Ekonomija

Brnabić: Hotelski kompleks u Vranjskoj Banji prekretnica za srpski turizam

Politika pre 1 sat
Premijerka Srbije Ana Brnabić obišla je danas Vranjsku Banju i radove na izgradnji hotela u okviru hotelskog kompleksa koji grade Meriot i Milenijum, a tom prilikom poručila je da je taj kompleks projekat koji će čitav okrug promeniti i staviti… »

Nekom još 50 evra, a nekom duplo više: Kada možemo da očekujemo preostalu pomoć države?

B92 pre 5 sati
Beograd -- Do kraja godine, na račune ljudi u Srbiji leći će još para koje je država izdvojila u okviru paketa pomoći građanima i privredi. Na račune penzionera leći će još 100 evra, a ostalim građanima sleduje upola manje novca. Predsednik… »

Brnabić: Hotel u Banji biće prekretnica za srpski turizam

OK radio pre 3 sata
Premijerka Ana Brnabić obišla je radove na izgradnji hotela u Vranjskoj Banji i ocenila je da je to projekat koji će promeniti čitav okrug i staviti Srbiju na mapu turističkih destinacija. - Ovaj hotel, koji će biti završen 2023. godine vratiće… »

Haos i nejasna pravila putovanja razlog nove loše turističke sezone u Evropi

N1 Info pre 5 sati
Haos i nejasnoće oko pravila putovanja i mera sprečavanja širenja koronavirusa dovode do još jedne loše letnje sezone za posrnulu evropsku turističku industriju. Kako piše AP, popularne turističke destinacije bore se sa novim varijantama… »

Brnabić o zatvaranju Geoksa: Odlaze investitori koji su došli zbog jeftine radne snage

Radio 021 pre 1 sat
Premijerka Ana Brnabić izjavila je da, ukoliko italijanska kompanija Geoks bude zatvorila fabriku u Vranju, zaposleni u toj firmi neće ostati bez posla jer će država pronaći novog investitora. Ona je rekla da Geoks ima ogromne probleme koji su, po… »

SAD odobrile 100 miliona dolara iz hitnog fonda za avganistanske izbeglice

Novi magazin pre 5 sati
Američki predsednik Džozef Bajden odobrio je sumu u iznosu do 100 miliona dolara iz hitnog fonda za, kako je obrazloženo, potrebe izbeglica usled aktuelne situacije u Avganistanu, prenosi Glas Amerike (VOA). Novoodobreni fondovi odnose se i na… »

Ove poslove možete da dobijete po principu danas za sutra: Plata i do 150.000 dinara, a evo kakvi su uslovi rada

Kurir pre 6 sati
Za neke poslove u Beogradu takva je potražnja, da posao bukvalno možete da dobijete po principu: "Drago nam je, počinjete da radite sutra". Ovo su najtraženiji poslovi na birou rada, za njih vam uglavnom nije potrebno predznanje i završene visoke… »

Država nudi zemljište za vetroparkove

Nova pre 6 sati
Država Srbija upravlja sa nešto više od 400.000 hektara poljoprivrednog zemljišta i daje ga u zakup poljoprivrednicima. Za više od 120.000 hektara godinama nema zainteresovanih. To su pašnjaci, livade, njive lošijeg kvaliteta, trstici i močvare… »

Na račune leže nova svota novca Stiže još jedna vrsta pomoći, potvrdio Vučić

Alo pre 20 minuta
Svi punoletni građani Srbije, kao i penzioneri, dobiće još jednu novčanu pomoć. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u gostovanju na televiziji Pink najavio da će pored planirane pomoći svi dobiti još po 20 evra. - Doneli smo odluku da damo… »

Znaju da volite broj 12-0752 Otkrivamo trikove kojim se prodavci služe kako bi vas naterali da trošite više novca

Alo pre 1 minut
Trikovi kojima se prodavci služe kako bi vas naveli da ostavite više novca. Kada krećete u prodavnicu, uglavnom niste svesni složenog mehanizma u koji upadate, a čiji je cilj da vas natera da kupite što više proizvoda i ostavite novac koji niste… »

Ekonomija, najnovije vesti »