Najnovije vesti

Direktna banka završila kupovinu Pireusa

Danas pre 15 minuta
Direktna banka je juče zvanično kupila 100 odsto vlasništva Pireus banke u, kako je saopšteno, cilju širenja svog poslovanja i jačanja pozicije na tržištu Srbije. Kako se dodaje, Integracija sa Pireus bankom obezbediće bolju dostupnost Direktne banke njenim klijentima, jer će se prodajna... »

Francuska kompanija Valgo prvorangirana na tenderu

Danas pre 15 minuta
Opasni otpad iz Brodogradilišta Bijela biće transportovan u Španiju Francuska kompanija Valgo dobila je posao transporta ili, kako se to stručno naziva, remedijacije više od 109.000 tona opasnog otpadnog materijala (grita) i kontaminiranog zemljišta koje se nalazi u Brodogradilištu Bijela u... »

Direktna banka završila kupovinu Pireusa

Danas pre 3 minuta
Direktna banka je juče zvanično kupila 100 odsto vlasništva Pireus banke u, kako je saopšteno, cilju širenja svog poslovanja i jačanja pozicije na tržištu Srbije. Kako se dodaje, Integracija sa Pireus bankom obezbediće bolju dostupnost Direktne banke njenim klijentima, jer će se prodajna... »

Stojanović: Vulin stvara lošu atmosferu

Danas pre 1 sat
Uskrćivanje dobrodošlice Aleksandru Vulinu nije dobronameran potez, ali je očigledno Hrvatskoj dosta toga da se on iznova pojavljuje kao neko ko ka njima šalje veoma neprijatne i oštre reči, ocena je politikologa iz Beograda, Bobana Stojanovića, prenosi Radio Slobodna Evropa. Vulin je za... »

Dačić 2. i 3. maja u Indiji

Danas pre 56 minuta
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić primio je danas ambasadorku Indije u Srbiji Narinder Čauhan, sa kojom je razgovarao o predstojećoj poseti toj zemlji. Dačićeva poseta Indiji od 2. do 3. maja, na poziv ministarke spoljnih poslova Indije Sušme Svaradžs, od posebnog je značaja, jer... »

Levandovski: Tramp vodi SAD kao biznismen

Danas pre 32 minuta
Geslo „Amerika na prvom mestu“ne znači „Amerika sama“,poručio je na predavanju „Razumevanje Amerike danas“ Kori Levandovski, bivši menadžer kampanje Donalda Trampa za predsedničke izbore. Levandovski je istakao da Tramp „ispunjava svoja obecanja iz kampanje“. „Tramp vodi SAD... »

Debata: Budućnost Kosova ne treba da zavisi od dijaloga sa Srbijom

Danas pre 20 minuta
Dijalog Beograda i Prištine i dalje ostaje najveći izazov, saglasni su učesnici debate posvećene prioritetima i izazovima spoljne politike Kosova, održane u Prištini, piše RTK2. Ključni izazov kosovske diplomatije predstavlja Srbija koja se protivi priznanju nezavisnosti Kosova i njegovoj... »

Gojković: Snaga EU je u proširenju

Danas pre 56 minuta
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković rekla je u Talinu, da je privrženost Srbije procesima evrointegracija, zasnovana na uverenju da su svi napori, u najboljem interesu njenih građana, mira, stabilnosti i prosperiteta regiona, a time i EU. „Zato je važno da perspektiva punopravnog... »

Batut: U Srbiji najveća epidemija morbila u poslednjih 25 godina

Danas pre 51 minuta
Nedelja imunizacije od 23. do 29. aprila U zemljama Evropskog regiona Svetske zdravstvene organizacije od 23. do 29. aprila obeležava se Nedelja imunizacije. Iz Instituta Batut poručuju da se imunizacija sprovodi u cilju sprečavanja i suzbijanja zaraznih bolesti da je najbrži i najjeftiniji... »

Predstavnike NKSS policija izbacila iz sekretarijata

Danas pre 44 minuta
Predstavnike Nezavisne kulturene scene Srbije je policija sprečila u nameri da izvrše ranije odobreni i dogovoreni uvid u dokumentaciju koju su od gradskog sekretarijata za kulturu tražili, kako bi proverili navode o malverzacijama na godišnjem konkursu sekretarijata. Ovime se nastavlja grubo... »

Sindikati traže uključenje u rad na mreži škola

Danas pre 39 minuta
Reprezentativni sindikati u obrazovanju smatraju da moraju biti uključeni u rad na mreži škola, s obzirom na to da je to pitanje direktno vezano za status i položaj zaposlenih u prosveti, piše u dopisu koji su ministru prosvete Mladenu Šarčeviću uputili predsednici tri sindikata obrazovanja.... »

Todoriću blokirana su 64,4 miliona evra

Danas pre 39 minuta
Osnivaču Agrokora Ivici Todoriću blokirana su 64,4 miliona evra u četiri države, piše Jutarnji list pozivajući se na odbranu Todorića. List dodaje da se njegov boravak u Londonu finansira novcem dobijenim od prodaje roditeljske kuć Todorićeve supruge. Todoriću su blokirana 64,4 miliona... »

„Carstvo mraka“ najbolja predstava

Danas pre 20 minuta
Završen treći festival Pozorišno proleće u Šapcu Stručni žiri trećeg Teatarskog festivala Pozorišno proleće u sastavu: Karpo Aćimović Godina, Nikola Ristanovski, Petar Kaukov, posle sedam odgledanih predstava u zvaničnoj konkurenciji festivala, za najbolju predstavu proglasio je... »

Retki mrki medved umro nakon što mu je stavljena radio kragna

RTV pre 3 minuta
RTV: Retki mrki medved umro nakon što mu je stavljena radio kragna
RIM - Nacionalni park u centralnoj Italiji istražuje smrt retkog mrkog medveda, koji je umro nakon što su mu istraživači stavili radio kragnu da bi pratili njegovo kretanja. Biolozi u parku u Apeninima su uhvatili medveda, ali ubrzo pošto mu je stavljena radio kragna, medved je počeo da se... »

Otkrivena najveća masovna grobnica u Raki

Vesti online pre 15 minuta
Gradski zvaničnici u Raki ne isključuju da će naći 200 tela ispod fudbalskog stadiona posle daljih iskopavanja u toj oblasti koja je oslobođena od terorista prošle godine. Masovna grobnica sa ostacima 50 civila i terorista Islamske države otkrivena je na severu sirijskog grada Rake, navodi... »

©2018 Netmark d.o.o.