Vesti dana

Obradović za Danas: Vučić i Vulin su znali šta se događa u Krušiku

N1 Info pre 7 sati
Uzbunjivač iz Krušika Aleksandar Obradović izjavio je da sa sigurnošću zna da je o sumnjivom poslovanju vojne fabrike "Krušik" iz Valjeva, i pre medijskih objava bilo anonimno obavešteno Ministarstvo odbrane i predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »

Nemački poslanik: Vučić je legitiman sagovornik, hteli mi to ili ne

N1 Info pre 51 minuta
Nemačka i EU moraju više da se angažuju u kosovskom problemu da drugi svetski igrači ne bi uskočili u taj prostor, kaže za Dojče vele (DW) poslanik Zelenih Otmar fon Holc koji je predvodio parlamentarnu delegaciju u poseti regionu. "Evropska unija… »

Schneider Electric predstavio najnovije trendove u oblasti upravljanja energijom

PC Press pre 1 sat
Povećana potrošnja električne energije i razvoj novih tehnologija glavni su trendovi i izazovi koji se nalaze pred nama, zaključak je Konferencije o inovativnim rešenjima iz oblasti upravljanja električnom energijom i automatizacijom Innovation day… »

Biznis karavan PKS i kompanije Vip mobile: Kako podržati mala i srednja preduzeća u 21. veku?

PC Press pre 1 sat
Digitalizacija poslovanja jedan je od najvećih izazova za mala i srednja preduzeća koja prema podacima Ministarstva privrede zapošljavaju gotovo 874.000 ljudi, u bruto domaćem proizvodu učestvuju sa 57 odsto, a ukupnom profitu sa 15, i kao takva su… »

"Banja u Mladenovcu dobiće potpuno drugačiji izgled"

B92 pre 56 minuta
Mladenovac -- Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić poručio je da će se nastaviti sa ulaganjima i investicijama u banjski turizam. Ljajić je rekao da u okviru rasta turističkog prometa u zemlji, banjski turizam zauzima posebno… »

Štrajk u Sremskoj Mitrovici nakon što je učenik napao direktora

RTS pre 2 sata
Prosvetni radnici u Sremskoj Mitrovici organizovali su štrajk upozorenja kao reakciju na incident od pre dva dana, kada je učenik 8. razreda fizički napao i povredio direktora OŠ “Jovan Jovanović Zmaj". Prvi čas u prepodnevnoj smeni ni u jednoj od… »

Bila sam zavisna od droge, a sada sam „navučena" na trčanje

Južne vesti pre 1 sat
BBC THREE/@DIRTDIVA333 Kejt trči preko brda i pozira u pustinji Pomisliti samo na trčanje, kakve slike vam se prve jave? Tip u likri koja dahće po kraju ili možda trijumfalni ulazak u finiš na Londonskom maratonu? Jesu li to bolne noge narednog dana… »

Ruska podmornica plaši Amerikance kao oružje sudnjeg dana

Dnevnik pre 2 sata
Časopis „Nešenal interest“ objavio je tekst o ruskoj nuklearnoj podmornici-krstarici za stratešku namenu „Jurij Dolgoruki“, nazivajući ga „pravim oružjem sudnjeg dana“. Autor članka podsetio je na uspešno lansiranje četiri balističke… »

Mastercard donacija za nurdor-ove Superheroje

Večernje novosti pre 6 sati
Jelena Ristić, direktorka za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine govori o ciljevima kampanje. Početkom meseca, kompanija Mastercard je uručenjem donacije od 250.000 evra Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka obeležila… »

Donacija predškolskom dispanzeru vredna 200.000 dinara

Jugmedia pre 2 sata
Vlasnik kafane “Boem“ i Degustacionog centra “Boemska potkovica“ iz Pirota Dalibor Tošić uručio je donaciju Predškolskom dispanzeru Doma zdravlja Pirot. Dispanzer je dobio profesionalni inhalator, pulsni oksimetar i beskontaktni toplomer… »

Najnovije vesti »