Najnovije vesti

Ekipa „Kontravizije“ ponovo obmanjuje javnost

Cenzolovka pre 54 minuta
Imala sam izuzetno neprijatno iskustvo sa emisijom „Kontravizija“. Naime, oni pitaju jednu stvar a onda emituju sasvim drugo pitanje. Foto: FoNet SNP S tim da se uopšte prethodno ne predstave ko su – rekla nam je T. P., jedna od anketiranih u emisiji Lava Pajkića koja se emituje na Pinku. U... »

Građani Bavaništa o programu RTV: O Vojvodini se informišemo preko RTS

Cenzolovka pre 41 minuta
Žive na jugu Banata, ali o tome šta se događa u Vojvodini najviše se informišu preko RTS: medijski javni servis Srbije, srećom po njih, i dalje prenosi Dnevnik u 5 vojvođanskog javnog servisa. Foto: Cenzolovka U Bavaništu, mestu u opštini Kovin, žale se na slabu pokrivenost signalom RTV... »

SPC i raskol između Carigrada i Moskve: kome se privoleti carstvu

BBC News pre 25 minuta
SPC je srcem uz Moskvu, ali neće prekidati odnose sa Vaseljenskom patrijaršijom. Raskid Ruske pravoslavne crkve sa Carigradskom (Vaseljenskom) patrijaršijom odjeknuo je širom pravoslavnog sveta i doveo u nezgodan položaj mnoge sestrinske crkve, uključujući i SPC. U sporu koji se razbuktao... »

Vučić sa Van der Belenom: Austrija prijatelj, o Kosovu i Metohiji različito

RTV pre 55 minuta
RTV: Vučić sa Van der Belenom: Austrija prijatelj, o Kosovu i Metohiji različito
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dočekao je uz najviše državne počasti predsednika Austrije Aleksandera van der Belena koji je doputovao danas u dvodnevnu, zvaničnu posetu Srbiji. Predsednici Srbije i Austrije održaće sastanak u četiri oka, a kako je najavljeno u Beču, u... »

"Sporazum o promeni imena je mrtav"

Dojče vele pre 53 minuta
Lider makedonske opozicije izjavio je za DW da neće podržati Prespanski sporazum sa Grčkom o promeni imena u Republiku Severnu Makedoniju i da je za to kriv Zoran Zaev koji je obećao nešto što ne može da ispuni. Trećeg dana rasprave oko promene imena, u sredu, u parlamentu u Skoplju je... »

MUP Povereniku: Sprečavaćemo zloupotrebe podataka do kakvih je došlo u slučaju Šaćirija i Behramija

Insajder pre 12 minuta
Ministarstvo unutrašnjih poslova, ni posle mesec i po dana nakon mere upozorenja nije odgovorilo Povereniku za informacije od javnog značaja koje je konkretno aktivnosti preduzelo povodom zloupotrebe ličnih podataka dvojice švajcarskih fudbalera poreklom s Kosova, a koji su objavljeni u... »

Požar na "Carskoj bari"je zločin prema prirodi

RTV pre 20 minuta
RTV: Požar na "Carskoj bari"je zločin prema prirodi
BEOGRAD - Ministarstvo zaštitе životnе srеdinе saopštava da jе izazivanjеm požara koji sе proširio na "Carsku baru", jеdan od svеtski značajnih rеzеrvata prirodе počinjеn zločin prеma prirodi i životnoj srеdini i traži da sе počinioci i odgovorni najoštrijе kaznе.... »

Siromaštvo u Srbiji: Pola miliona stanovnika nema ni za osnovne potrebe

BBC News pre 55 minuta
U apsolutnom siromaštvu u Srbiji živi 7,2 odsto stanovništva, „na kazanu“ narodne kuhinje 35 hiljada, novčanu socijalnu pomoć dobija 268.000, a u riziku od siromaštva četvrtina populacije. Danas je Svetski dan siromaštva. Ovako naređane brojke dodatak su slici koja se videla pri... »

Test: ASUS TUF Gaming FX505 (Video)

Benchmark pre 53 minuta
Na test smo dobili prvi ASUS laptop koji stiže pod TUF oznakom. Slično kao i kod matičnih ploča i drugih proizvoda, TUF oznaka je namenjena laptopovima koji su iznad standardnih modela, ali ne dovoljno da zavrede Republic of Gamers (ROG) logo. “Gaming light” je izraz koji se nameće, a FX505... »

Za dve nedelje 286 požara u atarima Južnobačkog okruga

RTV pre 49 minuta
RTV: Za dve nedelje 286 požara u atarima Južnobačkog okruga
NOVI SAD - Poslednih dana veliki požari zahvatili su Vojvodinu. Ovo svakako nije prva godina da se suočavamo sa tim, a da li će to biti dovoljna opomena svima da se toj pojavi stane na put? Za poslednje dve nedelje 286 požara u atarima Južnobačkog okruga, a u istom periodu prošle godine 54.... »

Nedelju dana posle AMAs, Cardi B raznela scenu BET ceremonije

Mjuz news pre 47 minuta
Jednako upečatljiv, sasvim drugačiji nastup. Cardi B nastavlja svoju dominaciju! Nakon šarenog impresivnog nastupa na dodeli Američkih muzičkih nagrada, nastupila je i na BET Awards sa potpuno drugačijim nastupom. Za razliku od šarenog cvetnog dizajna, sada je bila u vojničkom dezenu sa... »

Pucnjava u školi na Krimu, učenik ubio 17 osoba

Glas Amerike pre 47 minuta
Najmanje 17 osoba je ubijeno, a desetine povređene u napadu u jednoj školi na Krimu, saopštili su ruski zvaničnici. Napadač, identifikovan kao 18-godišnji Vladislav Rosljakov otvorio je vatru na učenike Politehničke škole u gradu Kerč, a zatim izvršio samoubistvo, naveli su istražitelji.... »

Cats filmska adaptacija ima Taylor Swift, Jennifer Hudson, Jamesa Cordena, Idrisa Elbu i Iana McKellena...

Mjuz news pre 37 minuta
Ambiciozni projekat stiže krajem sledeće godine. Produkcija za novu adaptaciju hita genijalnog Andrewa Lloyd Webbera zaista je impresivna! Znamo da će kostim mačke obući pop megazvezda - Taylor Swift, dama koja se mjuziklom proslavila - Jennifer Hudson, glumački superstar - Idris Elba,... »

Budućnost ishrane - robotizovane farme u svim gradovima

Glas Amerike pre 25 minuta
Svježi, organski proizvodi, direktno sa farmi, sve su popularniji u Sjedinjenim Državama i Amerikanci su spremni da plate više za njih. Međutim, u urbanim sredinama farme nisu blizu, što kompanija “Iron ox” pokušava da promijeni, uz pomoć robotike. Farmer u kompaniji “Iron ox... »

Savez za Srbiju formiran i u Nišu

Južne vesti pre 25 minuta
Zbog ogromnih razmera krize i straha koji vlada, kako kažu niški opozicionari, premošćene su ideološke i političke razlike i Savez za Srbiju formiran je i u Nišu. Ova grupacija broji zasad 5 stranaka i organizacija, a navode da žele da zaustave “politiku ponižavanja”, da smene sistem, a... »

©2018 Netmark d.o.o.