Najnovije vesti

Gosti N1: Donosi se zakon koji hoće da „ugasi svetlo“, radi se o upozorenju

N1 Info pre 13 minuta
Advokat Božo Prelević rekao je gostujući na N1 povodom predloženih izmena Krivičnog zakonika da se radi o perfidnom podmetanju, usled nedostatka rasprave. “Novinari umesto da budu zaštićeni, postaju žrtve. Gazi se bilo kakva kritika”, kazao je… »

Azerbejdžanci uveli u naoružanje srpske topove zarobljene od Jermenije

Danas pre 8 minuta
Srpski protivavionski top proizveden u kragujevačkoj fabrici Zastava oružje, koji je Azerbejdžan zarobio za vreme rata u Nagorno-Karabahu od jermenskih snaga, uvršten je u naoružanje azerbejdžanske vojske i prikazan na nedavno održanoj vežbi sa… »

Rsovac: Dve bebe na respiratoru

Danas pre 8 minuta
Doktorka Snežana Rsovac, načelnica intenzivne nege na Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj rekla je da su na respiratoru dve bebe, koje su stabilno, ali su vitalno ugražene i obe su se zarazile kod kuće. Rsovac je kazala da što je veći broj… »

Dejan Savić: Sport se sveo na hleba, igara i krvi

Danas pre 8 minuta
Prošle i pretprošle sezone, zemlja višestrukih olimpijskih, svetskih i evropskih šampiona u vaterpolu, na sopstvenu bruku i sramotu, nije imala nikog svog u Ligi šampiona, da bi ove „poslala“ čak tri kluba u borbu za kontinentalnu titulu –… »

Selaković: Partnerska saradnja Srbije i OEBS-a

RTV pre 7 minuta
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković obratio se danas na Godišnjem sastanku šefova misija OEBS-a u regionu Jugoistočne Evrope. Selaković je istakao da Srbija veliki značaj pridaje terenskom prisustvu OEBS-a, budući da smo već dve… »

Vesić: Kada završimo rekonstukciju Zemunskog keja izgledaće kao Beograd na vodi

Danas pre 8 minuta
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da će Zemunski kej nakon rekonstrukcije izgledati kao „Beograd na vodi“. „Počeli smo da radimo Zemunski kej od (restorana) Venecije do Lida, pa nas čeka uređenje obale od Veneceije… »

Naxi Plus radio iz tehničkih razloga ne emituje program sa predajnika na Crnom Vrhu!

Plus online pre 8 minuta
Poštovani slušaoci Naxi Plus radija. Od ranih jutarnjih časova naš program se ne emituje sa predajnika na Crnom Vrhu na 103,3 MHz . Posle konsultacija sa Zoranom Trivićem iz Emisione tehnike Beograd I konsultacija sa Elektrodistribucijom Pirot… »

Pokret za preokret: Vlast odložila popis stanovništva iz političkih razloga jer se plaši rezultata

Beta pre 14 minuta
Pokret za preokret saopštio je danas da je, imajući u vidu činjenicu da ne postoje bilo kakva ograničenja ili suspenzija drugih aktivnosti gradjana, popis stanovništva koji je trebao da bude održan ovog meseca, ali je izmenama zakona u aprilu… »

Ponovo incident sa avionom u vlasništvu GAS Aviationa: Vanaerodromsko sletanje u Hrvatskoj bez žrtava i oštećenja letelice

Tango Six pre 14 minuta
Kako je juče javio 24sata.hr, avion Cesna TU206G (Turbo Stationair) registrovan u Srbiji imao je vanaerodromsko sletanje u reonu naselja Donje Selo kod Šibenika u Hrvatskoj. – Županijski centar 112 Zadar oko 15.05 zaprimio je dojavu od Hrvatske… »

Bajden odložio objavljivanje preostalih vladinih dokumenata o ubistvu Kenedija

Novi magazin pre 20 minuta
Američki predsednik Džozef Bajden odložio je objavljivanje preostalih vladinih dokumenata o ubistvu Džona Kenedija 1963. godine, koje i dalje izaziva interesovanje javnosti uz mnogobrojne teorije zavera. Ipak, preostali dokumenti verovatno neće… »

Vesti dana »