Najnovije vesti

Kremlj upao u zamku? Navaljni je uhapšen čim je doleteo u Rusiju, ali sve se odvija upravo onako kako je on zamislio

Blic pre 7 minuta
Ruski opozicioni političar Aleksej Navaljni uhapšen je po povratku u Moskvu. Međutim, on je znao da ga hapšenje čeka, a izgleda i da planira da to iskoristi upravo protiv svog najvećeg neprijatelja - Vladimira Putina. Avion sa Navaljnim je u nedelju… »

Osumnjičen za osam silovanja: Miki Aleksiću preti do 15 godina zatvora

Blic pre 13 minuta
Viši sud u Beogradu odredio je večeras pritvor do 30 dana vlasniku škole glume u Beogradu Miroslavu Miki Aleksiću (68), osumnjičenom za ukupno 15 krivičnih dela, osam silovanja i sedam dela polno uznemiravanje. Na osnovu člana 211 Zakonika o… »

Profil prosečnog srpskog pacijenta: Ide 9 puta kod lekara godišnje, odlazak odlaže jer nema para za lekove, a evo šta…

Blic pre 13 minuta
Iako je više od tri četvrtine pacijenata istaklo da je zadovoljno ili čak veoma zadovoljno zdravstvenom zaštitom u Srbiji, svaki deseti korisnik bar jednom nije otišao na pregled kod svog izabranog lekara ili ga je odložio zato što nije imao… »

Poštar i vešt ribolovac: Dalibor je na Savi ulovio 10 kilograma teškog smuđa

Blic pre 1 minut
Dalibor Šljivar iz Gradiške, inače poštar po zanimanju, prvih dana januara na Savi kod Gradiške ulovio je smuđa teškog 10 kilograma. Kaže da je to retkost, jer ova vrsta ribe, kojoj je Sava stanište, u proseku dostiže mnogo manju težinu. -… »

Dejan Radonjić nije poleteo nakon velike pobede u Madridu: Pravili smo greške, ali bitna je pobeda

Blic sport pre 13 minuta
je priredila iznenađenje nad Real Madridom, koja je definitivno mogla da bude ubedljivija. Srpski tim je sa 79:77 savladao kraljevski klub" nakon čega je veoma zadovoljan bio trener gostujućeg tabora Dejan Radonjić. - Ovo je veoma važna pobeda za… »

Korona virus: U Srbiji odobrena kineska Sinofarm vakcina, u Britaniji imunizovano 4.000.000 ljudi

Danas pre 7 minuta
Agencija za lekove i medicinska sredstava Srbije (ALIMS) odobrila je kinesku vakcinu Sinofarm, dok je u Velikoj Britaniji do sada prvom dozom imunizovano više od četiri miliona ljudi. Prema poslednjim podacima, u Srbiji je u poslednja 24 sata preminuo… »

Ana oplela po Maji: "Odvratna je! Pljuje me, a kopira, ja sam šokirana"

Blic pre 1 minut
Ana Korać i David Dragojević uživaju u ljubavi, a ona je iskoristila priliku pa je danas pred kamerama žestoko oplela po Maji Marinković. Planiraju da se ostvare kao roditelji, ali "sve u svoje vreme". - Planiramo naravno, to stoji, ali sad tačan… »

Pet dana pre završne reči: Proširena optužnica protiv Zorana Đokića iz Peći osumnjičenog za navodnni ratni zločin

Večernje novosti pre 13 minuta
IAKO je pred Osnovnim sudom u Prištini, Posebnom odeljenju ovog suda za teška krivična dela, iznošenje završne reči u slučaju Zorana Đokića iz Peći trebalo da bude 15 januara, specijalna tužiteljka tzv. Kosova, Habibe Saljihi podnela je novu… »

Srbija se pridružila Americi u obeležavanju Dana Martina Lutera Kinga

Večernje novosti pre 7 minuta
SJEDINjENE Američke Države obeležavaju 18. januar – Dan Martina Lutera Kinga. Američki baptistički sveštenik i borac za građanska prava, u borbi za ravnopravnost Afroamerikanaca u SAD koristio je metode nenasilja i građanske neposlušnosti. Tim… »

Advokat mike aleksića za novosti: Evo šta je profesor glume rekao na saslušanju

Večernje novosti pre 13 minuta
MIROSLAVU Miki Aleksiću sudija za prethodni postupak Višeg suda odredila je pritvor do 30 dana i to iz razloga da ne bi ometao postupak uticajem na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo i zbog uznemirenja javnosti. Na ovu odluku on se može žaliti u… »

Vesti dana »