Ekonomija, najnovije vesti

Mali: Standard građana i privredni rast glavni ciljevi budžet

Dnevnik pre 1 sat
BEOGRAD: Povećanje životnog standarda i ubrzavanje privrednog rasta dva su glavna cilja predloženog budžeta za narednu godinu, rekao je danas ministar finansija Siniša Mali i najavio da će za deset do 15 dana građanima Srbije detaljno biti… »

Nastavlja se proizvodnja fijata 500L

B92 pre 43 minuta
Kragujevac -- Radnici Fabrike automobila FCA Srbija vratili su se danas u fabriku kako bi nastavili proizvodnju vozila "Fijat 500L" posle pauze od šest radnih dana. Predsednik nezavisnog fabričkog sindikata Zoran Marković izjavio je da je nova duža… »

Delta počinje da gradi novu poslovnu zgradu

B92 pre 1 sat
Beograd -- Delta holding 2. decembra počinje izgradnju nove poslovne zgrade, Delta haus, budućeg sedišta kompanije. Ova investicija u vrednosti od 40 miliona evra na površini od skoro 23.000 kvadrata nalaziće se u bloku 19 na Novom Beogradu, između… »

Ministar Mali: Plata 500 € već u decembru

Mondo pre 56 minuta
Povećanje životnog standarda i ubrzavanje privrednog rasta dva su glavna cilja predloženog budžeta za narednu godinu, kaže ministar finansija Siniša Mali koji najavljuje prosečnu platu od 500€ već u decembru. Povećanje životnog standarda i… »

MMF predlaže novi aranžman s Bosnom i Hercegovinom

B92 pre 56 minuta
Banja Luka -- Međunarodni monetarni fond (MMF) neće nastavljati produženi aranžman s Bosnom i Hercegovinom, već će predložiti da se ide na zaključivanje novog programa. Kako je objasnio Endrju Džuel, novi stalni predstavnik misije MMF-a… »

Buduće sedište kompanije: Delta Holding počinje da gradi novu poslovnu zgradu

Kurir pre 1 sat
Delta Holding 2. decembra počinje izgradnju nove poslovne zgrade, Delta House, budućeg sedišta kompanije. Ova investicija u vrednosti od 40 miliona evra na površini od skoro 23.000 m2 nalaziće se u bloku 19 na Novom Beogradu, između hotela Crowne… »

Delta počinje da gradi novu poslovnu zgradu

Danas pre 1 sat
Delta Holding 2. decembra počinje izgradnju nove poslovne zgrade, Delta House, budućeg sedišta kompanije. Ova investicija u vrednosti od 40 miliona evra na površini od skoro 23.000 m2 nalaziće se u bloku 19 na Novom Beogradu, između hotela Crowne… »

Aviokompanija Er Arabia najavila kupovinu 120 Erbas aviona

N1 Info pre 37 minuta
Niskobudžetna aviokompanija Ujedinjenih Arapskih Emirata Er Arabia potpisala je ugovor za kupovinu 120 Erbas aviona tipa A320 u vrednosti od ukupno 14 milijardi dolara (12,6 milijardi evra), objavio je generalni direktor kompanije Adel Al-Ali. On je… »

Standard građana i privredni rast – glavni ciljevi budžeta

Studio B pre 1 sat
Povećanje životnog standarda i ubrzavanje privrednog rasta – dva glavna cilja predloženog budžeta za narednu godinu, kaže ministar Siniša Mali i najavljuje da će za 10 do 15 dana detaljno predstaviti Nacionalni investicioni program. Mali je na… »

Da li ćemo uskoro po sve papire ići na isti šalter?

Kamatica pre 2 sata
Opštinama Kuršumlija i Stara Pazova biće dodeljeno po 8,5 miliona dinara, grad Užice dobiće osam, Gornji Milanovac 7,5, opština Vlasotince 6,5, a Rača šest miliona dinara. Odluku o dodeli sredstava donelo je Ministarstvo državne uprave i lokalne… »

Vesti dana »