Najnovije vesti

Seka Sablić za Nova.rs o Aleksandru Vučiću

Nova pre 31 minuta
Na pitanje šta misli o komentarima koje joj je sinoć na RTS-u uputio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, legendarna jugoslovenska i srpska glumica Seka Sablić, izjavila je da je "uopšte ništa ne zanima". “Uopšte me ništa ne zanima, zahvalila… »

Zimska služba Komunalca spremna za sezonu! Boban Tolić: Na lageru 50 tona soli, stiže još 25

Plus online pre 13 minuta
"Spremi smo! Sada samo čekamo sneg!" poručuje Boban Tolić, direktor JP Komunalac, govoreći o spremnosti Zimske službe za predstojeću sezonu. Kako je izjavio za portal Plusonline, mehanizacija je u dobrom stanju, broji 7 mašina, od kojih četiri… »

Zbog proceduralnih razloga prekinuto pripremno ročište u slučaju ubistva Olivera Ivanovića

Insajder pre 7 minuta
Novo pripremno ročište u slučaju ubistva Olivera Ivanovića prekinuto je danas iz proceduralnih razloga u vezi sa promenom branioca jednog od optuženih, a nastavak je zakazan za 11. decembar. Kako je preneo portal KoSSev, optuženi za ubistvo Olivera… »

Insajder otkriva: Srbijagas kao podizvođače na Turskom toku angažovao Milenijum tim i firmu Zvonka Veselinovića i Milana…

Insajder pre 7 minuta
Izgradnja srpske deonice nekada Južnog, a sada Turskog ili Balkanskog toka, kako ga u poslednje vreme nazivaju nadležni, odvija se mimo očiju javnosti. Reč je o kapitalnom projektu u koji država ulaže iz kredita u uverenju da će uloženo vratiti… »

Evropa: Skok novoobolelih u Nemačkoj - 23.449, u Rusiji 27.403 novih slučajeva, u Mađarskoj 6.212 novozaraženih

RTV pre 31 minuta
BERLIN - Broj potvrđenih slučajeva korona virusa u Nemačkoj povećan je danas za 23.449, saopštio je Institut "Robert Koh" iz Berlina. U Nemačkoj su u prethodna 24 časa preminule 432 osobe, pa je broj smrtnih slučajeva 18.034, dok je broj… »

Ekshumirano sedam tela, verovatno Srba, kod Sanskog Mosta

RTV pre 31 minuta
SARAJEVO - Na dve lokacije u Federaciji BiH ekshumirani su posmrtni ostaci sedam osoba za koje se, prema informacijama Instituta za nestale osobe BiH, veruje da su Srbi. Ostaci su ekshumirani na lokacijama Greda i Šušnjari, Opština Sanski Most… »

I dalje visoke brojke: U Hrvatskoj 68 preminulih i skoro 4.000 novozaraženih, u Sloveniji 61 žrtava korone

Blic pre 31 minuta
U Hrvatskoj je u poslednja 24 sata registrovano 3.955 novozaraženih i 68 preminulih pacijenata, što je najviše do sada. Broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj je danas 24.190, saopštio je Nacionalni štab za civilnu zaštitu. Među njima je 2.427… »

Uber prodaje svoju diviziju Elevate letećih taksija

PC Press pre 31 minuta
Uber se svim silama trudi da oporavi svoje poslovanje i da se izvuče iz velikih finansijskih gubitaka. S tim ciljem, pokušava da maksimalno stegne pojas i da se „otarasi“ svih perifernih aspekata poslovanja koji samo troše novac. Stoga nije čudno… »

Usvojena uredba o kriterijumima za dobijanje državne pomoći kroz dokapitalizaciju

Kamatica pre 31 minuta
Izvršne vlasti će razmatrati da li imaju interes da intervenišu u konkretnom slučaju, a u cilju otklanjanja poremećaja u poslovanju koji su u domaćoj privredi nastali zbog pandemije. Smatraće se da državni interes postoji ukoliko se sprečavaju… »

Pozdrav iz Užica

Peščanik pre 25 minuta
Užičani su dobili nadstrešnicu i sada neće kisnuti dok čekaju testiranje, ne zna se ko je odgovoran za smrt dva pacijenta iz Sjenice koje nije htela da primi užička bolnica, ljudi koji su jajima gađali Vučićev poster osuđeni su na kazne… »

Vesti dana »