Danas

Gvaido pozvao na proteste protiv vlasti Venecuele 10. marta

Danas pre 2 sata
Lider opozicije u Venecueli Huan Gvaido pozvao je danas sindikate i razne korporacije na protest 10. marta u pokušaju oživljavanja protestnog pokreta protiv predsednika Nikolasa Madura. To je prvi poziv na protest Gvaida od 11. februara kada se vratio… »

Godfri: Grenel će politička pitanja ostaviti po strani

Danas pre 3 sata
Ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri u petak u Kragujevcu Ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri izjavio je da će američki ambasador u Berlinu Ričard Grenel i nakon imenovanja za rukovodioca obaveštajnih službi SAD ostati specijalni izaslanik… »

Skupština AP Vojvodine: Niži cenzus, više žena na listama

Danas pre 3 sata
Izmene izbornog sistema u pokrajini Za predstojeće pokrajinske izbore Skupština Vojvodine usvojila je izmene odluke o izboru pokrajinskih poslanika po modelu izmena za parlamentarne izbore u Srbiji. Cenzus je smanjen sa pet na tri odsto, a na… »

Nasrnuli na autobuse sa evakuisanima

Danas pre 4 sata
Panika u Ukrajini zbog lažnih vesti o virusu Nekoliko desetina demonstranata u Ukrajini nasrnulo je na autobuse koji su prevozili ljude evakuisane iz Kine zbog korona virusa. Evakuisani su dovezeni u zdravstvenu ustanovu u gradu Novi Sanžari, u… »

Dugogodišnji direktor OŠ: Šarčević imenovao v.d. direktora koji nije učestvovao na konkursu

Danas pre 4 sata
Dugogodišnji direktor osnovne škole „Avdo Međedović“ u Novom Pazaru Ahmedin Đerlek kazao je danas da je ministar prosvete Mladen Šarčević ignorisao izbornu proceduru za direktora te škole i „protivzakonito imenovao za v.d. direktora osobu… »

Mediji moraju da budu odgovorniji

Danas pre 3 sata
U Seulu nedavno održan Svetski samit o miru U glavnom južnokorejskom gradu Seulu, u organizaciji međunarodne organizacije Federacije za univerzalni mir, koja je savetodavno telo Ujedinjenih nacija. Održan je ovog meseca World Peace Summit 2020… »

„Ujed pčele u Velikim Pčelicama“ u DOB-u

Danas pre 3 sata
Pre poslednje projekcije filma „Moj jutarnji smeh“ u Domu omladine Beograda, u nedelju od 20 sati, biće premijerno prikazan kratki film reditelja Marka Đorđevića „Ujed pčele u Velikim Pčelicama“ (21′), svojevrsna inspiracija za njegov… »

Bošković: Sa zadovoljstvom ću vratiti orden SPC

Danas pre 3 sata
Ministar odbrane Crne Gore Predrag Bošković izjavio je da će mu biti zadovoljstvo da vrati orden Srpskoj pravoslavnoj crkvi. „Ne moraju mi ga oduzimati, posebno kad vidim kome su sve taj orden dali, biće mi zadovoljstvo ga ga vratim“, rekao je on… »

Povećava se broj vozila i stajališta

Danas pre 3 sata
Studija opravdanosti novog koncepta taksi prevoza u Užicu Novi koncept organizacije i upravljanja, koja podrazumeva povećanje broja vozila i stajališta, novine su koje su predviđene Studijom opravdanosti taksi prevoza na teritoriji Užica, koju je… »

Ratari i dalje vode spor o „izdvajanju“ 3.000 hektara

Danas pre 3 sata
Zemljište namenjeno Tenisu i firmi Food planet ponovo će ići na licitaciju Na području Zrenjanina licitacije za državno poljoprivredno zemljište još nisu počele, a zna se da u poljoprivredi rokove treba poštovati. Ratarima će na licitaciji, po… »

Danas, najnovije vesti »