Danas

Rebić: Jovanović je oštetio policijska vozila i bio drzak

Danas pre 7 dana
Direktor policije Vladimir Rebić o nedavnom incidentu u kojem je lider LDP, tokom svađe sa navijačima, razbio izlog restorana brze hrane na Novom Beogradu Direktor policije Vladimir Rebić ispričao je nove detalje incidenta u kojem je kod restorana… »

Rebić: Policija otkrila oko 600 vozača pod dejstvom droga

Danas pre 7 dana
Direktor policije Vladimir Rebić rekao je danas da je od početka godine policija otkrila oko 600 osoba koje su upravljale vozilom pod dejstvom droge. „U prvih pet meseci gotovo tri puta smo povećali aktivnosti na otkrivanju vozača pod dejstvom… »

AMSS: Saobraćaj umeren, dobri uslovi za vožnju

Danas pre 7 dana
Na glavnim putnim pravcima saobraćaj je umerenog intenziteta i za sada nema vanrednih zastoja i prekida, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije. Saobraćaj će se danas odvijati po uglavnom suvim kolovozima a prijatne dnevne temperature i pretežno… »

Đerlek: Trenutno ne razmišljamo o trećoj dozi vakcine

Danas pre 7 dana
Državni sekretar Ministarstva zdravlja Vlade Republike Srbije Mirsad Đerlek izjavio je da Srbija u ovom trenutku ne razmišlja o davanju treće doze vakcine protiv koronavirusa. Đerlek je u izjavi za „Politiku“ rekao da su studije koje su rađene u… »

Porodica Fate Orlović: Konačno smo dočekali pravdu

Danas pre 7 dana
Srušena pravoslavna crkva u dvorištu kuće Fate Orlović, simbola stradanja Bošnjaka u ratnom zločinima i genocidu u Srebrenici Pravoslavna crkva bespravno sagrađena na privatnom zemljištu bošnjačke porodice iz Konjević Polja kod Srebrenice u… »

Jokić opstaje na MVP nivou

Danas pre 7 dana
Finiks, Denver i Atlanta najviše pokazali u prvoj rundi plej-ofa NBA lige Polufinalni serijal plej-ofa NBA lige počeće u noći između subote i nedelje duelima u Istočnoj konferenciji. Filadelfija će ugostiti Atlantu, dok će Bruklin biti domaćin… »

Počela proizvodnja vakcine Sputnjik V na Torlaku

Danas pre 7 dana
U Institutu „Torlak“ svečano je započela proizvodnja vakcine „sputnjik“. Pokretanju proizvodnje putem video-linka prisustvovali su predsednici Srbije i Rusije Aleksandar Vučić Vladimir Putin, javlja Radio-televizija Srbije.. Predsednik Rusije… »

U Jagodini održana akcija „Vaša reč je vaša snaga – niste same”

Danas pre 7 dana
Nezavisna ženska grupa, sastavljena od predstavnica/ka ženskih organizacija, građanskih inicijativa i društveno angažovanih pojedinki i pojedinaca u subotu 5. juna, na Trgu narodne omladine u Jagodini, održala je skup podrške ženama i devojčicama… »

Lajčak na kraju posete Beogradu razgovarao sa ambasadorima zemalja EU

Danas pre 7 dana
Izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak je na kraju posete Beogradu pbavestio ambasadore zemalja EU o sastancima koje je imao. „Kao dobra tradicija tokom svih mojih poseta izvestio sam ambasadore EU na terenu o mojim sastancima u… »

Gde će Nordeus platiti porez?

Danas pre 8 dana
Srpski “gejming” studio tek poslednja u nizu ovdašnjih IT kompanija prodatih globalnim gigantima Ako bi vam neko rekao da RTB Bor vredi koliko i kompanija za pravljenje video-igrica iz Beograda, da li biste mu verovali? Kineski Ziđin je 2018. godine… »