Danas » Vesti dana

http://www.danas.rs

Danas

Najviše kupovani automobili starosti između 12 i 16 godina

Danas pre 11 sati
U Srbiji je tokom prošle godine prvi put registrovano više od 123.000 polovnih automobila, od kojih je najveći broj starosti između 12 i 16 godina, odnosno čak 73.251. Podaci agencije Smart Plus Research, obrađeni na osnovu informacija MUP Srbije, koje je dobio sajt Danasa, pokazuju da je u... »

Kosovska policija negirala hapšenja uoči Vučićeve posete

Danas pre 1 dan
Policija Kosova odbacila je kao netačne informacije prema kojima je u Lapljem selu u blizini Prištine uhapšeno šest osoba koje su navodno bile naoružane i kod kojih je policija pronašla oružje Policija je takođe kao netačne odbacila informacije da je jedna osoba u vozilu na ulasku u... »

Ristić i Jakšić nisu pozvani na sastanak sa Vučićem

Danas pre 1 dan
Samostalni poslanik u Skupštini Srbije Slaviša Ristić rekao je danas da nije pozvan na sastanak sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u severnoj Mitrovici. Ristić, koji je i nekadašnji predsednik opštine Zubin Potok, je rekao kako veruje da, za razliku poslanika sa Kosova u Skupštini... »

Stojković: Srbija na KiM se zove Milan Radojičić

Danas pre 13 sati
Srbima na KiM bezbednost na severu Kosova i Metohije može da garantuje Milan Radojičić i niko više. To je surova, ali i jedina istina – kaže u kratkoj izjavi za komentarpress.net Miloš Stojković, predsednik koalicije raseljenih lica sa KiM. Stojković dodaje da je Marko Đurić samo... »

Daytonarije

Danas pre 14 sati
Crtn'o sam negdje, kako će ova 2018. godina, biti bas dobro zajebana. Rekao bi jedan moj rodjak opet ti o "seksu". Čuj ja. A ja sam samo, hajde da ne citiram, tiho, nekako sebi u bradu promrmosio kako... Koliko god već decenijama znao da su mi šanse protiv gospodina Domaćinskog nikakve. Samo... »

Muškarci koji mrze žene

Danas pre 14 sati
Bauk seksualnog zlostavljanja kruži Holivudom. U oktobru prošle godine, ugledni i izuzetni filmski producent Harvi Vajnstin je (najzad) razotkriven i kao seksualni predator i silovatelj. A ima neke ironije u tome da je Vajnstin producirao i filmove kao što su "Seks, laži i video trake" (1989) i... »

Ponudile samozapošljavanje na Kosovu

Danas pre 14 sati
Medju poslednjim sagovornicima sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u lokalnom Domu kulture u Lapljem Selu nadomak Gračanice,prvog dana predsednikove posete KIM našla se Gordana Djorić iz Gračanice predsednica NVO“Avenija žena Gračanice“. Gordana Djorić je doskorašnja ugledna... »

Jugoslavija i njena senka

Danas pre 15 sati
* Navršava se vek od nastanka zajedničke države južnih Slovena. Ove 2018. navršava se vek od nastanka zajedničke države južnih Slovena. Tokom svog trajanja menjala je ime i društveno uređenje da bi nestala u građanskom ratu devedesetih godina 20 veka, sa nedovršenim mirom koji traje.... »

Vučić šest sati razgovarao sa Srbima sa Kosova

Danas pre 15 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u Lapljem Selu kod Prištine skoro šest sati razgovarao sa Srbima sa Kosova o njihovim konkretnim problemima. Građani su od Vučića tražili da ima pomogne da se zaposle, dobiju stan, penziju, da im se poveže radni staž, izgradi ambulanta... Vučić je... »

Berlin je najvažniji

Danas pre 16 sati
Osvajanje zlatne medalje Amele Terzić na Univerzijadi u Tajpeju, povreda Elzana Bibića u najvažnijem delu sezone, izbor Terzićeve za najbolju sportistkinju, a trenera Zilkića za najboljeg trenera u Novom Pazaru za 2017. godinu, kao i konstantno dobri rezultati svih ostalih atletičara, posebno... »

Tači ocenio pozitivnom posetu Vučića Kosovu i Metohiji

Blic  pre 4 sata  još 1 povezana

Pucnjava na Menhtenu, troje ranjeno

Večernje novosti  pre 2 sata  još 2 povezane

Haradinaj: Motivi za ubistvo Ivanovića nisu etnički

Danas  pre 2 sata  još 1 povezana

Osuda pretnji političkim protivnicima

Danas  pre 8 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.