Insajder

Ispred Centralnog zatvora održan drugi skup podrške radniku Krušika

Insajder pre 5 sati
Ispred Centralnog zatvora u Beogradu drugo veče za redom okupili su se građani kako bi iskazali podršku uhapšenom radniku Krušika A. O, koji je navodno bio novinarski izvor za objavljivanje informacije o poslovima sa izvozom oružja, a koji se dovode… »

Incidenti između pristalica SNS, SzS i obezbeđenja na promociji knjige Gorana Vesića

Insajder pre 3 sata
Večeras je ispred galerije Progres u Knez Mihajlovoj ulici u Beogradu u kojoj je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić imao promociju svoje knjige o Beogradu došlo do verbalnog sukoba aktivista Srpske napredne stranke (SNS) i Savez za Srbiju… »

N1: U dvorište naše zgrade muškarci sa maskama ubacili oko 500 letaka

Insajder pre 3 sata
U dvorište zgrade TV N1 večeras oko 21 čas dvojica muškaraca su preko ograde ubacila oko 500 letaka na kojima piše „Republika Srbija doviđenja. Dobrodošli u Luksemburg“, javlja ta televizija. Muškarci su na licu nosili hirurške maske i… »

Dve osobe privedene tokom protesta taksista, blokada i sutra

Insajder pre 7 sati
Dve osobe su privedene tokom današnjih protesta i blokade centralnih gradskih ulica u Beogradu koje organizuju taksisti, zahtevajući da se kompaniji Car Go onemogući dosadašnji način rada, prenosi RTS. RTS navodi da je Boško Vukojević, predstavnik… »

Crta: Još jedna krivična prijava zbog zloupotrebe resursa tokom izbora u Lučanima

Insajder pre 8 sati
Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost (Crta) saopštio je danas da će podneti još jednu krivičnu prijavu zbog sumnje na zloupotrebu javnih resursa u političke svrhe tokom lokalnih izbora u Lučanima krajem 2018. godine. Taj centar je… »

Katalonskim liderima zatvorske kazne, evropski nalog za hapšenje Pućdemona

Insajder pre 8 sati
Španski Vrhovni sud osudio je danas devet katalonskih separatističkih lidera na kazne zatvora od devet do 13 godina zbog učešća u pokušaju proglašavanja nezavisnosti Katalonije od Španije 2017. godine. Osuđeni su preko društvenih mreža… »

Viši sud: Kućni pritvor za radnika Krušika

Insajder pre 7 sati
Radnik fabrike Кrušik A.O, koji je navodno bio novinarski izvor za objavljivanje informacije o poslovima sa izvozom oružja, a koji se dovode u vezu sa ocem ministra policije Nebojše Stefanovića, pušten je u kućni pritvor nakon odluke Višeg suda u… »

Apelacioni sud: Viši sud ponovo da odluči o pritvoru uzbunjivaču iz Krušika

Insajder pre 9 sati
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je rešenje Višeg suda o određivanju pritvora IT stručnjaku iz fabrike "Кrušik" A.O, koji je navodno bio novinarski izvor za objavljivanje informacije o poslovima sa izvozom oružja, a koji se dovode u vezu sa ocem… »

Poverenik zahteva prekršajni postupak protiv Crvenog krsta: Miša Vacić neovlašćeno pristupio ličnim podacima

Insajder pre 11 sati
Služba Poverenika za zaštitu podataka o ličnosti saopštila je danas da je podnet zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv Crvenog krsta Srbije, odnosno ogranka u Medveđi jer „nije obrađivao podatke o ličnosti na način na koji… »

Uslovne kazne za prebijanje studenta u Novom Sadu

Insajder pre 11 sati
Zbog prebijanja studenta Dejana Bagarića u Kampusu Univerziteta u Novom Sadu dvojica muškaraca dobili su uslovne kazne, nakon što su sa tužilaštvom sklopili sporazum o priznanju krivice. Kako se vidi u presudi u koju je Insajder imao uvid, S. O. sa… »

Insajder, najnovije vesti »