Najnovije vesti

Demostat: Fruškogorski koridor najranije tek za tri godine

Radio 021 pre 25 minuta
Nadležni u Srbiji najavljivali su da bi komercijalni ugovor za izgradnju puta Novi Sad - Ruma, takozvanog Fruškogorskog koridora, sa kineskim partnerima mogao da bude potpisan najkasnije do proleća ove godine, ali to se ipak nije ostvarilo a stručna… »

Predsednik opštine Žabalj demantovao glasine o dolasku migranata: Biće krivičnih prijava

RTV pre 25 minuta
ŽABALJ - U cilju sprečavanja širenja dezinformacija a samim tim i panike, a na osnovu plasiranja vesti na društvenim mrežama da će veći broj migranata biti nastanjen na teritoriji opštine Žabalj, predsednik ove Opštine Čedomir Božić apelovao… »

Ekskluzivno: Stiže srpska verzija sitkoma Dva i po muškarca

Nova pre 14 minuta
Domaća verzija sitkoma "Dva i po muškarca" zvaće se "Tri muškarca i tetka", u glavnim ulogama su Marko Janketić, Petar Benčina i Jelisaveta Seka Sablić, snimanje pilot epizode zakazano je za sredinu juna, a prikazivanje se očekuje od jeseni… »

Ljajić: Mere i kontramere nikom neće dobro doneti

RTV pre 8 minuta
BEOGRAD - Ministar trgovine, turizam i telekomunkacija Rasim Ljajić izjavio je danas da se nada da će od 1. juna građani Srbije moći normalno da putuju u Crnu Goru i da je potrebno da svi spuste loptu. On je za RTS rekao da je juče ambasador Crne… »

U Srbiji 11.227 zaraženih i 239 preminulih, aktivnost koronavirusa smanjena

Insajder pre 31 minuta
U Srbiji je od početka epidemije 239 ljudi izgubilo život, od 11.227 slučajeva zaraze. Do sada je testirano ukupno 223.771 osoba. Trenutno se u bolnicama nalazi 621 pacijent, dok je 11 na respiratorima. Oporavilo se 6.067 građana. U Srbiji su u toku… »

Ministar Ljajić danas u poseti Divčibarama, predstavljena turistička ponuda Mionice i Divčibara

Valjevska posla pre 49 minuta
Turistička organizacija Srbije nastavila je danas kampanju „Izaberi svoju avanturu, vidi Srbiju“ u okviru koje je, kao moguće destinacije za odmor ovog leta, predstavila prirodne lepote Mionice i Divčibara. Osim degustacije tradicionalnih jela, deo… »

Gruzija se 1. jula otvara za strane turiste

Daljine pre 44 minuta
Gruzija se otvara za strane turiste od 1. jula, a već od 15. juna za domaći turizam. Ova država zakavkazja nije zabeležila mnogo slučajeva pandemije korona virusa i može se smatrati bezbednom destinacijom za putovanja. Gruzijski premijer Giorgi… »

Jednokratnu pomoć države do sada zatražilo čak 4.078.000 građana: Bez važećih dokumenata nema prijave

Večernje novosti pre 44 minuta
Dinamika isplate je pola miliona građana dnevno. PRIJAVLjIVANjE za jednokratnu pomoć države od 100 evra se nastavlja i do juče ujutru je broj prijavljenih dostigao 4.078.000. Još oko dva miliona punoletnih građana je automatski prijavljeno… »

Torsus Preatorian za sve terene

Vrele gume pre 43 minuta
Osim što je moćna „sprava“ sada je i prvi teški terenac kao nosilac Red Dot Design Award Za brend Torsus koji dolazi iz Praga (Češka) čuli su samo ljubitelji pravih off road izazova i verujemo da su ga upoznali mnogi koji rade poslove vezane za… »

Bugarska kupuje još osam F-16 i modernizuje S-300

B92 pre 37 minuta
Sofija -- U narednih nekoliko godina Bugarska cĚ�e kupiti još osam američkih lovaca F-16. To je rekao komandant Ratnog vazduhoplovstva zemlje Canko Stojkov. Po njegovim rečima, novi avioni bi trebalo da budu isporučeni, pre nego što se povuku iz… »

Vesti dana »