Vesti dana

Zaplenjeno 20 tona minijatura Ajfelove kule

Večernje novosti pre 9 sati
Pariska policija zaplenila je 20 tona minijaturnih figura Ajfelove kule, posle istrage koja je završena razbijanjem "veoma organizovane" mreže čiji su ih članovi bez dozvole preprodavali. Pariska policija zaplenila je 20 tona minijaturnih figura Ajfelove kule, posle istrage koja je završena... »

Kipruto nepovređen u saobraćajnoj nesreći u Keniji

Večernje novosti pre 9 sati
Kenijski atletičar Konselus Kipruto ostao je nepovređen u saobraćajnoj nesreći koju je doživeo u Keniji, na istom putu na kojem je prošlog meseca poginuo Nikolas Bet, svetski šampion na 400 metara s preponama. Kenijski atletičar Konselus Kipruto ostao je nepovređen u saobraćajnoj nesreći... »

Stojanović napušta torino: Legendarni NBA trener ne želi Srbina

Večernje novosti pre 9 sati
Leri Braun, osvajač prstena sa Detroitom, a sada šef struke Torina, kako sada stvari stoje, u timu neće zadržati Vojislava Stojanovića (21). LEGENDARNI NBA trener Leri Braun, osvajač prstena sa Detroitom, a sada šef struke Torina, kako sada stvari stoje, u timu neće zadržati Vojislava... »

"Dart vejderove" opasne namere: On će u srcu Evrope oformiti pokret koji treba da uspostavi novi politički poredak

Blic pre 5 minuta
Stiv Benon je pomogao postavljanje novog političkog poretka u SAD pre nego što je pao u nemilost predsednika Donalda Trampa. Sada želi da nešto slično učini i u Evropi. Benon, koji sebe upoređuje sa filmskim zlikovcem "Dartom Vejderom" planira turneju u nekoliko zemalja Evropske unije,... »

Nekada je bio ozloglašeni migrantski kamp kojeg su zvali "Džungla", a danas ga ne biste prepoznali jer izgleda kao prava oaza (foto)

Blic pre 17 minuta
Kamp Kale u Francuskoj bio je simbol migrantske krize u Evropi, sve dok nije zatvoren i srušen u oktobru 2016. godine. Ovaj kamp, nekada poznat kao „Džungla“, danas izgleda sasvim drugačije i ima potpuno drugačiju namenu. O čemu se radi pogledajte u našoj galeriji. Kamp Kale bio je... »

A mislili ste da je vama teško da se provučete kroz vrata na parkingu (VIDEO)

Vesti online pre 1 sat
Uvlačenje i izvlačenje iz supersportskog automobila nikako se ne preporučuje onima koji imaju zdravstvenih problema sa leđima. Ipak, čini se da je na ovom modelu situacija dodatno otežana. Često nam se dešava da sa mukom izlazimo i ulazimo u automobile parkirane u nekoj javnoj garaži ili na... »

Šta sve žene kriju od muževa

Vesti online pre 3 sata
Divlja prošlost, nestašluci dece, skupa odeća, pa i tajno nasledstvo... šta sve žene kriju od muževa. Tajne postoje da ih ne govorimo i naravno ima ih u većini odnosa. Deset žena je za Dejli mejl otkrilo šta kriju od svojih supruga. Evo njihovih tajni: U tinejdžerskim godinama i tokom... »

Pet najlepših "drugih gradova" u Evropi

Vesti online pre 4 sata
Sva pažnja u Evropi je usmerena na Rim, London, Pariz i ostale evropske prestonice. Iako su svi ti gradovi jako uzbudljivi, mnogi gradovi podjednako lepi ostaju u njihovoj senci. Pogledajte i koji. Poznata i kao kolevka renesanse, Firenca je elegantni grad ušuškan u dolinu Toskane, bogata... »

Olja, koliko jadna moraš da budeš da pređeš preko svega, kad se Bojanu očigledno sviđa Stanija? Pevačica imala spreman odgovor, pa nazvala dečka herkulesom

Kurir pre 5 sati
Pevačica Olja Bajrami objasnila je pred svima kako je prešla preko haotične svađe i oprostila Bojanu, te ostala sa njim u vezi, iako se njemu prema mišljenju gledaoca koji je zadrugarki postavio pitanje "očigledno sviđa Stanija". "Bravo za gledaoca", prokomentarisala je Miljana Kulić. Pošto... »

Jadranka joksimović: Srbija posvećena pristupanju EU

Kurir pre 5 sati
Reforme su u funkciji stvaranja države po meri građana. Cenimo to što Velika Britanija, uprkos bregzitu, podržava politiku proširenja jer se integracijom zapadnog Balkana uspostavlja stabilnost regiona, što je jedan od naših spoljnopolitičkih prioriteta. I stoga je Srbija spremna da... »

©2018 Netmark d.o.o.