Sputnik » Vesti dana

https://rs.sputniknews.com/

Sputnik

Kfor: Svi uključeni u istragu o ubistvu Olivera Ivanovića

Sputnik pre 20 sati
Komandant Kfora, general-major Salvatore Kuoči rekao je da je ubistvo Olivera Ivanovića pod istragom, da postoji puna saradnja sa Euleksom i da su svi uključeni u rešavanje slučaja. On je u intervjuu za RTK ocenio da je situacija na Kosovu mirna i stabilna i da rade mnogo u koordinaciji sa... »

Napadač na Ambasadu SAD u Podgorici nije se ubio? Šta će njegovo pismo pokazati?

Sputnik pre 19 sati
Policija u Podgorici pretresa više lokacija osoba povezanih sa Daliborom Jaukovićem (43), osumnjičenim da je bacio bombu u dvorište Ambasade SAD i potom poginuo u drugoj eksploziji. Policija te lokacije pretresa radi razjašnjenja svih okolnosti tog slučaja, rečeno je „Vijestima“.... »

Kitarovićeva primila predstavnike srpskih udruženja nestalih

Sputnik pre 9 sati
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović primila je danas predstavnike srpskih udruženja nestalih, u skladu sa dogovorom postignutim tokom prošlonedeljne posete Zagrebu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Kako se navodi u saopštenju kancelarije hrvatske predsednice, glavna tema sastanka... »

Albanija i Makedonija otkazale učešće na konferenciji u Banjaluci zbog Kosova

Sputnik pre 15 sati
Predstavnici Makedonije i Albanije odlučili su da ne učestvuju na konferenciji ministara spoljnih poslova zemalja Zapadnog Balkana u Banjaluci, jer u taj događaj nije uključeno i Kosovo, prenela je „Koha“. Ministar spoljnih poslova Albanije Ditmir Bušati informisao je svog kolegu iz BiH... »

Ovo su tri opcije da se Rusija uključi u pregovore oko Kosova

Sputnik pre 6 sati
Verovatno bi zapadni centri moći bili protiv toga da se proces normalizacije odnosa Beograda i Prištine potpuno vrati u Ujedinjene nacije i pokrene ispočetka. Ono što je sigurno jeste da se taj proces ne može završiti bez UN. Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov je ovih dana tokom posete... »

Potez Srpske koji potpuno menja sliku o ratu — zašto ga se plaši Sarajevo

Sputnik pre 8 sati
Nacrt Zakona o zaštiti žrtava ratne torture ispravlja sve grehe Republike Srpske, jer dosad nije bilo sluha za priznavanje ove kategorije ratnih stradalnika kao posebne kategorije. Bošnjačke partije i međunarodna zajednica osporavaju ovaj nacrt jer se njime narušava uvrežena slika da je samo... »

Verovali ili ne: Rusi stopiraju stvaranje nemačke vlade isto kao što je Srbin ubio ajkulu

Sputnik pre 10 sati
Nemački satiričari žele da pokažu da u vladajućim nemačkim krugovima postoji neopravdan strah od Rusije i njenog mešanja u izbore zato što je u priličnoj meri Nemačka pretvorena u koloniju Sjedinjenih Država. „’Bild‘ naseo na lažnu vest o ruskom mešanju u Nemačkoj“, naslov je... »

EKSKLUZIVNO Lordan Zafranović: U Hrvatskoj je restauracija ustaštva, opasnost je tu

Sputnik pre 11 sati
Mislim da se ovoj restauraciji fašizma treba zadati jedan žestoki udarac u oko, da zaboli, kaže za Sputnjik slavni hrvatski i jugoslovenski režiser, autor „Okupacije u 26 slika“, „Pada Italije“, „Večernjih zvona“, „Testamenta“... Slavni hrvatski i jugoslovenski režiser Lordan... »

Kako je vojno prisustvo Amerikanaca izazvalo rak Portugalcima (video)

Sputnik pre 13 sati
Vojno prisustvo SAD u Portugaliji rezultiralo je tragičnim posledicama po lokalno stanovništvo budući da je u okolini američke baze „Lažeš“ na ostrvu Terseira još od vremena Hladnog rata zabeležen izuzetno visok broj slučajeva obolelih od raka, saznaje „Raptli“. Iako su još od... »

Montgomeri: Četiri moguća scenarija za Kosovo

Sputnik pre 14 sati
Kompromis po pitanju Kosova moguć je samo u direktnom dogovoru Beograda i Prištine, kaže za Tanjug bivši američki ambasador u Srbiji Vilijam Montgomeri, ali ističe da nije optimista po tom pitanju. „Nisam optimista po pitanju Kosova i očekujem da će to pitanje nastaviti da opterećuje... »

Čepurin: Zajednički intresi Srbije i Rusije

Danas  pre 4 sata  još 2 povezane

Uoči glasanja u UN, bombe padaju po Guti i Damasku

Blic  pre 6 sati  još 3 povezane

Kraj: Bamberg-Crvena zvezda 86:62

Večernje novosti  pre 6 sati  još 4 povezane

Danas oblačno, ponegde sa snegom

Blic  pre 4 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.