Društvo

Danas sunčano i toplo, do 27 stepeni

Blic pre 7 sati
U Srbiji će danas jutro biti sveže , ponegde sa sumaglicom i maglom, a tokom dana sunčano i toplo sa slabim vetrom promenljivog pravca. Jutarnja temperatura biće od 5 do12, najviša dnevna od 23 do 27 stepeni, saopštio je RHMZ. U Beogradu će jutro na sirem području grada ponegde biti... »

Brnabić: Smene samo ako nema rezultata

Danas pre 5 sati
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je u intervjuu za Novosti da su rezultati rada Vlade danas odlični i vidljivi, zato što svi svi dele istu želju "da Srbija postane bolja i uspešnija" i dodala da smena u Vladi može biti samo ako izostanu rezultati. "Mi smo tu da sprovodimo... »

Transplantacija koštane srži i u Kliničkom centru Srbije

RTV pre 2 sata
RTV: Transplantacija koštane srži i u Kliničkom centru Srbije
BEOGRAD - Klinika za hematologiju Kliničkog centra Srbije dobila je Centar za transplantaciju koštane srži što će omogućiti da se i u KCS obavljaju transplantacije matičnih ćelija kod teško obolelih hematoloških pacijenata. U Centar je uloženo oko 90 miliona dinara, a KCS će tako postati... »

Grčka još skuplja dogodine - novi namet turistima

Kamatica pre 1 sat
Turiste u Grčkoj sledećeg leta očekuje neprijatna novosti – Grčka uvodi boravišne takse za turiste. Boravišna taksa će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće:... »

Elektronski dokument izjednačen sa papirnim

Radio 021 pre 3 sata
Svim korisnicima biće omogućeno da preko svog mobilnog telefona koriste kvalifikovani elektronski potpis u transakcijama i elektronskoj komunikaciji, a elektronski dokument biće izjednačen sa papirnim, utvrđeno je Zakonom o elektronskom dokumentu, elektronskoj identifikaciji i uslugama od... »

Radove na rodnoj kući bana Jelačića finansira Srbija

Blic pre 17 sati
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prisustvovao je danas misi u Crkvi svetog Jurja u Petrovaradinu, povodom obeležavanja praznika hrvatske zajednice u Srbiji - dana rođenja bana Josipa Jelačića 16. oktobra 1801. Vučević je preneo stav predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je... »

Ruski "Striži" doleteli u Beograd

B92 pre 23 minuta
B92: Ruski "Striži" doleteli u Beograd
Avio-akrobatski tim vazduhoplovstva Rusije "Striži" stigao je u Beograd, javio je RTS. Prestižna avio-formacija će u petak učestvovati na proslavi povodom obeležavanja oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu. "Striži" je avio-akrobatski tim formiran 6. maja 1991. godine u sastavu 234.... »

Popović: Srbija može da postane "silikonska dolina" Balkana

RTV pre 2 sata
RTV: Popović: Srbija može da postane "silikonska dolina" Balkana
MOSKVA - "Statistika pokazuje da je već danas Srbija središte Balkana po pitanju digitalnih talenata, odnosno inženjerske tehnološke elite za domen informaciono-komunikacionih tehnologija. Radimo na tome da postojeće stanje dodatno unapredimo i očekujemo da Srbija može da postane "silikonska... »

Stefanović i Kif o finansijskom kriminalu

B92 pre 2 sata
B92: Stefanović i Kif o finansijskom kriminalu
Beograd -- Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao sa ambasadorom Velike Britanije Denisom Kifom o unapređenju saradnje. Na sastanku je konstatovano da je saradnja između Ministarstva unutrašnjih poslova i nadležnih službi Velike Britanije veoma uspešna. Na osnovu... »

Ostavka u radnoj grupi za Medijsku strategiju

Danas pre 59 minuta
Upravni odbor Asocijacije medija povukao je svoju predstavnicu iz Radne grupe za izradu Medijske strategije do 2023.godine i ovlastio izvršnu direktorku Dalilu Ljubičić da ostavku na članstvo u Radnoj grupi podnese ministru kulture i informisanja Vladanu Vukosavljeviću, koji je u avgustu ove... »

©2017 Netmark d.o.o.