Insajder » Vesti dana

http://insajder.net

Insajder

Predsednik Srbije: Predstaviću smernice, ali ne i plan za Kosovo jer plan još ne postoji

Insajder pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će 9. septembra u Kosovskoj Mitrovici predstaviti smernice i pravce državne politike prema Kosovu, ali ne i plan za konačno rešenje, jer on još ne postoji. On je naveo da će na Kosovu razgovarati na Srbima i njihovim predstavnicima o smeru kojim... »

Vlada Srbije: Inspektori u slučaju Južnih vesti postupali u skladu s poreskom regulativom

Insajder pre 2 sata
Poreski inspektori postupali su u slučaju kontrole portala Južne vesti iz Niša isključivo u skladu s poreskom regulativom i važećim zakonskim propisima, saopštila je danas Vlada Srbije, povodom zahteva medijskih i novinarskih udruženja izloženih na sastanku Koordinacione grupe za saradnju... »

Istina i pravda

Insajder pre 4 sata
Za mnoge su reči pravda i istina sinonimi. Takođe, brojni građani smatraju da bez istine nema ni pravde. Međutim, sudeći prema ponašanju Ministarstva pravde u nekoliko slučajeva za njih ovakve veze ne važe. Naime, ovo ministarstvo je u proteklom periodu više puta obmanulo javnost o tome... »

Poverenik podneo prijavu protiv služenika MUP-a zbog objavljivanja dokumenata švajcarskih fudbalera

Insajder pre 5 sati
Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić podneo je Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu krivičnu prijavu zbog sumnje da u radnjama jednog ili više službenih lica Ministarstva unutrašnjih poslova postoje elementi krivičnog dela... »

Vučić: Neću da govorim o konkretnim rešenjima za Kosovo jer ih još uvek nema

Insajder pre 20 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da neće da govori o konkretnim rešenjima za Kosovo i Metohiju, jer ih još uvek nema, ali je dodao da Srbija ima tri osnovna cilja - očuvanje mira, zaštitu državnih interesa i teritorije i zaštitu prava srpskog naroda. Vučić je za... »

EK: Teme određuju Beograd i Priština, EU posreduje; Ambasada SAD: Neće biti neograničene slobode delovanja

Insajder pre 24 sata
Uoči nastavka briselskog dijaloga i nagađanja kakvi bi se planovi mogli naći na dnevnom redu i koji bi od njih mogli imati podršku Brisela, Evropska komisija je saopštila da Beograd i Priština određuju teme razgovora u okviru dijaloga, dok EU samo posreduje. Portparol Evropske komisije Karlos... »

Novinarska i medijska udruženja predala uslove za učešće u izradi medijske strategije

Insajder pre 1 dan
Šest novinarskih i medijskih udruženja predalo je danas zahteve Vladi Srbije u kojima navode da od njihovih ispunjenja zavisi i njihovo učešće u izradi medijske strategije i davanje legitimiteta tom dokumentu. Udruženja, između ostalog, zahtevaju da prestane prozivka novinara, rasvetljavanje... »

Poverenik: Ministarstvo pravde ignorisalo kritike EK na Nacrt zakona o zaštiti podataka o ličnosti

Insajder pre 1 dan
Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić saopštio je danas da najnovija verzija Nacrta zakona o zaštiti podataka o ličnosti nije izrađena u skladu s ranijim primedbama Evropske komisije, kao i da je Ministarstvo pravde „očigledno ignorisalo... »

Sedam meseci od ubistva Olivera Ivanovića nema osumnjičenih, ni ispunjenja olako datih obećanja

Insajder pre 1 dan
Ni nakon sedam meseci od ubistva lidera Građanske inicijative „Srbija, demokratija, pravda“ Olivera Ivanovića nije napravljen pomak u istrazi - do danas nema osumnjičenih, a umesto odgovora ko je ubio Olivera Ivanovića, od predstavnika kosovskih i srpskih nadležnih institucija javnost je... »

Savez za Srbiju: Razgraničenje s Kosovom znači trajno otuđenje

Insajder pre 1 dan
Predstavnici opozicije okupljeni oko buduće organizacije Savez za Srbiju na tribini u Kraljevu predstavili su program u 30 tačka, a kao jedno od mesta neslaganja s vlastima naveli su odnos prema Kosovu, odnosno kometarisali razgraničenje koje se ovih dana pominje kao moguće rešenje kosovskog... »

Zatvoren kamp na Zlatiboru, deca vraćena svojim kućama

SEEbiz  pre 5 sati  još 18 povezanih

Raspisani izbori za Nacionalne savete

Radio sto plus  pre 6 sati  još 16 povezanih

Amerikanci odložili vojnu paradu

Politika  pre 8 sati  još 16 povezanih

Sinsinati: Nevreme zaustavilo Novaka u naletu, nastavak danas…

Hot sport  pre 8 sati  još 18 povezanih

Građani će od danas imati pravo na besplatnu Dina karticu

Nova ekonomija  pre 7 sati  još 12 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.