Danas » Vesti dana

http://www.danas.rs

Danas

Izbori u Bavarskoj: Najgori rezultat za CSU od 1950.

Danas pre 1 dan
Hrišćansko-socijalna unija (CSU), bavarska sestrinska stranka demohrišćana nemačke kancelarke Angele Merkel, zabeležila je na danas održanim pokrajinskim izborima u Bavarskoj najgori rezultat od 1950. godine. Rojters prenosi da su glasovi CSU otišli ultradesnici što je korak unazad koji bi... »

(Bez)grešni

Danas pre 8 sati
Univerzalno pravo demokratije kaže da niko nije kriv dok se ne dokaže suprotno, pa tako i Crvenoj zvezdi može da se sudi samo ako paralelne istrage Evropske fudbalske federacije i francuskog Tužilaštva nepobitno ustanove da je izvesni funkcioner srpskog prvaka probao da se opkladi na poraz... »

Potpisan memorandum o izgradnji Moravskog koridora

Danas pre 5 sati
Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović potpisala je danas sa predstavnicima američke kompanije Behtel memorandum o razumevanju u izgradnji Moravskog koridora u dužini od 110 kilometara, a vrednost radova se procenjuje na 800 miliona evra. Mihajlović je na konferenciji za novinare u Vladi... »

Đoković od danas drugi na svetu

Danas pre 13 sati
Lista Asocijacije teniskih profesionalaca Srpski teniser Novak Đoković je od ovog ponedeljka drugi na listi Asocijacije teniskih profesionalaca, nakon osvajanja turnira u Šangaju. Nakon što je osvojio 32. masters titulu u karijeri, pošto je u finalu u Šangaju savladao Hrvata Bornu Ćorića... »

Sve više požara u Banatu

Danas pre 10 sati
Požar na Carskoj bari Požar koji je u nedelju zahvatio Rezervat prirode Carska bara goreo je celu noć i tek danas je stavljen pod kontrolu, nakon višesatne akcije zrenjaninskih vatrogasaca. Jak vetar odmagao je gašenje požara, koji je najverovatnije izazvan neodgovornim ponašanjem građana... »

Nedimović: Ponovo izvoz pšenice u Egipat posle 30 godina

Danas pre 8 sati
Izvoz prvih količina pšenice iz Srbije u Egipat, zemlju koja je najveći globalni uvoznik pšenice, trebalo bi da počne u decembru ove godine ili januaru 2019, izjavio je danas ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović. Prvi put posle 30 godina srpski proizvođači... »

Objavljen poziv za finansijskog savetnika Komercijalne banke

Danas pre 12 sati
Ministarstvo finansija Srbije objavilo je danas poziv za dostavljanje izjava o zainteresovanosti za izbor finansijskog savetnika za prodaju udela Republike Srbije u Komercijalnoj banci a.d. iz Beograda. „Od savetnika se očekuje da nakon detaljno izvršene analize prilika na tržištu, različitih... »

Lutovac: Savez potreban u zarobljenoj državi

Danas pre 12 sati
Savez opozicije ne bi bio potreban da Srbija ne živi u zarobljenoj državi u kojoj su zarobljene institucije, javno mnjenje, a partije nemaju mogućnost da iskazuju svoje posebnosti, ocenio je predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac. Mi nemamo takvu državu i savez je zato potreban. Na... »

Pauza u pregovorima o Bregzitu

Danas pre 24 sata
London i Brisel napraviće pauzu u pregovorima o izlasku Velike Britanije iz Evropske unije i neće se ponovo sastajati pre evropskog samita, zakazanog za sredinu iduće sedmice, potvrdili su danas evropski izvori na koje se pozivaju zapadne agencije. Ranije tokom dana pronela se vest da je dogovor... »

Jeremić: Potpuno objedinjavanje opozicije preduslov za smenjivanje vlasti

Danas pre 14 sati
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da je potpuno objedinjavanje opozicije neophodan preduslov za smenjivanje vlasti i da je to prvi korak koji bi trebalo preduzeti kako bi se stvorila kritična masa ljudi koji su za promenu naprednjačkog režima. „Poslednje je vreme da se... »

Da li je svet na pragu nove krize

Danas  pre 5 sati  još 1 povezana

Novi sukobi: Izraelci ranili 32 Palestinca tokom protesta

Večernje novosti  pre 1 sat  još 1 povezana

Tramp: Situacija sa s.Korejom se odvija veoma dobro

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana

U Slobodnoj zoni Smederevo 20 puta više zaposlenih

Danas  pre 4 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.