Insajder

Vučić o tablicama: Stano potvrdio - sporazum vremenski neograničen, nema rokova

Insajder pre 47 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je portparol EU Peter Stano potvrdio da je sporazum koji je postignut oko tablica na Kosovu i Metohiji vremenski neograničen, kao i da nema rokova, nakon pojedinih informacija da je rok za… »

Papa Franja napustio bolnicu i vratio se u Vatikan

Insajder pre 2 sata
Papa Franja je danas izašao iz bolnice i vratio se u Vatikan, nakon što je lečen od bronhitisa, prenosi Rojters. Papa (86) je pre tri dana primljen u rimsku bolnicu Agostino Djemeli pošto se požalio na poteškoće sa disanjem. On je dobro reagovao… »

Vučić: Loše za Srbiju da Dragan J. Vučićević ode u zatvor

Insajder pre 59 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da je "loše za zemlju" da vlasnik Informera Dragan J. Vučićević ode u zatvor jer ne želi da plati novčanu kaznu po presudi za uvredu. Vlasnik Informera osuđen je zbog uvrede da plati 200.000… »

Direktorka Kovid bolnice: Gotovo da nema pacijenata u Batajnici, treba prenameniti taj prostor

Insajder pre 2 sata
Direktorka Kovid bolnice u Batajnici Tatjana Adžić Vukičević izjavila je da ta bolnica ima 930 mesta, a da u poslednja dva meseca broj pacijenata nije prešao 35, uz ocenu da bi trebalo izvršiti prenamenu te bolnice. "Ova zgrada je nova, prostrana… »

Cene namirnica i dalje rastu, stabilizacija i mogući pad cena tek krajem godine

Insajder pre 2 sata
Cene osnovnih životnih namirnica u Srbiji, pre svega poljoprivredno - prehrambrenih, porasle su za 20 do 40 odsto u prethodnoj godini, ističu stručnjaci i navode da će se trend povećanja cena osnovnih životnih namirnica nastaviti, a da se… »

Britanski premijer na udaru kritika zbog "šokantnog rasipanja novca"

Insajder pre 2 sata
Predsednik vlade Velike Britanije Riši Sunak našao se na udaru javnih kritika u kojima je obelodanjeno da je u periodu kraćem od dve nedelje Sunak putovao privatnim avionima i potrošio u te svrhe oko 500.000 funti, "šokantno rasipajući novac… »

U Leposaviću sinoć izgorela još tri vozila sa RKS tablicama

Insajder pre 29 minuta
Paljenje automobila RKS registarskih oznaka na severu Kosova se nastavlja: u petak uveče su u opštini Leposavić izgorela još tri, potvrdili su danas šef kabineta predsednice Kosova, Bljerim Velja i kosovska policija. Velja je na društvenoj mreži… »

Izraelska policija ubila muškarca kraj svetilišta u Jerusalimu

Insajder pre 2 sata
Izraelska policija je protekle noći ubila muškarca koji je navodno pokušao da otme oružje policajcu kraj kompleksa džamije Al-Aksa, navedeno je u policijskom saopštenju. Ubijen je 26-godišnjak iz beduinskog sela Hura na jugu Izraela. Incident u… »

Struja na Kosovu od danas skuplja za 15,4 odsto

Insajder pre 29 minuta
Odluka Kancelarije regulatora za energiju Kosova (KRE) o povećanju cene električne energije za 15,4 odsto stupila je danas na snagu. Iz Kancelarije su naveli da je povećanje bilo neophodno jer su cene uvoza energije "i dalje visoke". U odluci se navodi… »

Reakcije Amerikanaca na optužnicu protiv Trampa: Od "glupo" i "sramota" do "dobre vesti" (VIDEO)

Insajder pre 21 sat
Protiv bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa podignuta je optužnica sa više od 30 tačaka optužbi u vezi sa navodnom poslovnom prevarom. Trampove pristalice okupile su se ispred njegovog imanja na Floridi, gde se Tramp nalazi od podizanja… »

Insajder, najnovije vesti »