Balkan

Obara rekord: Kroz banjalučki aerodrom u aprilu prošlo 12.460 putnika

Blic pre 20 sati
Aerodrom Banjaluka zabeležio je 12.460 putnika u aprilu i to je rekord ovog aerodroma, pokazuju podaci Direkcije za civilno vazduhoplovstvo BiH. Osim toga, u prva četiri meseca banjalučki aerodrom ima najveći rast prometa putnika od svih aerodroma u BiH i to za čak 702,5 odsto. Tako je u ovom... »

Mektić: Vučić manipuliše Dodikom i zloupotrebljava ga

Blic pre 21 sat
Na jedan nepotreban način Aleksandar Vučić manipuliše Miloradom Dodikom i zloupotrebljava ga. Mislim da ga zloupotrebljava zbog svojih nekih unutrašnjih interesa, poručio je ministar bezbednosti BiH u tehničkom mandatu Dragan Mektić. – Donekle razumem Srbiju; koristi neke svoje metode da... »

Kosovo na NATO putu u Hrvatskoj

Slobodna Evropa pre 1 dan
Među 14 država koje sudjeluju na međunarodnoj vojnoj vježbi „Immediate Response 19“ u Hrvatskoj su i pripadnici Kosovskih sigurnosnih snaga. Srpski mediji i srpska politika negativno su na to reagirali. Ni mediji u Hrvatskoj, ni državne institucije nisu posebno komentirali sudjelovanje... »

Sarajevo: Migrant izboden nožem

B92 pre 6 sati
B92: Sarajevo: Migrant izboden nožem
U sarajevskom naselju Dobrinja predveče je nepoznata osoba nožem izbola mladića koji je prebačen u sarajevsku bolnicu. Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo potvrđeno je da se desio napad. Mladić je izboden u ulici Bulevar branilaca Dobrinje, a reč je o migrantu koji je u... »

Kilometri plutajućeg otpada uništili mrežu na Bočac jezeru

Večernje novosti pre 9 sati
Direktor Eko-centra "Bočac jezero" Dragana Kovačević rejka da je 13. maja došlo je do pucanja zaštitne mreže koja nije izdržala pritisak. DIREKTOR Eko-centra "Bočac jezero" Dragana Kovačević rekla je da su o pucanju zaštitne mreže na jezeru obaveštene sve institucije koje bi mogle da... »

Lekić: Đačić nije Marović, ne može ga DPS lako ućutkati

Večernje novosti pre 9 sati
Predsednik Opštinskog odbora Nove srpske demokratije Pljevlja smatra da je stranka bivšeg predsednika opštine Mirka Đačića (DPS) obezglavljena. PLjEVLjA - Nakon ostavke predsednika Opštine Pljevlja, Mirka Đačića(DPS), jedino pravo, pravedno rešenje i pošteno prema građanima Pljevalja... »

Ponuda sa lepotama Srpske na "Beogradskom manifestu"

Večernje novosti pre 13 sati
Na festivalu će biti prikazan novi promotivni video Republike Srpske i popularni promotivni video "Dril end čil" festivala. Najveći regionalni festival turističkih destinacija i manifestacija "Beogradski manifest", na kojem će se i ove godine predstaviti Turistička organizacija Republike... »

Održana vanredna sednica: Prioritet prijave protiv nosilaca pravosudnih funkcija

Večernje novosti pre 14 sati
VSTS BiH je zatražio od Kancelarije disciplinskog tužioca da prati poštovanje etičkog kodeksa u svim njegovim segmentima, uključujući i javne istupe nosilaca pravosudnih funkcija. Visoki sudski i tužilački savet BiH (VSTS) u četvrtak je na vanrednoj sednici razmatrao stanje u pravosuđu u... »

CG: Na razgovore i vožnju potroše čak šest vrtića

Večernje novosti pre 15 sati
Nema štednje za državni aparat Crne Gore, za gorivo i telefone daće pola miliona više nego lani. Budžetom predviđeno da administracija za ove namene da 1,28 miliona mesečno. VEĆINA poslanika u Skupštini Crne Gore uporno odbija da se na dnevni red stavi rasprava o ukidanju kriznog poreza,... »

Pukla zaštitna mreža: Tone otpada doplutalo do HE "Bočac"

Blic pre 17 sati
Zaštitna mreža Eko centra Bočac je pukla. Sav plutajući otpad koji je mreža zadržavala voda je donela do HE ”Bočac” i tu je otpad zaustavljen. Goran Milanović, direktor HE “Bočac” za ATV je rekao da sa radi o oko devet hiljada metara kubnih otpada. Tu su stabla, plastika i drugi... »

©2019 Netmark d.o.o.