Danas » Vesti dana

http://www.danas.rs

Danas

Hiljade Mađara izašlo na ulice Budimpešte, protesti protiv „zakona o ropstvu“

Danas pre 1 dan
Hiljade Mađara izašlo je u četvrtak uveče na ulice Budimpešte, nastavljajući proteste od prethodnog dana protiv novog zakona o radu. Novousvojeni zakoni se takođe tiču uspostavljanja administrativnih sudova. Vladajuća populistička desničarska partija Fides mađarskog premijera Viktora... »

Rakić: Vučićeva poruka Srbima na Kosovu donosi radost

Danas pre 1 dan
Predsednik Srpske liste Goran Rakić izjavio je večeras da poruka koju je predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio Srbima na Kosovu donosi radost i da će večeras „mirno leći sa svojom decom jer znaju da nisu sami i da na njih misli država Srbija“. „Dvadeset godina čekamo da neko... »

Otkaz i popularnom voditelju Gajšeku

Danas pre 22 sata
Novi talas otpuštanja na nekadašnjoj gradskoj televiziji Studio B Prvobitnom spisku od 13 zaposlenih na Studiju B, sada se pridružilo još 16 radnika koji će kao tehnološki višak ostati bez posla u ovoj kući. Ime koje je izazvalo najviše pažnje u javnosti je Aleksandar Gajšek, urednik i... »

Vukčević: Oko kafića „Panda“ nije bilo Albanaca

Danas pre 23 sata
Juče se navršilo 20 godina od ubistva šestorice srpskih mladića u centru Peći, ubice i dalje na slobodi Čak 20 godina je prošlo od ubistva šestorice srpskih mladića u kafiću „Panda“ u Peći, a ubice i dalje nisu uhvaćene. Slučaj jednostavno ne postoji u kosovskom pravosuđu, dok se u... »

Podizanje tenzija u regionu zarad priznanja Kosova

Danas pre 1 dan
Upozorenja američke agencije Blumberg da će se sledeći sukob NATO i Rusije odigrati na Balkanu Upozorenja da će se sledeći sukob NATO sa Rusijom odigrati na Balkanu nisu osnovana, nemaju jake argumente, saglasni su sagovornici Danasa i, po oceni pojedinih, služe kako bi se vršili pritisci na... »

Vučić: Pregovore vratiti na početak, nismo pile sa glavom na panju

Danas pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da će Srbija pažljivo pratiti šta se dešava na Kosovu i čekati da Priština ukine svoje takse, a da ga ne interesuje da li će biti 10 odsto ili hiljadu odsto i da li će Priština uvoditi nove mere, jer su „prešli prag“. „Moraće... »

Loto: Bez sedmice od pet miliona evra

Danas pre 1 dan
U večerašnjem 100. kolu igre na sreću LOTO, nije izvučena sedmica čija je premija bila 5.250.000 evra. Nije bilo ni dobitnika Loto+, kao ni Džokera (Joker), ali sa vrlo vrednih šest pogodaka 12 dobitnika osvojili su po 454.378,33 dinara. Izvučeni brojevi 100. kola igre na sreću LOTO su: 2,... »

Makron posetio mesto napada u Strazburu

Danas pre 1 dan
Francuski predsednik Emanuel Makron posetio je večeras mesto napada u Strazburu gde je ostavio jednu belu ružu na ulici gde građani ostavljaju cveće i pale sveće za žrtve nedavnog napada džihadiste. Makron koji je doputovao u Strazbur iz Brisela gde je bio na dvodnevnom samitu Evropske unije... »

Kada je često mokrenje znak za uzbunu?

Danas pre 15 sati
Ustajete li više od dvaput noću da bi išli u toalet, možda imate ozbiljan problem, potražite savet lekara. Poriv za mokrenjem zna biti vrlo neugodan, pogotovo kada toalet nije u blizini ili kada je nagon frekventan. Kada je često mokrenje medicinski problem? Ako mokrite znatno više od šest... »

Milan Jovanović: Novinar koji je postao beskućnik

Danas pre 19 sati
Ličnost Danas Malo ko je čuo za lokalni portal Žig info iz Grocke dok novinaru tog portala Milanu Jovanoviću pre četiri dana nije izgorela kuća do temelja, a na ulazna vrata pucano od strane nepoznatih napadača. Da je požar namerno izazvan potvrdio je i ministar policije Nebojša... »

©2018 Netmark d.o.o.