Društvo

Domaća krema od SAMO DVA sastojka briše i najuporniji celulit

Prva pre 6 sati
Sve što vam treba za pravljenje kreme pronaći ćete u kuhinji! Sezona kupaćih kostima je iza ugla i krajnje je vreme da se dovedete u formu. Problem koji po tom pitanju muči većinu žena je celulit, a mi znamo jedan jednostavan i jeftini način na koji možete da smanjite njegov vidljivost same... »

Kako da sprečite simptome alergije bez tableta: Ovo stavite u nos i odmah ćete prestati da kijate

Kurir pre 10 sati
Proleće je teško podnošljiv period svima koji imaju alergiju na polen, ali jedan indijski lekar otkriva super trik kako da sprečite alergijsku kijavicu, piše Lepa &srećna. Simptomi za alergiju na polen su uglavnom kijanje, curenje iz nosa, kašalj, svrab u očima, umor i glavobolja. Za razliku... »

Drumovi će poželet' kamiondžija, al' kamiondžija nigde biti neće: Plata ide i do 1.200 evra, a za volan niko ne seda!

Kurir pre 10 sati
Vozač kamiona možda na prvi pogled nije među atraktivnijim zanimanjima, kao što su to programeri ili dizajneri, ali jedno je sigurno, ako ispunjavate kvalifikacije za ovo zanimanje, bez posla ćete biti jedino ako ne želite da radite. Profesionalni vozači su ne samo deficitarni u Srbiji, već... »

Srbijo, pomozi: Tea ima tek godinu, a 10 meseci je na terapiji

Kurir pre 11 sati
Teodora Cvetanović iz Aleksinca je tek napunila godinu dana, a na hemoterapiji je već deset meseci jer boluje od hemofagocitne limfocitoze. Hitno joj je potrebna transplantacija koštane srži u inostranstvu, koja košta oko 150.000 evra. Pošto Teini roditelji nemaju dovoljno novca da plate njeno... »

Roditelji, pažnja: Konkurs za vrtiće od 7. do 18. maja

Kurir pre 19 sati
Roditelji koji nameravaju da upišu decu u vrtić već bi trebalo da prikupe dokumentaciju kako bi je na vreme predali, jer uvek postoji mogućnost, posebno u Beogradu, da ne uspeju u tome zbog velike navale. Konkurs trajaće od 7. do 18. maja, a sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak... »

Da li će se ova slika Paje Jovanovića posle aukcije u Londonu naći u Narodnom muzeju?

Blic pre 59 minuta
U utorak, 24. aprila, u Londonu, u prestižnoj aukcionarskoj kući “Sadebi” biće ponuđena slika Paje Jovanovića. Među 60 slika orijentalnih tema u Nju Bond ulici naći će se “Dva bašibozuka ispred kapije”. Ulje malog formata (46 x 35 cm) velikog srpskog slikara procenjeno je na 100.000... »

Digitalni život "maratonaca": Bogdan Diklić: Dabogda se i ova kopija istrošila

Blic pre 1 sat
Činilo se da je impozantno zdanje Jugoslovenske kinoteke bilo pretesno da primi sve koji su došli da pogledaju digitalizovano restauriranu kopiju kultnog filma "Maratonci trče počasni krug" reditelja Slobodana Šijana i scenariste Dušana Kovačevića, rađen 1982. u produkciji "Centar filma".... »

Perverznjaci haraju narodnim pozorištem: Glumicama nestaje veš, bodiji, brushalteri, krzno...

Kurir pre 1 sat
Glumica Vanja Ejdus požalila se da su joj iz garderobe nestali bodi i bunda koje je nosila u „Ožalošćenoj porodici“, a njena koleginica Ivana Nikolić navela da nestaje i donji veš. Kada se u pozorištu spuste zavese i pogase svetla, neki perverznjak (ili više njih) taj mrak koristi da... »

Bilja Krstić: Čuvajte ovaj festival jer izgleda svetski, a naš je

Blic pre 2 sata
Da se mladi i te kako interesuju za svoje korene, note koje su se nekad pevale i kvalitet, svedoči sinoćni nastup Bilje Krstić i "Bistrika" u Gornjem Milanovcu, na 10. Srpskom festivalu svetske muzike. Ona je pre deset godina otvorila prvi festival u Takovu. - Mnogo mi je drago da smo pre deset... »

Manastir mileševa slavi 800 godina: Vladika Atanasije skače skok udalj

Kurir pre 2 sata
Održaće se niz kulturnih, obrazovnih i sportskih manifestacija. Episkop svojim primerom želi da podstakne mlade na aktivnost. Povodom velikog jubileja, 800 godina postojanja manastira Mileševe, biće organizovan niz kulturnih i obrazovanih manifestacija, a neće izostati ni sportska nadmetanja.... »

©2018 Netmark d.o.o.