Najnovije vesti

Trifunović (PSG): Protest su uzurpirali fašisti i razne vrste desničara

Danas pre 2 sata
Lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović izjavio je večeras da je na protest u centru Beograda došao misleći da je reč o skupu pobunjenih građana ali da je očigledno da su ga već „uzurpirali fašisti, Levijatani i razne vrste… »

Stefanović: Imamo informacije da deo demonstranata planira nerede

Danas pre 2 sata
Ministar unutrašnjih poslova uključio se telefonski u program TV Pink Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je večeras da policija ima informacije da deo demonstranata planira da izaziva nerede i narušava bezbednost kada padne… »

Čitajte novi "Blic" odmah: Pada broj obolelih u Beogradu: Oštrije mere, ali bez policijskog časa!

Blic pre 3 sata
Najnoviji štampani "Blic" možete čitati odmah putem naše online platforme štampana izdanja. U novom broju "Blica" pročitajte sve o novonastaloj situaciji u Beogradu koja ipak ne zahteva zabranu kretanja. Nema policijskog časa, ali biće oštrijih… »

"Zatezanje nacionalnih odnosa": Ko su autentični, a ko neautentični predstavnici naroda

Blic pre 3 sata
Osim što smo već tri decenije podeljeni na Srbe, Hrvate i Bošnjake, političari u BiH su otišli korak dalje, pa su uveli još tri konstitutivna naroda - autentične Srbe, Hrvate i Bošnjake. Podela na autentične i neautentične predstavnike nekog… »

"Striktno se pridržavati mera": Aćimović: Masovna okupljanja dovela do povećanja broja obolelih od korona virusa

Blic pre 2 sata
Epidemiolog na Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske Jela Aćimović izjavila je da su masovna okupljanja građana dovela do povećanja broja obolelih od korona virusa u Srpskoj, zbog čega oni u narednom periodu treba da se striktno pridržavaju… »

"Umesto na svadbu, idem drugu na sahranu!" Glumac Bojan Perić objavio potresnu poruku (foto)

Večernje novosti pre 3 sata
Poznati mladi glumac Bojan Perić zabrinuo je svoje pratioce objavom na Tviteru. POZNATI mladi glumac Bojan Perić zabrinuo je svoje pratioce objavom na Tviteru. Naime, on je saopštio da mu je preminuo drug. - Umesto na svadbu u aprilu, drugu idem na… »

U Novom Sadu demonstranti napali zgradu pokrajinskog javnog servisa: Razbili staklo na zgradi RTV

Večernje novosti pre 3 sata
Jedna osoba je povređena kada je razbila staklo nogom na ulazu u zgradu. VEČERAS oko 19.30 sati demonstranti koji su se najpre okupili u centru Novog Sada, došli su do zgrade Radio televizije Vojvodine te bacali limenke i flaše. U tom napadu jedna… »

Italija blokirala letove iz Bangladeša: "Bomba" sa zaraženima doletela iz Doke

Večernje novosti pre 2 sata
Sada se u Italiji traga za onima koji su stigli prethodnih dana iz Bangladeša kako bi im se uradio test i odredila izolacija, kao što je putnicima sa poslednjeg leta urađen i tampon test i serološki. RIM - SPECIJALN O ZA "NOVOSTI" U Italiji je sve… »

Kada padne mrak planiraju da ugroze bezbednost ljudi i unište imovinu: Ministar policije izdao upozorenje

Večernje novosti pre 2 sata
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović demantovao je tvrdnje portala Nove S da su doneli vodene topove. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović demantovao je tvrdnje portala Nove S da su doneli vodene topove. - Aslolutno netačno… »

Huligani ponovo pokušavaju da upadnu u skupštinu: Pogledajte snimak kako flašama i bakljama gađaju policiju! (video)

Večernje novosti pre 2 sata
Demonstranti su večeras oko 20.30 ponovo izazvali nerede i probili ogradu oko skupštine, pokušavši da uđu u hol parlamenta. DEMONSTRANTI su večeras oko 20.30 ponovo izazvali nerede i probili ogradu oko skupštine, pokušavši da uđu u hol… »

Vesti dana »