Politika » Vesti dana

http://www.politika.rs

Politika

Novak bolji od Raonića, u polufinalu Sinsinatija sa Čilićem

Politika pre 5 sati
Novak Đoković savladao je Kanađanina Miloša Raonića sa 2:1 u setovima (7:5, 4:6, 6:3) u četvrtfinalu mastersa u Sinsinatiju. Protivnik najboljeg srpskog tenisera u polufinalu biće hrvatski teniser Marin Čilić. Novak Đoković je i treći meč na ovogodišnjem turniru u Sinsinatiju dobio... »

Gliser eksplodirao tokom vožnje Savom u Beogradu

Politika pre 7 sati
Na Savi blizu Bloka 70 u Novom Beogradu je u petak uveče eksplodirao gliser u pokretu. Gliser se zapalio iz neutvrđenih razloga tokom vožnje, a iz njega su iskočila dvojica muškaraca i doplivala do obale. Na lice mesta ubrzo je stigla patrola rečne policije i vatrogasni brod koji je ugasio... »

Konjička policija – obezbeđenje i atrakcija

Politika pre 7 sati
Dobra atmosfera sa „Bir festa” treće večeri prenosila se i mimo ograđene poljane na Ušću. Pre ulaska u svojevrsnu dvoranu pod otvorenim nebom, društvo se okupljalo, sedelo na travi i trotoarima. Okolo su patrolirali čuvari reda vodeći službene pse, a konjička policija bila je u centru... »

Do četvrtfinala posle dva prekida

Politika pre 8 sati
Đoković savladao Dimitrova posle potpunog preokreta u meču koji se igrao tokom dva dana: 2:6, 6:3, 6:4. – Sa Raonićem za polufinale posle samo par sati odmora. Svašta je prošao Novak Đoković na putu do četvrtfinala u Sinsinatiju, jedinog masters turnira koji nije osvojio, ali najvažniji... »

Amerikanci odložili vojnu paradu

Politika pre 21 sat
VAŠINGTON - Američko Ministarstvo odbrane saopštilo je da u ovoj godini neće biti vojne parada u Vašingtonu „Dan veterana”, čije je održavanje naložio predsednik Donald Tramp. Portparol Pentagona, pukovnik Rob Mening, kaže da su se vojska i Bela kuća „sada saglasili da istraže... »

Izbori sa nacionalne savete nacionalnih manjina 4. novembra

Politika pre 19 sati
Ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branko Ružić raspisao je danas izbore za nacionalne savete nacionalnih manjina za 4. novembar. Članove za nacionalne savete 2018.godine biraju 22 manjinske zajednice, od toga 18 nacionalnih manjina je ispunilo uslov za neposredne izbore (albanska,... »

Badžinom sinu određen pritvor

Politika pre 11 sati
Što se tiče DNK profila, koji je navodno nađen na ključu ormarića za satove Saše Popovića, smatram da mi je podmetnut, tvrdi osumnjičeni Vojislav Stojičić. Treći osnovni sud u Beogradu odredio je, na predlog tužilaštva, pritvor do 30 dana Vojislavu Stojičiću, sinu ubijenog policijskog... »

Više od 320 mrtvih u poplavama u Indiji

Politika pre 13 sati
NjU DELHI – Najmanje 324 osobe su poginule u poplavama koje su pogodile južnu indijsku državu Kerala, a spasilački timovi helikopterima i čamcima evakuišu hiljade ugroženih stanovnika zaglavljenih na krovovima svojih kuća. Obilne kise padale su više od nedelju dana, a spasioci pokušavaju... »

Banke obavezne da Dina karticu izdaju besplatno korisnicima

Politika pre 19 sati
Izdavaoci platnih kartica od danas su u obavezi da svakom korisniku koji zahteva izdavanje platne kartice uz tekući račun izdaju i platnu karticu kod koje se transakcije obrađuju i poravnavaju u platnom sistemu u Srbiji, saopštila je danas Narodna banka Srbije. Reč je o DinaCard kartici, a NBS... »

U KCS biće uloženo 110 miliona evra

Politika pre 9 sati
Naša zemlja bila je na začelju evropskog zdravstva, a danas je ispred nekih zemalja EU, poručio je predsednik Srbije. Izgradnja nove zgrade i rekonstrukcija postojećeg Kliničkog centra Srbije (KCS) u koji će biti uloženo oko 110 miliona evra počeće uskoro. Planirano je da radovi budu... »

©2018 Netmark d.o.o.