Društvo

Ako živite u ovim delovima Srbije, blago vama, prestanak padavina! U ostalim krajevima sneg će napadati znatno više nego do sada!

Alo pre 9 sati
Alo: Ako živite u ovim delovima Srbije, blago vama, prestanak padavina! U ostalim krajevima sneg će napadati znatno više nego do sada!
Na zapadu i severozapadu Srbije ujutro se očekuje prestanak padavina, dok će se u ostalim krajevima zadržati oblačno vreme sa snegom, uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača. Na zapadu i severozapadu Srbije ujutro se očekuje prestanak padavina, dok će se u ostalim krajevima zadržati... »

Vremenski obrt! Sneg i vejavica još nekoliko dana, a od srede - temperaturno iznenađenje

Srbija danas pre 2 sata
Na zapadu i severozapadu Srbije ujutro se očekuje prestanak padavina, dok će se u ostalim krajevima zadržati oblačno vreme sa snegom, uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača. U Timočkoj Krajini i na jugoistoku Srbije biće mešovitih padavina kiše i snega, ponegde uz poledicu. Po podne... »

Roditelji oprez: Posledice petardi mogu biti kobne

Srbija danas pre 2 sata
Posledice neadekvatnog rukovanja petardama mogu biti kobne, trajno oštećenje sluha, vida ili invaliditet. Petarde i uopšte pirotehniku treba veoma ozbiljno da shvate roditelji i svi koji su u kontaktu sa decom, jer primena pirotehničkih sredstava može da izazove ozbiljne posledice koje... »

Napada žene?! Ova bolest počinje sa simtomima koje ne smete ignorisati!

Srbija danas pre 2 sata
Oprez! Česta zadihanost i bol u gornjem delu leđa, ramena, vratu ili ruku jedan su od sigurnih znakova da hitno treba da posetite lekara, jer ovo nisu signali koje treba zanemariti. Foto: Profimedia Snažan bol u grudima karakterističn je za muškarce, ali taj simptom ima tek manje od polovine... »

Od večeras sneg, ponegde ledena kiša

Politika pre 24 sata
U Srbiji će večeras, tokom noći i u subotu, u većini krajeva biti formiran snežni pokrivač, visine od 5 do 10 cm. Više snega očekuje se na severu i zapadu zemlje, a u subotu posle podne i na istoku, lokalno i više od 20 cm. U centralnim i južnim predelima ponegde se očekuje pojava kiše... »

Članice građanske inicijative, majke, traže izmene zakona

RTV pre 16 sati
RTV: Članice građanske inicijative, majke, traže izmene zakona
BEOGRAD - Članice građanske inicijative "Mame su zakon" zatražile su danas, na protestu ispred vlade, izmene Zakona o finansijskoj podršci porodici sa decom. One traže da svaka buduća majka prima nadoknadu nakon porođaja najmanje u visini republičkog minimalca, bez obzira na to da li je bila... »

Putevi Srbije: Treći stepen pripravnosti

Dnevnik pre 14 sati
BEOGRAD: Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je danas da je na snazi treći stepen pripravnosti, da je sva raspoloživa mehanizacija na terenu 24 časa, a ekipe putara su spremne da reaguju po potrebi. Kako se navodi u saopštenju rukovodioca štaba Zimske službe "Puteva Srbije" Zorana... »

„Fudbalskom utakmicom” počeo miran protest Srba u Mitrovici

Politika pre 11 sati
KOSOVSKA MITROVICA – Sportisti i sportski radnici u podne su započeli protest u Kosovskoj Mitrovici, ispred Kancelarije EU i Euleksa u Kosovskoj Mitrovici, prenosi Tanjug. Mirnom protestu protiv odluka Prištine na uvođenje taksi od 100 odsto na srpske proizvode i protiv jučerašnje odluke... »

Karađorđević: Borićemo se za Beli dvor

IndeksOnline pre 1 dan
BEOGRAD – Restitucija još nije završena, borićemo se za našu imovinu, rekao je princ Aleksandar Karađorđević, komentarišući odluku Agencije za restituciju da se porodici Karađordejvić ne vrati dvorski kompleks na Dedinju, već da bude obeštećena po pravilima koja važe sa sve... »

"Blic": Autobus sleteo sa puta; "Lasta": Samo je proklizao

B92 pre 1 dan
B92: "Blic": Autobus sleteo sa puta; "Lasta": Samo je proklizao
Portal lista " Blic" je preneo da je jedan autobus sleteo sa puta na Ibarskoj magistrali, dok je iz JP “Lasta“ navedeno da je vozilo “samo proklizalo“. Kako je navedeno, incident se dogodio na putu za Barajevo, nedaleko od policijske stanice Lipovica. Preneta je i izjava jedne putnice koja... »

©2018 Netmark d.o.o.