Vesti dana

Počinje BG Car Show, najskuplji izloženi auto „Lamborghini Huracan GT3“

Danas pre 4 sata
U Beogradu danas počinje BG Car Show – 60. jubilarni sajam automobila koji okuplja više od 300 izlagača. „Fijat“ pripremio akciju sa kupce. Beogradskoj publici, odmah posle Ženeve, premijerno će biti predstavljeno oko 60 automobila i motocikala. Svi uvoznici pripremili su povoljnije... »

Ruski gas grabi, "izgradnja se odvija brzim tempom"

B92 pre 5 sati
B92: Ruski gas grabi, "izgradnja se odvija brzim tempom"
Moskva -- Tri četvrtine gasovoda "Snaga Sibira", kojim će se ruski gas dopremati do Kine, završeno je. To znači da se više od 1.629 kilometara cevovoda trenutno proteže preko ruske teritorije, saopštila je kompanija Gasprom. "Izgradnja gasovoda Snaga Sibira odvija se brzim tempom", navodi se... »

Kolike su šanse da Srbija uvede eutanaziju?

Radio 021 pre 6 sati
Pravo "na dobrovoljni i saglasni prekid života", predloženo u novom Građanskom zakoniku, za sada nije dobilo "zeleno svetlo", tako da se još ne zna da li će i kada lekarima u Srbiji biti dopušteno da odgovore na zahtev svojih najtežih pacijenata da im prekrate muke. U dosadašnjoj debati o... »

Katalonija bira novog predsednika

RTV pre 7 sati
RTV: Katalonija bira novog predsednika
BARSELONA - Predsednik katalonskog parlamenta Rođer Torent saopštio je da će danas biti održano glasanje o izboru novog predsednika te španske pokrajine, dodajući da najveću podršku da bude izabran ima Đordi Turul, bivši lider katalonskog predsedništva. Turul je treći separatistički... »

Mediji pod čizmom: Erdoganov saveznik kupuje medijsku grupu koja nije išla na ruku turskom predsedniku

Blic pre 6 sati
Turska kompanija "Dogan holding" potvrdila je danas da je počela razgovore sa "Demiroren holdingom" o prodaji svog medijskog ogranka, što može dodatno da učvrsti položaj predsednika Tajipa Erdogana. Vrednost akcija "Dogan holdinga" i njegovog lista "Hurijet" porasla je drugi dan uzastopno na... »

Šoltes: Veliki dan za građane Kosova

Danas pre 17 sati
Izvestilac Evropskog parlamenta za Kosovo Igor Šoltes izjavio je da odluka kosovskog parlamenta da usvoji sporazum sa Crnom Gorom o demarkaciji granice predstavlja veliki dan za građane Kosova, jer je ispunjen jedan od najvažnijih uslova za ukidanje viza. Pozdravljam odluku političara da... »

Olga Danilović nominovana za nagradu "Hrabro srce"

OK radio pre 7 sati
LONDON - Međunarodna teniska federacija (ITF) nominovala je srpsku teniserku Olgu Danilović za nagradu "Hrabro srce" u konkurenciji Evro-afričke zone. Ova nagrada se se dodeljuje za požrtvovanost i rezultate u Fed kupu. Danilović (17) je debitovala za reprezentaciju Srbije u februaru u... »

Savet za zdravlje grada Užica o stanju obolelih od morbila

Glas Zapadne Srbije pre 7 sati
Užice - Na sastanku Saveta za zdravlje podržana je ideja da Grad Užice bude pokrovitelj manifestacije Užički dani koju organizuje udruženje Srpsko lekarsko društvo Užice kao i da se ova manifestacija ubuduće organizuje u Užicu, saopšteno je na sajtu grada. Prema informacijama koje je... »

Žestoki sukobi mladih i policije u Parizu / VIDEO

B92 pre 2 sata
B92: Žestoki sukobi mladih i policije u Parizu / VIDEO
Policija se sukobila se sa mladim demonstrantima, koji su marširali Parizom, na uličnim protestima koji se održavaju širom Francuske, prenosi "Lokal.fr". Više desetina uličnih protesta širom zemlje, organizovali su sindikati, a štrajkovi su značajno poremetili železnički i vazdušni... »

©2018 Netmark d.o.o.