Vesti dana

Iako su bili siromašni usvojili su ga kada ga niko nije hteo: Odužio im se na način koji zaslužuje naklon do poda (foto)

Blic pre 7 sati
Nanaj i Tataj su bili siromašni i nisu imali mnogo. Ali to je bilo dovoljno da promene život jednom detetu. Par sa Filipina usvojio je malog dečaka i dao mu sve što su mogli. Iako njihov život nije bio lak, dok je odrastao, Džejvi Lazaro Badile II… »

(Video): Ko sleti s temperaturom iznad 37,9 pravac karantin: Ovako se Srbija na beogradskom aerodromu štiti od opasnog virusa…

Blic pre 7 sati
Zbunjeni putnici prolaze pored kamera koje očitavaju telesnu temperaturu - ako je veća od 37,9 oglašava se alarm, a putnik ide u karantin. Reporteri "Blica" proveli su dan na beogradskom aerodromu, gde je pooštrena kontrola zbog opasnog koronavirusa… »

Ruskim mitraljezom Vijetnamci oborili većinu od 7.500 aviona i helikoptera: Sada Amerikanci njime "proveravaju" oklop na…

Večernje novosti pre 7 sati
Primer jednostavnosti, pouzdanosti i surove efikasnosti na bojnom polju, ruski DSHK 12,7 mm iako manje popularan od američkog Brauninga koristi se i dalje u sukobima. Dugogodišnja službena upotreba je izuzetno značajan kriterijum pri ocenjivanju… »

Medicinska sestra vrištala zbog koronavirusa: "Ne mogu više, ovo je neizdrživo" (video)

Večernje novosti pre 8 sati
Medicinska sestra iz Vuhana navodno je danas doživela nervni slom zbog koronavirusa. Medicinska sestra iz Vuhana navodno je danas doživela nervni slom zbog koronavirusa. Na videu koji se širi društvenim mrežama, vidi se kako vrišti i zapomaže: - Ne… »

Grad džeza odužio se velikom muzičaru: Miša Blam dobio ulicu u centru Niša

Večernje novosti pre 7 sati
Odluka je ozvaničena danas u "Službenom listu" grada Niša, a ime Miše Blama poneće nekadašnja Skopljanska ulica. SKUPŠTINA grada Niša usvojila je predlog "Nišvil" džez festivala da jedna ulica u gradu ponese ime istaknutog umetnika… »

Miloševićev pomoćnik zadužen za analizu o principima igre koji "drže" Partizan: Sumina kretnja je čudo, Sadik „podavio"…

Večernje novosti pre 7 sati
Smatram da smo poslednja dva derbija dobro pripremili jer je Zvezda više puta ušla u završnu trećinu terena Liverpulu nego nama – kaže Nenad Cvetković. OD IZVEŠTAČA "NOVOSTI": BELEK NIJE Partizan ostvario tokom jeseni rezultate koji se očekuju… »

“Trombovi su krenuli ka Borinom srcu”: Era Ojdanić o stanju svog prijatelja Drljače

Večernje novosti pre 7 sati
Tragom vesti da je Bora Drljača u kritičnom stanju. STANjE Bore Drljače (78) je, posle operacije tromba, kritično i pevač narodne muzike se nalazi na intenzivnoj nezi. Ova vest se danas, brzinom munje, pronela na društvenim mrežama i sajtovima… »

Kancelarija za KiM: Borba za KiM je borba za svakog čoveka, prioritet pomoć ljudima

Večernje novosti pre 7 sati
Prioritet borbe za očuvanje Kosova i Metohije je pomoć ljudima u rešavanju njihovih svakodnevnih problema, poručili su danas predstavnici Kancelarije Vlade Srbije za KiM. Prioritet borbe za očuvanje Kosova i Metohije je pomoć ljudima u rešavanju… »

Bolesna ćerka i tata heroj: „Otac mi je dao bubreg i spasao mi život“

Danas pre 8 sati
Dva dana posle svog venčanja, Samanta Dalton, novinarka BBC-ja, otkrila je da joj bubrezi otkazuju. U roku od godinu dana bila joj je potrebna transplantacija. Tada je u pomoć došao njen otac, Bari. Pre šest meseci, otac mi je pružio novu šansu za… »

Pozorište iz Bitolja otkazalo učešće na festivalu Teatar na raskršću

Danas pre 8 sati
Još jedna predstava neće učestvovati u zvaničnoj konkurenciji niškog festivala Narodni teatar Bitolj, iz Severne Makedonije, odlučio je da povuče predstavu „Bakhe“ Euripida, u režiji Igora Vuka Torbice, sa drugog pozorišnog festivala… »

Najnovije vesti »