Društvo

Migranti probili ogradu na Horgošu, mađarski policajci pucali

Politika pre 13 minuta
Horgoš – Veća grupa migranata probila je danas ogradu kod srpsko-mađarskog prelaza Horgoš-Reske 2, a mađarski pogranični policajci ispalili su hice upozorenja. Kako je saopštila mađarska policija, dve grupe migranata su jutros oko 5.30 časova… »

Kineski turisti iz epicentra epidemije stigli u Srbiju

Vesti online pre 38 minuta
Turisti iz kineskog grada Vuhana, koji je žarište novog korona virusa, danas su iz Bosne i Hercegovine stigli u Srbiju. Njih su na graničnom prelazu u Malom Zvorniku pregledali epidemiolozi iz Instituta za javno zdravlje “Dr Milan Jovanović… »

Skoplje zbog zagađenja uvelo besplatni javni prevoz

Vesti online pre 5 sati
Vlada Severne Makedonije usvojila je preporuke i mere zbog visokog nivoa zagađenja vazduha u toj zemljie, uključujući besplatan javni prevoz u glavnom gradu i skraćenje radnog vremena od 11 do 17 časova za trudnice, starije osobe i hronične… »

Sutra oblačno sa kišom, do 12 stepeni

Novi magazin pre 2 sata
U Srbiji će sutra biti oblačno sa kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ). Ujutru na jugu i istoku na planinama sa snegom, u ostalom delu pretežno vedro. U nižim predelima, po kotlinama i duž rečnih tokova magla. Uveče i… »

Mere prevencije za putnike iz Kine: Ministarstvo zdravlja objavilo uputstvo na tri jezika

Večernje novosti pre 5 sati
Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović–Batut" pripremio je zdravstveno uputstvo na tri jezika za putnike koji dolaze iz Vuhana i drugih područja zahvaćenih korona virusom. Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović–Batut"… »

Krušik poslao poruku da je Obradović nepoželjan

SEEbiz pre 2 sata
VALJEVO - Rukovodstvo Krušika neće vratiti uzbunjivača Aleksandra Obradovića na posao sve dok se vodi krivični postupak protiv njega, što može da traje i godinama. Poslovodstvo vojne kompanije iz Valjeva donelo je novu odluku o suspenziji… »

Portal televizije N1 meta sajber napada

Novi magazin pre 3 sata
Portal televizije N1 jutros bio je meta sajber napada zbog čega nekoliko sati nije bilo moguće čitati vesti na tom sajtu ni na aplikaciji, saopšteno je iz te medijske kuće. "U pitanju je bio plaćeni DDoS napad iz Kine koji je trajao od ranih… »

Zabranjene posete na VMA i u drugim vojnim bolnicama

Blic pre 42 minuta
U svim vojno-zdravstvenim ustanovama u Srbiji zabranjene su posete pacijentima, a s ciljem sprečavanja nastanka i širenja respiratornih infekcija, saopšteno je iz Vojnomedicinske akademije (VMA). Zabranjene su posete pacijentima na VMA u Beogradu, u… »

Kobi Brajant: Zašto je slavni košarkaš putovao helikopterom

BBC News pre 6 sati
Istražitelji utvrđuju da li je letelica pala zbog loših vremenskih uslova ili kvara. Istovremeno, navijači pokrenuli peticiju da Brajantov lik bude na novom logotipu NBA lige. Američki istražitelji pokušavaju da utvrde zašto je pao helikopter… »

Srpski prodavci ocenjeni baš loše, šta vi kažete? (anketa)

Mondo pre 3 sata
Usluga koju u trgovinama dobijaju potrošači u Srbiji je na gotovo duplo nižem nivou nego na Zapadu, pokazuje najnovije istraživanje kompanije Intelidžens (Intelligence). Usluga koju u trgovinama dobijaju potrošači u Srbiji je na gotovo duplo nižem… »

Društvo, najnovije vesti »