Insajder

Krušik, Hercegovačka, Pančićev vrh, prisluškivanje predsednika…

Insajder pre 7 sati
Odgovornost Nebojše Stefanovića kao ministra policije nije dovedena u pitanje od strane vladajuće stranke čiji je funkcioner ni u slučaju noćnog rušenja u Hercegovačkoj kada je policija odbila da se odazove na pozive građana, ni u jeku afere… »

"Rušenje pod maskama" (EMISIJA)

Insajder pre 10 sati
Beogradom ili vladaju bande u crnim odelima i sa palicama pred kojima je država potpuno nemoćna ili se državne institucije zbog skraćivanja procedure kriju iza neke organizovane grupe koja ruši grad noću umesto da promene zakon i omoguće… »

Neophodna vakcinacija još oko milion i po građana do popuštanja mera

Insajder pre 1 dan
Da bi Krizni štab doneo odluku o značajnijem ublažavanju mera neophodno je da u narednih mesec dana još nešto više od 1,5 miliona građana primi drugu ili obe doze vakcina- to proizilazi iz podataka koji su saopšteni juče nakon sednice Kriznog… »

Služba u službi van službe (EMISIJA)

Insajder pre 1 dan
Tvrdnje Čedomira Jovanovića aktuelizovale su sumnje da na ovim prostorima ne postoje pravila kada je reč o delovanju tajnih službi, stranih i domaćih. U Insajder specijalu “Služba u službi i van službe” na osnovu dugogodišnjeg istraživanja… »

U istrazi protiv Gorana Papića, iako ključna figura, nije saslušan Marko Miljković

Insajder pre 2 dana
Nakon hapšenja grupe Veljka Belivuka predstavnici vlasti u više navrata su poredili ovaj sa nekadašnjim “zemunskim klanom”, ističući da ne bi mogli da postanu tako moćni da nisu imali podršku pojedinaca iz države. Tri meseca nakon hapšenja… »

Zarada države od Turskog toka ide preko Srbijagasa koji niko ne kontroliše (VIDEO)

Insajder pre 2 dana
Balkanski, odnosno Turski, a pre toga Južni tok trebalo bi, prema obećanjima predstavnika nekoliko vlasti, Srbiji da donese profit koji se godišnje meri stotinama miliona evra. Međutim, prihodi od taksi do budžeta će, po svemu sudeći, prvo… »

Na dan osnivanja OZNE podsećamo na serijal Insajdera Službena tajna

Insajder pre 4 dana
Na današnji dan pre tačno 77 godina, po naređenju Josipa Broza Tita, osnovana je kontraobaveštajna služba OZNA – Odeljenje za zaštitu naroda. Ubrzo je reorganizovana u UDBU, kasnije je bila Državna bezbednost. Danas je za ove poslove zadužena… »

Srbijagas osniva još jednu firmu van zemlje bez ikakve kontrole nadležnih institucija

Insajder pre 3 dana
Javno preduzeće Srbijagas osnovalo je još jedno zavisno preduzeće Srbijagas, ovoga puta u Mađarskoj, a preduzeće je osnovano bez neophodnih saglasnosti, pokazuje istraživanje Insajdera. Brojne činjenice koje su novinari Insajdera otkrili prethodnih… »

Devedesete kao jedan od najmračnijih perioda tajnih službi u Srbiji: Od šverca i pljačke do eliminisanja nepodobnih

Insajder pre 3 dana
Jedan od najmračnijih perioda službe bezbednosti u Srbiji proteklih decenija su devedesete kada je služba pretvorena u privatnu vojsku pod komandom Slobodana Miloševića i Mirjane Marković, a podređena interesima SPS-a i JUL-a, odnosno njihovom… »

Tužilaštvo za Insajder o slučaju „Palma”: Do sada saslušano 21 lice u svojstvu građana

Insajder pre 4 dana
Više tužilaštvo u Kraljevu, koje sprovodi postupak povodom navoda o podvođenju žena u organizaciji Dragana Markovića Palme, u odgovoru Insajderu navodi da je do sada u u ovom postupku u svojstvu građana ispitano 21 lice. Ne dostavljaju odgovor na… »

Insajder, najnovije vesti »