Danas

Portparol Vlade Kosova: Sastanak Vučića i Kurtija biće održan samo radi određivanja budućeg dijaloga

Danas pre 7 dana
Portparol Vlade Kosova Perparim Krieziu izjavio je da će sastanak premijera Aljbina Kurtija i predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Briselu, najavljen za sredinu juna, biti održan samo radi određivanja budućeg dijaloga, preneo je danas RTK na… »

Nasleđe bez zaštite

Danas pre 7 dana
Dvodnevni naučni skup u SANU „Zaštita, očuvanje i afirmacija srpskog kulturnog nasleđa na Kosovu i Metohiji“, održan u prvim danima juna posle dva odlaganja zbog pandemije virusa korona, ispostavilo se da je ipak „tempiran“ u pravo vreme… »

Dva cvancika

Danas pre 7 dana
Idila. Bezec! (Zorana). DEDINJE Obeharilo Brdo. Ucvetala i avlija dedinjskog domaćina Tome Nikolića. Kišno premaleće se lenjo provlači kroz cvet rododendrona i magnolije, pa, sve milujući kočoperni bonsai, skraćuje senke ranog praziluka. Tišina… »

Džodi Foster: Ne zvezda već asteroid

Danas pre 7 dana
Ličnost Danas „Imam sreće da me ljudi ipak ostavljaju na miru. Ja nisam Madona. Crveni tepih je za mene posao. Ja radim od devet do pet i kada dođem kući, ne želim da se vraćam da radim idući na različite događaje filmske industrije. Za mene je… »

Duško Vujošević: Aleksandar Vučić je previše osetljiv

Danas pre 7 dana
TV Arenasport utišala pogrdno skandiranje predsedniku Srbije Više nego „čudne“ i sve više nego principijelne „dozvole“ da se na nekim od košarkaških utakmica poslednjih nedelja u Beogradu dozvoli prisustvo publike, potvrdile su da u Srbiji i… »

Konferencija ‘Za bolje obrazovanje – Preuzmi inicijativu’ otvorena u Nišu

Danas pre 7 dana
Konferencija „Za bolje obrazovanje – Preuzmi inicijativu“, namenjena edukatorima, nastavnicima i aktivistima koji se bave obrazovanjem otvorena je danas u Naučno-tehnološkom parku u Nišu. Skup će se kroz sedam predavanja, dva panela i pet… »

PCR test najskuplji u Srbiji

Danas pre 7 dana
Putovanje na letovanje porodice košta papreno zbog kovid testiranja tinejdžera koji ne mogu da se vakcinišu Četvoročlana porodica, sa dvoje tinejdžera starijih od 12 godina, koja bi u ovom trenutku krenula za Grčku morala bi da izdvoji oko 120 evra… »

Pohod na Beograd

Danas pre 7 dana
Vikend analiza Privođenje naprednjaka Aleksandra Jovičića, predsednika beogradske opštine Palilula, najavljuje tešku izbornu bitku za Beograd, na redovnim izborima za manje od godinu dana. Takva je bila i prethodna kada je vrhunac kampanje vođen u… »

„Jovanović je nosio veliki politički teret u mladosti“

Danas pre 7 dana
Rada Trajković i Žarko Korać za Danas o incidentnim situacijama lidera LDP-a Radu Trajković, predsednicu Evropskog pokreta Srba sa Kosova, skupo su koštale objave na društvenoj mreži Tviter u kojima je pokušala da pozove na razumevanje nedavnog… »

Zašto su dvadesete period kada smo najmanje srećni?

Danas pre 7 dana
Anksioznost, socijalna fobija i panični napadi najčešći su razlog zbog kog se mladi obraćaju psihoterapeutu Dvadesete su period korenitih promena u životu svakog pojedinca. Ulazak u odraslo doba donosi nove brige za svakoga. Dok se jedni sa… »