Balkan

Tužilaštvo BiH odbacilo krivičnu prijavu Majki Srebrenice

Večernje novosti pre 1 sat
Tužilaštvo BiH odbacilo je prijavu koju su protiv predsednika Republike Srpske Milorada Dodika podneli "Udruženje žrtava i svedoka genocida" i "Udruženje Pokreta Majke enklave Srebrenica i Žepa" Tužilaštvo BiH odbacilo je prijavu koju su protiv predsednika Republike Srpske Milorada Dodika... »

Pucnjava na Cetinju, ranjen član Pink Pantera?

RTV pre 6 sati
RTV: Pucnjava na Cetinju, ranjen član Pink Pantera?
PODGORICA - Na Cetinju je noćas ranjen Vladan Lekić koji je navodno poznat kao član organizacije Pink Panter. Pucnjava se, prema pisanju podgoričkih medija, dogodila sat vremena posle ponoći. Lokalni mediji navode da je Vladan Lekić ranjen ispred zgrade u kojoj stanuje, a na njega je pucala za... »

I mlađi sin Ivice Todorića dao iskaz tužilaštvu

N1 Info pre 3 sata
Mlađi sin Ivice Todorića, Ivan, je u Hrvatskoj i jutros je dao izjavu državnom tužilaštvu u Zagrebu, potvrdila je za N1 njegova advokatica Jasna Novak. Mlađi sin Ivice Todorića bio je izvan Hrvatske. "Ivica Todorić se tereti kao i ostali - za zloupotrebu u privrednom poslovanju i... »

Nevreme od Rijeke do Trsta, pada i sneg

RTV pre 8 sati
RTV: Nevreme od Rijeke do Trsta, pada i sneg
RIJEKA/KOPER - Jako nevreme zahvatilo je područje od Kopra do Trsta, na Platku pada sneg, a jaka kiša pogodila je i Rijeku, javljaju hrvatski mediji. U Rijeci je do 19.00 sati palo gotovo 200 mililitara kiše, što je uzrokovalo brojne probleme u saobraćaju, javlja Istramet. Delovima grada tekle... »

Bijeljina: Priveden Rus, ima veze s terorizmom

B92 pre 3 sata
B92: Bijeljina: Priveden Rus, ima veze s terorizmom
Bijeljina -- Državljanin Rusije koji se dovodi u vezu s terorizmom i predstavlja pretnju po nacionalnu bezbednost BiH priveden je na području Bijeljine. Služba za poslove sa strancimaje saopštila da je ruski državljanin M.I., koji je priveden juče, stavljen pod nadzor u imigracioni centar,... »

Izetbegović: Turska pomaže BiH kao nikada ranije

Slobodna Evropa pre 2 sata
Turska Bosnu i Hercegovinu nesebično, kao nikada ranije, pomaže na njenom evropskom putu, ka članstvu u NATO paktu, u ekonomskom oporavku, izgradnji infrastrukture i izgradnji boljih odnosa, izjavio je član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović. Izetbegović je to rekao na programu... »

Crna Gora u panici: Epidemija malih boginja izvesna

Prva pre 7 sati
Nakon prošlonedeljnih vesti da je na Kosovu povećan broj obolelih od malih boginja, crnogorski mediji pišu da je epidemija te bolesti moguća i u Crnoj Gori. Podgoričke "Vijesti" navode da Crnoj Gori preti realna opasnost od epidemije malih boginja, koja je gotovo izvesna, a nadležni apeluju na... »

Klark: Srbija treba da se ugleda na Crnu Goru

RTS pre 3 sata
RTS: Klark: Srbija treba da se ugleda na Crnu Goru
Penzionisani komandant NATO snaga za Evropu Vesli Klark nada se da će Srbija slediti primer Crne Gore kada je reč o NATO integracijama. Vesli Klark je u intervjuu za podgoričke Dnevne novine ocenio da je Crna Gora najčistiji primer vrednosti kao što su stabilnost, izdizanje iznad konflikta na... »

Karaman: Srbija važna na Balkanu

Beta video pre 4 sata
BEOGRAD - Predsednik turskog parlamenta Ismail Karaman rekao je danas u Beogradu da je Srbija značajna zemlja na Balkanu, kao i da je značajna za Tursku.``Srbija ima veliku ulogu kako za okolne države tako i na Balkanu. Ona je značjna kako za nas tako i za Balkan. Mi sa Srbijom imamo puno toga... »

Mustafa Cerić poručio Erdoganu i Izetbegoviću: Nema pogodbe oko toga čija je Bosna!

Blic pre 2 sata
Pezionisani reisu-l-ulema Mustafa Cerić oglasio se, povodom izjave bošnjačkog člana Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića da je njegov otac Alija na samrtnoj postelji tu državu ostavio u "amanet" aktuelnom turskom predsedniku Redžepu Tajipu Erdoganu, porukom da nema pogodbe oko toga čija je... »

©2017 Netmark d.o.o.