Sputnik » Vesti dana

https://rs.sputniknews.com/

Sputnik

Putinova čestitka mladencima koja će da razjari Amerikance

Sputnik pre 2 minuta
Vest da će predsednik Rusije Vladimir Putin u subotu prisustvovati svadbi austrijske ministarke spoljnih poslova Karin Knajsl podigla je prašinu u svetu čak veću nego njegov susret sa Angelom Merkel, planiran za isti dan. Austrijski televizijski novinar Volfgang Felner smatra da Knajslova... »

Crna Gora i Nemačka saglasne: Bez promena granica na Balkanu

Sputnik pre 12 sati
Premijer Crne Gore Duško Marković doputovao je u Berlin u zvaničnu posetu Nemačkoj na poziv savezne kancelarke Angele Merkel. Nakon sastanka u četiri oka, poručeno je da su „Crna Gora i Nemačka potpuno saglasne da nema promena granica na Balkanu“. Kako je ranije najavljeno iz crnogorske... »

Novi skandal u Hrvatskoj: „Ojkaju oni koji su pucali po nama“

Sputnik pre 16 sati
Hrvatsku potresa novi skandal u čijem centru su se našle — ojkače! To da ratni veterani Petrinje traže da se zabrani naredni, 3. Festival ojkanja, koji se već tradicionalno održava krajem avgusta u njihovom gradu, ne bi bilo čudno, da taj specifični muzički izraz upravo Hrvatska nije... »

Oči u oči: Da li će Putin i Merkelova pričati o razgraničenju

Sputnik pre 8 sati
Odnose Rusije i nemačke karakteriše kontinuitet dijaloga i, bez obzira na sva neslaganja i bitno promenjene i poljuljane međunarodne odnose, ovo je jedina konstanta u Evropi od Atlantika do Urala, kaže bivši ambasador Srećko Đukić, koji smatra da će o temi Kosova dvoje lidera razgovarati... »

Nešto je trulo... Kako Srbija da spreči da joj Rusi vraćaju voće

Sputnik pre 9 sati
Dovoljno je samo nekoliko sati da osetljivo voće zbog neadekvatnog skladištenja počne da truli. Zato je neophodno povećati broj inspektora, omogućiti izvoz i manjim hladnjačama, kao i da bude obavezno i licenciranje špeditera koji voze za Rusiju. Srbija je treći izvoznik voća na rusko... »

Kraj rata: Koncert Riblje čorbe na Maksimiru 29. novembra 2018! Ali...

Sputnik pre 11 sati
Braniteljsko-estradna igranka koja je počela sa Bajagom, a nastavila se sa Festivalom ojkača, od samog starta nit je bila politički, nit pop-kulturni fenomen, već, pre svega — psihijatrijski. Mada, odavno su „na ovim prostorima“ i pop kultura/estrada, a posebno politika, često i —... »

Nova albanska pregovaračka „granica“: Sve do Vranja!

Sputnik pre 13 sati
Posle predsednika Opštine Bujanovac Šaipa Kamberija, koji se zalaže za pripajanje „celokupne Preševske doline Kosovu, a ne za korekciju granica sa nekim manjim delovima“, i predsednik Opštine Preševo Šćiprim Arifi je preko društvenih mreža poručio da „neće dozvoliti podelu... »

Merkelova otkrila šta očekuje od sastanka sa Putinom

Sputnik pre 16 sati
Nemačka kancelarka Angela Merkel smatra da bi sastanak u formatu Nemačka-Francuska-Turska-Rusija, radi raspravljanja o rešavanju sirijske krize, mogao da bude svrsishodan, pa će ove zemlje razmotriti mogućnost pripreme takvog sastanka, najpre na nivou savetnika. „Sastanak u formatu... »

Vučić: Milošević je imao Gazimestan — šta ćeš ti da kažeš u Mitrovici?

Sputnik pre 19 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je Milošević imao dobre namere da zaštiti Srbe, ali se to pretvorilo u suprotnost zbog stranaca i slabe ekonomije. „Ne želim da govorim o temama, jer ne želim da se dodvoravam nikome u Srbiji. Na Kosovu i Metohiji ću 9. septembra razgovarati... »

Razmenom teritorija Srbija bi priznala suverenost Kosova (video)

Sputnik pre 21 sat
Šta bi na terenu predstavljalo razgraničenje, a šta korekcija granica, kao i šta svetske sile kažu o ovim predlozima rešenja za Kosovo koji se sve jače lansiraju iz Beograda i Prištine? O tome smo razgovarali sa gostima emisije „Svet sa Sputnjikom“, diplomatom Zoranom Milivojevićem i... »

Jaka glava! Raonić je pao, Novak u polufinalu!

N1 Info  pre 5 sati  još 10 povezanih

Levante ubedljiv protiv Betisa u Sevilji

Sportske.net  pre 6 sati  još 2 povezane

Vremeplov: Umro Petar Preradović

RTV  pre 5 sati  još 1 povezana

Gliser eksplodirao tokom vožnje Savom u Beogradu

Politika  pre 7 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.