Najnovije vesti

Zagađenje

Danas pre 23 minuta
Ovih dana Srbija je na vrhu liste zemalja sa najzagađenijim vazduhom. Gusti oblaci dima, smog koji otežava disanje, slaba vidljivost su iznenadili samo one sa kratkim pamćenjem. Činjenica je da se Beograd, kao i drugi gradovi u Srbiji, suočava sa… »

Kakva luda nedelja

Danas pre 11 minuta
ZAGAĐENJE: Život u magli je pravi opis stanja našeg društva, pa je nekako i prikladno da smo prošlu nedelju prepunjenu neprozirnom, ali zagušujućom političko-ekonomskom atmosferom, proveli i bukvalno u magli. Prava pravcata, ali neprirodna magla… »

Gas i daljinski sistem ekološki najprihvatljiviji, cene nedostupne građanima

Danas pre 23 minuta
Država još nije ponudila mere kojima bi se smanjilo aerozagađenje u Srbiji Političari su priznali: Problem aerozagađenja u Srbiji je prisutan više decenija unazad. Šta su uradili da to reše – nisu rekli. Šta će uraditi da se to reši – još… »

Vučić u Davosu: Važno da smo tu, da je Srbija dobro predstavljena

RTV pre 11 minuta
DAVOS - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras, uoči otvaranja Svetskog ekonomskog foruma u Davosu, da je to odlično mesto gde za kratko vreme može mnogo da se čuje, da se ostvare važni kontakti, na korist Srbije. "Za Srbiju je… »

Obradović: SNS priprema smanjenje broja birača; Vučić: Neviđena neozbiljnost

RTV pre 22 minuta
BEOGRAD, DAVOS - Predsednik Dveri Boško Obradović tvrdi da vladajuća stranka priprema smanjenje broja birača u jedinstvenom biračkom spisku, pozivajući se na izjave Srđana Bogosavljevića, za kojeg tvrdi da je "režimski analitičar". U saopštenju… »

Pastor: Pokrajinske izbore ću raspisati 2. ili 3. marta

RTV pre 4 minuta
NOVI SAD - Pokrajinske izbore ću najverovatnije raspisati 2. ili 3. marta i nema razloga da se oni ne održe u isto vreme kad i republički, čije je održavanje predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio za 19. ili 26 april, izjavio je za RTV… »

Pokret slobodnih građana neće učestvovati na predstojećim izborima VIDEO

B92 pre 17 minuta
Beograd -- Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izjavio danas da PSG neće učestvovati na predstojećim izborima za koje "nisu obezbeđeni fer uslovi". Trifunović je novinarima u Beogradu rekao da PSG ne želi da učestvuje u… »

Vučić: Važno da smo u Davosu, očekujem civilizovanu razmenu argumenata sa Tačijem

Insajder pre 10 minuta
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je uoči otvaranja Svetskog ekonomskog foruma u Davosu, da je to odlično mesto gde za kratko vreme može da se ostvare važni kontakti u korist Srbije. "Za Srbiju je veoma važno da budemo u Davosu i da budemo dobro… »

Lufthanzin avioprevoznik saobraćaće između Beograda i Prištine

Radio 021 pre 10 minuta
Srbija i Kosovo su sa avikompanijom Lufthanza potpisali sporazum koji bi trebalo da omogući obnovu avio linije Beograd-Priština posle više od 20 godina. Pismo o namerama potpisano je u američkoj ambasadi u Berlinu, u prisustvu ambasadora SAD i… »

Vučić: Važno da smo u Davosu, da je Srbija dobro predstavljena

RTS pre 23 minuta
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je uoči otvaranja Svetskog ekonomskog foruma u Davosu, da je to odlično mesto gde za kratno vreme može mnogo da se čuje, da se ostvare važni kontakti u korist Srbije. "Za Srbiju je veoma važno da budemo u Davosu i… »

Vesti dana »

Vraća se let Beograd - Priština?

B92 pre 17 minutajoš 30 povezanih

Tači mu poverio mandat!

Alo pre 2 satajoš 24 povezane

Kina uverava da može obuzdati epidemiju

Politika pre 1 satjoš 21 povezana

NIN-ova nagrada Saši Iliću za roman "Pas i kontrabas"

N1 Info pre 3 satajoš 21 povezana