Večernje novosti, najnovije vesti

Pet decenija filmskog epa: Otvorena izložba u čast legendarne "Bitke na Neretvi"

Večernje novosti pre 37 minuta
U kulturnom centru Beograda danas otvorena izložba u čast legendarne "Bitke na Neretvi" NIKADA više neće biti snimljen film kao što je "Bitka na Neretvi". Sve oko ovog filma je "masovno", od nikada do kraja neprebrojanog budžeta, preko ol-star… »

Matijas je rođen bez ruku i nogu, a uspevao je da izvodi mađioničarske trikove, zavodi žene i - napravi 14 dece

Večernje novosti pre 25 minuta
Zapanjujuća životna priča Nemca koji je bez obzira na hendikep briljirao u svemu sa čim se uhvati u koštac. Za mnoge je danas velik problem naći jednog odgovarajućeg partnera, no za Matijasa Buhingera veći je zadatak bio odlučiti se sa kojom… »

Posle svetske premijere u Madridu: "Iveko S-vej" i u Srbiji

Večernje novosti pre 19 minuta
"Iveko" je prepoznat kao vodeći brend u segmentima lakih, srednjih komercijalnih vozila. KOMPANIJA "Auto Čačak komerc" predstavila je u Beogradu, pred velikim brojem poslovnih partnera, potencijalnih kupaca i brojnih gostiju iz inostranstva, najnoviji… »

Otkazan koncert Enrikea Iglesijasa u Zagrebu: Organizator prevario i pokrao pevača i njegov tim

Večernje novosti pre 7 minuta
Koncert Enrikea Iglesijasa (44) u Zagrebu koji je trebalo da bude održan 1. decembra u Areni je otkazan. Koncert Enrikea Iglesijasa (44) u Zagrebu koji je trebalo da bude održan 1. decembra u Areni je otkazan, a razlog su navodno problemi u… »

Trta (50) likvidiran zbog popravke kola: Novi detalji ubistva Srbina u Johanesburgu

Večernje novosti pre 25 minuta
Članovi lokalne bande hteli da uzmu vozilo iz servisa, a da ne plate. GORAN Relić Trta (50) iz Zemuna ubijen je na periferiji Johanesburga, u svojoj auto-mehaničarskoj radnji, kada se suprotstavio lokalnim kriminalcima, jer nisu hteli da plate popravku… »

Ovo je ubijeni Miloš Radojković: Palio automobile po Nišu, poznat policiji odranije

Večernje novosti pre 37 minuta
Posle dramatične noći, Nišlije se ne pitaju samo ko je ubica, već ko je Miloš koji je uneo nemir u njihov grad. Miloš Radojković (25) ubijen je u sredu uveče u elitnom niškom naselju Beverli Hils. Na njega je pucala još uvek nepoznata osoba… »

Jasno i glasno: Nobelovac Peter Handke otkrio zašto je stao na stranu Srbije i držao govor na Miloševićevoj sahrani

Večernje novosti pre 1 sat
Nobelovac je podsetio da je Miloševića video samo jednom, i to kada je bio zatvoren u Hagu. NIJEDNA reč o onome što sam pisao o Jugoslaviji ne može se osporiti i osuditi, nijedna. To je književnost. Ovo je poručio dobitnik Nobelove nagrade za… »

Ima li Srbija dovoljno sunca da greje radijatore?

Večernje novosti pre 1 sat
Pet toplana u Srbiji razmatra da deo energije obezbede iz obnovljivih izvora. RADIJATORE domaćinstava u Srbiji uskoro bi moglo da greje sunce, geotermalni izvori, toplota iz otpada, biogas ili biomasa. Gradovi i opštine kroz Program obnovljivih izvora u… »

Britanski princ odstupio zbog pedofilske afere

Večernje novosti pre 1 sat
Britanski princ Endru objavio da se povlači iz javnog života navodeći da su kontroverze oko njegovog odnosa sa Džefrijem Epstajnom donele velike smetnje kraljevskoj porodici. Britanski princ Endru objavio je da se povlači iz javnog života, navodeći… »

Otac Sofije Nakić krivi birokratiju: Dugo smo čekali dokumentaciju, da smo samo ranije stigli u Atinu

Večernje novosti pre 1 sat
Devojčicin otac Bojan Nakić smatra da bi ishod bio sasvim drugačiji da je lečenje u inostranstvu počelo ranije. NADALI smo se da će se vratiti zdrava, a sada se tešimo činjenicom da je više ništa ne boli. Posle NATO bombardovanja, moja Sofija je… »

Vesti dana »