Danas » Vesti dana

http://www.danas.rs

Danas

Odloženo otvaranje pogona za reciklažu i zapošljavanje radnika zbog finansiranja

Danas pre 6 sati
Plan kompanije da ove godine otvori novi pogon za reciklažu i 100 novih radnih mesta moraćemo da odložimo, dok država ne isplati dugovanje prema nama i kreira stabilno i predvidljivo finansiranje iz Zelenog fonda, istakao je Ninoslav Milenković, direktor E reciklaže. Tokom prošlonedljne... »

DS: Povući izmene zakona o BIA

Danas pre 1 sat
Poslanik Demokratske stranke Radoslav Milojičić predložio je danas da se iz skupštinske procedure povuku izmene i dopune Zakona o Bezbednosno-informativnoj agencijizato. To je zato što, kako tvrdi, predloženim izmenama „direktor BIA Bratislav Gašić dobija ogromnu moć i ovlašćenja bez... »

Saoopredeljenje izlazi sa predlogom za rušenje kosovske vlade

Danas pre 4 sata
Zvaničnik Pokreta Samoopredeljenje Glauk Konjufca izjavio je da će taj pokret danas izneti predlog za rušenje kosovske vlade, prenosi RTK. „Prvi korak može da bude prikupljanje potpisa svih opozicionih poslanika koji izražavaju svoju volju u pogledu predloga za izglasavanje nepoverenja vladi.... »

Aerodrom Nikola Tesla osvojio nagradu „Sarajevo Business Bridge Awards 2018“

Danas pre 1 sat
AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd osvojio je prestižnu regionalnu nagradu „Sarajevo Business Bridge Awards 2018“ u kategoriji „Business of the year“. Nagrada je na svečanoj ceremoniji u Parlamentu BiH uručena Saši Vlaisavljeviću, v.d. generalnom direktoru AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd... »

LSV: Poskupljenje goriva i taksa za odvodnjavanje udar na paore

Danas pre 5 sati
Liga socijaldemokrata Vojvodine izražava veliko nezadovoljstvo zbog najnovijeg poskupljenja goriva u Srbiji. Cene naftnih derivata su poslednjih dana skočile i preko 0,3 dinara po litru, što je još jedan udarac na ionako skromne budžete velikog broja domaćinstava u našoj zemlji, piše u... »

Za podršku start-ap firmama

Danas pre 2 sata
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali sastao se danas u Starom dvoru sa ambasadorom Austrije u Srbiji Nikolausom Luterotijem, sa kojim je razgovarao o daljoj saradnji i o austrijskim investicijama u Beogradu. Siniša Mali je predstavio Luterotiju projekte koje grad Beograd sprovodi, istakavši da je... »

Mladenović položio venac na spomenik vojnicima Komonvelta

Danas pre 4 sata
Zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović položio je danas, povodom Nacionalnog dana sećanja u Australiji i Novom Zelandu, venac na spomen-obeležje na Vojnom groblju zemalja Komonvelta, posvećenog vojnicima iz tih zemalja stradalim u Prvom svetskom ratu. Mladenović je istakao da se... »

Dobit srpske privrede lane 3,7 milijardi evra

Danas pre 35 minuta
Jačanje dinara poguralo finansijske rezultate preduzeća Srpska privreda je u 2017. godini ostvarila dobit od 437,2 milijarde dinara (3,7 milijardi evra), što je 1,3 puta više nego u 2016. godini i 5,5 puta više nego u 2015. godini. Prema rečima Ružice Stamenković, registratorke u Agenciji za... »

Muzički cunami u Madlenianumu

Danas pre 17 sati
Posle učešća na Novosadskim muzičkim svečanostima, na Velikoj sceni Opere i teatra Madlenianum večeras gostuju El Ge Te, mladi solisti (LGT Young Soloists) iz Lihtenštajna. Najavljeni su kao „mladalački muzički cunami“, jer je reč o muzičkim talentima iz 15 zemalja sveta, među kojima... »

©2018 Netmark d.o.o.