Vesti dana

U Prijedoru loše saobraćajnice ugrožavaju pešake i vozače

Blic pre 6 sati
Nakupljanje vode na prijedorskim saobraćajnicama zbog loših odvoda ugrožava bezbednost vozača i pešaka, istakli su službenici Policijske stanice za bezbednost saobraćaja na sednici Foruma za bezbednost grada. Navode da je nakupljanje vode uzrok otežanog saobraćaja u vreme kada padaju kiša... »

Ispovest bivšeg zavisnika: "Svi pokušaji da prestanem bili su bezuspešni, prokockao sam šansu na fakultetu, gubio poslove i bivao sve bolesniji“

Blic pre 6 sati
Bugojanac Rusmir Hajlaković je nakon duge borbe s drogom progovorio o pošasti koja mu je, kako kaže, uništila snove da završi fakultet, dobije posao, pomogne roditeljima i osnuje vlastitu porodicu. Kao i većina početnika, udisao sam najpre lepila, i koristio razne tablete. Čitav sepet sam ih... »

Pojavila se na sastanku potpuno gola, a da nije bilo kiše, momak nikad ne bi ni provalio da ne nosi odeću (video)

Blic pre 6 sati
Koliko puta ste samo čuli devojku da kaže da "nema šta da obuče", a još ako je u pitanju sastanak, onda je u stanju satima da stoji ispred punog ormara i kuka. Jedna devojka je zato rešila da na prvi sastanak, koji je zakazala preko Tindera, ode bukvalno gola. Da, hrabra Džoj je upravo to... »

Nestašica pečuraka na beogradskim pijacama

Večernje novosti pre 6 sati
Cene voća i povrća na pijacama više, a počele i nestašice. U sezoni prehlada beli luk se izuzetno dobro prodaje. NA centralnim gradskim pijacama u toku protekle nedelje zavladala je nestašica pečuraka, popularnih šampinjona, a kupci su obilazili tezge u potrazi za kojim kilogramom više.... »

Izraelski mediji: Poljska zamrzava primenu spornog zakona na zahtev Izraela

Večernje novosti pre 6 sati
Vlada Poljske odložiće primenu kontroverznog Zakona o institutu pamćenja naroda, javljaju večeras izraelski mediji. Vlada Poljske odložiće primenu kontroverznog Zakona o institutu pamćenja naroda, javljaju večeras izraelski mediji. Na zahtev Izraela, vlada u Varšavi odlučila je da ne... »

Zastrašujući snimak: Optužili mentalno obolelog mladića za krađu, pa se iživljavali nad njim do smrti

Blic pre 6 sati
Snimak linčovanja snimljen mobilnim telefonom u jednom selu u Indiji, izazvao je bes širom ove zemlje. Na video snimku koji se pojavio na internetu može se videti kako člana lokalnog plemena Adivasi grupa muškaraca drži vezanog prilikom ispitivanja za krađu u južnoj indijskoj državi Kerala.... »

Prestonica Gabona: Posle Tita, ulica i Momi

Večernje novosti pre 6 sati
U Libervilu nesvakidašnje priznanje srpskom građevincu Momčilu Radunoviću. Izgradio niz značajnih objekata, bulevara, auto-puteva, fabrika i kongresnih centara. JEDINI Srbin kome je u Gabonu ukazana nesvakidašnja čast je građevinski preduzetnik Momčilo Moma Radunović. Posle Josipa Broza... »

Otac monstrum: Sinu nožem otkinuo glavu jer nije mogao da spava od njega

Večernje novosti pre 6 sati
Muškarac iz Čikaga u sredu je kuhinjskim nožem prerezao vrat svom dvogodišnjem sinu jer je mališan "trčkarao po stanu i držao ga budnim. Muškarac iz Čikaga u sredu je kuhinjskim nožem prerezao vrat svom dvogodišnjem sinu jer je mališan "trčkarao po stanu i držao ga budnim". Rolando... »

Retro i "lažne" punđe

Večernje novosti pre 6 sati
Čak i ako imate kraću kosu, možete da napravite "lažnu" punđu: duži deo kose isfenirajte tako da deluje raskošnije, možete da napravite i lokne ili talase presom, a zatim ih učvrstite. Punđa je oduvek bila i ostala merilo elegancije, glamura i stila, bez obzira na popularnost konjskog... »

Kad zakažu argumenti, tu su pesnice: Usred emisije uživo, političar i voditelj se fizički obračunali (video)

Blic pre 6 sati
U političkoj emisiji na ruskoj televiziji NTV izbila je tuča uživo u direktnom programu. Fizički su se obračunali ukrajinski politički komentator i voditelj emisije. Do sukoba, prvo verbalnog, a potom i fizičkog, došlo je nakon rasprave o situaciji u istočnoj Ukrajini. Prvo je verbalni... »

©2018 Netmark d.o.o.