Društvo

Raketni kišobran: Ovako na delu izgleda "Pancir", PVO sistem koji će Srbija kupiti od Rusije (video)

Blic pre 17 minuta
Vojska Srbije već duže vreme planira kupovinu PVO sistema, a kao jedan od najvećih favorita izdvojio se raketni sistem "Pancir":… »

Čudesna biblioteka Beograda: Zgrada koju je podigao Amerikanac čuva originalno Kremansko proročanstvo, prvu tviter knjigu i…

Blic pre 1 sat
Endrju Karnegi, bogati trgovac čelikom iz Pitsburga (SAD), duboko je verovao da će ljudi koji čitaju knjige izgraditi bolji svet. Zato je ponovo izgradio tri u ratu srušene biblioteke, po jednu u Francuskoj, Belgiji i Srbiji. Ova poslednja krije neke… »

Poznata influenserka otkrila mračne tajne tog posla: "Zarađivala sam mnogo, ali kada se ovo desilo - rekla sam ne"

Blic pre 1 sat
Život influensera može delovati sjajno, ali nesigurni prihodi i potraga za sponzorima mogu da uzmu svoj danak. Neki od njih izabrali su da odu, a među njima je Džesika Zolman, koja je brzo prikupila veliki broj pratilaca na “Instagramu”. Kao peti… »

Ispovest bivše narkomanke: Sestra mi je rekla da je izabrala pesme za moju sahranu, ja sam samo maštala da uzmem iglu

Blic pre 1 sat
Medi Miler bila je obična tinejdžerka iz Duluta u Minesoti, odrasla u tipičnoj američkoj porodici srednje klase, sve dok se u tinejdžerskom periodu nije susrela sa drogom i alkoholom. Njen život, ali i život njene porodice, pretvorio se u pakao. -… »

Otkrivena crkva iz 6. veka: Natpis posvećen "slavnom mučeniku" zbunio istraživače (Foto)

Večernje novosti pre 1 sat
Iskopavanjem su otkriveni podovi ukrašeni ogomnim mozaicima koji prikazuju ptice, voće i biljke, raznobojne freske i natpis na grčkom koji je zbunio istraživače. Crkva iz perioda Vizantije posvećena neimenovanom svecu otkrivena je nedaleko od… »

Nada je bila glavna medicinska sestra ubijenog libijskog vođe: Gadafi mi je bio kao rod rođeni

Večernje novosti pre 1 sat
Beograđanka Nada Sekulić o pomenu koji je objavila u "Novostima": Bila sam glavna sestra u Gadafijevom medicinskom timu, beskrajno mi je verovao. Kuvari, posluga, vozači i treneri uglavnom su mu bili Srbi. SVAKA godišnjica smrti pukovnika Muamera el… »

Grupa studenata protestovala zbog odluke o doktoratu Malog

Danas pre 1 sat
Članovima Nastavno-naučnog veća FON-a je oduzeto pravo da donesu odluku o doktorskoj disertaciji Siniše Malog, a studentima je zabranjeno da iznesu mišljenje, poručuju iz grupe „Ni fonovci ne ćute“. Studenti okupljeni u toj grupi tvrde da je… »

Železnička stanica Novi Beograd sutra zatvorena od 11 do 14 časova

Danas pre 1 sat
Železnička stanica Novi Beograd biće zatvorena za saobraćaj putničkih vozova sutra od 11.00 do 14 časova, iz tehničkih razloga koji se odnose na realizaciju projekta za izgradnju pruge za velike brzine, saopštile su Infrastrukture železnice… »

Vozači više od 900 autobusa ostali bez dozvole za ekskurzije, đaci kod kuće, a ovo je razlog

Blic pre 1 sat
Realizacija đačkih izleta i ekskurzija u velikom je problemu i trenutno je na čekanju zbog zastoja u izradi klasifikacionih kartica, koje moraju da imaju vozači autobusa. Predstavnici turističkih agencija smatraju da probleme prave neslaganja dva… »

Majka je premrla od straha kad je videla duha u bebinom krevecu, ali se ispostavilo da je za sve kriv njen muž, a evo i kako

Blic pre 2 sata
Jedna mama se veoma uplašila kada je na bebi monitoru ugledala bebu duha kako leži pored njenog usnulog sinčića u krevecu. Njena priča o objašnjenje šta se zapravo dogodilo podeljeni su na Fejsbuku više od 290.000 puta. - Sinoć sam bila sigurna… »

Društvo, najnovije vesti »