Ekonomija, najnovije vesti

Potpisan ugovor o koncesiji za beogradski aerodrom Nikola Tesla

Beta pre 37 minuta
Predstavnici francuske kompanijom Vansi Erports i Vlade Srbije su danas potpisali ugovor o koncesiji za Medjunarodni aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu. Trajanje koncesije je 25 godina, a vrednost je 501 milion evra. Ugovor su potpisali predsednik... »

“Overena” koncesija za beogradski aerodrom

BizLife pre 31 minut
Foto: Aerodrom NT Vlada Srbije i francuska kompanija Vansi Erports potpisali su ugovor o koncesiji za aerodrom “Nikola Tesla”, koji će u narednih 25 godina obezbediti 1,5 milijardi evra investicija. Ugovor će značiti povećanje broja putnika na 15... »

Potpisano: Aerodrom "Nikola Tesla" Francuzima FOTO

B92 pre 37 minuta
B92: Potpisano: Aerodrom "Nikola Tesla" Francuzima FOTO
Beograd -- Ugovor o koncesiji beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" na 25 godina potpisan je sa francuskom kompanijom Vansi erports, u prisustvu premijerke i ministara.
Ukupna nominalna vrednost ove transakcije je oko 146 milijardi evra (1.461.508.000 evra), a tu spadaju jednokratna naknada, minimalne godišnje koncesione naknade i kapitalna... »

(Kurir TV) Srbija ustupa aerodrom "Nikola Tesla" na 25 godina Ana Brnabić: Ovo je jedan od dokaza da je Srbija na dobrom putu!

Kurir pre 37 minuta
Ugovor o koncesiji beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" na 25 godina svečano se potpisuje u Palati Srbija sa kompanijom Vansi erports. IZ OBRAĆANJA PREDSEDNICE VLADE SRBIJE ANE BRNABIĆ 15.29 - Koncesija aerodroma "Nikola Tesla" nije kruna našeg... »

Potpisan ugovor o koncesiji Aerodroma Nikola Tesla

Danas pre 25 minuta
Predstavnici Vlade Srbije, Aerodroma „Nikola Tesla“ i francuske korporacije „Vansi“ potpisali su ugovor o koncesiji na 25 godina za beogradski aerodrom. Na ceremoniji učestvovala premijerka Ana Brnabić i ministri.
Ugovor su potpisali potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, glavni izvršni direktor „Vansi koncesija“ i predsednik „Vansi... »

Ambasador Francuske u Srbiji: Ugovor o koncesiji beogradskog aerodroma veliki korak za dve zemlje

Srbija danas pre 25 minuta
Ambasador je ukazao na istorijsko prijateljstvo Francuske i Srbije i da je želja da se gradi zajednička budućnost
Ambasador Francuske u Srbiji Frederik Mondoloni uveren je će ugovor o koncesiji beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" sa francuskom kompanijom Vansi erports privući mnoge druge... »

Potpisan ugovor o koncesiji za Aerodrom „Nikola Tesla“ na 25 godina

Sputnik pre 19 minuta
Ugovor o koncesiji za beogradski Aerodrom „Nikola Tesla“ na 25 godina potpisan je danas sa francuskom kompanijom „Vansi erports“ u prisustvu premijerke Ane Brnabić i ministara.
Ukupna nominalna vrednost ove transakcije je oko 146 milijardi evra (1.461.508.000 evra), a tu spadaju jednokratna naknada, minimalne godišnje koncesione naknade i kapitalna... »

Potpisan ugovor o koncesiji za beogradski aerodrom

RTS pre 37 minuta
RTS: Potpisan ugovor o koncesiji za beogradski aerodrom
Predstavnici Vlade Srbije, Aerodroma "Nikola Tesla" i francuske korporacije "Vansi" potpisali su ugovor o koncesiji na 25 godina za beogradski aerodrom. Na ceremoniji učestvovali premijerka Ana Brnabić i ministri.
Ugovor o koncesiji u Palati "Srbija" potpisali su potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, glavni izvršni direktor "Vansi... »

Arsić: Javne investicije sa tri povećati na preko 4,5 odsto bruto domaćeg proizvoda

