Večernje novosti

Rebić o događajima ispred Skupštine: Privedena 24 učesnika nasilja, okupljeni nisu hteli da propuste kola Hitne pomoći

Večernje novosti pre 5 dana
Direktor policije Vladimir Rebić obratio se javnosti u 10 časova povodom sinoćnjih događaja u Beogradu rekavši da je MUP priveo 24 osobe posle sinoćnjeg nasilja. BEOGRAD - Direktor policije Vladimir Rebić obratio se javnosti u 10 časova povodom… »

Drugi najgori dan u Srbiji: 11 preminulih, 357 zaraženih, 118 pacijenata na respiratoru

Večernje novosti pre 5 dana
U poslednja 24 časa preminulo je 11 osoba od korona virusa. Ukupan broj preminulih od početka epidemije je 341. U poslednja 24 časa preminulo je 11 osoba od korona virusa. Ukupan broj preminulih od početka epidemije je 341. Ovo je drugi najgori dan od… »

Vašington i Peking u klinču: SAD i zvanično napustile SZO

Večernje novosti pre 5 dana
U trenutku kada imaju više od tri miliona zaraženih kovidom 19 SAD napustile SZO. Tramp: SZO radi u interseu Kine. Peking: Podržite SZO! SZO: Nemamo više informacija. U trenutku kada je u Sjedinjenim Američkim Državama ukupan broj obolelih od virusa… »

Doktor Kon: Još se razmišlja o policijskom času, situacija u Beogradu se popravlja

Večernje novosti pre 6 dana
Epidemiolog Predrag Kon kaže da njegov razgovor sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem o uvođenju poliicijskog časa nije odluka Kriznog štaba, već da su to samo prva promišljanja. Epidemiolog Predrag Kon kaže da njegov razgovor sa… »

Novi “biser” brazilskog predsednika: Korona je kao kiša, svi će na kraju biti mokri

Večernje novosti pre 6 dana
Bolsonaro, koji je od početka pandemije umanjivao ozbiljnost korona virusa, nazivajući ga "malim gripom, rekao je da nije iznenađen što se zarazio. Brazilski predsednik Žair Bolsonaro, koji je oboleo od korona virusa, uporedio je oboljevanje od te… »

Nakon Vranja i Vladičinog Hana, vanredne mere i u Bujanovcu

Večernje novosti pre 5 dana
Još jedna opština nakon Vranja i Vladičinog Hana donela je vanredne mere zbog povećanja broja obolelih od kovida. JOŠ jedna opština nakon Vranja i Vladičinog Hana donela je vanredne mere zbog povećanja broja obolelih od kovida. Zabranjene su… »

Planovi se menjaju iz sata u sat: Doktor Stevanović - Sve je više onih sa teškom kliničkom slikom

Večernje novosti pre 5 dana
Direktor Klinike za infektivne i tropske bolesti KCS Goran Stevanović, upozorio je danas na sve veći priliv kovid pacijenata sa teškom kliničkom slikom. DIREKTOR Klinike za infektivne i tropske bolesti KCS Goran Stevanović, upozorio je danas na sve… »

Ujeo protivnika, suspendovan četiri utakmice

Večernje novosti pre 5 dana
Fudbaler Lacija Patrik suspendovan je na četiri utakmice i kažnjen sa 10.000 evra zbog ujedanja protivničkog igrača. Fudbaler Lacija Patrik suspendovan je na četiri utakmice i kažnjen sa 10.000 evra zbog ujedanja protivničkog igrača. Lacio je u… »

Srpska narodna partija najoštrije osuđuje nasilje ispred Skupštine

Večernje novosti pre 5 dana
Srpska narodna partija najoštrije osuđuje sinoćno nasilje na ulicama Beograda. SRPSKA narodna partija najoštrije je osudila sinoćno nasilje na ulicama Beograda. - Namera huligana da upadnu u Narodnu skupštinu i druge državne institucije pokazuje da… »

Nismo očekivali brz dogovor u izbornoj godini: Grenelu drago što EU organizuje sastanak Beograda i Prištine

Večernje novosti pre 6 dana
Nikada nismo verovali u brz dogovor Kosova i Srbije u izbornoj godini, i nikada nismo mislili da će naš jedini fokus na ekonomskoj normalizaciji biti brzo rešenje, izjavio je Ričard Grenel. Specijalni izaslanik Bele kuće za dijalog Beograda i… »