Najnovije vesti

Magična "stotka": Katai protiv Bačke došao do 100 utakmica u dresu Zvezde

Večernje novosti pre 2 sata
FOTO: M. Vukadinović Da nije bilo povreda i zdravstvenih problema, sigurno je da bi do ove brojke stigao mnogo ranije, ali ona i sada ima posebnu draž i težinu, pogotovo kada u tom zbiru stoji i to da je postigao 48 pogodaka i zabeležio 23… »

Kobi među besmrtnima: Brajant ušao u Kuću slavnih

Večernje novosti pre 1 sat
FOTO: AP Po pozivu njegove supruge Vanese, među besmrtne ga je uveo Majkl DŽordan, koji je u velikoj meri oblikovao Kobija kao čoveka i sportistu. Dopratio je Vanesu do bine i utučeno slušao njen emotivni govor, u kojem su rekordne statistike bile… »

Doneta odluka: Plamenac i Radulović na čelu direktorata

Večernje novosti pre 1 sat
Foto: Privatna arhiva Plamenac je diplonirana modna dizajnerka iz Bara. Nekoliko godina je radila kao dizajner u poznatoj modnoj kući, a onda je pokrenula svoj dizajnerski brend. Bavi se dizajnom materijala i izlagala je i u zemlji i u inostranstvu… »

Brutalna tuča u teretani šokirala Srbiju: Oglasili se akteri incidenta u Borči, evo šta je prethodilo napadu! (foto+video)

Večernje novosti pre 1 sat
Foto: Printskrin Nakon povređenog Reštaka oglasio se i jedan od vinovnika incidenta navodeći šta je prema njegovim rečima prethodilo svađi, a potom i fizičkom obračunu. Naveo je da je Reštak pre pet dana navodno napao njegovog poznanika N. B… »

Ostavka u programu uživo: Vodeći indijski virusolog iznenadio svojom odlukom

Večernje novosti pre 1 sat
Foto: EPA DŽamil je bio predsednik naučne savetodavne grupe poznate kao INSACOG, ali je odbio da kaže razlog ostavke, prenosi Rojters. - Nisam u obavezi da kažem razlog - napisao je on u tekstualnoj poruci britanskoj novinskoj agenciji. INSACOG je… »

Građevinski šut guši baru Reva: Protest građana leve obale Dunava zbog gradnje postrojenja za preradu otpada

Večernje novosti pre 1 sat
Privatna arhiva Ovog momenta je posečeno oko 30 hektara bare Reva, a uništavanje još 50 hektara biće sprečeno, obećano je na protestu. Prema rečima Ane DŽakić, protest se smatra uspešnim, budući da se odazvao veliki broj onih koji poštuju… »

Srpkinje napadaju beogradsku krunu: Počeo VTA turnir u prestonici Srbije

Večernje novosti pre 1 sat
FOTO: M. Vukadinović Takmičenje pod nazivom Srbija ledi open na programu je od danas pa sve do 22. maja biće prilika da igračice poput Nine Stojanović, Olge Danilović, Ivane Jorović i Lole Radivojević prvi put zaigraju na domaćem terenu u… »

Traže podršku OEBS: Episkop Teodosije razgovarao s Devenportom o problemima SPC na KiM

Večernje novosti pre 1 sat
Foto: Eparhija raško prizrenska/Tviter Vladika je Devenporta upoznao sa svim problemima Eparhije vezanim za prava, zakone i njihovu primenu, posebno u slučaju manastira Visoki Dečani, objavila je Eparhija raško-prizrenska na Tviteru. Kako je navela… »

SDSS potvrdio dominaciju: Jedina politička opcija Srba u Hrvatskoj

Večernje novosti pre 1 sat
Foto: SDSS Pobeda je bila ubedljiva u Biskupiji, Erveniku, Dvoru, Krnjaku, Vrhovinama, Vrginmostu, Lapcu, Negoslavcima, Markusici, Šodolovcima, Jagodnjaku.. Dragana Jeckov potpredsednica SDSS je istakla “ Apsolutna dominacija SDSS-a na istoku kao i… »

Trebalo bi početi od medija: Predsednik DSS o izbornim uslovima

Večernje novosti pre 1 sat
Foto Tanjug - Imamo, sa druge strane, tehničke uslove, koji se odnose na prikupljanje potpisa, zapisnike sa biračkih mesta, odnosno da ne bude krađe. Za te tehničke stvari imamo vremena do izbora da ih promenimo - rekao je Jovanović. Radnu grupu je… »

Vesti dana »