Društvo

Zvonko Veselinović saslušan o navodima da je platio likvidaciju inspektora

Beta pre 12 minuta
Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) potvrdilo je da je biznismen Zvonko Veselinović danas saslušan u vezi navoda da je naručio i platio likvidaciju policijskih inspektora Slobodana Milenković i Dušana Mitića. Po navodima MUP, Veselinović je u… »

Olga Mitrović biće nova v. d direktorka "Ribnikara"

Euronews pre 5 sati
Učiteljica Olga Mitrović, biće nova v.d. direktorka OŠ Vladislav Ribnikar, saznaje Euronews Srbija. Reč je o kandidatu koga je izabralo Nastavničko veće škole, a podržao je i Savet roditelja. Nova direktorka zameniće Anđelu Petrović koja je… »

U Srbiji danas prolazno naoblačenje, slaba kiša ponegde na severu zemlje

Vesti online pre 10 sati
U Srbiji će danas, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ) jutro biti sveže, po kotlinama i dolinama reka zapadne i južne Srbije kratkotrajna magla. Prepodne pretežno sunčano, u toku dana prolazno umereno naoblačenje koje će… »

Da li se odlaže početak grejne sezone Evo koliko povećanje cena traže toplane

Dnevnik pre 7 sati
Direktor Udruženja toplana Srbije Dejan Stojanović kaže za RTS da se remonti toplana privode kraju i da su stvoreni uslovi za bezbedan početak grejne sezone 15. oktobra. Navodi da povećanje cene grejanja neće tražiti sve toplane. Posebno naglašava… »

Šta piše u presudi Aidi Ćorović u kojoj joj se nalaže da plati 100.000 dinara

Nova pre 5 sati
Presudom Prekršajnog suda aktivstkinji Aidi Ćorović naloženo je da plati kaznu od 100.000 dinara, zbog toga što je remetila javni red i mir i vređala policijske službenike, kad je u novembru 2021. godine u Beogradu gađala jajima grafit osuđenika… »

Mojsilović: Trenutno stanje u kopnenoj zoni bezbednosti – vojnički stabilno ali nepredvidivo

N1 Info pre 11 sati
Načelnik Generalšaba Vojske Srbije Milan Mojsilović je rekao da je u kopnenoj zoni bezbednosti, uz administratvitnu liniju s Kosovom "trenutno stanje vojnički stabilno, ali nepredvidljivo". On je za RTS kazao sinoć da je tenutno stanje u u vojničkom… »

Zaštitnik građana traži odgovornost za smrt dečaka u Novom Bečeju

Politika pre 6 minuta
Zaštitnik građana Zoran Pašalić saopštio je danas da je od direktora Centra za socijalni rad Novi Bečej zatražio da utvrdi odgovornost zaposlenih zbog nesavesnog i rada suprotnog normativima struke u slučaju tragične smrti deteta koje je bilo u… »

AMSS: Umeren intenzitet saobraćaja, kamioni na izlazu iz zemlje u Bezdanu čekaju čekaju četiri sata

Beta pre 9 sati
Vozače van gradova danas očekuje umeren intenzitet saobraćaja, s brojnim izmenama na deonicama gde se izvode radovi, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila. Na putničkim terminalima graničnih… »

Studentima od 13.000 do 30.000 dinara, ovo su uslovi: Počele prijave za kredite i stipendije

Telegraf pre 2 sata
Mesečni iznos stipendije je 13.000 dinara i isplaćuje se u 10 jednakih mesečnih rata. Prijave za studenata za tri vrste studentskih stipendija, kao i za studentske kredite, koje dodeljuje Ministarstvo prosvete u cilju podsticanja najboljih da nastave… »

Francuska: Panika u Parizu pred Olimpijske igre zbog najezde stenica

BBC News pre 6 sati
Francuska je uznemirena jer „les punaises“, kako se nazivaju na francuskom, šire strah i gnušanje. Najezda stenica pogodila je Pariz i druge francuske gradove, izazvavši talas insektofobije i sada nameće pitanja o zdravlju i bezbednosti tokom… »

Društvo, najnovije vesti »