Sputnik » Vesti dana

https://rs.sputniknews.com/

Sputnik

Đurić: Zbog Haradinaja najviše treba da brinu Albanci

Sputnik pre 5 sati
Zbog ponašanja Ramuša Haradinaja mislim da danas imaju najviše razloga da brinu Albanci, dok su Srbi na Kosovu i Metohiji ohrabreni porukama predsednika Aleksandra Vučića, da Srbija neće dozvoliti bilo kakvo ugrožavanje njihove bezbednost, izjavio je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju... »

Trebinje ovo ne pamti: Vetar oduvao krov s bazena na dva kilometra! (foto, video)

Sputnik pre 11 sati
Jak olujni vetar devastirao je Gradski park u Trebinju, a veliku štetu pretrpeli su zatvoreni bazen, čija je gradnja u toku, kao i brojni privatni objekti, javlja Srna. U Trebinju će danas biti održana sednica Štaba za vanredne situacije nakon što je jak olujni vetar pričinio veliku... »

Isplivala „zakopana tela“: Bivši britanski ambasador o Milovoj sudbini

Sputnik pre 3 sata
Milo Đukanović pripada prošlosti i vreme je da kao najtrajniji evropski vladar ode, poručuje britanski diplomata Ajvor Roberts, nekadašnji ambasador Velike Britanije u Jugoslaviji, Irskoj i Italiji, koji je u periodu od 2006. do 2017. godine bio i predsednik oksfordskog „Triniti koledža“.... »

Hrvatska više nema četiri miliona stanovnika

Sputnik pre 6 sati
Prema poslednjoj proceni hrvatskog Državnog zavoda za statistiku, sredinom prošle godine Hrvatska je imala 4.089.000 stanovnika, što je najmanji broj u poslednjih 25 godina. Međutim, prema procenama demografa, Hrvatska je pala i ispod četiri miliona, budući da se veliki broj iseljenih ne... »

Da smo u Pašićevoj Srbiji, Skot bi već pakovao kofere

Sputnik pre 1 sat
Ekselencijo Skote, samo recite, letećemo kao meci. Nije prošlo ni nekoliko sati od tvita američkog ambasadora o tome kako su Srbi „na pogrešnoj strani istorije“, a prilježni urednici našeg javnog servisa već su „blurovali“ natpis na dukserici slučajnog prolaznika koji im je zašao u... »

Maduro: Venecuela raskida diplomatske odnose s Kolumbijom

Sputnik pre 1 sat
Venecuela raskida diplomatske i političke odnose s Kolumbijom, izjavio je predsednik Venecuele Nikolas Maduro. „Dugo sam trpeo radi kolumbijskog naroda koji živi među nama… Doneo sam odluku da raskinem sve diplomatske i političke odnose s Kolumbijom“, rekao je Maduro, nazvavši... »

Opozicionari probili policijski kordon na granici Venecuele i Kolumbije

Sputnik pre 2 sata
Pristalice opozicije probile su kordon venecuelanske policije na graničnom prelazu na mostu „Santander“ i prešle na teritoriju Venecuele, preneo je kanal VPI TV. Prema prvim podacima, trojica saradnika venecuelanske policije su prešla na kolumbijsku stranu mosta. Kanal navodi da je još jedan... »

Sputnjik na granici Venecuele sa Kolumbijom: Maduro poslao vojsku, stop za američku pomoć

Sputnik pre 3 sata
Sputnjik je uživo na granici Venecuele i Kolumbije, gde se očekuje dolazak humanitarne pomoći Zapada. Vojska Venecuele, prema instrukcijama predsednika Nikolasa Madura, dobila je naređenje od komande da rasporedi snage na granici sa Kolumbijom i da nedozvoli ulazak američkih kamiona u... »

Crna Gora, Makedonija i Kosovo u stvari su najstrašniji poraz Zapada (video)

Sputnik pre 10 sati
Afera „Koverat“ uzdrmala je javnost u Crnoj Gori više nego svi dosadašnji korupcionaški skandali, a optužbe dojučerašnjeg bliskog saradnika Mila Đukanovića, Duška Kneževića, veoma su ozbiljne, saglasili su se u emisiji „Svet sa Sputnjikom“, istoričar Milan Gulić i sociolog... »

Da li će Arktik biti „Bliski istok“ 21. veka

Sputnik pre 14 sati
SAD su obećale da neće dozvoliti dominaciju Rusije i Kine na Arktiku, dok ruski eksperti upozoravaju da borba za arktički region tek predstoji i da bi on mogao da se pretvori u „Bliski istok“ 21. veka. Komandant američke ratne mornarice u Evropi i Africi, admiral Džejms Fogo je izjavio da... »

©2019 Netmark d.o.o.