Zabava

Poznati imaju poruku za malu Minju (VIDEO)

Nova pre 4 sati
Jedna od najvećih zvezda sa naših prostora, Marija Šerifović, večeras će u 19 sati održati online humanitrani koncert na muzičkoj platformi "YOUBOX", kako bi pomogla u prikupljanju novca za lečenje devojčice Minje Matić, koja boluje od spinalne… »

Parlamentarni izbori u Crnoj Gori: Izabrana nova Vlada, prvi put bez DPS-a predsednika Mila Đukanovića

Radio 021 pre 4 sati
Jedno od glavnih polazišta nove crnogorske vlade biće, kako su poručili koalicioni partneri, beskompromisna borba za zaštitu državne kase i stvaranja građanske i evropske države. EPA/BORIS PEJOVIC Zdravko Krivokapić je u izbornoj noći pred… »

Vesna Čipčić o borbi sa koronom: Sama sam sebi davala injekcije, ali nisam dozvolila da padnem u depresiju!

Mondo pre 11 sati
"Jako je važno pishičko stanje dok ste bolesni i kada saznate da imate koronu", poručila je. "Jako je važno pishičko stanje dok ste bolesni i kada saznate da imate koronu", poručila je. I glumica Vesna Čipčić je, zajedno sa ćerkom Anjom Alač… »

Pozovi mozzart asistenta: Uplati avans sa kućnog praga!

Mondo pre 7 sati
Klađenje nikada nije bilo lakše i bezbednije, jer na teren izlaze timovi koji će umesto vas uplatiti avans, na lokaciji i u terminu koji vam odgovara. Klađenje nikada nije bilo lakše i bezbednije, jer na teren izlaze timovi koji će umesto vas… »

Seka Sablić o Vučićevim komentarima: Uopšte me ne zanima

N1 Info pre 6 sati
Na pitanje šta misli o komentarima koje joj je sinoć na RTS-u uputio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, glumica Seka Sablić izjavila je da je "uopšte ništa ne zanima". “Uopšte me ništa ne zanima, zahvalila sam se svima koji su me podržali i… »

Shoppster.com pokrenuo program lojalnosti

Blic pre 10 sati
Najveća online i TV prodavnica u regionu shoppster.com nastavlja da donosi pogodnosti i neverovatne cene prilikom svake kupovine. Shoppster pokreće svoj program lojalnosti Shoppster Smart, u koji se ulazi i bez prethodne kupovine, ali koji sve tvoje… »

Neobičan slučaj: Spomenik falusnog oblika se misteriozno pojavio na planini, a onda isto tako i nestao!

Mondo pre 10 sati
Skulptura je godinama stajala na planini Grinten, jugozapadno od Minhena. Skulptura je godinama stajala na planini Grinten, jugozapadno od Minhena. Policija istražuje misteriozni nestanak drvenog "spomenika" penisa visokog oko dva metra u regiji Algau u… »

Upoznajte 70-godišnjeg Dejvida Bekama (VIDEO)

Vesti online pre 6 sati
Slavni engleski fudbaler Dejvid Bekam, podjednako poznat po svom izgledu koliko i po sportskoj karijeri, u novoj kampanji predstavljan je u svetlu u kojem ga do sada sigurno niste ni zamišljali. U okviru kampanje britanskog ogranka američke neprofitne… »

Javno prevarila muža a brak s nemešom trajao samo 8 meseci! Marija iz Velikog brata se opet udala, evo gde je upoznala…

Kurir pre 8 sati
Pobednica "Velikog brata" iz 2011. godine u se ponovo udala i to za čoveka kojeg je upoznala dok je radila kao konobarica. Marijana (35) odavno nije Čvrljak, što je bilo prezime njenog prvog supruga. Više nije ni Kovačević, što je bilo njeno… »

Kaća Grujić dobila ponudu koja se ne odbija, evo o čemu je reč!

Vesti online pre 7 sati
Katarina Grujić, pevačica, dobila je ponudu od italijanskih producenata da glumi u jednom filmu, čija je prva klapa trebalo da padne u septembru, ali je zbog korone odloženo snimanje. – Dogovor je bio da Kaća krajem septembra snimi prve kadrove… »

Zabava, najnovije vesti »