Novi magazin pre 19 minuta
Profesor Ekonomskog fakulteta u Beogradu Milojko Arsić rekao je danas da Srbija zaostaje u privrednom rastu za zemljama koje su joj slične po ekonomskim potencijalima zbog toga što su javne investicije svega tri odsto bruto domaćeg proizvoda (BDP).
On je na promociji biltena "Kvartalni monitor", rekao da bi javne investicije trebalo povećati na preko 4,5 odsto BDP i po cenu fiskalnog deficita od jedan odsto. "Ključni... »

Govedinu iz Belgije uvozili za manje od evra po kilogramu

Politika pre 19 minuta
Vlasnik firme, čije je ime u ovoj aferi otkrio prištinski portal „Insajderi”, novinarima pretio smrću
Meso sumnjivog kvaliteta, koje je na tržište Kosova uvoženo iz belgijske „Vevibe“, nabavljano je po ceni od 93 centa po kilogramu, prenose prištinski mediji. Prema istraživanju... »

Samo reindustrijalizacija može da podigne standard u Srbiji

Danas pre 37 minuta
Nemački zvaničnici o ekonomskoj saradnji sa Zapadnim Balkanom Reindustrijalizacija Srbije jedina je mogućnost da se poboljša život njenih građana. Bez industrije ništa ne ide – izjavio je Martin Knap, izvršni član Upravnog odbora Nemačko-srpske privredne komore.
Srbiji su potrebni, rekao je Knap u razgovoru sa grupom srpskih novinara u Berlinu, ne samo investitori, inženjeri i neobučena radna snaga, već solidni radnici na srednjem nivou... »

Potpisan ugovor o koncesiji beogradskog aerodroma na 25 godina, vrednost transakcije 1,46 milijardi evra

RTV pre 1 sat
RTV: Potpisan ugovor o koncesiji beogradskog aerodroma na 25 godina, vrednost transakcije 1,46 milijardi evra
BEOGRAD - Ugovor o koncesiji beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" na 25 godina potpisan je danas sa francuskom kompanijom Vansi erports, u prisustvu premijerke Ane Brnabić i ministara.
Ukupna nominalna vrednost ove transakcije je oko 1,46 milijardi evra (1.461.508.000 evra), a tu spadaju jednokratna naknada, minimalne godišnje koncesione naknade i kapitalna... »

Er Frans: Smanjiće se broj letova na srednjim i kratkim linijama

Nova ekonomija pre 1 sat
Avio-kompanija Er Frans je saopštila, povodom generalnog štrajka u Francuskoj, da će obaviti 100 odsto letova na dužim linijama. Oni su saopštili i da će smanjiti broj letova na srednjim i kratkim linijama, i poručila putnicima koji imaju... »

Za ulaganje u medije i namensku industriju u Republici Srpskoj strani ulog ograničen do 49% kapitala - Šta predviđa novi Zakon o stranim ulaganjima?

Ekapija pre 55 minuta
Ilustracija (Foto: PORTRAIT IMAGES ASIA BY NONWARIT/shutterstock.com) Ilustracija (Foto: PORTRAIT IMAGES ASIA BY NONWARIT/shutterstock.com) Krajem februara Republika Srpska je dobila novi Zakon o stranim ulaganjima, u kojem su definisana prava,... »

Potpisano: Aerodrom "Nikola Tesla" Francuzima

Vesti online pre 43 minuta
Ugovor o koncesiji beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" na 25 godina potpisan je danas sa francuskom kompanijom Vansi erports, u prisustvu premijerke Ane Brnabić i ministara.
Ukupna nominalna vrednost ove transakcije je oko 146 milijardi evra (1.461.508.000 evra), a tu spadaju jednokratna naknada, minimalne godišnje koncesione naknade i kapitalna... »

Potpisan ugovor o koncesiji za beogradski aerodrom Nikola Tesla

Beta  pre 37 minuta  još 21 povezana

Mrkela: Milojević u Olimpijakosu? On kaže da je to glupost

Večernje novosti  pre 1 sat  još 20 povezanih

Fejsbuk tone, ne pomaže ni Zakerbergovo izvinjenje

B92  pre 2 sata  još 18 povezanih

Đurić: Ćutanje EU glasnije od mnogih reči

Politika  pre 1 sat  još 16 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.