Vesti dana

VIDEO: Piton ga umalo zadavio, a publika mislila da je to deo tačke

Vesti online pre 1 sat
Mladić iz Indije koji je u utorak na ulici izvodio tačku s pitonom završio je bolnici. Piton ga je umalo ugušio, a okupljeni gledaoci su mislili da je sve to deo predstave. Mladić je podigao pitona i stavio ga oko vrata. Onda je s njim seo na pod. Međutim, u jednom trenutku se srišio i pao u... »

Simbol prkosa sili i smrti (3): Fotografije kriju ubice

Vesti online pre 3 sata
U tome je posebno zanimljiva bila priča pisca Vukašina Perovića, inače oca Slavka Perovića, nekadašnjeg lidera bivšeg Liberalnog saveza Crne Gore. U velikoj polemici koja se pre tridesetak godina razvila oko biografije Blaža Bajovića, predratnog pravnika i oficira bivše jugoslovenske... »

„Živa, vredna i bogata Srbija, njihova je najveća kletva“

RT Kragujevac pre 4 sata
Centralna državna ceremonija povodom godišnjice NATO bombardovanja SRJ održana je u Aleksincu. Aleksinac je tokom NATO bombarodvanja bombardovan u dva navrata. Najteže bombardovanje Aleksinca desilo se 5. aprila 1999. Sa sedam projektila pogođene su dve centralne gradske ulice. Poginulo je 11... »

"Svi teroristi u Siriji finansiraju se iz inostranstva"

Vesti online pre 4 sata
Sve nezakonite oružane grupacije koje deluju u Siriji finansiraju se iz inostranstva, izjavio je načelnik Generalštaba Oružanih snaga Rusije Valerij Gerasimov. Kako je kazao, pored toga što se finansiraju, direktive za njihovo delovanje takođe stižu iz inostranstva. - Nijedna zemlja nije... »

Hoće li Putin biti doživotni predsednik Rusije?

Vesti online pre 5 sati
Poslednje najave ruskih vlasti da se spremaju izmene zakona o predsedničkim izborima podgrejale su sumnje da bi mandat predsednika mogao da bude produžen. Prema Ustavu Rusije Putin će tada imati 72 godine i nema pravo da se kandiduje na izborima 2024. godine. Predsednica Saveta Federacije... »

Hrvati na dnu lestvice, malo je gorih

Vesti online pre 5 sati
Prema podacima Eurostata u sat vremena Hrvati zarade petinu onog što zarade Luskembružani, trećinu onoga što je evropski prosek i skoro upola manje od Slovenaca. Samo pet zemalja Unije ima nižu satnicu, piše Dnevnik.hr. Satnice u Evropi: Luksemburg - 45 evra Danska - više od 39 evra Nemačka... »

Baselworld 2018 -TAG Heuer predstavlja novi Monaco Bamford model

IT svet pre 22 sata
TAG Heuer i Bamford Watch Department predstavljaju potpuno novu interpretaciju svog legendarnog modela sata Monaco, sa novim trendovskim vizuelnim identitetom, čineći ga savremenim klasikom. Novi model sata upravo je predstavljen na internacionalnom Sajmu satova i nakita Baselworld 2018, u... »

"Noćni vukovi" posetili Jagodinu

Blic pre 7 sati
Predstavnici ruske moto-grupe "Noćni vukovi“ boravili su danas, u okviru turneje "Ruski Balkan“, u Jagodini. Delegacija "Noćnih vukova" obišla je Hram Svetog Jovana Krstitelja u Končarevu kraj Jagodine, gde su poklonili ikonu Kazanske Bogorodice. Položili su i vence na ruskom groblju u... »

Krvava svađa u Mladenovcu: Tokom partije šaha rivalu figurom iskopao oko

Blic pre 7 sati
D. M. (58) iz Međulužja kod Mladenovca uhapšen je pošto je posle svađe oko šaha figuricom izbio oko drugu I. M (38), nezvanično saznaje "Blic". Ovaj nesvakidašnji incident odigrao se u četvrtak oko 11 sati u šahovskom klubu u Ulici Kralja Petra u Mladenovcu, kada se se dva muškarca... »

Dramatična potraga na tari: Kineskinje "prevarila" navigacija, spasili ih vatrogasci

Blic pre 9 sati
Dve državljanke Kine, koje su danas popodne panično prijavile da su nestale u vrletima, posle grozničave potrage u koju su se dali vatrogasaci iz Bajine Bašte su pronađene, ali ne na ovoj planini, već mnogo dalje. Kako saznaje "Blic", Kineskinje koje su turistički došle u Srbiju "rentakarom"... »

©2018 Netmark d.o.o.