Balkan

Šefovi nameštali sebi plate i otpremnine: Radnici Pošte Herceg Novi nezadovoljni nedomaćinskim poslovanjem

Večernje novosti pre 15 sati
RADNICI hercegnovskog Centra Pošte smatraju da specijalno tužilaštvo treba da pokrene krivični postupak protiv izvršnog direktora Božidara Vuksanovića i predsednika Odbora direktora Mirsada Džudževića, jer su oni, prema njihovim navodima… »

Hrizostom podržava vakcinicaciju protiv korona virusa

Alo pre 21 sat
Mitropolit dabrobosnaki i čuvar patrijarškog trona SPC Hrizostom rekao je da bi se vaksinisao protiv korona virusa, ukazujući da je veliki zagovornik vakcinacije i imunizacije, kao i da je SPC potcenila opsanost novog virusa. "Korona virus nas je… »

Politička scena novog goražda i višegrada: (Ne)legalna sednica SO i izbor predsednika, sledi li prinudna uprava?

Večernje novosti pre 23 sata
U NOVOM Goraždu i Višegradu, bivši načelnici Mila Petković(SNSD) i Mladen Đurević(SNSD) su u novembrskim izborima obnovili mandate, ali su na veliko iznenađenje izgubili skupštinsku podršku. U oba slučaja, dojučerašnja opozicija oko SDS je… »

Funkcioner DF upozorava: Nova vlada da ne sledi Đukanovićevu politiku prema Srbiji, građani ne treba da i dalje budu taoci…

Večernje novosti pre 23 sata
NE može se najavljivati resetovanje odnosa sa Srbijom, a da se istovremeno nastavlja da sledi politika Mila Đukanovića. Ovo je saopštio Vladislav Bojović, član predsedništva Demokratske narodne partije i funkcioner Demokartskog fronta… »

Profesora zadavio šalom, pa ga opljačkao: Osumnjičenom za ubistvo u Livnu produžen pritvor

Blic pre 1 dan
Sudija Kantonalnog suda u Livnu Nedim Begić je, na predlog kantonalnog tužioca, za naredna dva meseca produžio pritvor Ajnuru Nici (22) zvanom Ano iz Kruščice, opština Vitez, zbog sumnje da je ubio profesora u penziji Stipu Perkovića. Pritvor… »

Rumunija stavila našu državu na listu visokorizičnih zemalja: Od ponoći obavezan karantin za Srbe

Telegraf pre 1 sat
Od karantina su izuzeti putnici koji su primili drugu dozu vakcine protiv korona virusa. Rumunija je stavila Srbiju na listu visokorizičnih zemalja za infekciju korona virusom, zbog čega će putnici iz naše zemlje od ponoći morati da budu u 14-dnevnom… »

Preminulo 20 pacijenata, koronavirusom zaraženo još 1.317

Sandžak haber pre 1 dan
BEOGRAD, NOVI SAD – Prema poslednjem preseku, u Srbiji je od posledica kovidom-19 preminule još 20 osoba, a zabeleženo je 1.317 novih slučajeva zaraze. Na Kosovu i Metohiji su u poslednja 24 sata zabeležena 353 nova slučaja korona virusa, a od… »

Dodik: Spreman sam Ukrajini da vratim ikonu, ako dokaže da je njeno vlasništvo

Novi magazin pre 1 dan
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da je spreman Ukrajini da vrati ikonu iz Luganska, ako ta zemlja dokaže da je njeno vlasništvo, što se do sada nije desilo. "Poručujem im - samo nam dostavite dokaze da je to bilo… »

Dodik: Neće biti dobro ako vladika Grigorije uđe u politiku

B92 pre 1 dan
Banjaluka -- Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da će Republika Srpska odustati od 9. januara kada Sjedinjene Države odustane od 4. jula. Dodik je istakao da osporavanje tog praznika iz Sarajeva nije uspelo. "Srbi… »

Zemlja ne miruje, opet se treslo u Hrvatskoj: Epicentar blizu Siska, podrhtavalo tlo u razrušenim gradovima!

Mondo pre 23 sata
Ponovo se treslo tlo u Hrvatskoj. Ponovo se treslo tlo u Hrvatskoj. Prema pisanju EMSC-a u 20.36 zabležen je novi malo jači potres, 14 kilometara jugozapadno od Siska, na dubini od 5 kilometara. Inicijalne informacije koje navodi EMSC, govore da je bio… »

Balkan, najnovije vesti »