Balkan

SDA: Blokada rada Parlamentarne skupštine BiH je protivzakonita i štetna

Blic pre 13 sati
Stranka demokratske akcije je saopštila da je blokada rada Parlamentarne skupštine BiH, koju sprovodi deo političkih stranaka, protivzakonita i izuzetno štetna po interese BiH. Ova partija je pozvala sve političke aktere da se odmah pristupi formiranju parlamentarnih komisija i tako omogući... »

Tema autoput: Beograd-Sarajevo Dodik u Bijeljini razgovarao sa Mićićem

Blic pre 13 sati
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik sastao se u Bijeljini sa gradonačelnikom ovog grada Mićom Mićićem. Održan je sastanak o izgradnji auto - puta Beograd - Sarajevo. Osim Dodika i Mićića, sastanku o budućem auto - putu koji prolazi kroz Bijeljinu su prisustvovali predstavnici... »

Predstavilo se 35 kompanija: Višković u Lincu otvorio izložbeno - prodajni salon za privrednike iz Srpske

Blic pre 14 sati
Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković prisustvovao je danas u Lincu svečanom otvaranju izložbeno - prodajnog salona za privrednike iz Republike Srpske. Kako je saopšteno iz Vlade Republike Srpske, Višković je ocenio da otvaranje ovog salona ima višestruki značaj i da je osnovni... »

Ujak ga ganjao i udario "golfom" na parkingu, razlog je neverovatan

Blic pre 14 sati
Pripadnici Policijske stanice Pale uhapsili su R. J. (71) s Pala, nakon što je "golfom" ganjao i udario A. N. (61). Prema saznanjima Avaza, reč je o Rajku J. koji je, navodno, ujak oštećenom. Izvor blizak istrazi otkrio nam je da se on nedavno verbalno sukobio sa A. N. Izvor kaže da je robinska... »

Suđenje ni na vidiku: Slučaj Davida Dragičevića i dalje u ladici, a optužnica podignuta u septembru

Blic pre 14 sati
Prvo suđenje povezano sa slučajem ubistva Davida Dragičevića, mladića iz Banjaluke, koje je trebalo biti zakazano ovih dana još uvek je u ladici, saznaje Srpskainfo. -Suđenje je trebalo biti zakazano pre nekoliko dana, ali ovaj predmet je i dalje na čekanju iz nepoznatih razloga – objasnio... »

Nasip izaziva svađe: Gradonačelnik Prijedora prozvao sugrađanina, nije dugo čekao na odogovor

Blic pre 14 sati
Aleksanadar Šobot iz Prijedora izjavio je da je gradonačelnik Milenko Đaković trebalo da preuzme moralnu odgovornost za predmete koji nisu završeni u eksproprijaciji zemlje za nasip kraj Sane te da sankcioniše odgovorne osobe u Gradskoj upravi. Šobot, sin vlasnice jedne od parcela, obratio se... »

Presudu od šest godina zatvora dočekao sa osmehom na licu

Blic pre 14 sati
Jovan Gavrić osuđen je danas u Okružnom sudu Banjaluka na šest godina zatvora za razbojništvo, koje je počinio pre pet godina. Tokom izricanje presude, Gavrić je kaznu dočekao sa osmehom na licu. On je osuđen zbog napada na braću Aleksandra i Njegoša K, koji se desio 2014. u Banjaluci.... »

Objasnili hitne nabavke: Elektroprivreda RS kupila nove fotelje, nisu imali dovoljno za sastanke

Blic pre 15 sati
Elektroprivreda Republike Srpske tvrdi da nije imala dovoljno stolica za organizovanje sastanaka sa predstavnicima zavisnih preduzeća, te je morala hitno nabaviti nove. Tako objašnjavaju iz uprave matičnog preduzeća nakon što je Transparensi Internešnal u BiH na transparentno.ba objavio... »

Grubeša: BiH treba da razmotri mogućnost uvođenja doživotnog zatvora

Blic pre 15 sati
Nakon što je Narodna Skupština Srbije usvojila kaznu doživotnog zatvora za najteža krivična dela, ministar pravde u BiH Josip Grubeša je rekao da bi i BiH trebala razmotriti tu mogućnost. Gotovo 160.000 građana u Srbiji podržalo je predlog nakon stravičnog ubistva mlade Tijane Jurić da se... »

Kafa u Bijeljini: Dodik u neformalnoj priči sa građanima i stranačkim kolegama

Blic pre 16 sati
Lider SNSD-a Milorad Dodik na početku posete Bijeljini neformalno se danas sastao u jednom kafeu sa građanima i stranačkim kolegama. Na kafi sa Dodikom, koji je i srpski član Predsedništva BiH, su poslanici SNSD-a iz Bijeljine u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nedeljko Ćorić i Milica... »

©2019 Netmark d.o.o.