Insajder » Vesti dana

http://insajder.net

Insajder

Pacolijev savetnik tvrdi: Burundi nije povukao priznanje

Insajder pre 8 sati
Savetnik ministra spoljnih poslova Kosova Bedžeta Pacolija, Jetljir Zuberaj, tvrdi da nije tačna informacija da je Burundi povukla priznanje nezavisnosti Kosova. Izjave ministra spoljnih poslova Srbije Ivice Dačića da je Burundi povukao priznanje Kosova Zuberaj je ocenio kao "očajnički... »

REM zabranio spot SNS-a jer nisu dobili saglasnost od Đilasa i Šapića

Insajder pre 4 sata
Regulatorno telo za elektronske medije donelo je danas na vanrednoj sednici odluku da svim emiterima naloži da hitno obustave emitovanje predizbornog spota „Gradonačelnik“ izborne liste „Aleksandar Vučić – Zato što volim Beograd“. REM je odluku doneo nakon monitoring koji je od ovog... »

Dačić: Burundi povukao priznanje Kosova, najbolji odgovor Gabrijelu (VIDEO)

Insajder pre 5 sati
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić danas je doneo notu koja pokazuje da je Burundi, država u istočnoj Africi od 10 miliona stanovnika, povukla priznanje Kosova kao nezavisne države. Dačić je rekao da je ovo povlačenje priznanja odgovor na poruku šefa nemačke diplomatije Zigmara... »

Tači za N1: O istorijskom sporazumu, sudu za OVK, ubistvu Ivanovića…

Insajder pre 4 sata
Predsednik Kosova Hašim Tači rekao je u intervjuu za N1 da je Kosovo uspešno prošlo međunarodni nadzor nezavisnosti. Govorio je i o budućnosti Kosova, Strategiji EU za Zapadni Balkan, obavezujućem sporazumu Beograda i Prištine, Specijalnom sudu za zločine OVK, pravnoj i fizičkoj... »

Junker: Zemlje Balkana moraju da reše sporove pre ulaska u EU

Insajder pre 9 sati
Zbog lošeg iskustva s Hrvatskom i Slovenijom, zemlje Zapadnog Balkana moraće svoje granične sporove da reše pre nego što uđu u EU, izjavio je danas predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker. Junker je na Minhenskoj konferenciji o bezbednosti rekao da mu je "teško" da posmatra... »

Sukob policije i antifašista u Italiji povodom skupa ekstremne desnice

Insajder pre 11 sati
U sukobima italijanske policije i nekoliko stotina antifašističkih demonstranata u Bolonji povređeno je sedam osoba, saopštila je policija. Do sukoba je došlo kada su demonstranti pokušali da onemoguće održavanje planiranog skupa krajnje desničarske partije Nova snaga (Forza nuova) Roberta... »

Vlada Kosova usvojila zajedničku izjavu Tačija i Vujanovića o demarkaciji

Insajder pre 13 sati
Vlada Kosova je danas na početku svečane sednice povodom desete godišnjice proglašenja nezavisnosti Kosova usvojila zajedničku izjavu - aneks sporazuma o demarkaciji granice između Kosova i Crne Gore koji su potpisali predsednici Kosova i Crne Gore Hašim Tači i Filip Vujanović. Premijer... »

Sloga: Predsedniku sindikata u GSP zabranjen ulazak u pogon u vreme posete Malog

Insajder pre 15 sati
Sindikat Sloga saopštio je danas da je predsedniku tog sindikata u GSP Beograd Nebojši Aleksiću juče bio zabranjen ulaz u pogon "Karaburma", u vreme kada je u najavljenu posetu tom pogonu došao gradonačelnik Siniša Mali. Njemu je ulaz zabranila unutrašnja kontrola po nalogu generalnog... »

FBI priznao grešku posle napada u školi na Floridi

Insajder pre 16 sati
Federalni istražni biro (FBI) saopštio je danas da prošlog meseca nije reagovao na dojavu o osumnjičenom tinejdžeru koji je u sredu ubio 17 učenika u gimnaziji na Floridi. Guverner američke države Florida Rik Skot pozvao je direktora FBI da podnese ostavku zbog propusta, ocenivši da je... »

Kosovo - godina raspleta (VIDEO)

Insajder pre 17 sati
Odluka koju će predstavnici vlasti morati da donesu kada je u pitanju status Kosova biće politički teška, ali važna zbog budućnosti Srbije. Srbija na Kosovu faktički nema nikakvu vlast još od 1999. kada je bivši predsednik Slobodan Milošević posle tromesečnog NATO bombardovanja pristao... »

©2018 Netmark d.o.o.