Vesti dana

"Otišla je filmska diva koja je plenila inteligencijom"

B92 pre 5 sati
Bivši direktor Jugoslovenske kinoteke Radoslav Zelenović izjavio je danas, povodom smrti glumice Mire Furlan, da je otišla istinska diva jugoslovenske kinematografije, koje je podjednako plenila svojom inteligencijom i na filmu i u životu. Zelenović… »

Bez krivičnog postupka: Ostaje tajna ko je Abazoviću nudio 21 milion evra

B92 pre 6 sati
Podgorica -- Nema elemenata za krivični postupak u slučaju tvrdnji Dritana Abazovića da mu je nuđen novac da se prikloni DPS-u, odlučilo je Specijalno državno tužilaštvo. Aktuelni potpredsednik crnogorske vlade, naveo je ranije da mu je nuđen 21… »

ZZJZ: Od početka vakcinacije 1.760 ljudi vakcinisano, danas registrovano osam novoobolelih

Plus online pre 1 sat
DNEVNI IZVEŠTAJ ZZJZ PIROT ZA COVID 19 22.01.2021.g. PIROTSKI OKRUG Od početka vakcinacije u okrugu do 22.01.2021. do 16h vakcinisano je 1.760 lica. Juče je vakcinisano 579 osoba na području okruga (Pirot 392, Dimitrovgrad 52, Babušnica 51, Bela… »

Rusija i opozicija: Hapšenja saradnika Navaljnog, društvene mreže bruje od poziva na protest

BBC News pre 1 sat
Policija pritvara saradnike Putinovog kritičara Alekseja Navaljnog dok društveni mediji bruje od planova za proteste. Policija u Rusiji je uhapsila bliske saradnike pritvorenog ruskog opozicionog političara Alekseja Navaljnog, čije su pristalice… »

EU ne uvodi „kovid pasoše“, ali pripremaju dodatno pooštravanje mera

N1 Info pre 3 sata
EU neće uvoditi takozvane "kovid pasoše" kao uslov za putovanja ili ulazak na teriotoriju Unije - to su zaključili lideri vlada i država EU na sastanku evropskog veća koji se završen kasno sinoć. Nakon četvoročasovne rasprave, između ostalog… »

Bez preminulih u leskovačkoj Kovid bolnici, trend opadanja broja hospitalizovanih se nastavlja

Jugmedia pre 2 sata
Od 149 pristiglih rezultata za grad Leskovac pozitivno je 13, a trenutno se za čitav Jablanički okrug čeka 41 rezultat, dok je broj hospitalizovanih pacijenata u leskovačkoj Kovid bolnici je danas 67, od kojih iz Leskovca 38. U poslednja 24 sata nije… »

Mozaik RTK 22.01.2021.

RT Kragujevac pre 2 sata
Emisija “Mozaik” – svakog radnog dana od 11h uživo na programu Televizije Kragujevac. Pripremili smo za vas zanimljive priče, obrađujemo aktuelne teme, predstavljamo talentovane i uspešne sugrađane, najavljujemo događaje. Od ponedeljka do… »

Potpisan Sporazum o saradnji sa Fondacijom ’’Zajedno za mlade – prof. dr Danica Grujičić’’

iKragujevac pre 2 sata
Za prof. dr Danicu Grujičić predsednicu Fondacije ’’Zajedno za mlade – prof. dr Danica Grujičić’’ i njene saradnike, gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić upriličio je prijem u zgradi Gradske uprave. Razgovarali su, između ostalog, i o… »

Velika akcija vakcinacije zdravstvenih radnika

RT Kragujevac pre 5 sati
Radi brže imunizacije, od danas će biti uvedeno da svaki zdravstveni radnik može da se vakciniše s dostupnom vakcinom na svakom mestu koje je za to određeno, izjavio je državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Srbije Mirsad Đerlek. On je za Tanjug… »

Dačić: SPS sa Srpskom listom izlazi na kosovske izbore

N1 Info pre 2 sata
Na vanrednim parlamentarnim izborima 14. februara na Kosovu tamošnji socijalisti nastupiće zajedno sa Srpskom listom, najavio je predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić posle sastanka s kandidatima za poslanike. Cilj zajedničkog nastupa… »

Najnovije vesti »