Vesti dana

"Predigra" pred derbi, veliki sudar navijača ispred "Mestalje"!

Sportske.net pre 7 sati
Kroz sat vremena počinje derbi 21. kola Primere. Valensija će ugostiti lidera španskog prvenstva, Barselona se sprema za jedno od svojih nezgodnijih gostovanja. "Slepi miševi" su im dužnici iz prošle sezone zbog poraza u finalu kupa Španije… »

Matić: Svako ko me poznaje i ko mi je blizak zna koliki sam navijač Partizana

Sportski žurnal pre 11 sati
- Bio sam 2012. na probi, sačekala me je tada ljudska gromada Saša Ilić... Tada nisam uspeo, ali želja mi se ostvarila. Nikad nije kasno. Smatram da sam u najboljim godinama, najboljoj formi i mislim da je ovo najbolji potez za mene - rekao je Matić… »

Rebalansom povećano sa 20 na 40 miliona za mere energetske efikanosti

Užice oglasna tabla pre 10 sati
Gradsko veće utvrdilo je predlog prvog ovogodišnjeg rebalansa užičkog budžeta. Posle analize ostvarenih prihoda u prethodnom kvartalu po osnovu prihoda na zarade i pokazatelja, prihodovna strana uvećana je za 25 miliona dinara. Rebalansom su ovih 25… »

Čistačica ga pronašla, policajci spasli: Jednomesečnog dečaka ostavljenog u haustoru zgrade mnogi žele da usvoje

Blic pre 10 sati
Bebu, koju je juče ujutru majka ostavila u haustoru zgrade u Ulici Srpske vojske u Derventi, spasli su policajci među kojima je bio i Borislav Knežević poznat po brojnim herojskim podvizima, potvrđeno je za Srpskainfo. Podsetimo, čistačica jednog… »

Lučić: United Media zabranila Telekomu emitovanje N1 i SportKluba

SEEbiz pre 12 sati
BEOGRAD – Koordinator za internet i multimediju „Telekom Srbija grupe“ Vladimir Lučić izjavio je sinoć da je švajcarska kompanija United Media, uz pretnju krivičnom prijavom, naredila „Telekomu“ da isključi sve njene kanale, uključujući… »

Instagram i mentalno zdravlje: „Okej je biti nesavršen, autentičnost je ono što vredi"

BBC News pre 12 sati
Mnogi korisnici društvenih mreža su se pronašli u ilustracijama Jelene Marković iz Podgorice. Jelena Marković je 30-godišnja magistarka komunikologije i studentkinja psihologije. Ova Podgoričanka se između ostalog bavi i ilustracijom. Njeni… »

Spajaju se bolnice i domovi zdravlja: Usvojena nova uredba o mreži zdravstvenih ustanova

Večernje novosti pre 13 sati
U novim centrima bolje će se koristiti resursi. SPAJANjE domova zdravlja - koji iz ruku lokalnih samouprava prelaze u nadležnost Republike, odnosno AP Vojvodine - i opštih bolnica po Srbiji u zdravstvene centre i praktično može da počne, saznaju… »

Krkobabić: Državnu zemlju ustupiti mladima

Dnevnik pre 14 sati
BEOGRAD: U Srbiji postoji oko 200.000 hektara neiskorišćenog državnog zemljišta, a ministar zadužen za regionalni razvoj Milan Krkobabić predlaže da se mladim bračnim parovima dodeli na korišćenje do 50 hektara bez naknade, što bi im omogućilo… »

Država pomogla Šolakovo carstvo?

RTV pre 14 sati
BEOGRAD - Sukob TV operatera "Supernova" i "Junajted medije" otkrila je mnoštvo detalja o tome koliko su država Srbija i njene nadležne institucije grešile prilikom formiranja zakonskog okvira za emitovanje kablovskih televizija, pišu danas… »

Planeti treba resetovanje: Ovo je Putinov predlog za novi svetski poredak

Večernje novosti pre 21 sat
Ruski predsednik pozvao lidere pet zemalja stalnih članica Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija da se sastanu. PREDLOG Vladimira Putina da se sastanu lideri pet zemalja stalnih članica Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija pozdravljen je s obe strane… »

Najnovije vesti »