Zabava

"Nije važno šta će reći ljudi": Duško kao da je znao kakav skandal će Karleuša napraviti, pa je pevao baš ovu njenu pesmu (video)

Blic pre 9 sati
Fudbaler Duško Tošić već danima se nalazi u žiži interesovanja javnosti zbog afere njegove supruge, pevačice Jelene Karleuše, sa Ognjenom Vranješom, dok o prepiskama i nagim fotografijama ne prestaje da se priča. Duško Tošić kao da je naslutio šta će ga snaći, kada je pre izvesnog... »

Evo šta se dešava u poslednjoj epizodi serije Ubice mog oca

Tračara pre 7 sati
Poslednja, jedanaesta epizoda donosi odgovore na brojna pitanja, a mi vam otkrivamo šta vas očekuje: Poslednja epizoda ove sezone razrešava ubistvo i prošlost doktora Dimitrijevića, ali Aleksandra i Mirka tek očekuje obračun sa Ružom. Kroz sve to, zbog novog ubistva javnost i novinari su na... »

Pročitajte dnevni horoskop za nedelju, 20. januar 2019. godine

Tračara pre 7 sati
Sunce danas menja znak ulazeći u Vodoliju! Na putu smo osetnih ličnih unutrašnjih promena i zbivanja oko nas samih. Period adaptacije na energiju koju šalje Vodolija može biti malo teži, u pitanju je vazdušna energija, bićete zbunjeni s vremena na vreme i malo rasejani, ali kada se... »

Koliko čučnjeva treba da uradite da biste videli pomak

Vesti online pre 4 sata
Prvo i najvažnije: da biste postigli svoj cilj (recimo… da vam farmerke stoje onako kako ste zamislili) morate čučnjeve raditi pravilno. Stanite raširenih stopala malo više od širine ramena. Ramena blago zabacite unazad, kičma u neutralnom položaju, prava, trbušni mišići stegnuti da... »

Očešala se o brod kod Havaja: Ronioci pronašli najveću ajkulu na svetu

Večernje novosti pre 8 sati
Ajkula je dobila ime "Deep Blue" i već ima svoj Twitter nalog, a o njoj su se nedavno snimali dokumentarci jer je viđena na obali Meksika. Velika bela ajkula, za koju se smatra da je najveća na planeti, je viđena na obali Havaja. Opazili su je ronioci koji su takođe ronili sa njom, pa su... »

Slađana Tomašević: Nikada nisam dobijala kritike

Večernje novosti pre 9 sati
Voditeljka "Beogradske hronike" na RTS, o karijeri, iskušenjima, kolegama... U SVET medija Slađana Tomašević, voditeljka "Beogradske hronike" na RTS 1 (radnim danima u 17.40), stupila je više iz radoznalosti. Kada je došla kod Zorana Predića na razgovor, tadašnjeg glavnog i odgovornog... »

Mesečni horoskop za period boravka Sunca u znaku Vodolije od 21. januara do 19. februara

Večernje novosti pre 9 sati
Pročitajte šta vas tokom narednih mesec dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate. OVAN (21. 3 - 20. 4) POSAO Januar jeste fantastičan mesec za vas jer vam je naraslo samopouzdanje pa ste postali magnet za pozitivne... »

Koliko žena treba da se smanji da bi stala u ruku jednom Balkancu?

Večernje novosti pre 10 sati
Nije rešenje u tome da se smanjiš da bi se neko osećao dovoljno velikim kraj tebe. I nijedna kruna, princeze moje drage, nije preteška, samo su nečije ruke preslabe da je nose. Živimo u društvu koje smatra da žena ne može uspeti bez muškarca. U takvim mišljenjima nažalost, prednjače... »

Intervju Tamara Grujić: Vrediš onoliko koliko si u stanju da podariš

Večernje novosti pre 12 sati
Nikada ništa nije tražila zauzvrat, a dobila je mnogo. Pre svega, onu neizrecivu zahvalnost koja se ogleda u očima, suzama, zagrljaju i nezaboravu. Iza nje je osam godina snimanja serijala “Radna akcija” i “S Tamarom u akciji”, tokom kojih je Tamara Grujić učestvovala u renoviranju... »

Kija oplela: Sloba je biseksualac, seksom sa lakim ženama prikriva sve, ali ja ga više neću štititi!

Večernje novosti pre 11 sati
Sloba Radanović noć nakon dočeka Srpske Nove godine navodno je proveo sa Natašom Šavijom, a nakon toga oglasila se i njegova bivša žena Kija Kockar. Sloba Radanović noć nakon dočeka Srpske Nove godine navodno je proveo sa Natašom Šavijom, kako Skandal prenosi, a nakon toga oglasila se i... »

©2018 Netmark d.o.o.