Danas » Vesti dana

http://www.danas.rs

Danas

Odgovor Danasa Nikoli Petroviću: „Nelični“ suvlasnik hidroelektrana

Danas pre 14 sati
Neobične su zamerke Nikole Petrovića u pogledu teksta o njegovim poslovima. Nikola Petrović kaže nije tačno da je on lično vlasnik hidroelektrana, već je vlasnik firme koja je manjinski vlasnik tih hidroelektrana. To inače sve i piše u tekstu na koji reaguje. I ne samo u tekstu, već i u... »

2CELLOS u septembru na Kalemegdanu

Danas pre 1 dan
Slavni virtouzi na violončelima Luka Šulić & Stjepan Hauser, svetu poznatiji kao 2CELLOS , odražaće 8. septembra koncert na Kalemegdanu. U Beograd se vraćaju sa poslednjim albumom „Score“, koji jesnimljen u Engleskoj s londonskim simfonijskim orkestrom. Ovoga puta, Stjepan i Luka nam... »

Šta predsednik radi sa „državnim neprijateljima“?

Danas pre 13 sati
Zašto se predsednik Srbije sastaje sa Džordžom i Aleksandrom Sorosem, kao i sa predstavnicima američke KKR grupe, prema tumačenjima izvora i sagovornika Danasa Učestale susrete predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa Džoržom Sorošem i njegovim sinom Aleksandrom diplomatski izvori Danasa... »

Janković protiv Boška Obradovića, Jeremić nije

Danas pre 18 sati
Pokret slobodnih građana sve dalje od Saveza za Srbiju uprkos razgovorima Gotovo neverovatno deluje mogućnost da Pokret slobodnih građana Saše Jankovića bude deo Saveza za Srbiju, koji predlaže Dragan Đilas, bivši gradonačelnik Beograda, a koji podrazumeva savezništvo partnera sa... »

Samoubistvo na groblju

Danas pre 1 dan
Telo muškarca pronađeno je u petak oko 17,00 sati na Centralnom groblju na Voždovcu, a prema prvim informacijama sumnja se na samoubistvo, prenosi TV Pink. Samoubistvo je izvršio penzionisani policajac R. M. (57), na stazi između grobnih mesta. Prvi rezultati istrage ukazuju da je iz pištolja... »

Jerkov: Plaši ćutanje

Danas pre 1 dan
Poslanica Demokratske stranke u Skupštini Srbije Aleksandra Jerkov, rekla je portalu klix.ba da je ne plaše pretnje radikala jer ima podršku javnosti, ali da je više zabrinjava činjenica da Šešelj preti ponavljanjem ratnih zločina, a država ne reaguje na to. Pošto je rekla da Vojislav... »

Arbernita iz Berlina popravlja raspoloženje Beograđana

Danas pre 1 dan
Građani Beograda mogli su danas na većim raskrsnicama prestonice, da uoče interesantnu zabavljačicu sa crvenim šeširom, iz koga vire perca, kako vrti loptice za tenis. Arbrenita, koju smo zatekli na sred pešačkog prelaza kod Pravnog fakulteta, “spinuje” loptice ispred automobila, odrasla... »

„Viši nivo“ i „majka ustaška“

Danas pre 9 sati
Odnosi Srbije i Hrvatske podignuti su na viši nivo. Ovim rečima počinje tekst u jednim tiražnim dnevnim novinama o političkoj situaciji nakon što je delegacija Sabora prekinula posetu Beogradu. Situaciju je, treba li podsećati, izazvalo Šešeljevo saopštenje da je izgazio zastavu Hrvatske... »

Noćna straža

Danas pre 12 sati
Ovde se odavno spustila tamna i tmasta srpska noć. Mrak. Ni Meseca ni zvezda na nebu. Samo plamičak investitorske lojanice SPC na novobeogradskom gradilištu poslovnog prostora. Goloruki srpski narod posedao oko vekovnih ognjišta i džara obadve preostale žiške. I ne bere brige sve dok ga... »

Vladika Irinej traži milion dinara zbog teksta u Danasu

Danas pre 8 sati
Portparol Srpske pravoslavne crkve tužio advokata Iliju Radulovića Episkop bački Irinej (Bulović) tužio je advokata Iliju Radulovića za povredu ugleda i časti zbog ličnog stava objavljenog u Danasu 1. novembra 2017. godine pod nazivom „Filistar, hulja i budala“. Kako saznajemo, episkop... »

Vulin do daljeg nije dobrodošao u Hrvatsku

Danas  pre 5 sati  još 2 povezane

Sahranjena bivša prva dama Barbara Buš

Glas Amerike  pre 2 sata  još 2 povezane

Erdogan: Stotine Turaka i pobunjenika poginulo u Afrinu

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.