Vesti dana

Toyota Yaris 2017 osvojila maksimalnih 5 Euro NCAP zvezdica za bezbdednost (VIDEO)

Auto magazin pre 2 sata
Toyota Yaris je u najnovijoj seriji testiranja u organizaciji Euro NCAP, osvojila maksimalan broj zvedica za bezbednost... Toyota Yaris je aktuelnoj generaciji podvrgnuta testiranju orgranizacije Euro NCAP još 2011. godine, kada je osvojila maksimalnih pet zvezdica. Isti rezultat osvojio je mali... »

Sabu bronzana medalja

Danas pre 5 sati
Sebastijan Sabo doneo je Srbiji medalju sa Evropskog prvenstva u plivanju, u 25-metarskim bazenima, koje se održava u Kopenhagenu. Srpski plivač osvojio je bronzano odličje u trci na 50 metara leptir stilom. Koliko je bilo uzbudljivo u finalnoj trci najbolje pokazuje podatak da je Sabo podelio... »

Ministar Đorđević imao lakši udes

Danas pre 6 sati
Večeras, oko 20 časova, ministar za rad i socijalna pitanja, Zoran Đorđević doživeo je saobraćajnu nezgodu vraćajući se sa predizbornog mitinga koji je održan u Negotinu. Nezgoda se desila na ulazu u Veliko Gradište, kod fabrike ulja „Dunavka“, u pravcu prema Požarevcu. Žureći da... »

U Beogradu broj zaraženih od malih boginja u porastu

Danas pre 7 sati
Za samo tri dana broj obolelih od malih boginja na teritoriji Beograda porastao je za 28 zaraženih, odnosno poslednji podaci pokazuju da je do 14. decembra bilo 96 obolelih u odnosu na ponedeljak kada ih je bilo ukupno 68, prema evidenciji Insituta za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut”.... »

Putin zahvalio Trampu

Danas pre 8 sati
Ruski predsednik Vladimir Putin u telefonskom razgovoru zahvalio je danas predsedniku Sjedinjenih Američkih Država Donaldu Trampu zbog toga što je CIA dostavila informacije o teroristima koji su se pripremali da dignu u vazduh Kazansku crkvu u Sankt Peterburgu. Vest o razgovoru predsednika Rusije... »

Studenti predlažu sat i narukvicu kao sredstvo plaćanja

Danas pre 10 sati
Razvoj bezgotovinskog društva i suzbijanje sive ekonomije trebalo bi bazirati na podsticanju građana da plaćaju elektronski, dobiju povraćaj sredstava kroz tzv. lojalti programe, kao i da država pomogne širenju mreže digitalnih šaltera za prihvat e-plaćanja. Ideja koja akcenat stavlja na... »

Đilas na čelu zajedničke liste

Danas pre 10 sati
Organi Pokreta slobodnih građana (PSG) doneli su danas odluku da se za beogradske izbore formira zajednička lista što većeg broja partnera, na čijem čelu će biti Dragan Đilas kao najbolji kandidat za gradonačelnika u ovom trenutku. Ovo je saopštio predsednik PSG Saša Janković, posle... »

Grčka: Tradicionalno prijateljstvo - realnost ili ideološka propaganda

Danas pre 10 sati
* Glavna sporna tema u odnosima sve zemlje tokom protekla dva veka, prema mišljenjima istoričara na obe strane, jeste "makedonsko pitanje“. - Dvodnevni naučni skup "Srbija i Grčka u 19. i 20. veku“, u organizaciji Srpske akademije nauka i umetnosti završio se tokom proteklog vikenda... »

Ukradena pobeda

Danas pre 11 sati
Posle nekoliko vezanih trijumfa LA Klipersi izgubili su od Majami Hita (90:85) nakon što im je u završnici poništen koš koji bi im po svoj prilici osigurao pobedu. Klipersi su imali zaostatak od jednog poena na 28.5 sekundi do kraja kada je Lu Vilijams ubacio trojku. Sudija je ipak procenio da... »

Austrija ne napušta EU

Danas pre 11 sati
Desničarska FPÖ preuzima ministarstvo spoljnih poslova, ministarstvo unutrašnjih poslova i ministarstvo odbrane. Nova austrijska vladajuća koalicija koju čine konzervativci i desničarski populisti u svom se programu jasno opredelila za Evropsku uniju. Članstvo države u Evropskoj uniji i... »

©2017 Netmark d.o.o.