Ekonomija

Počela prodaja luksuznih stanova u Beogradu na vodi

Danas pre 2 sata
Kompanija Beograd na vodi (Belgrade Waterfront) saopštila je da je počela da prodaje luksuzne apartmane koji će se nalaziti u najvišoj zgradi u Srbiji "Kuli Beograd" između 14. i 39. nivoa. Budući stanari brendiranih St. Regis apartmana imaće mogućnost da biraju između 220 ekskluzivnih... »

Međugodišnji rast građevinskih radova u rujnu 0,9 posto

SEEbiz pre 17 minuta
ZAGREB - Obujam građevinskih radova u rujnu ove godine bio je za 0,9 posto veći nego u istom lanjskom mjesecu, pokazuju privremeni podaci o indeksima građevinskih radova koje je objavio Državni zavod za statistiku (DZS). Prema privremenim sezonski i kalendarski prilagođenim podacima DZS-a,... »

Krenula isplata 19,7 milijuna kuna proizvođačima mlijeka

SEEbiz pre 23 minuta
ZAGREB - Ministarstvo poljoprivrede izvijestilo je u utorak da je krenula isplata ukupno 19,7 milijuna kuna proizvođačima koji su isporučili mlijeko u zadnjem referentnom mjesecu prije cijepljenja protiv kvrgave kože, odnosno u travnju ove godine. Iz Ministarstva podsjećaju kako odluka o... »

Nebojša Savić predložen za novi mandat u NBS

SEEbiz pre 29 minuta
BEOGRAD - Odbor Skupštine Srbije za finansije predložio je parlamentu da Nebojšu Savića ponovo izabere za predsednika Saveta guvernera NBS. Savić je na sednici Odbora tokom predstavljanja kandidata rekao da će se u narednom periodu fokusirati na nastavak realizacije započetog programa... »

Trivan u Rusiji o saradnji u oblasti zaštite životne sredine

Blic pre 1 sat
Na sastanku ministra zaštite životne sredine Gorana Trivana i ministra prirodnih resursa i ekologije Rusije Sergejem Donskim, danas u Moskvi, pokrenuta je inicijativa za potpisivanje Memoranduma o saradnji između dva ministarstva u narednom periodu. Kako je saopšteno, dogovoreni memorandum... »

Ako još niste Uspešni, možda vas u tome sprečava jedna od ovih 13 navika

Blic pre 3 sata
Ponekad je dovoljno da odbacimo loše navike kako bismo se približili sopstvenom idealu uspešne osobe. Neke od njih su univerzalne, što znači da će vam pomoći bez obzira na to šta podrazumevate pod uspešnom osobom. Nekih možete da se odreknete već danas, a za druge će vam možda biti... »

Objavljen tender za prodaju MSK u Kikindi

Blic pre 4 sata
Ministarstvo privrede objavilo je tender za javno nadmetanje za prodaju kapitala Akcionarskog društva Metanolsko-sirćetnog kompleksa u Kikindi. Prema saznanjima RTS-a, početna cena je 38,5 miliona evra, a konkurs je otvoren do 9. februara 2018. Za privatizaciju MSK-a mogu se nadmetati domaće i... »

Evro 119,63 dinara

Vesti online pre 17 sati
Dinar je u utorak zadržao približno istu vrednost prema evru u odnosu na juče i zvanični srednji devizni kurs biće 119,6343 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije (NBS). Evro je u ponedeljak koštao 119,6237 dinara, a NBS je intervenisala prodajom 30 miliona evra da bi ublažila... »

Odbor za finansije predložio Nebojšu Savića da ponovo bude predsednik Saveta guvernera NBS

Beta pre 7 sati
Odbor Skupštine Srbije za finansije predložio je danas parlamentu da Nebojša Savić ponovo bude izabran za predsednika Saveta guvernera Narodne banke Srbije. Savić je tu funkciju obavljao i prethodnih pet godina. Savić je na sednici odbora rekao da je u narednom periodu potrebno nastaviti... »

Radnike Puteva niko nije primio

Danas pre 11 sati
Predali zahteve Vladi, odgovor za 15 dana. Niko iz Vlade Srbije jutros nije primio, ni saslušao 20 radnika Puteva iz Požege koji su protestovali od 8.30 do podneva ispred zgrade u Nemanjinoj 11. Radnici su tražili da ih neko primi i sasluša njihove zahteve, među kojima je i onaj da se preispita... »

©2017 Netmark d.o.o.