Insajder » Vesti dana

http://insajder.net

Insajder

Vučić: Reakcija Srbije na presudu Karadžiću je da neće biti ukidanja Republike Srpske

Insajder pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da presuda bivšem predsedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću pred Haškim tribunalom, kojom je osuđen na doživotni zatvor, ne znači ukidanje Republike Srpske. "Oni koji maštaju da presuda može da znači ukidanje Republike Srpske moj... »

SDS: Jednoglasno doneta odluka o ujedinjenju sa Demokratskom strankom i Zajedno za Srbiju

Insajder pre 1 sat
Na sednici Glavnog odbora Socijaldemokratske stranke jednoglasno je doneta odluka o procesu integracije Socijaldemokratske stranke sa Demokratskom strankom i Zajedno za Srbiju, saopštila je ova stranka. Glavni odbor SDS je takođe današnjom odlukom ovlastio Predsedništvo SDS da nastavi pregovore... »

MUP o navodima Poverenika da je Stefanović prekršio zakon: Prikazivanje snimka iz pritvora bilo je u javnom interesu

Insajder pre 6 sati
Povodom navoda Poverenika da je prekršen zakon kada je ministar policije na konferenciji za novinare prikazao snimke iz pritvora na kojima je jedan od uhapšenih na protestu u Beogradu, pomoćnica ministra unutrašnjih poslova Katarina Tomašević ocenila je danas da je "veći javni interes bilo... »

Insajder debata o medijima (VIDEO)

Insajder pre 9 sati
U Srbiji vlada sloboda medija koja podrazumeva odgovorno informisanje građana ili anarhija u kojoj svako može da objavljuje šta hoće. Pobeđuju činjenice ili propaganda. Upad u RTS zaslužuje osudu svih ili je to legitimna borba protiv uređivačke politike. Mediji i novinari u službi politike... »

Profesor FDU Srdan Golubović: Vlast treba da miri ljude, a ne da pravi podele među njima (VIDEO)

Insajder pre 3 sata
Profesor na Fakultetu dramskih umetnosti i reditelj Srdan Golubović kaže da je nezadovoljstvo građana bilo dobro kanalisano dok su protesti bili isključivo građanski, a da su se političke partije pojavile u segmentu kada je došlo do nasilja. Golubović je jedan od profesora koji su potpisali... »

Stefanović: Oko zgrade RTS više policajca, ali ne dramatično više

Insajder pre 1 dan
Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je danas da će sutra oko zgrade RTS biti više policajaca, ali „ne dramatično više“, kako bi zaštitili zaposlene. On je naglasio da nikome nije zabranjeno da se okuplja ni na ulicama ni na raskrsnicama, ali da „savetuje“ da niko ne pokušava... »

Nastavljeni protesti Jedan od pet miliona: U Novom Sadu Dnevnik uživo, šetnje u Nišu, Šapcu, Čačku, Apatinu...

Insajder pre 20 sati
Protesti „Jedan od pet miliona“ nastavljaju da se održavaju nedeljama zaredom u desetine gradova u Srbiji. Građani su se večeras ponovo okupili u Novom Sadu, Nišu, Šapcu, Vranju, Apatinu i drugim gradovima. U Novom Sadu je prvi put održan „Novosadski dnevnik uživo“, dok se u Nišu,... »

Vlasnici vikendica i splavova sprečili prijavljenu protestnu šetnju građana na Savskom nasipu

Insajder pre 21 sat
Udruženja Savski nasip i Pravo na vodu organizovala su danas protestnu šetnju od Bloka 45, Ulice dr Ivana Ribara do reni bunara na Savskom nasipu. Dok ova udruženja tvrde da su prijavila protest policiji, na okupljanju su se pojavili i vlasnici vikendica i splavova da bi sprečili građane da... »

Kancelarija Poverenika: Prikazivanje ekskluzivnog snimka iz pritvora je kršenje zakona

Insajder pre 22 sata
Ministar policije Nebojša Stefanović danas je na konferenciji za štampu ekskluzivno prikazao snimak sa sigurnosne kamere iz pritvora kako bi demantovao člana pokreta Dveri Uroša Savića, jednog od uhapšenih ispred Predsedništva protekle nedelje, koji je izjavio da mu u pritvoru 50 sati nisu... »

Građani zaduženi u švajcarcima stupili u štrajk glađu (VIDEO)

Insajder pre 23 sata
Građani zaduženi u švajcarskim francima započeli su danas štrajk glađu ispred zgrade Vrhovnog kasacionog suda i navode da neće odustati dokle god država ne ponudi rešenje za njihove probleme. Štrajk glađu je, kako kažu, jedino što im je preostalo jer država uporno ignoriše njihove... »

©2019 Netmark d.o.o.