Vesti dana

Hari i Megan ostali bez titula: Više nisu kraljevska visočanstva

Večernje novosti pre 21 sat
Princ Hari i Megan više neće moći da koriste titule "njihovo kraljevsko visočanstvo", niti će dobijati novac iz javnih fondova za dužnosti članova kraljevske porodice. Princ Hari i Megan više neće moći da koriste titule "njihovo kraljevsko… »

Zvezda na Kipru - Deveti dan, fizička sprema, taktika i brdo golova

Sportske.net pre 1 sat
Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju sa pripremama za drugi deo sezone. Prvi deo zimskih priprema šampion Srbije obavlja na Pafosu, a danas su u jutarnjim časovima odradili još jedan naporan trening. Kako stoji na sajtu kluba, jutros su se izabranici… »

Bogojavljanje u Bujanovcu

Jug press pre 1 sat
BUJANOVAC U bujanovačkoj crkvi Svetih apostola Petra i Pavla danas je na Bogojavljanje, kao i svake godine, prisustvovao veliki broj vernika liturgiji, osvećenju vode i tradicionalnom kupanju krsta Bogojavljansku vodu je na ovaj sveti dan verujućima… »

Huawei sklopio sporazum za korišćenje TomTom mapa i servisa

Benchmark pre 6 sati
Kineska kompanija Huawei je u poslednje vreme izuzetno aktivna kada je u pitanju prilagođavanja i pronalaženja alternativnih rešenja i pristupa aktuelnoj situaciji, koja kompaniji onemogućava korišćenje Google servisa usled sankcija koje su… »

Sjedinjene Države i vojska: Uniforme svemirskih snaga izazvale podsmeh

BBC News pre 2 sata
Objavljena je fotografija novih uniformi i internet je pukao od smeha. Maslinasto zelena boja je simbol vojske - obično kopnene. Međutim, i pripadnici američkih svemirskih jedinice dobili su zelene maskirne uniforme. Fotografija je objavljena na… »

Trivan: Sankcije protiv velikih zagađivača ključ za čistiji vazduh

RTS pre 3 sata
Kvalitet vazduha u Srbiji je relativno loš, pre svega u gradovima, ali varira od sredine do sredine i nije drugačiji nego što je bio pre desetak godina, izjavio je ministar zaštite životne sredine Goran Trivan. Gašenje individualnih kotlarnica… »

Užas na Ibarskoj: Atomobil udario pešaka, starac na mestu ostao mrtav

Mondo pre 2 sata
Pešak M. P. (70) nastradao je u udesu koji se dogodio danas na Ibarskoj magistrali. Pešak M. P. (70) nastradao je u udesu koji se dogodio danas na Ibarskoj magistrali. Na njega je naleteo automobil marke "fiat punto" koji je vozila Snežana R. (28)… »

U sukobu demonstranata i policije u Bejrutu ranjeno oko 400 ljudi

N1 Info pre 6 sati
Skoro 400 ljudi ranjeno je u sukobu između libanskih demonstranata koji protestuju protiv vlade i bezbednosnih snaga u glavnom gradu Bejrutu, saopštile su spasilačke službe. To je najveći broj ranjenih otkako su pre tri meseca počeli protesti… »

Američki arhiepiskop Pompeu: U Crnoj Gori se krše prava pravoslavaca

Večernje novosti pre 4 sata
Arhiepiskop američki Vaseljenske patrijaršije Elpidofor uputio je pismo državnom sekretaru SAD Majklu Pompeu u kojem ga upozorava na kršenje ljudskih i verskih prava pravoslavnih hrišćana u Crnoj Gori. Arhiepiskop američki Vaseljenske patrijaršije… »

Usled klimatskih promena za godinu dana uginulo milion morskih ptica

Dnevnik pre 5 sati
Milion morskih ptica uginulo je iznad Tihog okeana za manje od godinu dana, saopštavaju biolozi, koji navode da je glavni krivac za to topla voda. Posledice globalnog zagrevanja dovela su do toga da su mora toplija nego ikad. U periodu od leta 2015. do… »

Najnovije vesti »