Politika » Vesti dana

http://www.politika.rs

Politika

Vesić: Beograd za dve do tri godine grad bez plastičnih kesa

Politika pre 4 sata
Gradski menadžer Goran Vesić rekao je danas da je korišćenje plastičnih kesa zločin prema prirodi i izrazio uverenje da će Beograd u naredne dve do tri godine postati grad u kome će biti zabranjeno koristiti plastične kese. On je rekao i da je više puta razgovarao sa premijerkom Anom... »

Odsustvo stvarnosti

Politika pre 6 sati
Student master studija na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu TEKST SAMO U ŠTAMPANOM I DIGITALNOM IZDANjU... »

Vaterpolisti sprečili zaplenu donacije Vlade Japana

Politika pre 6 sati
Sprave namenjene rekreaciji osoba sa invaliditetom ostaju u SC „Banjica”. Medijsku prašinu koju od ponedeljka podiže „Politikina” vest da je poklon Vlade Japana, teretana namenjena osobama sa invaliditetom Srbije, završio na popisu izvršitelja zbog namirenja duga VK Partizan, u čijoj se... »

Koncert đaka Muzičke škole „Davorin Jenko”

Politika pre 5 minuta
U Velikoj sali Kolarčeve zadužbine koncert povodom Dana škole priredili su đaci MŠ „Davorin Jenko”. Program je počeo nastupom članova hora pripremnog razreda, pod dirigentskom upravom Jelene Gudović i Nataše Krstić. Mališane su zatim na sceni zamenili njihovi stariji drugari iz hora... »

Bitkoin bi mogao izazvati svetsku finansijsku krizu

Politika pre 16 minuta
Banke se suočavaju s novom konkurencijom koju im pravi „Amazon” – najveća svetska internet trgovina koja je počela kompanijama da nudi kredite. Od našeg specijalnog izveštača ​Bolonja, april – Izvor sledeće svetske finansijske krize mogle bi da budu kriptovalute među kojima je... »

Neki profesori misle da se najbolje uči iz novih knjiga

Politika pre 4 sata
Studenti pričaju da pojedinim nastavnicima smeta to što akademci uče iz starih ispodvlačenih udžbenika, a profesori objašnjavaju zašto skripta ne mogu da budu zamena za originalne knjige. Da li profesori univerziteta traže od studenata da kupe njihovu knjigu ili možda uslovljavaju izlazak... »

Nedovoljno iskorišćeni potencijali Dunava

Politika pre 5 sati
Ministarstvo trgovine, turizma i komunikacija gromoglasno je prošle godine najavljivalo strategiju razvoja turizma na Dunavu. Čitam da su nam i fondovi Evropske unije sada pristupačniji za ove namene. Najbolji primer su obnove Golubačke tvrđave i tvrđave Ram koje konačno postaju zapažene... »

MUP zabranio najavljene skupove u Hrtkovcima

Politika pre 1 dan
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije potvrdilo je danas da neće dozvoliti nijedno okupljanje 6. maja u Hrtkovcima i navelo da će zvanična rešenja o zabrani skupova, onima koji su prijavili, biti uručena u zakonskom roku. „Iako je više političkih organizacija zvanično prijavilo ili... »

Brnabićeva: Uvešćemo kontramere Hrvatskoj

Politika pre 1 dan
Premijerka Ana Brnabić potvrdila je da će Srbija uvesti kontramere Hrvatskoj zbog toga što je ta zemlja zabranila ulazak ministru odbrane Aleksandru Vulinu. Prekjuče je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da će na zabranu ulaska ministru Vulinu u Jasenovac Srbija odgovoriti... »

Vučić: Srbija mora da bude prisutna na Samitu u Sofiji

Politika pre 1 dan
Fokus sastanka čelnika Srbije, Rumunije, Grčke i Bugarske bio je na regionalnim projektima međusobnog povezivanja i evropskim perspektivama naše zemlje i regiona. - Razgovaralo se o auto-putu Temišvar–Beograd i ka Bugarskoj i Skoplju, ali i kako modernizovati prugu Niš – Dimitrovgrad... »

Dinamika procesa pristupanja Srbije EU ne prati reformske napore

EurActiv  pre 16 minuta  još 14 povezanih

Dačić: EU boluje od gluvonemosti kada je Srbija u pitanju

Danas  pre 12 minuta  još 14 povezanih

Navijači Rome uhapšeni zbog pokušaja ubistva (VIDEO)

Beta  pre 2 sata  još 13 povezanih

De Rosi: U Rimu je sve moguće; Klop: Liverpul nije Barselona

Politika  pre 5 minuta  još 24 povezane

Đoković vraća pobednički tim, Grič uz Vajdu

Dnevnik  pre 1 sat  još 13 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.