Ekonomija, najnovije vesti

[EKSKLUZIVNO] YU-MUP uskoro stiže: Prve fotografije četvrtog Erbasovog helikoptera za MUP Srbije

Tango Six pre 27 minuta
Kako Tango Six ekskluzivno saznaje, Helikopterska jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije preuzeće sledeće nedelje iz Nemačke svoj poslednji helikopter H145M. YU-MUP je četvrti kupljeni Erbasov helikopter za policiju i pridružiće se… »

Učešće za stan i do 30 odsto zbog posledica korone bankari su već zaoštrili uslove

Kamatica pre 27 minuta
S druge strane, i banke su znatno opreznije prilikom odobravanja zajmova, a kriterijumi prilikom procene u pojedinim bankama već su strožiji nego ranije. Neke banke na srpskom tržištu podigle su minimalno učešće za stambene kredite sa dosadašnjih… »

DINAR MIRUJE: Za evro danas 117,59 po srednjem kursu

RTV Novi Pazar pre 27 minuta
Zvanični srednji kurs dinara prema evru iznosi danas 117,5959 dinara za evro, što je neznatna promena u odnosu na ponedeljak, objavila je Narodna banka Srbije. Dinar prema evru vredi isto kao pre mesec dana i kao na početku godine, a na godišnjem… »

Kako ćemo sutra kupovati?

BizLife pre 21 minut
Foto: Pixabay Gotovo četvrtina svetskog stanovništva od 7,8 milijardi ljudi u jednom momentu živela je pod veoma strogim ograničenjima, koja podrazumevaju zabranu kretanja i socijalnu distancu. Ceo svet je zbog toga stao, što je, nesumnjivo, izazvalo… »

Novi servis Infostana: Računi od danas stižu u e-sanduče

BizLife pre 15 minuta
Foto: screenshot U cilju lakšeg i jednostavnijeg postupka plaćanja računa od danas je korisnicima na sajtu JKP „Infostan tehnologije” dostupan elektronski servis za dostavu i plaćanje računa „e-Sanduče“. Kako iz Infostana navode putem… »

Novi servis Infostana: Računi od danas stižu u e-sanduče

BizLife pre 9 minuta
Foto: screenshot U cilju lakšeg i jednostavnijeg postupka plaćanja računa od danas je korisnicima na sajtu JKP „Infostan tehnologije” dostupan elektronski servis za dostavu i plaćanje računa „e-Sanduče“. Kako iz Infostana navode putem… »

U Austriji hoteli izgubili deset godišnjih dobiti

Dnevnik pre 3 minuta
BEČ: Od kraja maja hoteli širom Austrije, nakon dva i po meseca prinudne pauze zbog epidemije korona virusa, mogu ponovo da primaju goste, ali šteta koju su pretrpeli je ogromna. Udruženje hotelijera Austrije (OeHV) procenjuje da je pandemija korona… »

Najviše se izvozi od organskih proizvoda malina, kupina i višnja

Biznis i finansije pre 3 minuta
Nacionalna asocijacija za organsku proizvodnju „Serbia organica“ objavila je danas da se najveći deo sertifikovanih organskih proizvoda u Srbiji izvozi i da je izvoz prošle godine dostigao gotovo 30 miliona evra. U 2019. godini iz Srbije je izvezeno… »

Teška vremena će proći, ali je važno da znamo na koga možemo da se oslonimo

BizLife pre 21 minut
Foto: Erste banka Piše: Jasna Terzić, članica Izvršnog odbora Erste Banke Tokom prvih dana epidemije, preovladavala je zabrinutost i neizvesnost. Pre svega za zdravlje ljudi, naših zaposlenih i klijenata, ali i pitanje kada i kako ćemo moći da… »

Le Mer: Francuski BDP će pasti za 11 posto ove godine

Dnevnik pre 3 minuta
PARIZ: Francuska ekonomija će ove godine zabeležiti pad od 11 posto zbog korona krize, i predstoje nam još teži dani dok se stvari ne vrate u normalu iduće godine, izjavio je danas francuski ministar finansija Bruno Le Mer. "Virus nam je zadao težak… »

Vesti dana »