Politika » Vesti dana

http://www.politika.rs

Politika

Premijer Australije: Strana vlada stoji iza sajber napada

Politika pre 8 sati
Sajber napad na australijske poslanike, kojim je izvršen upad u mreže ključnih političkih stranaka, verovatno je izvela strana vlada, izjavio je danas australijski premijer Skot Morison, ali nije imenovao „osumnjičenog”. „Naši sajber stručnjaci veruju da je sofisticirani državni akter... »

Sandžačkom odboru za ljudska prava iste pretnje kao CEAS-u

Politika pre 57 minuta
NOVI PAZAR - Na adresu Sandžačkog odbora za zaštitu ljudskih prava u Novom Pazaru je stiglo preteće pismo u kojem se uz uvrede muslimanima poručuje da napuste Srbiju ili će „biti uništeni”. Pismo je 12. februara upućeno sa iste adrese iz Beograda sa koje je upućeno i pismo iste preteće... »

Na Kritu pronađen automobil sa telima žrtava bujice

Politika pre 2 sata
Atina - Pripadnici grčke spasilačke službe pronašli su na Kritu tela četiri osobe koje su bile u automobilu, a koji je za vikend odnela reka nabujala posle obilnih padavina. Vatrogasna služba je saopštila da su spasioci pronašli automobil u reci Gerapotamos i da su u vozilu bila tela četiri... »

Petković: Tači ostao da lebdi kao čardak

Politika pre 4 sata
Pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković ocenio je danas da, ako ne bude kompromisa, tom „ludilu koje dolazi iz Prištine nema kraja”, i dodao da se na panelu u Minhenu videlo da Hašim Tači nema argumenata, i da se koristi starim floskulama. On je za RTS rekao da je... »

Preminuo grčki pekar koji je besplatno delio hleb migrantima

Politika pre 11 sati
ATINA - Grčki pekar Dionisis Arvanitakis koji je besplatno snabdevao hlebom izbeglice pristigle na grčka ostrva umro je u 77. godini. Predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker izrazio je u saopštenju poštovanje za „uzornog evropskog građanina” koji je pokazao „neuobičajenu... »

Ratko Mladić zatražio da obiđe grob ćerke Ane

Politika pre 5 sati
Bivši komandant Vojske Republike Srpske (VRS) Ratko Mladić, nepravosnažno osuđen za genocid i druge zločine u BiH, zatražio je danas od suda u Hagu da ga pusti na privremenu slobodu, kako bi obišao grob ćerke, za koju je tvrdio da je „ubijena”, i drugih rođaka. „U mojim godinama i u... »

Pozicija Srbije drugačija i bolja

Politika pre 12 sati
MINHEN - Posle razgovora i brojnih susreta sa uticajnim ljudima iz sveta politike na Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji, predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je večeras da je pozicija Srbije drugačija i bolja nego što je bila i da je na to ponosan. U izjavi za RTS, on je za razgovore... »

Za mir potreban sveobuhvatan sporazum sa Srbijom

Politika pre 12 sati
PRIŠTINA - Kosovu je radi obezbeđenja mira potreban sveobuhvatan sporazum sa Srbijom uz obostrano priznanje, izjavio je ambasador SAD u Prištini Filip Kosnet u čestitki povodom 11. godišnjice proglašenja kosovske nezavisnosti. Kosnet je u video poruci na Tviteru naveo da građani Kosova žele... »

Smenjen jedan od direktora GSP-a

Politika pre 3 sata
Zbog incidentnih situacija u autobuskim pogonima koji su se dogodili u toku minulog vikenda i jutros, razrešen je dužnosti direktor za autobuski saobraćaj. Srdan Komatina, izvršni direktor GSP-a zadužen za autobuski podsistem odnosno za autobuski saobraćaj u glavnom gradu, je smenjen. Vest o... »

Zajednički bedem pred revizijom prošlosti

Politika pre 5 sati
Na svečanosti održanoj povodom Dana državnosti Srbije, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uručio je odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama, iskazujući posebnu zahvalnost inostranim laureatima koji šire ugled Srbije daleko van njenih granica. Među dobitnicima priznanja... »

Preminuo i muzičar koji je vozio Šaulića

Politika  pre 9 sati  još 66 povezanih

Coca-Cola HBC AG započela proces akvizicije konditorske kompanije Bambi

Nova ekonomija  pre 12 sati  još 21 povezana

Đorđević na poslednjem okupljanju: Treba da čujete dublju analizu...

Mozzart sport  pre 7 sati  još 18 povezanih

Vulin sa grčkim ministrom odbrane

RTV  pre 8 sati  još 15 povezanih

Jokić: Nisam razmišljao o NBA, a tek o Ol-staru...

Dnevnik  pre 12 sati  još 16 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.