Vesti dana

Policija u Skoplju šok bombama rasterala demonstrante (VIDEO)

Danas pre 6 sati
Specijalna jedinica makedonske policije je večeras šok-bombama i suzavcem rasterala učesnike protesta protiv danas potpisanog sporazuma o rešavanju makedonsko-grčkog spora oko naziva Makedonije. Protest, organizovan preko društvenih mreža, eskalirao je kada je deo demostranata koji su se... »

Šefica Euleksa: Kosovo je sada odgovorno za budućnost

Večernje novosti pre 11 sati
Šefica Euleksa Aleksandra Papadopulu ocenila je danas da je, posle 10 godina, najveći uspeh misije to što odlazi sa Kosova. Šefica Euleksa Aleksandra Papadopulu ocenila je danas da je, posle 10 godina, najveći uspeh misije to što odlazi sa Kosova. Ona je u intervjuu za N1 rekla da "nije sve... »

Skoplje:Šok bombe, kamenice i suzavac, povređeno 7 policajaca, privedeno 25 osoba

RTV pre 7 sati
RTV: Skoplje:Šok bombe, kamenice i suzavac, povređeno 7 policajaca, privedeno 25 osoba
SKOPLJE - Sedam policajaca povređeno je večeras u nasilnim protestima ispred zgrade makedonskog Sobranja u Skoplju, dok je 25 demonstranata privedeno. Najnovije podatke saopštilo je makedonsko Ministarstvo unutrašnjih poslova, koje je navelo da je deo demonstranata upotrebio "rasprskavajuća... »

Migranti s Akvarijusa” stigli u Španiju

Politika pre 7 sati
Došljaci će imati 45 dana vremena da počnu da rešavaju svoj pravni status u Evropi. - Francuska šalje tim da preuzme deo ljudi. Prema izveštajima agencija Valensija - Prvi brod italijanske obalske straže u pratnji spasilačkog broda „Akvarijus”, koji je Italija odbila da primi kada je sa... »

Vremeplov: Osnovana je Prva beogradska gimnazija

RTV pre 45 minuta
RTV: Vremeplov: Osnovana je Prva beogradska gimnazija
BEOGRAD - Na današnji dan 1839. godine osnovana je Prva beogradska gimnazija, najstarija srednja škola koja postoji u kontinuitetu u prestonici Srbije. Najpre je imala dva razreda, tri godine docnije pet, a profesori su bili, prvih decenija, po pravilu, Srbi iz Vojvodine. Kroz nju je prošla... »

Novinar Cvetković kod kuće, rezultati istrage o nestanku za 3-4 dana

RTV pre 6 sati
RTV: Novinar Cvetković kod kuće, rezultati istrage o nestanku za 3-4 dana
BEOGRAD - Novinar Stefan Cvetković, koji je pronađen u petak, a nestao je u noći između srede i četvrtka, rekao je za N1 da se zbog istrage koja je u toku za sada neće javno oglašavati. Ekipa TV N1 je srela danas posle podne Cvetkovića u Beloj Crkvi, gradu u kom živi a na pitanje gde se... »

Gaske osvojio titulu u Hertogenbosu

Večernje novosti pre 8 sati
Francuski teniser Rišar Gaske osvojio je danas titulu u holandskom Hertogenbosu, pošto je u finalu pobedio 72. igrača sveta, sunarodnika Žeremija Šardija, posle dva seta, 6:3, 7:6. Francuski teniser Rišar Gaske osvojio je danas titulu u holandskom Hertogenbosu, pošto je u finalu pobedio 72.... »

Sirijci tvrde: SAD bombardovale Asadove snage, ima mrtvih

Večernje novosti pre 38 minuta
Jedan avion koalicije predvođene SAD bombardovao je danas vojnu poziciju u Siriji, javljaju sirijski državni mediji pozivajući se na neimenovanog vojnog izvora. Jedan avion koalicije predvođene SAD bombardovao je danas vojnu poziciju u Siriji, javljaju sirijski državni mediji pozivajući se na... »

Trampov advokat zatražio istragu 'ruske istrage'

Večernje novosti pre 7 sati
Istraga tvrdnji da je bilo ruskog mešanja u predsedničke izbore u SAD 2016. godine, kao i sumnje da se predizborni tim Donalda Trampa dogovarao s Moskvom, trebalo bi da takođe budu predmet istrage. Istraga tvrdnji da je bilo ruskog mešanja u predsedničke izbore u SAD 2016. godine, kao i sumnje... »

Kineski naučnici tvrde da su blizu pronalaska leka za HIV

Večernje novosti pre 8 sati
Naučnici Instituta za AIDS Univerziteta u Hongkongu objavili su da su možda pronašli "funkcionalni lek" za HIV, virus koji uzrokuje AIDS. Naučnici Instituta za AIDS Univerziteta u Hongkongu objavili su da su možda pronašli "funkcionalni lek" za HIV, virus koji uzrokuje AIDS. Reč je o novom... »

©2018 Netmark d.o.o.