Vesti dana

Fiat i kooperanti pokreću proizvodne trake nakon duže pauze

InfoKG pre 4 sata
Proizvodne trake u Fiatu pokreću se sutra, nakon tronedeljnog kolektivnog godišnjeg odmorа. Zаposleni u krаgujevаčkom Fijаtu bili su nа letnjem odmoru 14 rаdnih dаnа koji će im biti plаćeni u sklаdu sа odredbаmа kolektivnog ugovorа. U ponedeljаk će biti nаstаvljenа... »

Kaja Ostojić uhvaćena u prevari?! Nastao je haos!

Svet plus pre 4 sata
Pevačica Kaja Ostojić uhvaćena je u prevari, suprug Džunior Džek joj je pronašao poruke drugog muškarca, a zatim je nastao haos?! „Ako me stvarno varaš, najbolje je da se raziđemo. Ne treba mi to!”. Popularna srpska pevačica Katarina Kaja Ostojić i njen suprug, svetski poznati... »

Roj stršljenova napao stariju ženu, intervenisali i vatrogasci

BK TV pre 2 sata
Roj stršljenova napao je stariju ženu u Otišiću u blizini Splita, a ekipa Hitne pomoći i tamošnji vatrogasci uspeli su da joj spasu život, saopšteno je u splitskoj vatrogasnoj službi. Vatrogasci su dobili dojavu o napadu stršljenova na stariju žensku osobu koja je, kako bi se odbranila od... »

Restoran zabranio dolazak deci uveče

B92 pre 2 sata
B92: Restoran zabranio dolazak deci uveče
Zbog onih koji žele više privatnosti, restoran je uveo neobične mere. Jedan restoran na nemačkom turističkom ostrvu Rigenu u Baltičkom moru zabranio je dolazak deci u večernjim satima. Gosti ispod 14 godina posle 17 sati više neće moći u restoran jer ne znaju da se ponašaju, kako su... »

Vesić: Rekonstrukcija Topličinog venca počinje 15. septembra

Večernje novosti pre 5 sati
Zamenik gradonačelnika istakao da će u drugoj polovini septembra uslediti novi radovi na uređenju centralne zone grada. Radovi na rekonstrukciji Topličinog venca počeće 15. septembra, odlučeno je na koordinacionom sastanku svih gradskih preduzeća, ustanova i službi koje učestvuju u... »

Dodik: Za deset dana tender za izgradnju autoputa Moštanica-Mrakovica

Nova ekonomija pre 2 sata
Predsednik RS Milorad Dodik najavio je da će za deset dana biti raspisan tender za izgradnju puta od Moštanice do Mrakovice, čija je vrednost oko 12 miliona KM. “Pored izgradnje puta od Moštanice do Mrakovice, ići će i tender za modernizaciju puta od Vrbaške do Kozarske Dubice i do... »

CG: Najveća bruto zarada za jul iznosila 39.000 evra

Nova ekonomija pre 2 sata
Najveća bruto zarada u Crnoj Gori u julu je iznosila 38.791 evra, odnosno neto (bez poreza i doprinosa) 21.916,91 evra, saopšteno je CdM-u iz Poreske uprave PU. “Prema podacima kojima raspolaže Poreska uprava na dan 15. avgust najveća bruto zarada za poreski period jul 2018. godine u iznosu od... »

Radovi na rekonstrukciji Topličinog venca počinju 15. septembra

Nova ekonomija pre 4 sata
Radovi na rekonstrukciji Topličinog venca počeće 15. septembra, odlučeno je na koordinacionom sastanku svih gradskih preduzeća, ustanova i službi koje učestvuju u realizaciji ovog posla. "U ovoj fazi biće potpuno rekonstruisana i popločana ulica Vuka Karadžića, od Carice Milice do... »

Kompanija Fiat sutra nastavlja proizvodnju automobila

Nova ekonomija pre 5 sati
Kompanija "Fijat Krajsler automobili" (FCA) u Kragujevcu će u ponedeljak, 20. avgusta, nastaviti proizvodnju nakon tronedeljnog kolektivnog godišnjeg odmora. Zaposleni u kragujevačkom Fijatu bili su na letnjem odmoru 14 radnih dana, koji će im, prema informacijama iz Samostalnog sindikata, biti... »

Vremeplov: Rođen patrijarh German

RTV pre 14 sati
RTV: Vremeplov: Rođen patrijarh German
BEOGRAD - 1899 - Rođen je patrijarh srpski arhiepiskop pećki i mitropolit beogradsko-karlovački German (svetovno ime Hranislav Đorić). Zamonašio se 1951. u Studenici, prethodno je bio sveštenik. Bogoslovski fakultet studirao je u Beogradu, a prava u Parizu. Posle smrti patrijarha Vikentija,... »

©2018 Netmark d.o.o.