Vesti dana

Radovi u Borči, do kraja godine asfalt u još 32 ulice

Večernje novosti pre 4 sata
Opština Palilula nastavlja sa asfaltiranjem ulica koje nisu imale asfalt - rekao predsednik opštine Aleksandar Jovičić. U NASELjU Pretok u Borči u utorak su asfaltirane ulice Luke Ćelovića Trebinjca i Isidora Papa, a predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić prisustvovao je... »

Stižu alergije: Krenulo cvetanje, "aktuelan" polen drveća

Večernje novosti pre 4 sata
Mirjana Mitrović, rukovodilac Državnog monitoringa alergenog polena u Agenciji, kaže za Tanjug da je trenutno "aktuelan" polen drveća, i to bresta, jasena, javora, čepresa, ali i topole. Ove nedelje koncentracije alergenog polena breze, javora, vrbe i hrasta imaju tendenciju porasta, a srednje... »

Sudbina žene koja se ubila zbog supruga: Lekari prijavili muža, iz straha cepala tužbe

Večernje novosti pre 4 sata
Sudbina tridesetogodišnje Maje Jovanović, koja se ubila jer ju je navodno suprug zlostavljao, potresla Ivanjicu. Centar za socijalni rad tvrdi da su evidentirane samo manje nesuglasice. IVANjIČANKA Maja Jovanović (30), koja se prošlog utorka obesila, jer, kako je navodno navela u oproštajnom... »

Porodicu hoće sutra da isele sa adrese na kojoj žive 100 godina

Blic pre 4 sata
Sutra se navršava tačno stotinu godina od kako je pradeda Vojislava Jeftovića kupio plac u Ulici vojvode Savatija 16a i na njemu sagradio kuću od 150 kvadrata. A Vojislavu su, sa suprugom i dvoje dece upravo za sutra sudski izvršitelji zakazali iseljenje. - Vojislav Jeftović je 2008.... »

Neda Arnerić stabilno

Večernje novosti pre 4 sata
Heroina srpskog glumišta u posebnom delu VMA. GLUMICA Neda Arnerić još je na lečenju u Vojnomedicinskoj akademiji. Umetnica dobija svu neophodnu terapiju i u stabilnom je stanju, kažu naši izvori u VMA. - Smeštena je u posebnom delu bolnice, da bi joj se omogućila što veća privatnost, što... »

Preminuo Andre Vilijams

Večernje novosti pre 5 sati
Odlazak čuvenog američkog arenbi pevača. AMERIČKI arenbi pevač Andre Vilijams, koji je karijeru počeo još pedesetih godina prošlog veka, preminuo je u ponedeljak u 83. godini. Neke od njegovih najpoznatijih pesama su "Jail bait", "Greasy chicken", "Bacon fat"... Soul “mehaničar“... »

Ministarstvo za rad o slučaju u Ivanjici Nadležni reagovali po prijavama, dete ostalo kod oca nasilnika zbog koga se ubila majka

Večernje novosti pre 5 sati
Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja utvrdilo je da je Centar za socijalni rad u Ivanjici reagovao po prijavama za nasilje u porodici Maje Jovanović. MINISTARSTVO za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja utvrdilo je da je Centar za socijalni rad u Ivanjici... »

Zašto ne volimo snimak svog glasa

Večernje novosti pre 5 sati
Glas igra veliku ulogu u formiranju identiteta, a kada ga čujemo na snimku, ne dopada nam se i zato osećamo neprijatnost prema njemu i potom - prema sebi, kažu psiholozi. SVAKI put kada čujemo svoj glas snimljen, zvuči nam viši, grublji, neatraktivniji. Drugačiji. I ne dopada nam se. Uopšte.... »

Jović skuplji za 53 miliona: Cene većine reprezentativaca Srbije drastično skočile u proteklih godinu dana

Večernje novosti pre 5 sati
Napadač Ajntrahta skočio sa dva na 55, štoper Milenković od pet došao do 35. Kolarov fenomen, Matić “pao”. KAO bitkoinu u jednom periodu, tako je počela da skače vrednost fudbalskih reprezentativaca Srbije. U proteklih 12 meseci, većina "orlova" je poskupela na tržištu, i ta razlika... »

Penziju "podiže" i "ostavlja" u kafani

Večernje novosti pre 5 sati
Aleksandar Vidojković (69) može da se "pohvali" jednim od najnižih primanja. Dva puta mesečno poštar mu donese po 526 dinara. ALEKSANDAR Vidojković (69), iz prokupačkog sela Berilja, ostvario je starosnu penziju koja izosi svega 1.052 dinara. Iako je, kaže, svestan toga da je iznos na... »

©2019 Netmark d.o.o.