Politika » Vesti dana

Politika

Prosvetari najavljuju prazne klupe u četvrtak

Politika pre 2 sata
Predstavnici tri sindikata zakazali protest ispred zgrade vlade u Nemanjinoj, taj nezakonit štrajk ostaviće ih bez jedne dnevnice. Prosvetari najavljuju da će, umesto na čas, u četvrtak, 28. septembra, otići na protest ispred zgrade vlade u Nemanjinoj i da će klupe u osnovnim i srednjim... »

Od „Bakica” do „Panonskih pesimista”

Politika pre 6 sati
U Srbiji je registrovano 30.349 domaćih i 69 stranih udruženja, kao i 13.779 sportskih društava ili saveza. Kada je Predrag Nikolić iz Matejevca, kraj Niša, 2010. osnovao udruženje građana „Oženiću celo selo” istovremeno je sniman dokumentarni film istog naziva u kojem je naš... »

Jokić: Dobio sam poruke mržnje posle EP

Politika pre 32 minuta
DENVER - Košarkaš Denvera Nikola Jokić otkrio je da je dobio veliki broj poruka mržnje posle poraza reprezentacije Srbije od Slovenije u finalu Evropskog prvenstva. Jokić je odlučio da propusti šampionat u Istanbulu kako bi individualno radio i što bolje se spremio za novu sezonu u NBA ligi.... »

Erjavec zbog arbitraže preti Hrvatskoj tužbom pred sudom EU

Politika pre 44 minuta
LjUBLjANA - Ministar spoljnih poslova Slovenije Karl Erjavec zapretio je Hrvatskoj tužbom pred evropskim sudom u Luksemburgu ako ne bude sarađivala u primeni sporne arbitražne presude o granici između dve zemlje. Lideri tri stranke vladajuće koalicije dogovorili su se na sastanku u Ljubljani da... »

Zašto Fejsa odbija da igra za reprezentaciju?

Politika pre 1 sat
Fudbaler Benfike u svom klubu igra stalno i dobro, a na poslednja dva okupljanja nacionalnog tima nije došao, navodno zbog povrede. Godinama smo sa punim pravom kritikovali naše najbolje fudbalere da ne pružaju maksimum kada igraju za reprezentaciju. Mnogi se slažu da je ,,zlatni period,, za... »

Fantomski plac u Ulici kneza Miloša

Politika pre 1 sat
Duže od četvrt veka parcela od 2.587 kvadratnih metara pored poljske ambasade na kojem je započeta poslovna zgrada i danas čeka graditelje. Lovce na luksuzne kvadrate mogla bi da zbuni reklama koja nudi život na visokoj nozi, postavljena u beogradskoj Ulici kneza Miloša pored zdanja poljske... »

Era luksuznih kruzera tek nastupa

Politika pre 2 sata
Očekuje se da će u narednoj deceniji već gustim vodenim putevima svetskih mora i okeana ploviti još stotinak velikih i luksuznih brodova čija vrednost prelazi 53 milijarde dolara. Do kraja godine ostalo je nešto više od tri meseca a industrija krstarenja već ima procenu da će broj turista... »

Zbog ujeda platili 44 miliona

Politika pre 2 sata
Neke procene kažu da bi izgradnja još jednog azila za napuštene pse u Valjevu koštala dvostruko manje od godišnje isplate odštete građanima koje su napale lutalice. Va­lje­vo – U pro­te­klih ne­što vi­še od dve i po go­di­ne, za na­kna­du šte­te od uje­da pa­sa... »

Posle bankara i Todorić tuži Hrvatsku

Politika pre 2 sata
Na svom blogu je priznao da je „leks Agrokor” potpisao pod pretnjom i pritiscima i da mu je država na silu nacionalizovala kompaniju. „Ova­kav slu­čaj oti­ma­nja pri­vat­nog vla­sni­štva ni­je za­be­le­žen u sa­vre­me­noj Evro­pi”, na­pi­sao je na svom blo­gu pre... »

Brodarac spreman za evropsku premijeru

Politika pre 2 sata
Klub sa Starog sajmišta u sredu startuje u omladinskoj Ligi šampiona. – Nebojša Đokić: Nemamo uslove kao Zvezda i Partizan, ali imamo talentovane igrače. Mnogi se još uvek s pravom pitaju u čemu je tajna Fudbalskog kluba Brodarac? Ni najbolji prognozeri nisu mogli da pretpostave da će... »

Džonson dobio set za stoni tenis od češkog kolege

Večernje novosti  pre 2 sata  još 1 povezana

Mekejn na samrti? Loše prognoze lekara, često misli na Kenedija

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana

Meksiko:Broj žrtava porastao na 325, 360 zgrada pred rušenjem

Večernje novosti  pre 2 sata  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.