Insajder » Vesti dana

http://insajder.net

Insajder

Jedan odgovor, iz Tužilaštva u Brusu, i nova pitanja bez odgovora

Insajder pre 9 sati
Iako je evidentno da na sve više pitanja koja se postavljaju u ovom društvu nadležne institucije daju sve manje odgovora i često na sve načine, pa i kršeći zakone nastoje da izbegnu da javnost sazna ono na šta ima pravo, ove nedelje novinari Insajdera došli su do zanimljivih informacija.... »

Pregled nedelje: Od „vrha bezakonja“ do predloga da Siniša Mali upravlja državnim finansijama

Insajder pre 23 sata
U nedelji za nama gledali ste emisiju Insajder „Vrh bezakonja“ o gradnji bespravnog objekata od 1000 kvadrata praktično na vrhu Srbije, na strateški važnoj lokaciji. U nastavku istraživanja o poslovima Srbijagasa otkrili smo da dok predistražni postupak traje godinama ovo javno preduzeće... »

Slaviša Lekić ponovo izabran za predsednika NUNS-a

Insajder pre 24 sata
Na današnjoj redovnoj izbornoj skupštini Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) Slaviša Lekić ponovo je izabran za predsednika ovog udruženja, kao jedini kandidat. Izabrani su i članovi Izvršnog odbora NUNS-a, Nadzornog odbora i Suda časti. Lekić je na izbornoj skupštini održanoj u... »

Optužbe za korupciju sudije - posao za nadležne institucije, a ne za političare

Insajder pre 1 dan
Prvostepena oslobađajuća presuda u postupku protiv gradonačelnika Šapca Nebojša Zelenovića, a po krivičnoj prijavi Državnog revizora, dovela je do toga da SNS kao opozicija u tom gradu optužuje sudiju za korupciju. Dok se nadležne institucije ne oglasavaju ovim povodom, Društvo sudija... »

Gubitak dominantne pozicije države u Energoprojektu i uloga državnog Dunav osiguranja

Insajder pre 1 dan
Država je u najvećoj građevinskoj firmi u Srbiji, Energoprojekt Holdingu, prošle godine prvi put izgubila status najvećeg pojedinačnog vlasnika, a da do danas nije objašnjeno kako se to desilo. Prvi korak u lancu događaja, koji su doveli do toga da privrednik Dobrosav Bojović preuzme... »

Bahatost na nivou

Insajder pre 1 dan
Taman i da je najveći stručnjak, Siniša Mali kao jedan od funkcioniera sa najviše afera, u demokratskoj državi ne bi mogao da bude ni predložen za javnu funkciju. Umesto da snosi bar političku odgovornost, on nastavlja nesmetano da napreduje u karijeri, a upravo se na ovom primeru jasno vidi... »

Skupština u ponedeljak o izboru Siniše Malog za ministra finansija

Insajder pre 2 dana
Dosadašnji gradonačelnik Beograda Siniša Mali, izvesno je, neće biti novi gradonačelnik Beograda, budući da je i zvanično predložen za novog ministra finansija. U Skupštinu Srbije stigao je predlog premijerke Ane Brnabić da dosadašnji gradonačelnik Beograda Siniša Mali bude izabran za... »

Poverenik traži da Vlada naloži objavljivanje informacija o Er Srbiji, Savamali i kolektivnim ugovorima u MUP-u

Insajder pre 2 dana
Poverenik Rodoljub Šabić dostavio je danas Vladi Srbije osam zahteva za pristup informacijama od javnog značaja kako bi Vlada, u skladu sa zakonom, obezbedila izvršenje njegovih rešenja i omogućila uvid u tražene informacije. Rešenja poverenika, kako je saopšteno, odnosi se na pristup... »

Zaključak Vlade potvrđuje: Grad se zbog koncesije bez naknade odrekao parkinga i garaže na Aerodromu Nikola Tesla

Insajder pre 2 dana
Zaključak Vlade Srbije od 22. februara, koji su novinari Insajdera tražili od Vlade, potvrđuje da je zbog Ugovora o koncesiji Aerodroma Nikola Tesla, Grad Beograd na Republiku Srbiju bez naknade preneo garažu i parking oko Aerodroma. To znači da će, umesto gradskog javnog preduzeća Parking... »

Vlada ipak poslušala MMF: Ukida se Zakon o privremenom smanjenju penzija

Insajder pre 2 dana
Nakon zahteva Međunarodnog monetarnog fonda, Vlada Srbije je odlučila da ipak ukine Zakon o privremenom smanjenju penzija koji je umesto predviđene tri, na snazi već četiri godine. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je najavio da će u zavisnosti od kategorije, procenat uvećanja... »

Srpska policija garant stabilnosti i bezbednosti

RTV  pre 1 sat  još 32 povezane

Kim čvrsto predan sastanku s Trumpom 12. lipnja

SEEbiz  pre 9 sati  još 18 povezanih

RG - Đoković u ponedeljak na "Šatrijeu", evo kada izlazi na teren

Sportske.net  pre 51 minuta  još 14 povezanih

Vučić: Nadležni organi o „aferi Jeremić"

Politika  pre 3 sata  još 13 povezanih

Noćna mora: Salah propušta Mundijal?

Mozzart sport  pre 17 sati  još 14 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.