Društvo

Ministarstvo zdravlja: Testirano 20 osoba, nema koronavirusa; Nema neštašice maski

RTV pre 2 sata
BEOGRAD - U Srbiji je do sada na novi korona virus testirano ukupno 20 osoba, koje su ispunjavale uslove za testiranje, i svi su uzorci bili negativni, izjavio je danas državni sekretar Ministarstva zdravlja Berislav Vekić. Vekić je, na sednici… »

Vremenska prognoza - 28. februar

RTS pre 2 sata
U toku noći, jutra i prepodneva mestimično kiša i sneg. Do kraja dana prestanak padavina i razvedravanje. Temperatura slična današnjoj, jutarnja od -2 do 3, najviša od 5 do 10 stepeni. I u Beogradu repriza - pre podne kiša i sneg, po podne sunce… »

Svake godine imamo 1.000 prvorođenih beba manje nego prethodne, ali je zato u porastu broj porodica sa trećim i četvrtim…

Blic pre 7 sati
Srbija je jedina zemlja u regionu u kojoj je prošle godine porastao broj beba, a više beba rođeno je i na istoku zemlje, što je od posebnog značaja, istakla je ministarka Slavica Đukić Dejanović. Ministarska bez portfelja zadužena za populacionu… »

PKS: Tržište u Srbiji dobro snabdeveno, nema mesta panici

Danas pre 6 sati
Trgovinski lanci i prodavnice u Srbiji uredno su snabdeveni svim životnim namirnicama, zalihe su stabilne, a nema povećane potražnje za bilo kojim proizvodima, niti potrebe da ljudi stvaraju bilo kakve zalihe namirnica. Ovo je ocenjeno danas na… »

Automobili i Betmen: Policija u Moskvi zaplenila betmobil

Danas pre 14 sati
Moskovska policija je zaplenila automobil dizajniran po uzoru na vozilo strip junaka Betmena. Auto, poput onog u filmu Betmen protiv Supermena, zaplenjen je u centru glavnog grada Rusije zbog bojazni da ne ispunjava bezbednosne standarde. Ovaj automobil… »

Pažnja, raskvašen sneg na putevima!

Mondo pre 14 sati
Snežnih padavina bilo je noćas i u nižim krajevima Srbije, što je uticalo na uglavnom mokre kolovoze. Snežnih padavina bilo je noćas i u nižim krajevima Srbije, što je uticalo na uglavnom mokre kolovoze. Na pojedinim pravcima u višim područjima… »

Vučić: Nije stigao koronavirus, to je meni od lekova za pritisak VIDEO

B92 pre 2 sata
Predsednik Srbije izjavio je da je prisutno puno bezrazložnog straha, panike i laži u vezi sa koronom, iako taj virus ima slabije simptome od običnog gripa. "Kada je kod nas bila variola vera, nije bilo toliko straha, panike i laži nego što je danas… »

Danas je 27 godina od otmice iz voza u Štrpcima

RTV pre 12 sati
BEOGRAD - Danas se navršava 25 godina od otmice u Štrpcima 1993. kada su pripadnici srpskih paravojnih jedinica pod komandom Milana Lukića, u mestu Štrpci oteli grupu putnika iz voza 671 na relaciji Beograd - Bar. Oteto je 18 Bošnjaka i jedan Hrvat… »

Zagađenje realan problem ali ne samo Srbije: Čist vazduh je skup, ali je još skuplje ne činiti ništa

Kurir pre 5 sati
BEOGRAD - Zagađenje vazduha je realan problem, možete ga osetiti i omirisati, ali nije samo problem Srbije, ukazano je u debati "Borba protiv zagađenog vazduha u Srbiji - Da li proces pristupanja EU može biti od pomoći?" na kojoj je predočeno da su… »

Srbija i dalje bez koronavirusa, pojačane kontrole na graničnim prelazima

RTS pre 1 sat
Iako nas je kovid-19 takoreći okružio, u našoj zemlji još nema zaraženih. Prema najnovijim podacima Ministarstva zdravlja, koji se ažuriraju dva puta dnevno, do 18 časova testirane su 32 osobe i svi nalazi su negativni. Zbog slučajeva zaraze… »

Društvo, najnovije vesti »