Sputnik » Vesti dana

https://rs.sputniknews.com/

Sputnik

Amerika bez milosti: Počinje pritisak bez presedana

Sputnik pre 1 dan
SAD su odbacile zahtev Evropske unije da se na neke od njenih ključnih firmi ne primenjuju sankcije koje su Amerikanci uveli za kompanije koje posluju sa Iranom. EU je, kao i ministri Nemačke, Francuske i Velike Britanije, prošlog meseca zatražila da SAD sa spiska takvih firmi izbrišu one koje... »

Tramp o Putinu: Bio je izuzetno jak

Sputnik pre 1 dan
Ruski predsednik Vladimir Putin je bio izuzetno jak na samitu u Helsinkiju, smatram da smo proveli izuzetno kvalitetno vreme, izjavio je američki predsednik Donald Tramp za televiziju „Foks njuz“. Kako je rekao komentarišući njihov nedavni susret, on i Putin su došli do izuzetno važnih... »

Tramp: Pogrešno sam se izrazio, sankcije Rusiji ostaju

Sputnik pre 22 sata
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da će sankcije Rusiji ostati na snazi, saopštila je agencija Blumberg. „Da, ostaće (na snazi). Ne ukidamo (sankcije)“, citirala je agencija Trampove reči o sankcijama protiv Rusije. Pritom je američki predsednik izjavio da je dijalog sa Rusijom veoma... »

Može li Srbija da odbrani decu od — sirotinje

Sputnik pre 1 dan
Dete je dete da ga volite i razumete, godinama nas podseća svevremeni Ršum. Dodali bismo, dete je dete, bez obzira na to da li odrasta u svojoj biološkoj ili hraniteljskoj porodici. Nesrećni roditelj iz okoline Niša nije mogao da se suoči sa činjenicom da u 21. veku svojoj deci nije mogao da... »

Zidan ponovo u Juventusu?!

Sputnik pre 1 dan
Po pisanju španskog sportskog lista „Mundo deportivo“ i portala „Liber digital“, 46-ogodišnji francuski stručnjak dobio je interesantnu ponudu i već je potpisao ugovor sa torinskim klubom. Zinedin Zidan, koji je po sopstvenoj želji napustio poziciju prvog trenera Real Madrida, radiće u... »

Vučić: Podrška Makrona za pronalaženja kompromisa sa Albancima

Sputnik pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je na konferenciji za medije u Parizu da je sa francuskim kolegom Emanuelom Makronom razgovarao o bilateralnim pitanjima, prijateljstvu dveju zemalja, ali i o pitanju Kosova i Metohije. Aleksandar Vučić je, obraćajući se na konferenciji u Parizu nakon... »

Opet neredi u Parizu: Policija i navijači se sukobili na dočeku šampiona (Video)

Sputnik pre 1 dan
Prilikom dočeka francuske fudbalske reprezentacije, koja je osvojila titulu svetskog prvaka u Rusiji, sinoć je došlo do okršaja policije i pojedinih navijača. Na Jelisejskim poljima je jedna grupa navijača koja je išla ka Trijumfalnoj kapiji vičući „sve ćemo razbiti“ pokušala da... »

Rusija u maju ispala sa spiska najvećih vlasnika američkih deonica

Sputnik pre 21 sat
Rusija je ispala sa spiska najkrupnijih vlasnika državnih deonica SAD, saopštilo je američko Ministarstvo finansija. U aprilu je Rusija bila na 22. mestu rejtinga sa obveznicama od 48,7 milijardi dolara. Pritom je u martu Rusija imala dvostruko više američkih hartija od vrednosti, a bila je na... »

U Španiju ove godine stiglo više migranata nego u Italiju

Sputnik pre 21 sat
Međunarodna organizacija za migracije saopštila je danas da je ove godine u Španiju morskim putem pristiglo više migranata i izbeglica nego u Italiju. U Španiju je, naime, do 15. jula stiglo 18.016 migranata, dok je, u istom tom periodu, 17.827 ljudi stiglo do teritorije Italije, navodi se u... »

Oko Jupitera pronađeno još deset novih meseca

Sputnik pre 21 sat
Astronomi i dalje otkrivaju mesece oko Jupitera, a u najnovijem otkriću uočili su ih deset, čime je ukupan broj prirodnih satelita u orbiti ove planete povećan na 79. „Nismo odmah shvatili o čemu se radi. Bila je potrebna čitava godina da bismo utvrdili kakvi su to objekti“, kaže Skot... »

U Bečićima poginuo mladić iz Srbije

Politika  pre 11 sati  još 28 povezanih

Raspisan tender za RTB Bor

Radio 021  pre 13 sati  još 18 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.