Danas » Vesti dana

http://www.danas.rs

Danas

Prijavite se za eko akciju „101 kao 1“

Danas pre 13 sati
Ovogodišnji Dan planete Zemlje, biće obeležen u nedelju 22.aprila, organizovanom volonterskom ekološkom akcijom „101 kao 1“. Na inicijativu Odeljenja za Civilnu zaštitu gradske uprave grada Kraljeva i Tima za koordinaciju aktivnosti 17 gradova i opština iz sliva Zapadne Morave koji su, 10.... »

Literarni bluz o običnim životnim detaljima

Danas pre 13 sati
Promocija knjige „Ples među svicima“, Lele Milosavljević „Ples među svicima“, naziv je knjige Užičanke Lele Milosavljević koja će biti predstavljena večeras u 19 časova u Narodnoj biblioteci Užice. Posle knjige „Tragova bosih stopala“, objavljene2016. godine, to je njena druga... »

Direktor bolnice sad krivi DRI, a ne Lončara

Danas pre 13 sati
Ipak se vraćaju konzilijarni pregledi u Čačku Konzilijarni pregledi obolelih od malignih bolesti ponovo će se obavljati u čačanskoj bolnici, izjavio je direktor ove zdravstvene ustanove Rade Milošević. On je naglasio da će konzilijarne i druge konsultantske preglede svake prve subote u... »

Tajanstvena fioka“ u zaječarskom teatru

Danas pre 15 sati
Počinje rad na novoj dečijoj predstavi Uz dramu Bizarno koju režira i autor teksta Željko Hubač, u zaječarskom pozorištu krenuo je rad i na novoj dečijoj predstavi. Na pres konferenciji priređenoj tim pvoodom čulo se da dramsko-lutkarsku predstavu Tajanstvena fioka, po tekstu popularnog... »

Dani jorgovana obeležili četvrt veka postojanja

Danas pre 15 sati
Pre dvadesetpet godina, kraljevački novinar Milan Glišović, je posle jednog od svojih putovanja u Pariz i ostvarenog kontakta sa Antom Granićem, predsednikom tadašnjeg Društva Jugoslovensko-Francuskog prijateljstva došao na ideju da u Kraljevu, organizuje manifestaciju u čast srpske kraljice... »

Stroža pravila dodele Nobelove nagrade

Danas pre 15 sati
Švedska akademija, koja bira dobitnike Nobelove nagrade za književnost, objavila je da su imena nekih od ranijih dobitnika “procurila” u javnost pre odluke, pa je najavila da će promeniti pravila izbora. Kako je saopštila Akademija, nisu bili upoznati sa seksualnim skandalom u koji je... »

Recept nedelje: Beskvasni hleb sa kimom

Danas pre 16 sati
Domaćica za vas i portal lista Danas svake subote preporučuju vam Ako mislite da se dobar crni hleb ne može umesiti bez upotrebe kvasca ili praška za pecivo, savetujem da ga napravite po ovom receptu. Napominjem da je hleb blago kiselog ukusa što je posledica procesa prirodne fermentacije.... »

Metalac juri priključak za vrh

Danas pre 16 sati
Danas i sutra utakmice 23. kola Prve lige Srbije u fudbalu Sedam kola pre kraja prvenstva u Prvoj ligi Srbije na redu su mečevi koji će dodatno razjasniti situaciju u vrhu, ali i u borbi za opstanak. Vodeći Dinamo dočekuje neugodnu ekipu TSC iz Bačke Topole na neosvojivom terenu Jumka. Domaćin... »

Ako odbornici poklone aerodrom, borba tek počinje

Danas pre 18 sati
Mladen Jovanović iz Inicijative “Ne damo niški aerodrom” odgovarao na Fejsbuku Ukoliko (niški) odbornici reše da poklone aerodrom, treba da znaju da time ništa nisu završili. To je tek početak. Ovako na pitanje šta će uraditi, ukoliko se na Skupštini Niša usvoji predaja lokalnog... »

Rat svetova

Danas pre 19 sati
Nauka kroz priče Još od dana otkako su stigli, bili su neopozivo prokleti, umirući i truleći čak i kad su išli tamo ovamo. To je bilo neizbežno. Po ceni od milijardu smrti, čovek je kupio svoje prirodno pravo na Zemlju, i ona je njegova u odnosu na sve pridošlice – kaže viktorijanski... »

Vulin do daljeg nije dobrodošao u Hrvatsku

Danas  pre 5 sati  još 2 povezane

Sahranjena bivša prva dama Barbara Buš

Glas Amerike  pre 2 sata  još 2 povezane

Erdogan: Stotine Turaka i pobunjenika poginulo u Afrinu

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.