastanak predstavnika Srba u institucijama BiH. ODLUKE u Ustavnom sudu Bosne i Hercegovine ubuduće treba da donosi šestoro sudija - po dva Srbina, Hrvata i Bošnjaka, bez tri stranca. Ovo je suština zakona kojim je predviđen… »

"Ne damo svetinje jer ne možemo da damo srce iz grudi": Đakon Uroš Stojanović objasnio šta je Milo hteo da postigne novim…

Večernje novosti pre 3 sata
Samo Božije čudo moglo je da okupi ovoliki narod, za svoje svetinje, ocenio je đakon Uroš Stojanović iz crkve Pokrova presvete Bogorodice u Beogradu na molebanu u Toploj. Samo Božije čudo moglo je da okupi ovoliki narod, za svoje svetinje, ocenio… »

Reka ljudi ide kroz Bijelo Polje: Pogledajte kako 20.000 vernika defiluje kroz grad (video)

Večernje novosti pre 3 sata
Bijelo Polje je prvi grad odakle već tradicionalno počinju litije za odbranu svetinja u Crnoj Gori. Bijelo Polje je prvi grad odakle već tradicionalno počinju litije za odbranu svetinja u Crnoj Gori. Kako se pretpostavlja, od Crkve Svetih apostola… »

"Izgraditi samopouzdanje radeći na sebi": Danijel je jedan od najboljih volontera, ovo su njegovi saveti za mlade

Blic pre 5 sati
Potrebno je da mladi ustanu i krenu hrabro koračati kroz život, stvarajući prilike. Ne trebamo čekati da nas neko povuče za rukav, da nas pozove, moramo znati da prilike stvaramo mi sami. Poruka je to mladog Danijela Petrovića, jednog od najboljih… »

"Crkve iz policijskih stanica su sve samo nisu crkve": Starina Gojko Jokić (72) i dalje prelazi kilometre peške za odbranu…

Večernje novosti pre 6 sati
Starina Gojko Jokić (72), prepešačio je osam kilometara od Brezojevice do Murine.Bio je na čelu litije sa sveptenikom Bojanom Radunovićem. Starina Gojko Jokić (72), prepešačio je osam kilometara od Brezojevice do Murine.Bio je na čelu litije sa… »

Balkan, najnovije vesti »