Danas » Vesti dana

http://www.danas.rs

Danas

Stopirana prodaja Barbike s likom Fride Kalo

Danas pre 16 sati
Daleka rođaka pokojne meksičke slikarke Fride Kalo izjavila je danas da je sud izdao privremenu zabranu prodaje lutke Barbike s likom poznate umetnice. Unuka slikarkinog brata Mara de Anda Romeo pokušava na sudu da dokaže da proizvođač igračaka Matel nema pravo da koristi lik Fride Kalo u... »

Na prodaju Dodikov avion

Danas pre 1 dan
Vazduhoplovni servis Republike Srpske, kojim upravlja predsednik RS Milorad Dodik, prodaje jedan od dva aviona koje poseduje, marke Cessna tipa C-500, po početnoj ceni od 320.000 KM (160.000 evra). Za prodaju aviona sa osam sedišta, koji je proizveden 1980. godine određena je najniža početna... »

Niko neće u majstore

Danas pre 1 dan
Najviše se traže stolari, armirači i tesari, a njih najmanje ima na tržištu rada Na tržištu rada u Srbiji u poslednje vreme tesari, stolari, armirači i drugi vrsni majstori građevinske struke zlata su vredni, poslodavci bi dali poslednji dinar da uposle kvalitetnog majstora, ali to je... »

Mali: Beograd sportska prestonica

Danas pre 12 sati
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali, koji je danas drugu godinu zaredom istrčao polumaraton, izjavio je da je Beograd još jednom pokazao da je dominantna sportska prestonica u ovom delu sveta. Puno pozitivne energije danas na gradskim ulicama. Pokazali smo još jednom koliko je Beograd svetski... »

TRAMP: WOW! Da li će se lov na veštice nastaviti

Danas pre 1 dan
Nastavljen "rat" predsednika SAD i Džejmsa Komija Beleške bivšeg direktora Ef-Bi-Aja (FBI) Džejmsa Komija u kojima se otkrivaju detalji njegovih razgovora sa američkim predsednikom Donaldom Trampom objavljeni su danas. U njima se govori o Trampovoj zabrinutosti zbog izvesnih obaveštajnih... »

Krkobabić: Mladost i nauka pokreću zadrugarstvo

Danas pre 1 dan
Ministar Milan Krkobabić, zadužen za regionalni razvoj, u petak je posetio zemljoradničku zadrugu „Profortun“ u mestu Kisač, jednu od onih kojima su krajem prošle godine dodeljena bespovratna sredstva. „Ovo je pravi primer kako mladost i nauka udruženi daju rezultate. Budućnost srpskog... »

„Čair“ kao izazov za Zvezdu

Danas pre 14 sati
Partizan čeka u Superligi svog dželata iz Kupa Čukarički Posle 157. večitog derbija izvesno je da će srpski klupski fudbal u sledećim kvalifikacijama za Ligu šampiona predstavljati pobednik prošlonedeljnog meča na „Rajku Mitiću“ – Crvena zvezda. Partizan će se prestrojiti u trku za... »

Kraljica Elizabeta II danas puni 92 godine

Danas pre 18 sati
Kraljica Komonvelta i poglavar engleske Crkve Elizabeta II danas puni 92 godine. Najstariji je britanski monarh kao i najdugovečniji svetski aktivni lider. Danas počinje svečana proslava koja traje šest nedelja, razni festivali i ceremonije održavaju se u čast Njenog visočanstva. Rođena kao... »

„Kikindske“ uz objavljivanje 1001. broja otpočele kampanju za opstanak

Danas pre 1 dan
Herojska borba protiv fašizma, teške reči i suptilne manipulacije vlasti Od prvog broja Kikindske novine se suočavaju sa pritiscima vlasti, zatrovanim javnim diskursom, mržnjom i fašizmom ali protiv teške reči i manipulavije političara treba se boriti kritikom, istinom i optimizmom,... »

Milo na pjenu od mora

Danas pre 11 sati
Ekonomist magazin, maj 2009. Šešelj je davnih dana rekao da će Amerika i Zapad iskoristiti Mila Đukanovića, pa da će ga pustiti niz vodu, baš kao i Norijegu kad im više ne bude bio potreban. Ali, koliko je trajalo to ‘puštanje Mila niz vodu’? U jednom trenutku takva licitiranja postaju... »

Vulin do daljeg nije dobrodošao u Hrvatsku

Danas  pre 5 sati  još 2 povezane

Sahranjena bivša prva dama Barbara Buš

Glas Amerike  pre 2 sata  još 2 povezane

Erdogan: Stotine Turaka i pobunjenika poginulo u Afrinu

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.