Danas

Poljska i Mađarska otvorene za nove predloge EU u vezi s finansijskim paketom

Danas pre 17 sati
Poljska i Mađarska su večeras objavile da su otvorene za nove predloge Evropske unije u vezi sa njenim budžetom i paketom za ekonomski oporavak od pandemije korona virusa. Varšava i Budimpešta blokiraju usvajanje sedmogodišnjeg budžeta EU od… »

Oslobođen Davinić

Danas pre 18 sati
Viši sud u Beogradu danas je doneo i javno objavio presudu kojom su nekadašnji ministar odbrane Srbije i Crne Gore Prvoslav Davinić i nekadašnji načelnik Uprave za materijalne resurse, general Milun Kokanović oslobođeni optužbe za zloupotrebu… »

Obradović: Ne može biti pomaka na bolje dok u Kriznom štabu ne budu ljudi koji nisu deo propagande

Danas pre 2 sata
Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da Srbija očigledno ima novac koji bi mogla da iskoristi za lečenje teško bolesne dece, ali da zbog loše organizacije vlasti ne postoje fondovi određeni za to, nego građani skupljaju novac… »

Evakuacija muškarca od 300 kg u Francuskoj

Danas pre 5 sati
Evakuacija muškarca od 300 kilograma koji godinama nije izašao iz svog doma u Perpinjanu, na jugozapadu Francuske, počela je uz veliki rizik po njegov život, javljaju novinari agencije Frans pres. Za ovu „visokorizičnu operaciju“ bila je… »

Zamenik gradonačelnika Skoplja preminuo od posledica KOVID- 19

Danas pre 4 sati
Zamenik gradonačelnika Skoplja Enver Malići preminu je danas od komplikacija izazvanih Kovidom-19. Kako su objavili lokalni mediji, Malići se prethodno deset dana lečio na državnoj Klinici za infektivne bolesti u Skoplju, a onda je lečenje nastavio… »

Najrigoroznije mere Turske do sada, policijski čas svake noći i celog vikenda

Danas pre 19 sati
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan objavio je večeras uvođenje najrigoroznijih mera od početka epidemije zbog skoka broja infekcija korona virusom, koje uključuju proširenje policijskog časa na sve noći i na ceo vikend. Erdogan je, posle… »

Zrenjaninska fabrika vode završava rezervoar

Danas pre 2 sata
Fabrika vode u Zrenjaninu, čije je sedište u Beogradu, saopštila je danas da se izgradnja dodatnog rezervoara za vodu bliži kraju. Ova dodatna investicija u novoizgrađeni pogon trebala bi da obezbedi stabilan pritisak u mreži tokom letnjih meseci… »

Tepić (SSP): RTS je saučesnik u uništavanju Srbije

Danas pre 2 sata
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić optužila je danas Radio-televiziju Srbije (RTS) da prikrivanjem informacija o pravom stanju u zdravstvu, obrazovanju, privredi, ekonomiji i kulturi „saučestvuje u poduhvatu uništavanja… »

SAM: Srbiji nedostaje visokostručni kadar, ali i zanatlije

Danas pre 2 sata
Predsednik Srpske asocijacije menadžera (SAM) Dragoljub Damljanović izjavio je danas da Srbiji nedostaje mlad i stručan kadar, ali i zanatlije koje treba da pospeše industrijalizaciju i rade na novootvorenim mestima u fabrikama. On je, na online… »

Vučić uručio odlikovanja porodicama posthumno odlikovanih medicinskih radnika

Danas pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je danas odlikovanja članovima porodica posthumno odlikovanih lekara i medicinskog osoblja povodom Dana primirja u Velikom ratu. Kako se navodi u saopštenju, zlatnom medaljom za zasluge odlikovani su profesor… »

Danas, najnovije vesti »