Zabava

"Kraftverk" oduševio publiku u rasprodatoj "Štark areni"

Večernje novosti pre 3 sata
Impresivnim audio-vizuelnim spektaklom, nemački četvoročlani sastav "Kraftverk" predstavio se sinoć domaćoj publici u rasprodatoj "Štark areni" IMPRESIVNIM audio-vizuelnim spektaklom, nemački četvoročlani sastav "Kraftverk" predstavio se sinoć domaćoj publici u rasprodatoj "Štark areni".... »

Nedeljni horoskop od 25.2. do 4.3.2018. godine

Večernje novosti pre 4 sata
Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate. OVAN (21. 3 - 20.4) Posao Napet aspekt između Neptuna i vašeg vladaoca Marsa, planeta akcije i zabluda, upozorava da bi trebalo da... »

Nije želeo da iko sazna: Operisan Žika Jakšić

Blic pre 4 sata
Producent "Granda" je kod lekara otišao usled napada slepog creva, a iz drugih razloga ustanovljeno je da mora na operaciju. Žika Jakšić pre tri nedelje operisan je na privatnoj klinici u Beogradu, a sve vreme uspevao je da sakrije ovo od javnosti. On je kod lekara otišao usled napada slepog... »

''Putnik kroz vreme'' tvrdi da je došao iz 2075: Znam kad kreće Treći svetski rat i koje zemlje će ga početi (video)

Večernje novosti pre 5 sati
Majkl Filips tvrdi da je rođen 2043. i da je doputovao u naše vreme iz 2075. godine kako bi upozorio čovečanstvo na skorašnji početak Trećeg svetskog rata. U poslednje vreme u medijima se pojavio neobično velik broj ljudi koji tvrde da su došli iz budućnosti i doneli važne poruke za... »

Voja Nedeljković otkrio zbog čega supruzi ne kupuje poklone za praznike

Blic pre 5 sati
Voditelj popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Voja Nedeljković nije poput većine, pa navodi kako ne voli nikakve stereotipe, šablone i posebne datume kada je reč o njegovom braku sa doktorkom Majom, već je uvek spontan i ljubav pokazuje kada to oseti. Mnogi ljubavni parovi nedavno... »

Iznenađenje za Eda Širana: "2Cellos" fenomenalno obradili njegovu pesmu (video)

Večernje novosti pre 5 sati
Grupa "2Cellos" objavila spot za pesmu "Perfect" Eda Širana. HRVATSKI duo "2Cellos" objavio je još jedan spot, ali ne za pesmu s njihovog albuma "Score", već za novu koja će tek biti objavljena na sledećem albumu. To je "Perfect" Eda Širana. „Pošto smo imali isti menadžment, dugo se... »

Pojavila se na sastanku potpuno gola, a da nije bilo kiše, momak nikad ne bi ni provalio da ne nosi odeću (video)

Blic pre 5 sati
Koliko puta ste samo čuli devojku da kaže da "nema šta da obuče", a još ako je u pitanju sastanak, onda je u stanju satima da stoji ispred punog ormara i kuka. Jedna devojka je zato rešila da na prvi sastanak, koji je zakazala preko Tindera, ode bukvalno gola. Da, hrabra Džoj je upravo to... »

Retro i "lažne" punđe

Večernje novosti pre 6 sati
Čak i ako imate kraću kosu, možete da napravite "lažnu" punđu: duži deo kose isfenirajte tako da deluje raskošnije, možete da napravite i lokne ili talase presom, a zatim ih učvrstite. Punđa je oduvek bila i ostala merilo elegancije, glamura i stila, bez obzira na popularnost konjskog... »

Većina bi pretrnula od straha: Evo šta je Viki Miljković uradila za potrebe novog spota

Blic pre 7 sati
Jedna od najzapaženih članica žirija "Zvezde Granda" i jedan od najpopularnijih pevača mlađe generacije - Viki Miljković i Beca Fantastik snimili su duetsku pesmu. "Srce koje voli" ugledaće svetlost dana početkom marta, a ispratiće ga "unerground" video u kojem će Viki pokazati svoju... »

Bogoljub Karić se snimao u bade mantilu, a onda je dohvatio suprugu, pa smo imali šta da vidimo!

Blic pre 7 sati
Sa ženom Milankom prepustio se strastima i nije ga bilo briga što će klip svi videti! Razmenjivali su nežnosti, a sudeći po njenom izrazu lica, i te kako se iznenadila zbog ovog njegovog poteza. Biznismen Bogoljub Karić snimio je video, koji je podelio na društvenim mrežama, a u istom ga... »

©2018 Netmark d.o.o.