Vesti dana

Barsa krila rezultate prvog testa na koronu, petorica igrača bila zaražena na početku pandemije

Telegraf pre 6 minuta
I dvojica članova stručnog štaba. Fudbalski klub Barselona sakrio je činjenicu da su petorica igrača tog kluba, kao i dvojica članova stručnog štaba, bili pozitivni na virus COVID-19 na prvom testu koji je urađen u klubu, još po izbijanju… »

(Uživo) Skače broj zaraženih u Severnoj i Južnoj Amarici: Evropa otvara turističke atrakcije

Telegraf pre 6 minuta
* Potvrđenih slučajeva u Srbiji: 11.430 * Ukupno smrtnih slučajeva u našoj zemlji: 244 * U svetu obolelo više od 6,3 miliona ljudi. * Potvrđenih slučajeva u Srbiji: 11.430 * Ukupno smrtnih slučajeva u našoj zemlji: 244 * U svetu obolelo više od… »

Otišao je prerano, a bio je najbolji: Umro je zagorki na rukama, a nije zaboravljen ni posle više od pola veka

Srbija danas pre 6 minuta
Nemoguće ga je zaboraviti. Prošla je 51. godina od smrti Radivoja Koraća, ali sećanja na jednog od najboljih košarkaša sa ovih prostora, ali i šire, ne blede. Poznat po nadimku Žućko, postao je najboljh jugoslovenskih igrača tokom šezdesetih… »

Nije imao dovoljno vremena: Junajted odlučio da mu pruži još jednu šansu (foto)

Srbija danas pre 6 minuta
Ostaće u Mančester još šest meseci. Odion Igalo stigao je u zimskom prelaznom roku na pozajmicu do kraja sezone u Mančester Junajted iz kineskog Šangaj Šenhua i započeo dobro, ali ga je prekid takmičenja zbog pandemije korona virusa onemogućio… »

Poslednji rok za prijavu je petak! Kada će vam biti uplaćeno 100 evra ako se registrujete poslednjeg dana

Srbija danas pre 6 minuta
Novac se ne isplaćuje po redosledu prijavljivanja. Još četiri dana ostalo je za prijavljivanje građana za jednokratnu novčanu pomoć od 100 evra, pošto je poslednji dan kada će država uvažiti prijavljivanje 5. jun. Dakle, ukoliko se još niste… »

Porodica Flojd u prenosu uživo postavila pitanje šefu policije: Ovakve reči niko nije očekivao!

Srbija danas pre 1 minut
Reporterka CNN-a Sara Sidner izveštavala je uživo iz Mineapolisa sa protesta koji su zapalili Ameriku nakon smrti Afroamerikanca Džordža Flojda, kad ju je u sred rečenice prekinuo kolega Don Lemon i rekao joj da porodica preminulog ima pitanje za… »

Zatvara se privremena bolnica na Novosadskom sajmu: Pacijenti se prebacuju u KC Vojvodine

Telegraf pre 1 minut
poslednji pacijent napustio je Specijalnu bolnicu za rehabilitaciju "Junaković" u Apatinu. Danas se zatvara privremena bolnica na Novosadskom sajmu u kojoj su bili smešteni pacijenti oboleli od virusa kovid 19 sa blažom kliničkom, saopštila je… »

Manje obolelih od karcinoma u kliničkim ispitivanjima zbog korone

RTV pre 37 minuta
VAŠINGTON - Pandemija korona virusa može biti povezana sa značajnim padom obolelih od karcinoma koji učestvuju u kliničkim ispitivanjima, posebno u područjima koja je najviše pogodio kovid-19, sugeriše novo istraživanje. U nastojanju da smanje… »

Sportski timovi i pojedinci podržali proteste u SAD

Glas Amerike pre 1 sat
VAŠINGTON — Vodeće američke sportske ličnosti i timovi, ali i međunarodni sportski klubovi objavljuju saopštenja u vezi sa smrću Džordža Flojda prošle nedelje, u trenutku dok ga je policija privodila, posle čega je došlo do demonstracija u… »

Porodica flojd ima pitanje za šefa policije: Novinarka CNN u neverici nakon prvog posrednog video razgovora sa porodicom…

Blic pre 38 minuta
Reporterka CNN-a Sara Sidner izveštavala je uživo iz Mineapolisa sa protesta koji su zapalili Ameriku nakon smrti Afroamerikanca Džordža Flojda, kad ju je u sred rečenice prekinuo kolega Don Lemon i rekao joj da porodica preminulog ima pitanje za… »

Najnovije vesti »