Najnovije vesti

Saradnja Narodnog muzeja sa Egiptom

Blic pre 1 sat
Ministarka kulture Egipta, Ines Abdel Dajim sa delegacijom posetila je Narodni muzej u Beogradu, gde je obilšla stalnu muzejsku postavku i sa v.d. direktorke Narodnog muzeja, Bojanom Borić Brešković razgovarala o mogućnostima za razvijanje i… »

Gradiška veliko gradilište: U toku izgradnja 150 stanova za poznate kupce

Blic pre 1 sat
U nekoliko gradiških naselja u toku je izgradnja 150 stanova, veći broj poslovnih objekata, društvenih domova, puteva, vodovoda, ulica te fabrika u industrijskim zonama. Početak izgradnje mosta na Savi te završna faza puta za Mrakovicu, uz… »

Sektaši u Miljakovačkoj šumi? Građani našli raskomadane zmije kao deo satanističkog obreda, u park odmah stigla policija

Blic pre 1 sat
Miljakovačka šuma, skrivena iza rakovičkih fabrika, decenijama je predstavljala oazu netaknute prirode, gde su Beograđani rado provodili svoje slobodno vreme. Ipak, proteklih dana na ovoj lokaciji građani se ne osećaju bezbedno, nakon jezivog… »

Majku dečaka koji je pao sa trećeg sprata čeka razgovor sa policijom

Blic pre 1 sat
Sedmogodišnji dečak iz Niša koji je pao je noćas oko četiri časa iza ponoći sa trećeg sprata zgrade u Gornjomatejevačkoj ulici 110b u Nišu, sa visine od oko devet metara, samo je čudom ostao težen nepovređen. On je zadobio samo nagnječenja i… »

Dečaka bez ruke ismejali zbog želje da se bavi sportom, bio je na korak da odustane, ali im je sada zapušio usta (foto…

Blic pre 1 sat
Devetogodišnji Šej Danster iz južnog Velsa, strastveni ljubitelj i daroviti igrač ragbija, umalo nije napustio omiljeni sport nakon što su ga drugi članovi tima optužili da su zbog njegovog invaliditeta izgubili utakmicu. Zahvaljujući porodici… »

Ispovest lovca koji je pronašao nestalu kumu: "Mesec dana jela je samo šipak, kad je popila gutljaj vode, počela je da…

Blic pre 1 sat
Kada smo pronašli Mirjanu Vidaković bila je u veoma teškom zdravstvenom stanju i rekla nam je da je brala šipke i da se izgubila, ispričao je ovo za Srpskainfo lovac Ljubiša Bogićević koji je pronašao nestalu ženu. Podsjetimo, za Vidakovićevom… »

Odbor za zaštitu prava Srba u FBiH: Blokadom puta sprečiti smeštanje migranata u Medeno Polje

Blic pre 1 sat
Srbi će blokadom puta Drvar-Bosanski Petrovac sprečiti eventualno premeštanje migranta iz Bihaća u srpsko selo Medeno Polje jer bi realizacija takve odluke predstavljala kršenje Aneksa sedam Dejtonskog mirovnog sporazuma, rekao je predsednik Odbora… »

To ti je drama, mama: Kako mi je 11-godišnja ćerka objasnila šta se to dešava sa Baka Prasetom i srpskim Jutjubom

Blic pre 1 sat
"Ovako, mama. Kika je objavila video u kome priča kako današnji jutjuberi loše utiču na decu. Onda je Baka Prase, pošto je prozvan, izreagovao na taj klip svojim videom. Upotrebio je ružne reči... Posle je Kika reagovala, pa je Baka opet reagovao… »

Kanal sa vodom oko zidina: Nekad zatrpan zbog malarije, u budućnosti turistička atrakcija Trebinja

Blic pre 54 minuta
Nakon skoro devet decenija oko zidina trebinjskog Starog grada bi ponovo mogla poteći voda u kanalu, obnovljenom hendeku. Prva faza radova na otkopavanju hendeka trebalo bi da počne već u februaru naredne godine. Vlada Srbije podržala je… »

Bivša žena i sin hteli da prevare Alberta Nađa: Sud prozreo nameru i oslobodio slavnog fudbalera

Večernje novosti pre 54 minuta
Bivša supruga i sin nekadašnjeg reprezentativca tražili su od suda veliki iznos koji je potreban za studiranje, ali sud utvrdio da sin nikada nije upisao fakultet i da nema pravo na izdržavanje. TREĆI osnovni sud u Beogradu oslobodio je u ponedeljak… »

Vesti dana »