Danas » Vesti dana

http://www.danas.rs

Danas

Rakić: Vučić u septembru dolazi na Kosovo

Danas pre 20 sati
Predsednik Srpske liste Goran Rakić izjavio je danas da će u septembru predsednik Srbije Aleksandar Vučić doći na Kosovo kako bi izneo svoj stav o kosovskom pitanju, a da će se pre toga konsultovati sa predstavnicima Srpske liste. – Kada dođe u septembru na KiM, rekao je da će izneti svoj... »

Pažljivo sa kremama za sunčanje

Danas pre 21 sat
Kreme za sunčanje štite samo upola od onoga što ljudi očekuju, pokazalo je najnovije istraživanje. Problem nije u kremama već u brzom i nemarnom nanošenju, tvrde naučnici sa Kings koledža u Londonu. U teoriji, korišćenje zaštitnog faktora 15 trebalo bi da bude dovoljno da zaštiti kožu... »

Imran Kan novi premijer Pakistana

Danas pre 14 sati
Kan će trebati podršku nezavisnih i manjih stranaka, jer trenutno nema dovoljno mandata za formiranje većinske vlade. Donji dom pakistanskog Parlamenta izabrao je u petak Imrana Kana, nekadašnju legendu kriketa za novog premijera, čime mu je otvoren put za formiranje koalicijske vlade. Kan je... »

Pošiljke koje je blokirao Izrael stigle u Palestinu nakon osam godina

Danas pre 22 sata
Paketi, pisma, pa čak i invalidska kolica koja su bila namenjena Palestincima stigla su u okupiranu Zapadnu obalu nakon što je Izrael oslobodio neisporučene pošiljke koje su godinama zadržavane. Pošiljke, među koje spadaju nikad pristigle porudžbine sa interneta, držane su u Jordanu od... »

DS: Vlast guši „Južne vesti“

Danas pre 19 sati
Demokratska stranka (DS) saopštila je danas da će obavestiti Partiju evropskih socijalista i ostale evropske organizacije i institucije u čijem radu učestvuje kako vlast u Srbiji pokušava da uguši nezavisni informativni portal „Južne vesti“. Vladajući režim je potpuno razorio pravni... »

Rekonstrukcija Trga republike počinje za sedam dana

Danas pre 20 sati
Radovi na rekonstrukciji Trga republike počeće najkasnije za sedam, a trajaće oko 14 meseci, najavio je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić, gostujući na TV Studio B. „Biće urađena kompletna rekonstrukcija, uklonjene žardinjere, postavljene granitne ploče, dosta zelenila i klupa,... »

Slovenija: Marjan Šerec mandatar nove vlade

Danas pre 13 sati
Skupština Slovenije danas je većinom glasova izabrala donedavnog gradonačelnika Kamnika i profesionalnog glumca Marjana Šareca za mandatara nove vlade, preneli su slovenački mediji. Za njegov izbor glasalo je 55 poslanika, 31 je bio protiv, a jedan glas je bio nevažeći. Lista Marjana Šaerca... »

Dečji vojni kamp ili učenje o rodoljublju

Danas pre 23 sata
Polemike o Omladinsko-patriotskom kampu na Zlatiboru U blizini Tić polja, na Zlatiboru, u toku je Omladinsko-patriotski kamp, koji je organizovalo Udruženje učesnika oružanih sukoba na prostoru bivše Jugoslavije, uz podršku opštine Čajetine. Kamp, na kome učestvuje 10 devojčica i 34... »

Sankcije Turskoj: Nove mere ako se ne oslobodi američki pastor

Danas pre 20 sati
SAD sprete da će Turskoj uvesti nove ekonomske sankcije ako ne oslobodi američkog pastora. Endrju Branson zatvoren je u Turskoj skoro dve godine zbog navodnih veza sa političkim grupama. Zbog odbijanja da oslobodi pastora, SAD su uvele visoke tarife na turski čelik i aluminijum, a Turska je... »

Dijeta sa malo ugljenih hidrata može da skrati život, pokazuju studije

Danas pre 20 sati
Dijeta sa niskim sadržajem ugljenih hidrata mogla bi da vam skrati životni vek do četiri godine, pokazuju studije. Dijete kao što je Etkinsova postale su sve popularnije među onima koji pokušavaju da izgube kilograme i pokazale su dobre rezultate u smanjenju rizika od nekih bolesti. Ali,... »

Nole u polufinalu - Dve pobede za samo pet sati!

Sportske.net  pre 5 sati  još 10 povezanih

Levante ubedljiv protiv Betisa u Sevilji

Sportske.net  pre 6 sati  još 2 povezane

Vremeplov: Umro Petar Preradović

RTV  pre 5 sati  još 1 povezana

Gliser eksplodirao tokom vožnje Savom u Beogradu

Politika  pre 7 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.