Najnovije vesti

Fudbaler Lečea u bolnici – negativan na koronavirus

B92 pre 5 minuta
Fudbaler Lečea Luka Rosetini primljen je u bolnicu zbog visoke temperature, a rezultati su pokazali da nije zaražen korona virusom, prenose italijanski mediji. Klub je naveo da Rosetini "u poslednjih nekoliko dana ima neobjašnjivo viosku temperaturu"… »

Nemačka pojačava kontrolu posle skandala s Vajerkardom

B92 pre 35 minuta
Berlin -- Nemački ministar finansija Olaf Šolc izjavio je da želi da uvede promene u sistemu za nadzor finansijske industrije u Nemačkoj. Cilj je da se ubuduće spreče računovostveni skandali poput onog u čijem središtu se nedavno našla kompanija… »

Da li je ovo najveći "preletač" istorije? Borio se za Fince, Hitlera i Amerikance

B92 pre 0 minuta
Kada se Leri Torn 1954. godine prijavio u američku vojsku kao redov, već je bio ratni heroj... Istina, neke druge zemlje. Razlog tome je bila činjenica da mu je pravo ime bilo Lauri Torni, da je bio Šveđanin i da se borio protiv Sovjeta dobar deo… »

Ovi napici dižu energiju i bolje vas razbuđuju od kafe

B92 pre 29 minuta
Umesto kafe, koja je nekim ljudima potrebna u velikim količinama, a koja nekoliko sati nakon ispijanja može izazvati neugodne tahikardije, nivo energije i budnost možete podstaćii vodom s limunom, sokom od repe, zelenim čajem... Bez obzira na to da… »

Evropskoj državi, teško pogođenoj koronom, preti bankrot i gubitak samostalnosti

Sputnik pre 29 minuta
Republici San Marinu, jednoj od najmanjih evropskih država, preti bankrot zbog ekonomske krize koja je nastupila nakon pandemije virusa korona, kao i gubitak samostalnosti zbog duga. Republika San Marino je na početku pandemije oklevala, iz ekonomskih… »

Američki nosači aviona održali manevre u Južnom kineskom moru

Sputnik pre 11 minuta
Nosači aviona „Nimic“ i „Ronald Regan“ održali su manevre u Južnom kineskom moru, a na vežbama je učestvovao i strateški bombarder B-52 „stratofortres“, saopštila je komanda američkih snaga u Tihom okeanu. Kako se navodi u saopštenju… »

Čačanski privrednik preminuo u Beogradu od posledica koronavirusa

Morava info pre 35 minuta
ČAČAK – Čačanin R. P. (52) preminuo je od posledica koronavirusa u bolnici u Beogradu. R. P. je bio vlasnik jedne čačanske firme. On je trinaesta žrtva koronavirusa iz Čačka. Izvor: Morava info… »

"Ukleta trka" – 9 odustajanja, Botas pobedio, Noris i Lekler na podijumu!

B92 pre 5 minuta
Valteri Botas pobedio je na prvoj trci Formule 1 u Austriji. Posle 71 kruga u Austriji Valteri Botas je uspeo da osvoji prvu pobedu. Trka je bila "haotična", videil smo devet odustajanja, tri "sejfti kara", dve kazne od pet sekundi za Luisa Hamiltona i… »

Opet VAR, opet Ramos – Real iz penala do novih bodova VIDEO

B92 pre 5 minuta
Real Madrid je nastavio da korača ka novoj tituli šampiona Španije. Sitnim koracija, ali dovoljno velikim da su sada jako blizu ostvarenja cilja. U 34. kolu španske La lige, na "San Mamesu" je savladan Atletik Bilbao sa 1:0 (0:0), po istom receptu kao… »

Peh na najvećem tržištu: Gigant prinuđen da blokira ažuriranja za 60.000 aplikacija

B92 pre 35 minuta
Apple je odlučio da prekine podršku i onemogući update za hiljade video-igara na njihovoj kineskoj verziji App Store-a. Razlog je nedostatak licenci od strane kineske Vlade. Naime, ona pritiska kompaniju da njeno poslovanje bude u skladu sa kineskim… »

Vesti dana »