Danas » Vesti dana

http://www.danas.rs

Danas

Branislav Mihajlović novi predsednik Dosta je bilo

Danas pre 9 sati
Umesto Saše Radulovića Izborna skupština Dosta je bilo izabrala je danas novo rukovodstvo. Za predsednika Dosta je bilo izabran je narodni poslanik Branislav Mihajlović iz Bora. Njegova zamenica biće narodna poslanica Branka Stamenković, a potpredsednici narodni poslanik Ratko Jankov, narodna... »

MUP: Zaplenjen kokain

Danas pre 14 sati
Granična policija zaplenila je više od dva kilograma kokaina na Graničnom prelazu Bogojevo, na ulazu u Srbiju, prilikom kontrole automobila „BMV“ kojim je upravljao srpski državljanin S. A. (1979), saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije. Dva paketa sa ukupno dva... »

U Đakovici pronađeni ljudski ostaci

Danas pre 9 sati
Ljudski ostaci najmanje tri osobe otkriveni su u navodnoj masovnoj grobnici u blizini Đakovice, prenosi RTK. Mogli bi da pripadaju kosovskim Srbima koji su ubijeni tokom rata, saznaje KTV. Zamenik direktora EULEX-ovog Odeljenja za sudsku medicinu (DFM), Tarja Formisto, potvrdila je KTV-u da su... »

U Nemačkoj napetost zbog neo – nacista

Danas pre 1 dan
Mali grad na nemačkom dalekom istoku priprema se u petak za dolazak stotina neo-nacista koji dolaze da prisustvuju muzičkom festivalu koji se podudara za rođendanom Adolfa Hitlera, javlja Assošijeted pre (AP). Policija u Nemačkoj i susednoj Poljskoj proverava ljude koji dolaze u Ostric na... »

Dačić: Temeljac za stanove izbeglima

Danas pre 10 sati
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić poručio je danas izbeglicama, na ceremoniji polaganja kamena temeljca za izgradnju novih 25 stanova za izbeglice u Kikindi, da nisu zaboravljeni. Obeležen je početak gradnje novih 25 stanova u okviru Potprojekta 2... »

Vlasnici TV N1 kupili Pink BiH i Pink Montengro

Danas pre 9 sati
Američka KKR grupa kupila je od Željka Mitrovića Pink Bosne i Hercegovine i Pink Montenegro, saznaje Danas. To je razlog zbog čega je Mitrović za utorak 24. april zakazao sastanak sa regionalnim direktorima svojih regionalnih televizija. Vest o sastanku objavljena je na sajtu Pinka i u njoj se... »

Lutovac mogući kandidat za lidera DS

Danas pre 18 sati
Još nema zvaničnih kandidatura za stranačke izbore u Demokratskoj stranci Iako još uvek nama zvaničnih kandidatura za stranačke izbore u Demokratskoj stranci među članovima DS se uveliko spekuliše ko bi mogao da se kandiduje. Tako je, prema našim nezvaničnim saznanjima, kandidatura za... »

Odvojena komemoracija SNV u Jasenovcu

Danas pre 12 sati
Savez antifašističkih boraca i antifašista Republike Hrvatske i Srpsko narodno veće (SNV) održali su danas komemoraciju u znak sećanja na žrtve logora Jasenovac. Oni bojkotuju i ove godine državno obeležavanje, koja će se održati u nedelju. Prisutni na komemoraciji položili su karanfile... »

Makronovo neprijatno iznenađenje

Danas pre 16 sati
Poruka Makronovog govora u Strazburu ima eksplozivnu snagu koja može da zaoštri krizu na Zapadnom Balkanu, smatra Ivan Krastev. A to slabi i pozicije EU u regionu. Govor Emanuela Makrona u Evropskom parlamentu je bio hitac kojim je označen start predizborne kampanje za izbore za Evropski... »

Protest u sredu kad u Niš dolazi Vučić

Danas pre 15 sati
Niška opozicija podržava protest nišlija za odbranu aerodroma Gradski odobri Demokratske stranke, Socijaldemokratske stranke, Dosta je biilo, Levice Srbije, Narodne stranke, Niške inicijative, Nove stranke, Dveri, Pokreta za preokretiI Pokreta slobodnih građana podržaće protet Nišlija za... »

Hrvatski MSP: Vulin do daljeg nije dobrodošao u Hrvatsku

Večernje novosti  pre 3 sata  još 2 povezane

Sahranjena bivša prva dama Barbara Buš

Glas Amerike  pre 2 sata  još 2 povezane

Erdogan: Stotine Turaka i pobunjenika poginulo u Afrinu

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.