Vesti dana

Nastala je panika u avionu, a onda i šok: Putnik je sa sobom u torbi nosio 20 zmija

Kurir pre 7 minuta
Putnik na letu iz Nemačke za Rusiju izazvao je paniku, kada je otkriveno da je nosio 20 zmija u svojoj torbi. Čovek je izjavio da je kupio zmije na tržištu u Nemačkoj, javljaju lokalni mediji. "Reptili su bili u kanisterima, upakovani u torbe, koje je nosio u ručnom prtljagu. Nije bilo... »

Potpisan dokument o saradnji Srbije i Turske u oblasti bezbednosti

Blic pre 7 sati
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i ministar unutrašnjih poslova Turske Sulejman Sojlu potpisali su večeras u Beogradu Pismo o namerama između ministarstva unutrašnjih poslova dve zemlje u oblasti bezbednosti, koje će doprineti boljoj i... »

Pokazala atribute: Mina Vrbaški potpuno gola u Zadruzi

Blic pre 8 sati
Učesnica druge sezone "Zadruge", Mina Vrbaški, u poslednje vreme non-stop je u žiži interesovanja javnosti, a ova mlada devojka ne prestaje da iznenađuje slobodnim ponašanjem. "Zadruga 2" je počela, a sve najnovije vesti o učesnicima kao i novoizgrađenom gradu čitajte na novoj kategoriji... »

Građani ne znaju kako vlade troše njihov novac

Danas pre 8 sati
– Stanje javnih finansija u zemljama Zapadnog Balkana, i pored stabilnog javnog duga u nekim slučajevima, obeleženo je neravnopravnim, netransparentnim tržišnim uslovima i zahteva ojačavanje srednjoročnih fiskalnih planova uz više investicija, poručeno je tokom predstavljanja analize... »

Gojković na Evroazijskom ženskom forumu

RTV pre 3 sata
RTV: Gojković na Evroazijskom ženskom forumu
SANKT PETERBURSG - Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković učestvovaće na 2. Evroazijskom ženskom forumu "Žene za globalnu bezbednost i održivi razvoj", koji se održava u Sankt Peterburgu. Na forumu, koji okuplja žene iz 120 država, među kojima devet predsednica parlamenata, 10... »

Počinje treći upisni rok na beogradskim fakultetima

B92 pre 6 sati
B92: Počinje treći upisni rok na beogradskim fakultetima
Treći upisni rok za studiranje na beogradskim fakultetima počinje danas i trajaće do 28. septembra, rečeno je na sednici Senata Univerziteta u Beogradu. Prema rečima prorektora za nastavu Univerziteta u Beogradu Nade Kovačević, u trećem upisnom roku ima ukupno 2.386 mesta - 725 budžetskih i... »

VIDEO: Predsednik Venecuele jede u luksuznom restoranu dok njegov narod gladuje

Radio 021 pre 1 minut
Predsednik Venecuele Nikolas Maduro izazvao je bes svog naroda zbog snimaka na Instagramu, na kojima je u luksuznom restoranu u Turskoj i jede, dok stanovništvo Venecuele gladuje. Maduro se u društvu svoje supruge častio u restoranu Nusr-Et, koji je u vlasništvu svetski poznatog kuvara Nusreta... »

FOTO: Mesto u Grčkoj na koje ne treba da ide ko se plaši paukova

Radio 021 pre 7 minuta
Topliji vremenski uslovi u zapadnoj Grčkoj doveli su do spektakularne scene – 300 metara duge paukove mreže u gradu Etoliku. Zelenilo pored obale u potpunosti je prekriveno paukovom mrežom, a eksperti navode da je u pitanju sezonski fenomen koji su izazvali Tetragnata paukovi. Naime, ova vrsta... »

Stiže velika solarna oluja i mnogi problemi

Domino magazin pre 12 minuta
Nije pitanje da li već KADA. Naslovna » Život » Gradski život » Stiže velika solarna oluja i mnogi problemi Share Naučnici upozoravaju da nam preti ekstremna solarna oluja, kao ona 1859. godine, koja bi mogla da “sprži” električnu mrežu i uništi komunikacione sisteme širom sveta. I... »

Arheolozi slučajno otkrili novu sfingu

Domino magazin pre 36 minuta
Share Naslovna » Život » Gradski život » Arheolozi slučajno otkrili novu sfingu Egipatski arheolozi slučajno su otkrili sfingu dok su ispumpavali vodu iz faraonskog hrama Kom Ombo u gradu Aseanu na jugu Egipta. Ministarstvo za starine objavilo je da je kip mitskog bića sa ljudskom glavom i... »

©2018 Netmark d.o.o.