Vesti dana

Kažeš masaža, a misliš na se*s Nije onako kako se čini: Mnogi oglasi su paravan za prostituciju, cena po dogovoru

Alo pre 1 sat
Reklame otprilike glase ovako: Mlade maserke nude tretman galantnoj gospodi, uz cenu po dogovoru. Iza mnogobrojnih oglasa u kojima se nudi „masaža celog tela za galantnu gospodu“ (klasična terminologija) krije se u stvari prostitucija. Problem je… »

Marija Savić Stamenić u intervjuu otkriva:​ Teško je voditi razgovor s Vučićem

Alo pre 1 sat
Na našoj medijskoj sceni imate one koji otvoreno podržavaju jednu politiku, ali imate i one koji pokušavaju da sakriju političke dresove pod plaštom navodne slobode i nezavisnosti. Ako smo politički aktivisti, onda nismo novinari, poručila je u… »

Doktor Nestorović o pacijentu koji je promenio njegovo shvatanje medicine Stalo mu je srce, rekao sam - Zorane, ovo moraš da…

Alo pre 1 sat
Dr Branimir Nestorović ispričao je priču o pacijentu koji mu je potpuno promenio shvatanje medicine. - To je bila jedna beba sa gomilom problema i na odeljenje je pratično prebačena da umre. Nije imala nikakve izglede za život. Imala je neku srčanu… »

Poslednja slamka spasa Dr Tatjana Radosavljević objasnila kada se pacijent priključuje na respirator

Alo pre 1 sat
Respirator, mašina o kojoj je malo ko od nas medicinskih laika nešto znao do početka pandemije koronavirusa, odjednom se našla u centru pažnje. Sada, međutim, iz dana u dan pratimo brojke koje kažu koliko je pacijenata priključeno na veštačka… »

Toplane spremne Zna se datum početka grejne sezone

Alo pre 1 sat
Hladni dani naveli su građane, posebno korisnike daljinskog sistema grejanja, da se zapitaju da li su toplane spremne za zimu jer početak grejne sezone planiran za 15. oktobar deluje daleko. To je posebno važno roditeljima školaraca, među kojima je… »

Svečani doček Patrijarh Porfirije danas dolazi u Berane, pred ustoličenje Metodija

Alo pre 1 sat
Svečani doček Portfirija, kako je navedeno, biće u manastiru Ðurđevi Stupovi danas u 18 časova. Patrijarh srpski Porfirije doputovaće danas u Berane, kako bi u nedelju prisustvovao ustoličenju novoizabranog episkopa bidimljansko-nikšićkog… »

Ukrao je ženska srca, a SAD je osedeo Evo kako sada izgleda maneken iz Cecinog spota!

Alo pre 1 sat
Da li biste ga prepoznali? Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović u svojoj karijeri izbacila je veliki broj hitova, a o njenim spotovima se i dan danas priča. Naime, ona je oduševila publiku albumom "Fatalna ljubav", na kojem se našla i pesma "Znam"… »

Gotovo Oni danas ukidaju sve mere! Ogroman broj vakcinisanih dao rezultate

Alo pre 48 minuta
U Norveškoj je 76 odsto stanovništva primilo najmanje jednu dozu vakcine protiv kovida, dok je 67 odsto revakcinisano. Norveška se danas ponovo otvara, čime će se okončati restriktivne antikovid mere koje su ograničile društvenu interakciju i… »

Za pacijente tehnički kiseonik?! Draško Stanivuković podneo tužilaštvu prijave protiv vodećih ljudi iz zdravstva…

Večernje novosti pre 48 minuta
OPTUŽBE Stanivuković pred Tužilaštvom, Foto Srna Stanivuković je zbog toga nadležnom tužilaštvu podneo krivične prijave protiv generalnog direktora UKC RS Vlade Đajića, ministra zdravlja i socijalne zaštite RS Alena Šeranića, glavnog… »

Prestala sam da komentarišem devojke od 2.000 dinara Maja Marinković brutalno isprozivala Minu Vrbaški

Alo pre 42 minuta
Nije ostala imuna na Minine spletke. Tokom gostovanja u emisiji ''Pitam za druga'' Maja Marinković odgovorila je na izjavu Mine Vrbaški da je baš ona bila ta koja je Marijanu Zonjić posavetovala da se uhvati njenog bivšeg partnera Marka Janjuševića… »

Najnovije vesti »