Danas » Vesti dana

http://www.danas.rs

Danas

Jedinstvena ponuda Sberbank Srbija za štednju u evrima

Danas pre 10 sati
Svi znaju za novembarsku nedelju štednje, ali znate li da ona može trajati čak 76 dana? Za to se pobrinula Sberbank Srbija. Sberbank Srbija pripremila je jedinstvenu ponudu štednje u evrima koja će trajati od 15. oktobra pa sve do kraja 2018. godine , uz nominalnu kamatnu stopu do 1,3 odsto za... »

Skupština Kosova odložila glasanje o nacrtu rezolucije o dijalogu sa Srbijom

Danas pre 6 sati
Na zahtev Socijaldemokartske partije Skupština Kosova je odložila glasanje o nacrtu rezolucije o dijalogu sa Srbijom, dok se poslaničke grupe ne približe stavove o tom pitanju, javlja Anadolija. Sednica Skupštine je počela sa radom sa dva sata zakašnjenja, zbog nedostaka kvoruma. Tek nakon... »

Bratislav Jugović: Ana Brnabić može da bude predsednica SNS

Danas pre 9 sati
Bivši potpredsednik Pokreta socijalista za Danas „To je premijerkina tiha poruka da se može desiti da zauzme veoma visoko mesto u Srpskoj naprednoj stranci, ako Vučić proceni da mu je potrebna ženska osoba koja nije bila na sceni devedesetih, a ni nakon pada Miloševića. Ana Brnabić je... »

Jovanović: Kupovina 80 električnih autobusa besmislena

Danas pre 8 sati
Odbornička grupa „Savez za Srbiju“ u Skupštini Beograda se najoštrije protivi besmislenoj kupovini 80 električnih autobusa, koju je najavio gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, saopšteno je iz tog političkog saveza. Kako se navodi u pisanoj izjavi zamenik šefa odborničke grupe... »

Briselski sporazum o normalizaciji odnosa šansa za uspostavljanje poverenja

Danas pre 7 sati
Briselski sporazum o normalizaciji odnosa između Beograda i Prištine je šansa za uspostavljanje poverenja između Srba i Albanaca, rečeno je danas na Okruglom stolu na temu „Da li je Briselski sporazum klinički mrtav?“, čiji je organizator bio Nacionalni konvent o Evropskoj uniji.... »

U ovoj godini nafta poskupela za 25 odsto

Danas pre 7 sati
Crna predviđanja s kraja jula ove godine da bi sirova nafta mogla da dostigne cenu od 200 dolara za barel, iako su u početku delovala nadrealno, polako dobijaju na snazi. Pritom, nema detektovanih ekonomskih poremećaja koji bi podstakli poskupljenje od čak 25 odsto, koliko je evidentirano od... »

Janković: Građani prijavljuju diskriminaciju

Danas pre 10 sati
Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković izjavila je danas da je najnovije istraživanje pokazalo da građani imaju svest da postoji diskriminacija, da je sve više prepoznaju i sve više su spremni da je prijave. To pokazuje broj pritužbi koji raste kad je u pitanju naša... »

Gak: Škole spremno dočekale početak grejne sezone

Danas pre 8 sati
Sve beogradske škole spremno su dočekale zvanični početak grejne sezone, izjavio je danas sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Grada Beograda Slavko Gak. Energenti su nabavljeni, tri nove škole su priključene na sistem daljinskog grejanja dok su još tri u procesu prelaska na gas, ali ono... »

Gradina: Zaplenjeno 22.000 neprijavljenih evra

Danas pre 7 sati
Carinici su u saradnji sa policijom 11. i 12. oktobra 2018. godine na graničnom prelazu Gradina, sprečili da iz zemlje bude izneto preko 22.000 neprijavljenih evra, navodi se u saopštenju. Poslednji prekršaj otkriven je 12. oktobra u „BMW-u“ holandskih registarskih oznaka kojim su od... »

Zaev: Odluka za budućnost dece

Danas pre 8 sati
Sobranje raspravlja o predlogu da se izmeni Ustav Makedonski parlament zaseda danas i treba da se izjasni o Predlogu za pristupanje izmenama Ustava, koje, pored ostalog predviđaju, promenu imena u Republika Severna Makedonija, što je u skladu sa Dogovorom sa Grčkom kojim se rešava... »

©2018 Netmark d.o.o.