Vesti dana

Ronaldov dres prodat na aukciji za 1,3 miliona dinara: Može li Mesi da donese više?

iKragujevac pre 5 sati
Kupac je želeo da ostane anoniman, ali možemo da otkrijemo da je reč o kolekcionaru i uličnom umetniku koji stoji iza Instagram profila “Black Sails”. Do 13. maja u 15 časova traje licitacija za Lionelov dres. Čiji dres vredi više – Ronaldov… »

SENAT UNIVERZITETA U NIŠU PREDLOŽIO: 3.259 mesta na niškim fakultetima za budžetske brucoše

Niške vesti pre 1 sat
„Konačnu odluku o broju studenata koji mogu upisati prvu godinu osnovnih studija na niškim fakultetima doneće Vlada Srbije što je uobičajan postupak. Istovremeno je Senat doneo odluku i broju samofinansirajućih studenata koji će upisati prvu… »

Vučević: Zahvalnost Ruskoj Federaciji na polju smanjenja posledica pandemije, a posebno na pomoći u vidu vakcina

Kurir pre 1 sat
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji Nj.E. Aleksandra Bocan-Harčenka u Gradskoj kući. View this post on Instagram A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic_gradonacelnik)… »

Šekler: Ne treba se zaletati sa trećom dozom vakcine

Danas pre 2 sata
Virusolog Milanko Šekler izjavio je danas da se ne treba „zaletati“ u davanju treće doze vakcine protiv korona virusa, jer još uvek veliki broj građana u Srbiji nije primio ni prvu dozu. „Ja sam spomenuo da bi treća doza trebala da se primi da… »

Ukinuta vanredna situacija u Kragujevcu , zivot se vraca u normalu

Kurir pre 1 sat
Na predlog Štaba za vanredne situacije gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić ukinuo je vanrednu situaciju na teritoriji grada, koja je proglašena 27. juna prošle godine. Štab je predložio ukidanje vanredne situacije na osnovu mišljenja Insitituta… »

UHVAĆENA! Tara Simov se SELI u Nenadov i Ivanin STAN?

Svet & Skandal pre 44 minuta
Diskvalifikovana zadrugarka Tara Simov uhvaćena je kako ulazi u zgradu na Novom Beogradu u kojoj se nalazi stan Nenada Aleksića Ša. Naime, Simovu su kamere „Paparaco lova” uhvatile kako ulazi u zgradu u kojoj je pre rijalitija Ša živeo sa još… »

Grom ubio dečaka: Nesreća na fudbalskom igralištu u Blekpulu

Blic pre 2 sata
Devetogodišnji dečak poginuo je kada ga je udario grom dok je bio na treningu. Nesreća se dogodila malo posle 17 sati u Lankaširu na fudbalskom igralištu u Blekpulu, a iako je dečak hitno prebačen u bolnicu nije preživeo, prenosi BBC. Iako je… »

Nemački virolog: Ko se ne vakciniše, odlučio se za infekciju

Nova pre 3 sata
Nemački virolog Kristijan Drosten očekuje da će stanovništvo Nemačke u narednih godinu i po dana steći imunitet protiv korona virusa. To će se, kaže, dogoditi vakcinacijom ili prirodnom infekcijom. „Ovaj virus će postati endemski, i neće… »

Svet zabrinut zbog sukoba na bliskom istoku: Moskva osuđuje napade na civile, Amerika poziva na uzdržanost i smirivanje…

Blic pre 12 sati
Zvanična Moskva poziva strane u Palestinsko-izraelskom sukobu da se uzdrže od bilo kakvih koraka koji bi doprineli eskalaciji situacije, izjavila je danas predstavnica ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova ocenivši da je situacija u… »

Vozači, oprez! AMSS upozorio na promenljive uslove vožnje usled kiše i jačih pljuskova

Blic pre 5 sati
Vozači danas moraju biti spremni na promenljive uslove vožnje zbog nestabilnog vremena sa kišom i mogućim povremeno jačim pljuskovima u pojedinim krajevima. Auto-moto savez Srbije poziva vozače da brzinu i vožnju prilagode stanju i uslovima na… »

Najnovije vesti »