Danas » Vesti dana

http://www.danas.rs

Danas

RTS: Nastavak dijaloga u Briselu 24. juna

Danas pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i kosovski predsednik Hašim Tači trebalo bi da se sastanu u nedelju 24. juna na novoj rundi dijaloga u Briselu, potvrđeno je RTS-u. Dijalog na visokom političkom nivou između predsednika Aleksandra Vučića i Hašima Tačija poslednji put održan je 23.... »

Policija podnela krivičnu prijavu protiv Cvetkovića za lažno prijavljivanje

Danas pre 3 sata
Policijska uprava Pančevo podnela je Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu krivičnu prijavu protiv novinara Stefana Cvetkovića zbog sumnje da je počinio krivično delo lažno prijavljivanje, saznaje BIRN. Cvetković se tereti da je prijavio da je nad njim učinjeno krivično delo protivpravno... »

Trnava najgora opcija

Danas pre 12 sati
Danas u Nionu žreb za prva dva kola kvalifikacija za Ligu šampiona, sutra za Ligu Evrope Danas će u Nionu biti održan žreb prvog i drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona (12.00) i Ligu Evrope (13.00), Crvena zvezda, Partizan, Radnički iz Niša i Spartak iz Subotice saznaće protivnike.... »

Istraživanje: U svetu milijardu komada sitnog vatrenog oružja

Danas pre 14 sati
Amerikanci prednjače po količini oružja u civilnom vlasništvu, gotovo 393 miliona komada, prenosi Al Jazeera. U svetu postoji milijardu komada sitnog vatrenog oružja, od čega je 857 miliona u rukama civila, uključujući legalno i nelegalno oružje, pokazuje novo istraživanje Organizacije za... »

Evropski savet: Opomena Srbiji zbog ukidanja viza

Danas pre 2 sata
Evropski savet pozdravlja ukupni napredak Srbije postignut u pregovorima o pristupanju sa Evropskom unijom (EU), ali prvi put opominje Beograd zbog ukidanja viza građanima trećih zemalja, stoji u nacrtu zaključaka u koje su Novosti imale uvid uoči sastanka šefova država i vlada EU u... »

Zaharova: Zapad obmanuo Rusiju

Danas pre 1 sat
Nakon završetka Hladnog rata Rusija se potpuno otvorila za zapadne zemlje, ali je obmanuta, izjavila je u intervjuu za finski list „Hufvudstadsbladet“ portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova. Ne zato što su nas pobedili, to smo uradili sami. Gorbačov je jednostavno... »

Brisel: Moguće vraćanje viznog režima za Srbiju

Danas pre 14 sati
Evropska unija je zabrinuta ponašanjem Srbije koja zbog političkih razloga ukida vize državljanima trećih država i time otežava borbu protiv ilegalnih migracija u regiji zapadnog Balkana i u Evropskoj uniji, prenosi hrvatski Jutarnji list. Izvori su pomenuli sve veći broj državljana Irana... »

U 2017. godini registrovano oko 69 miliona izbeglica

Danas pre 2 sata
Visoki komesarijat Ujedinjenih nacija za izbeglice (UNHCR) saopštio je da je u 2017. godini registrovano skoro 69 miliona ljudi koji su nasilno raseljeni zbog ratova i nasilja. U saopštenju se navodi da je to rekordan broj izbeglica registrovan u jednoj godini, preneo je AP. Visoki komesar UNHCR... »

Srpski malinari inspirisali poljske malinare, protesti u obe države

Danas pre 12 sati
Otkupna cena maline pala je na 80 dinara u Leskovcu i pojedinim drugim krajevima Srbije, zbog čega su proizvođači najavili nove protest za petak, 22. jun. Reagujući na ove vesti, ministar poljoprivrede Branislav Nedimović rekao je malinarima da pregovara sa hladnjačarima da povećaju otkupnu... »

Lutovac: Izbor Izvršnog odbora nije bio planiran

Danas pre 14 sati
Unutarstranačka borba u DS se još ne stišava, iako su izbori u toj partiji završeni 2. juna i izabran novi predsednik Zoran Lutovac. Nedeljna sednica Glavnog odbora nakon koje su se u medijima pojavile vesti da nije bilo kvoruma za odlučivanje i izbor članova Izvršnog odbora, ali i ono što... »

Vučić u nedelju na sastanku sa Hašimom Tačijem

Danas  pre 38 minuta  još 18 povezanih

Evro 118,14 dinara

Vesti online  pre 5 sati  još 9 povezanih

Mala matura - rešenja testa iz matematike

N1 Info  pre 14 minuta  još 10 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.