Večernje novosti

Premijerka Brnabić u UN: Priština je još jednom brutalno prekršila Briselski sporazum

Večernje novosti pre 5 sati
Foto: Tanjug Brnabićeva je u svom obraćanju na debati u okviru 76. zasedanja Generalne skupštine UN, ukazala da je spirala nasilja koje se odvija na KiM kulminirala početkom ove sedmice. - Pod izgovorom sprovođenja novih pravila o registarskim… »

Požar u zgradi opštine zubin potok: Vatra zahvatila dve kancelarije, ne zna se uzrok

Večernje novosti pre 3 sata
Foto: D. N. Božinović je za Kosev naglasio da u trenutku izbijanja požara, u 1:00 sat posle ponoći, u zgradi opštine nije bilo nikog. Požar je ugašen oko 2:30 ujutru. Božinović nije mogao da potvrdi šta bi bio uzrok požara i poručio je da će… »

Majka ubijene dece iz Hrvatske U teškom stanju: Hitno transportovana u bolnicu nakon što joj je pozlilo

Večernje novosti pre 1 sat
Foto: Depositphotos Kako piše Jutarnji list, žena je bila u teškom psihičkom stanju pa joj je pružena psihijatrijska pomoć. Nakon stabilizovanja stanja lekovima ženi je ponuđena hospitalizacija, ali je ona odlučila da ode u Neum odakle je navodno… »

Stolić uhapšen sa članom zemunskog klana: Konstantinović, pripadnik BIA i inspektor osumnjičeni za prinudu

Večernje novosti pre 1 sat
Foto: Jutjub/Printskrin Stolić je od ranije poznat javnosti, kao policajac koji je radio na slučaju hapšenja ekipe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića Stolić je uhapšen 12. juna zbog sumnje da je odavao informacije iz istrage pripadnicima kavačkog… »

Uhapšeni suspendovani policajac i pripadnik BIA: Osumnjičeni da su pokušali da prinude vlasnika restorana da im ga proda

Večernje novosti pre 5 sati
Dragan Milovanović Oni se terete da su u periodu od 17. do 22. septembra ove godine nekoliko puta boravili u ugostiteljskom objektu oštećenog i preteći mu pokušali da ga prinude da im proda ugostiteljski objekat za višestruko nižu vrednost u odnosu… »

Srpski migovi nadleću Jarinje: Avioni Vojske Srbije prate situaciju na administrativnom prelazu (VIDEO)

Večernje novosti pre 52 minuta
Foto: Printskrin/Jutjub/Kosovo onlajn Srpski migovi nadletali su Jarinje danas oko podneva, što je burno pozdravljeno od Srba koji su u znak protesta zbog uvođenja reciprociteta za registarske tablice i prisustva specijalnih jedinica Rosu na severu… »

Nova odluka: Medicinski fakultet u Beogradu uveo kovid propusnice

Večernje novosti pre 14 sati
Stomatološki fakultet u Beogradu / Foto M. Anđela Kako je navedeno u odluci, donetoj 23. septembra, prvi uslov za prisustvo nastavi i obavljanju drugih aktivnosti na fakultetu je "odsustvo znakova i simptoma akutne respiratorne infekcije i febrilnosti"… »

Ministar Ružić: Od ponedeljka će manje škola raditi po kombinovanom modelu nastave

Večernje novosti pre 3 sata
Branko Ružić / Foto Tanjug Po kombinovanom modelu se, inače, jedan dan uči u školi, a drugi od kuće. - U odnosu na prethodnu nedelju gde smo imali 48 jedinica lokalne samouprave sa kombinovanim modelom nastave, sledeće nedelje će to biti daleko… »

Još jedna besana noć pred Srbima: Rosu jedinice promenile položaj na Jarinju (video)

Večernje novosti pre 16 sati
Foto: Printskrin/Kosovo Online Pripadnici Rosu jedinica sklonili su se sa dosadašnjih položaja i ispred vozila, za razliku od prethodnih dana, nalazi se samo po jedan naoružani policajac. Položaj na kom se sad nalaze pripadnici Rosu jedinica je takav… »

Opet se putuje: Povećan broj punika za 12,2 odsto

Večernje novosti pre 17 sati
Foto: Depositphotos/Ilustracija U unutrašnjem prevozu broj putnika je povećan 13,1 odsto, dok ih je u međunarodnom manje za 4,7 odsto. U vazdušnom saobraćaju došlo je do rasta od 6,3 odsto, dok je prevoz u drumskom saobraćaju veći za 12 odsto… »

Večernje novosti, najnovije vesti »