Danas » Vesti dana

http://www.danas.rs

Danas

Politički uticaj na pravosuđe se ojačava

Danas pre 10 sati
POGLAVLJE 23/ Stručnjaci se i dalje ne slažu sa izmenjenim amandmanima na Ustav Srbije Veliki deo stručne javnosti se i dalje ne slažu sa izmenjenim amandmanima na Ustav Srbije. „Politički uticaj na pravosuđe se ojačava i zadržan pristup premeštanja političkog uticaja na izbor sudija i... »

Klupa za dojilje i na Zlatiboru

Danas pre 10 sati
„Mamino mesto za dojenje“, odnosno specijalna klupa namenjena mamama za dojenje i povijanje beba, postavljena je na Zlatiboru, u neposrednoj blizini jezera. Klupa, koju mame osim za dojenje mogu da koriste i za presvlačenje beba, postavljena je na lokaciji koja je veoma posećena i na kojoj... »

Đoković ne igra u Bazelu

Danas pre 10 sati
Osvajač titule na Mastersu u Šangaju Novak Đoković za sada nema plan da igra u rodnom gradu Rodžera Federera, na turniru Serije 500 u Bazelu. Đoković je posle turnira u Kini rekao da razmišlja o tome da se prijavi za jedan od dva turnira koji se igraju od 22. do 28. oktobra, ali je već... »

Dan visokih zvanica na vežbi „REGEX 18“

Danas pre 10 sati
Dan visokih zvanica na multinacionalnoj komandno-štabnoj vežbi „REGEX 18“ održan je danas u Centru za obuku putem simulacija Uprave za obuku i doktrinu Generalštaba Vojske Srbije, u kasarni „Banjica 2“. Učesnike vežbe, koja se izvodi od 15. do 19. oktobra, posetili su zamenik... »

Zaev: I čuda se dešavaju

Danas pre 10 sati
Verujem, negde se i čuda dešavaju, rekao je premijer Makedonije Zoran Zaev uoči sutrašnjeg izjašnjavanje Sobranja o ustavnim promenama, saglasno dogovoru sa Grčkom o promeni imena, prenose makedonski mediji. Debata je otvorena, i ja verujem da ćemo sutra videti snagu, hrabrost i dogovornost... »

Podrška inovacionom preduzetništvu

Danas pre 10 sati
Ministarski Savet za inovaciono preduzetništvo i informacione tehnologije, kome je predsedavala premijerka Ana Brnabić, usvojio je inicijativu kojom se pruža podrška opremanju Elektrotehničkog fakulteta, Inovacionog centra Elektrotehničkog fakulteta i radionice Naučno-tehnološkog parka... »

Počeo međunarodni skup studenata medicine

Danas pre 11 sati
U Beogradu je danas otvorena peta međunarodna Globalna konferencija studenata biomedicinskih nauka, prenosi FoNet. Oko 150 studenata medicine, stomatologije i farmacije će u naredna dva dana slušati predavanja, pohađati radionice i izlagati naučne radove iz svojih oblasti. Budućim lekarima... »

Bregzit bi mogao da promeni strateške interese Britanije na Balkanu

Danas pre 11 sati
Britanski istoričar DŽon Kejger, profesor na Univerzitetu u Kembridžu Ujedinjeno Kraljevstvo, kao velika sila, nije bila zainteresovano za Balkan od 1918. do sredine dvadesetih godina 20. veka. To je u više navrata i pokazano izjavama britanskog premijera Dejvida Lojda DŽordža, koji je verovao... »

Brnabić: Bez parafa na Dablinski sporazum

Danas pre 13 sati
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da Srbija nije parafirala Dablinski sporazum, niti to može da uradi. „Vidim neki u Savezu za Srbiju imaju poteškoća sa čitanjem pa molim ostale da im prepričaju. Dablinski sporazum je za članice EU, plus Švajcarska, Norveška, Island i... »

Džamal Kašogi: Sjedinjene Države zahtevaju od Turske snimke

Danas pre 16 sati
Sjedinjene Države su zatražile od Turske snimak koji je navodno uverljivi dokaz da je saudijski novinar Džamal Kašogi ubijen u istanbulskom konzulatu u Saudijskoj Arabiji. „Tražili smo ga, ukoliko postoji“, rekao je Donald Tramp novinarima u Beloj kući. Kašogi nije viđen od kada je ušao... »

Makron: Nije istina da Francuska sprema vize za Britance

Blic  pre 6 sati  još 4 povezane

Šib i Skot na Bezbedonosnom forumu različito o Kosovu

Danas  pre 7 sati  još 1 povezana

Brnabić: Srbija posvećena miru; Palmer: Za mir nužna saradnja

Večernje novosti  pre 8 sati  još 2 povezane

Evropu očekuje topla i sušna zima

RTV  pre 5 sati  još 1 povezana

Tači: Kosovo da ne blokira dijalog

Danas  pre 8 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.