Danas

FK Partizan otkupio ugovor Holendera

Danas pre 12 sati
Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da je od Lugana otkupio ugovor igrača Filipa Holendera. „Zbog dobrih partija koje je pružio od dolaska u Partizan do danas, fudbalski klub Partizan iskoristio je klauzulu za otkup ugovora igrača Filipa… »

Kisić Tepavčević: Predlog o bolovanju u slučaju zaraze koronom nije diskriminatoran

Danas pre 17 sati
Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević izjavila je danas da smatra da predlog da se samo vakcinisanima protiv korona virusa u slučaju zaraze garantuje puna plata tokom bolovanja nije diskriminatoran… »

Za Vučićev plan „kažnjavanja“ nevakcinisanih potrebna promena zakona

Danas pre 20 sati
Postoji li mogućnost da zaposleni u javnom sektoru, ako se nisu vakcinisali, izgube pravo na stopostotno plaćeno bolovanje zbog korone Ako ste zaposleni u državnom organu, vojsci ili policiji, imate pravo na plaćeno bolovanje ako ste se zarazili… »

SNS: Do 2012. godine Srbija je ličila na baru i smetlište

Danas pre 14 sati
Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) saopštio je danas da je Srbija, u vreme kada je Demokratska stranka (DS) bila na vlasti, ličila na „baru i smetlište“. „To je samo jedno u nizu bezuspešnih podsećanja javnosti na formalno postojanje… »

Vučić: Odluku ko će dobiti nacionalnu frekvenciju doneće struka, a ne tajkuni i političari

Danas pre 14 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da odluku o tome koji će mediji dobiti nacionalnu frekvenciju, donosi „struka a ne tajkuni i političari“. Komentarišući zahtev lidera Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa da se… »

Brnabić: Do kraja maja moguć kolektivni imunitet, sve zavisi od građana

Danas pre 12 sati
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić ocenila je danas da bi u Srbiji kolektivni imunitet mogao da se stekne do kraja maja, ali da to zavisi od građana. „Trenutno imamo vakcina da se vakciniše još 310.000 ljudi, ali u ponedeljak stiže još 104.130… »

Nova ekonomija: Kožne rukavice i patike za komunalce Beograđani plaćaju 1,3 miliona evra

Danas pre 18 sati
Grad Beograd je raspisao javnu nabavku za kupovinu uniforme za komunalne milicajce, a procenjeno je da će one koštati 157 miliona dinara, odnosno oko 1,3 miliona evra, piše Nova ekonomija. Nabavka je podeljena na dve partije – letnju i zimsku odeću… »

NUNS dodelio nagrade za istraživačko novinarstvo “Dejan Anastasijević”(VIDEO)

Danas pre 12 sati
Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) danas je u Dorćol placu saopštilo i dodelilo nagrade za istraživačko novinarstvo “Dejan Anastasijević”. Novinarka televizije N1 Jelena Zorić jedna je od dobitnica nagrade. Ona je nagrađena za emisiju… »

Aleksić: Primena dogovora o izborima da počne najkasnije u septembru

Danas pre 17 sati
Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da bi najkasnije do kraja septembra trebalo da počne primena dogovorenog u dijalogu o izbornim uslovima uz posredovanje EU, kako bi ostalo šest do devet meseci za „bar minimalno fer… »

Bregu: Zajedničko regionalno tržište dobija široko priznanje i podršku

Danas pre 10 sati
Generalna sekretarka Saveta za regionalnu saradnju (RCC) Majlinda Bregu izjavila je danas da napori koje regija ulaže u reformsku agendu za Zajedničko regionalno tržište dobijaju široko priznanje i podršku. „Napori koje regija ulaže u reformsku… »

Danas, najnovije vesti »