Društvo

Novac im je pao s neba, bukvalno, ali SAD moraju da ga vrate: Nagrada im je to što ih neće hapsiti! Dok su novčanice letele, nastao je haos nasred auto-puta! (video)

Kurir pre 22 sata
Sreća pronalazača novca, koji je u četvrtak u vreme najveće saobraćajne gužve počeo da leti iz blindiranog vozila, kratkotrajna je pošto je policija zatražila da se sav novac vrati, a zauzvrat je obećala da neće goniti one koji su ga zadržali. Policija Ist Raderforda je u četvrtak... »

Serbia's Army ready to respond to threats, says Army Chief of Staff

N1 Info pre 1 dan
The Army of Serbia is prepared to respond to all challenges and threats, said Chief of Staff Milan Mojsilovic, stressing that citizens should not be concerned. “We will be closely following the situation in Kosovo and Metohija (region),” Mojsilovic told Serbia's public broadcaster RTS.... »

Američko čedo u Prištini napravilo rasulo: Neko bi da zapali fitilj u Bosni, dok se oružjem zvecka na Kosovu!

Pravda pre 16 sati
U danu kada je međunarodna javnost upirala oči u Balkan zbog formiranja vojske samoproglašenog Kosova, pa je zbog toga i mogućeg ponovnog udaranja u ratne bubnjeve u ovom delu Evrope zabrinutost pokazao čak i generalni sekretar NATO-a, u Americi su potencijalno ratno žarište na ovim... »

Nema više "Agape": Otkaz i popularnom voditelju Gajšeku!

Pravda pre 16 sati
Prvobitnom spisku od 13 zaposlenih na Studiju B, sada se pridružilo još 16 radnika koji će kao tehnološki višak ostati bez posla u ovoj kući. Ime koje je izazvalo najviše pažnje u javnosti je Aleksandar Gajšek, urednik i autor poznate emisije Agape. Zašto za jedno od najpoznatijih lica... »

Mirno je plivala u okeanu, a onda je dobila opasno društvo (video)

Blic pre 21 sat
Veoma retka pojava kada su se kitovi ubice pridružili ženi koja je plivala na Novom Zelandu, zabeležena je slučajno kamerom koja je bila postavljena na dron. Na snimku se vidi žena kako uživa u svojoj jutarnjoj turi plivanja, ali iznenada tri okre odlučuju da joj se pridruže. - Videla sam... »

Vukčević: Oko kafića „Panda“ nije bilo Albanaca

Danas pre 1 dan
Juče se navršilo 20 godina od ubistva šestorice srpskih mladića u centru Peći, ubice i dalje na slobodi Čak 20 godina je prošlo od ubistva šestorice srpskih mladića u kafiću „Panda“ u Peći, a ubice i dalje nisu uhvaćene. Slučaj jednostavno ne postoji u kosovskom pravosuđu, dok se u... »

Iriški venac zatvoren za saobraćaj

RTS pre 1 dan
RTS: Iriški venac zatvoren za saobraćaj
Iriški venac na Fruškoj gori zatvoren je u potpunosti za saobraćaj zbog snega, što je izazvalo stvaranje velike kolone vozila. Radio-televizija Vojvodine prenosi da je Iriški venac za saobraćaj zatvoren nešto pre 18 sati. U smeru ka Rumi došlo je do zastoja, a kolona se prostire sve do... »

Nova naslovna „Ilustrovane“ – nevešta karikatura ili smišljena kampanja?

Cenzolovka pre 18 sati
Posle naslovne strane "Ilustrovane politike" na kojoj su kritički mediji označeni kao psi koji su pušteni, u prodaji se pojavio novi broj tog nedeljnika čija je naslovnica opet izazvala burne reakcije javnosti, Vlade i predsednika države posle kojih je savetnik glavnog urednika dao ostavku.... »

Regionalna platforma: Srpska policija hitno da istraži podmetanje požara u kući novinara Jovanovića

Cenzolovka pre 18 sati
Regionalna platforma Zapadnog Balkana za zagovaranje medijskih sloboda i bezbednosti novinara koja zastupa više od 8000 članova, najoštrije osuđuje izazivanje požara u kući Milana Jovanovića, novinara portala Žig info iz Grocke (Srbija). „Jovanović je izjavio da je video nadzor u... »

Veljko Lalić dobitnik nagrade „Aleksandar Tijanić“, novčani deo od 2.000 evra prosleđuje napadnutom novinaru

Cenzolovka pre 19 sati
"Novinarima u malim sredinama mnogo je teže da rade svoj posao nego nama u mejnstrim medijima" Glavni urednik Nedeljnika Veljko Lalić dobitnik je nagrade „Aleksandar Tijanić“ koju Udruženje novinara Srbije (UNS) svake godine dodeljuje za borbenost u novinarstvu. On je novčani deo nagrade od... »

©2018 Netmark d.o.o.