Insajder » Vesti dana

http://insajder.net

Insajder

Investitorka objekta na Pančićevom vrhu nije privedena na današnje saslušanje, MUP bez obrazloženja

Insajder pre 1 sat
Snežana Mitković, koja je navedena kao investitorka nelegalnog objekta od 1.000 kvadrata na Pančićevom vrhu ponovo se nije pojavila na saslušanju u Osnovnom sudu u Brusu, po prijavi koju je protiv nje podnelo Ministarstvo za građevinarstvo iako je tužilac Milan Mihajlović naloženo njeno... »

Vučić o razgraničenju: Nisam uspeo, jer građani smatraju da je bolje da smo ni na nebu ni na zemlji

Insajder pre 2 sata
Iako već duže govori o razgraničenju Beograda i Prištine kao putu za rešavanje kosovskog problema, predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je rekao da u ovome nije uspeo „jer građani smatraju da je bolje da smo ni na nebu ni na zemlji“ ne precizirajući na koji je način utvrđena volja... »

Devet meseci od ubistva Ivanovića: Tužilaštvo prestalo da odgovara na pitanja o istrazi

Insajder pre 5 sati
Devet meseci od ubistva lidera GI „Srbija, demokratija, pravda“ Olivera Ivanovića nema osumnjičenih. U ovom slučaju mesecima unazad jedine informacije koje se pojavljuju su da kosovske institucije ne sarađuju sa srpskim institucijama, kao i da srpsko pravosuđe nema priliku da učestvuje u... »

CNN: Saudijska Arabija će priznati da je novinar Kašogi ubijen

Insajder pre 1 dan
Saudijska Arabija sprema izveštaj u kojem će priznati da je novinar Džamal Kašogi ubijen, prenosi CNN. Zajednički saudijsko-turski tim izvršio je ranije danas pretres saudijskog konzulata u Istanbulu, skoro dve nedelje nakon nestanka novinara. Džamal Kašogi kritičar saudijskih vlasti i... »

Konačni nacrt amandmana na Ustav: U visokim savetima sudstva i tužilaca istaknuti pravnici i bez pravosudnog ispita

Insajder pre 17 sati
Ministarstvo pravde Srbije je danas na svojoj internet stranici objavilo i četvrtu verziju Nacrta ustavnih amandmana u oblasti pravosuđa, koja je kako se navodi, unapređena komentarima stručne javnosti koji su izneti na poslednjem okruglom stolu o tom pitanju. Novinari Insajdera analizirali su... »

Karadžićeva odbrana traži izuzeće još jednog sudije i isključivanje Merona iz odlučivanja

Insajder pre 22 sata
Odbrana Radovana Karadžića zatražila je danas izuzeće sudije Vilijama Sekulea iz Apelacionog veća koje će odlučivati o Karadžićevoj žalbi na prvostepenu presudu kojom ga je Haški tribunal osudio na 40 godina zatvora zbog genocida i zločina protiv čovečnosti u BiH. To je argumentovala... »

Novo pomeranje rokova za izgradnju stanova za pripadnike službi bezbednosti: Do 1. maja sledeće godine gradnja u sedam gradova

Insajder pre 23 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će u narednih mesec dana u Vranju i Nišu početi gradnja stanova za pripadnike snaga bezbednosti u sedam gradova u Srbiji. Različite rokove za početak izgradnje stanova u nekoliko navrata davali su predsednik, premijerka Ana Brnabić,... »

Tanjug ugašen pre tri godine – i dalje postoji; Gajović: Država treba da ima svoju novinsku agenciju

Insajder pre 1 dan
Tri godine nakon što je država svojim zakonom i zvanično ugasila Tanjug, zvaničnici razmišljaju o tome da ga ponovo vrate u državno vlasništvo. „Ugašena“ novinska agencija i dalje posluje, javlja se na državne tendere, dobija poslove i potpisuje ugovore s državnim institucijama Pored... »

Nesreća u fabrici Nisal: Dva radnika teško povređena, jedan lakše

Insajder pre 1 dan
U nesreća koja se jutros oko pet časova dogodila u niškoj fabrici aluminijuma “Nisal” dva radnika su teško povređena, a jedan lakše, potvrđeno je u Kliničkom centru Niš. Povrede su zadobili radnici stari 46 i 49 godina koji imaju opekotine drugog stepena po grudnom košu i stomaku,... »

Veran Matić: Nagrade važne jer ukazuju na opasnosti s kojima se suočavaju novinari

Insajder pre 2 dana
Predsednik Komisije za istraživanje ubistava novinara i član Stalne radne grupe za bezbednost novinara Veran Matić je povodom svetske nagrade uručene autorki i urednici Insajdera Brankici Stanković izjavio da su ovakva priznanja važnja jer otvoreno ukazuju na opasnosti s kojima se novinari... »

Milojević: Priča o nameštanju rezultata nas ne dotiče

Večernje novosti  pre 12 minuta  još 27 povezanih

Tim turske policije napustio saudijski konzulat u Istanbulu

Nova ekonomija  pre 1 sat  još 26 povezanih

Sa Kinom investicije skoro devet milijardi evra

Dnevnik  pre 15 minuta  još 21 povezana

Osumnjičena da je nožem ubila nevenčanog supruga

Novi magazin  pre 47 minuta  još 20 povezanih

Srbija na Holandiju u polufinalu Svetskog prvenstva!

Mozzart sport  pre 21 minut  još 18 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.