Najnovije vesti

PODRŠKA NAVIJAČA RADNIČKOG NOVOM PAZARU

RTV Novi Pazar pre 12 minuta
Podrška našim lekarima i ljudima Novog Pazara! U potpisu ovog panoa na Plavom mostu u Bulevaru Kraljice Marije piše – navijači Radničkog. Poruka podrške ima veći značaj ukoliko se zna da između navijača kragujevačkog Radničkog i navijačke… »

U Crnoj Gori 61 novozaraženi, Španija vratila u karantin još jedan okrug

RTS pre 19 minuta
U svetu je koronavirusom zaraženo više od 11.400.000 ljudi, a do sada je od posledica infekcije preminulo 534.000 osoba. Oporavilo se skoro 6,5 miliona pacijenata. 18:04 Još 61 zaražen u Crnoj Gori, najviše u Rožaju U poslednja 24 časa analizirano… »

U ustanovama socijalne zaštite i domovima korona virus potvrđen kod 65 osoba

Blic pre 48 minuta
U ustanovama socijalne zaštite za smeštaj korisnika i domovima za smeštaj odraslih i starih zaražena su 33 korisnika i 32 zaposlena, navodi resorno Ministarsvo i dodaje da je jedna od ustanova u kojima je prisustvo virusa potvrđeno i Gerontološki… »

Da li je ovo trenutak pre tragedije? Na društvenim mrežama se pojavio snimak iz automobila smrti u kojem su život izgubile…

Blic pre 30 minuta
Tri drugarice Tatjana Gudž (15), Marija Fekete (17) i Božidarka Đukić (23) poginule su u saobraćajnoj nesreći koja se noćas oko 3.30 dogodila na putu između Kule i Ruskog Krstura. Njihov drug Mihajlo Sabadoš (23), kome je izmereno 1,5 promila… »

Danima je trpela bol i zujanje u ušima, a kada je otišla kod lekara ostala je u šoku

Blic pre 18 minuta
Žena iz Kine ostala je u šoku kada je videla zbog čega je trpela snažni bol u uhu, kojeg je stalno čula neobičan zvuk grebanja unutar školjke. Naime, ona je zbog neprekidnog zvuka koji ju je iritirao ali i stvarao neopisiv bol, otišla u bolnicu… »

Od sutra posebne mere u Požegi: Još jedna opština u Srbiji proglasila vanrednu situaciju

Blic pre 12 minuta
Predsednik opštine Požega Đorđe Nikitović proglasio je danas vanrednu situaciju na teritoriji opštine Požega, a na osnovu predloga Opštinskog štaba za vanredne situacije. "Proglašava se vanredna situacija na teritoriji opštine Požega zbog… »

Institut Goša dobio novu opremu, uskoro pokreće i proizvodnju

Top press pre 6 minuta
Smederevska Palanka – Institut Goša iz Smederevske Palanke uspeo je, posle uspešne privatizacije pre dve godine, ne samo da sačuva dugogodišnji ugled u zemlji i inostranstvu i stabilizuje poslovanje, već je dobio i savremenu opremu i priprema se… »

Posebne mere u kineskom gradu Bajanur, sumnja se na kugu

RTS pre 19 minuta
Bolnica u severnom delu kineske regije Unutrašnja Mongolija prijavila je u subotu jedan sumnjivi slučaj bubonske kuge, piše Blumberg. Blumberg ovu vest prenosi pozivajući se na saopštenje lokalne zdravstvene komisije, objavljenom na sajtu komisije. U… »

Do 2023. "Telekom" će vredeti više od 4 milijarde evra

Vreme pre 18 minuta
Nova razvojna strategija i investiciona politika "Telekom Srbija grupe" pokazala se kao ispravne, što je vidljivo i kroz rezultate u 2019. kada smo ostvarili rekordan prihod u istoriji kompanije od 133 milijarde dinara, što je u odnosu na 2018… »

U krvi je imao 1,5 promila alkohola, kolima se survao sa puta i doveo do tragedije: Mihajlo s. (23) je izazvao udes u kome su…

Večernje novosti pre 54 minuta
Niko od šestoro putnika u „renou megan“ nije imao vezan sigurnosni pojas. TRI devojke starosti 15, 17 i 23 godine su poginule, a dve osobe su teško povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u nedelju ujutro u 3.30 na putu između Kule i… »

Vesti dana »