Danas » Vesti dana

http://www.danas.rs

Danas

Protestu u Beogradu u „tunelu laži“ i ispred REM-a

Danas pre 3 sata
Dvanaestu subotu za redom, skup "Jedan od pet miliona" počinje na platou ispred Filozofskog fakulteta Pod parolom „Tunel laži“, uz hiljade okupljenih građana na platou ispred Filozofskog fakulteta, počeo je dvanaesti protest „Jedan od pet miliona“ u Beogradu. Tema večerašnjeg... »

Nastavljaju se protesti u više gradova Srbije

Danas pre 3 sata
#1od5miliona Protesti 1 od 5 miliona nastavljeni su večeras u više gradova Srbije. Prvi protest u Lebanu Prvi protest „1 od 5 miliona“ u Lebanu, na kome se okupilo pedesetak građana nezadovoljnih aktuelnim režimom, javljaju Južne vesti.... »

Beogradski pobednik uručen Rejfu Fajnsu

Danas pre 1 sat
U Sava centru pred projekciju filma „Bela vran“a glumac i reditelj Rejf Fajns primio je počasno FEST-ovo priznanje „Beogradski pobednik“ za dosadašnje stvaralaštvo. „Bela vran“a je njegov najnoviji film u kojem je reditelj i glumac. Nagradu mu je uručio Ivan Karl, gradski sekretar za... »

U orkanskom vetru u Italiji troje poginulo, nevreme i u Hrvatskoj

Danas pre 3 sata
Orkanski vetrovi rušili su danas dveće i zidove u Italiji i izazvali najmanje tri smrtna slučaja. Vetrovi orkanske jačine pogodili su i veliki deo hrvatske jadranske obale, gde su oštećena vozila, polomljeni prozori i poremećen saobraćaj. Hrvatska meteorološka služba javila je da su naleti... »

Demonstranti suprotstavljenih strana na ulicama Karakasa

Danas pre 2 sata
Rivalske demonstracije održavaju se danas u glavnom gradu Karakasa gde je hiljade ljudi izašlo na ulice dok opozicione vodje pokušavaju da unesu humanitarnu pomoć u zemlju uprkos protivljenju predsednika Nikolasa Madura. Hiljade pristalica Madura izašlo je u centar grada uz zvuke trubača, dok... »

SNS: Aktivisti Saveza za Srbiju napali nas na Vračaru, Narodna: Nas su napali aktivisti SNS

Danas pre 2 sata
Aktivisti Srpske napredne stranke (SNS) na Vračaru saopštili su da su ih danas verbalno napali aktivisti Saveza za Srbiju, i isprovocirali ih „bahatošću i bezorbazlukom“. U saopštenju je navedeno da su aktivisti Srpske napredne stranke (SNS) mirno razgovarali sa građanima o postignutim... »

Osnovana Asocijacija slobodnih odbornika

Danas pre 2 sata
Opozicioni odbornici lokalnih skupština gradova i opština iz cele Srbije osnovali su danas Asocijaciju slobodnih odbornika, čiji je cilj zastupanje interesa građana, decentralizacija i zaštita nezavisnosti lokalnih samouprava. Asocijaciju čini gotovo 700 odbornika, koji su se manifestom... »

Skupovi podrške demonstracijama u Srbiji u Beču i Pragu (FOTO)

Danas pre 3 sata
U Beču je danas, ispred kuće Evropske unije, održan skup podrške građanskim protestima u Srbiji. Nekoliko stotina osoba se okupilo da podrži građane Srbije u njihovoj borbi protiv tiranije, laži i diktature i pozivalo dijasporu u svetu da im se pridruži. Sličan skup se održava danas i u... »

Delegacija skupštine Srbije na Parlamentarnoj skupštini OEBS-a

Danas pre 3 sata
Delegacija Skupštine Srbije ukazala je na zasedanju Parlamentarne skupštini OEBS-a u Beču da je dijalog Beograda i Prištine, koji je značajan za stabilnost regiona, blokiran zbog jednostrane odluke Kosova da uvede takse od 100 odsto Srbiji i BiH, saopštila je Skupšitna Srbije. Članovi... »

Dotrajalost

Danas pre 43 minuta
Pre neke večeri, prelazim pešice prugu u selu na jednom od tri-četiri neobezbeđena prelaza. Ovaj je na „međuseoskom“ putu. Tu sam pre pedesetak godina video prvu saobraćajnu nesreću sa – stručno – „smrtnim ishodom“. Tu je, takođe davno, moj imenjak i kućni prijatelj vešto... »

Venecuela sve više pocepana

Večernje novosti  pre 12 sati  još 19 povezanih

Završen protest uz zahtev za smenu Zlatibora Lončara

Novi magazin  pre 1 minut  još 15 povezanih

Orkanska bura u Hrvatskoj, požari u Splitu i Makarskoj

RTS  pre 11 sati  još 17 povezanih

Bedene predao bez borbe, Đere u prvom finalu u karijeri

RTS  pre 1 sat  još 17 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.