Ekonomija

Umesto za zdravstvo i spoljni dug, 950 miliona za subvencije

Nova ekonomija pre 1 sat
Vlada Srbije preusmerila je ukupno 950 miliona dinara sa Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja i Uprave za javni dug na subvencije privatnim preduzećima koja se bave reciklažom, objavljeno je u Službenom glasniku. Kako se navodi, ova sredstva… »

Oprez investitora na azijskim tržištima

SEEbiz pre 1 sat
TOKIO - Na azijskim se burzama u utorak trguje oprezno jer ulagači ne žele riskirati uoči roka do kojeg je Washington najavio dodatne carine na kineski uvoz, dok novih značajnijih vijesti o trgovinskim pregovorima nema. MSCI indeks azijsko-pacifičkih… »

Evro danas 117,55 dinara

Novi magazin pre 1 sat
Dinar je danas neznatno promenio vrednost prema evru i zvanični srednji kurs je 117,5536 dinara za evro, saopštila je Narodna banka Srbije. U odnosu na evro, dinar je slabiji za 0,1 odsto nego pre mesec dana, za 0,6 odsto jači nego pre godinu dana i… »

Završena proizvodnja 500L za 2019. godinu, radnici ponovo u fabrici 15. januara

Danas pre 16 minuta
U fabrici Fijat Krajsler automobili (FCA) Srbija je završena proizvodnja „500L“ za ovu godinu i biće nastavljena 15. januara 2020, kada će se radnici vrati na svoja radna mesta. Predsednik Samostalnog sindikata Zoran Marković je rekao agenciji… »

NBS prodala 15 miliona evra, srednji kurs 117,5536

Kamatica pre 2 minuta
NBS je prodala na međubankarskom deviznom tržištu 15 miliona evra kako bi ublažila prekomerne dnevne oscilacije kursa, čime je ukupan iznos koji je prodala od početka godine dostigao 405 miliona evra a kupila je dve milijarde i 730 miliona evra… »

To je to za ovu godinu: Završena proizvodnja Fijata 500l

B92 pre 3 minuta
Kragujevac -- U fabrici Fijat Krajsler automobili (FCA) Srbija je završena proizvodnja "500L" za ovu godinu i biće nastavljena 15. januara 2020. Kako se navodi, tada će se radnici vrati na svoja radna mesta.Predsednik Samostalnog sindikata Zoran… »

Prevara veka: Izmislila kroptovalutu, zgrnula milijarde evra i nestala

B92 pre 21 minut
London -- Sredinom 2016, kada je i šira javnost čula za bitkoin jer su se mnogi na njemu obogatili, došlo je do prave pomame za kriptovalutama. Želju ljudi da što pre uhvate voz na naizgled obećavajućem tržištu, ali i činjenicu da ni regulatorne… »

Završena proizvodnja 500L za 2019, radnici ponovo u fabrici 15. januara

Novi magazin pre 21 minut
U fabrici Fijat Krajsler automobili (FCA) Srbija je završena proizvodnja "500L" za ovu godinu i biće nastavljena 15. januara 2020, kada će se radnici vrati na svoja radna mesta. Predsednik Samostalnog sindikata Zoran Marković je rekao agenciji Beta da… »

Šta Moravski koridor donosi žiteljima Vrnjačke banje i Kraljeva

RTS pre 14 minuta
Moravskim koridorom od Beograda do Vrnjačke Banje stizaće se za sat i po vremena. Skratiće se i put do Kragujevca, zahvaljujući petlji u selu Vrbi. Na deonici dugoj 25 kilometara od Kraljeva do Vrnjačke Banje biće isključenja i na Kamiđori i u… »

Misterija putinovog poklona: Kažu da je Milan prokockao pušku, a ovo je istina! Evo zašto je ovo oružje važno za Srbiju…

Srbija danas pre 26 minuta
Predsednik Aleksandar Vučić je 4. decembra održao u Sočiju važan sastanak u četiri oka sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Vučić je primljen u ruskom primorskom odmaralištu na najvišem nivou, kako i dolikuje bratskim odnosima naše dve… »

Ekonomija, najnovije vesti »