Društvo

TRI najbolja načina da olakšate bol u leđima

Prva pre 6 sati
Donji deo leđa predstavlja vezu između gornjeg i donjeg dela tela i kao takav nosi veći deo naše telesne težine. Dobra je vest da ovaj neugodan simptom u većini slučajeva prolazi kroz nedelju do dve i to uz osnovnu brigu o samom sebi. Međutim, ako je bol snažan ili traje nekoliko nedelja,... »

Ninine mustre: Prvi utisak

Dnevnik pre 7 sati
Spadam u one osebe koje su već na prvu loptu otvorene i pune poverenja. Uvek krećem od ideje da su svi ljudi dobri i da će sve biti dobro. Neretko sam se zbog toga našla u nezgodnoj situaciji i bilo je neophodno da učinim nešto po pitanju svog ponekad suludog poverenja u život i u ljude.... »

Imate lenja creva? Ove 4 namirnice bude i najuspavaniju probavu i rešavaju problem nadutog stomaka!

Prva pre 9 sati
Loša probava najčešće nastaje usled loše ishrane, manjka fizičke aktivnosti i stresa. Bolovi u stomaku, nadustost i zatvor umeju da budu vrlo neprijatni i da nam kvare raspoloženje, međutim to možete izbeći ako u svakodnevnoj ishrani imate neke od sledećih namirnica ili napitaka: Čija... »

Izjava dana: Bajaga o otkazivanju koncerta u Hrvatskoj

BizLife pre 9 sati
Foto: Medija centar Beograd Momčilo Bajagić Bajaga prokomentarisao je za N1 iz Zagreba otkazivanje njegovog koncerta u Karlovcima zato što je navodno “u Kninu 1993. pevao četničke pesme” “Ovo sve nema nikakve veze ni sa mnom ni s muzikom, to su politički odnosi. Pitanje je šta tu kome... »

Roditelji loše procenjuju količinu šećera u hrani koju daju deci

B92 pre 9 sati
B92: Roditelji loše procenjuju količinu šećera u hrani koju daju deci
Voćni jogurt prosečno sadrži čak sedam kockica šećera po pakovanju, a sveže i toplo pecivo od belog brašna jednako je kao da ste pojeli nekoliko kriški belog hleba... Svetska zdravstvena organizacija preporučuje da bi dnevni unos šećera trebalo da bude manji od 10 odsto ukupnog dnevnog... »

Dvadeset godina posle dolaska Ronalda, onog originalnog, Serija A doživljava renesansu

Nedeljnik pre 11 sati
Danas počinje Serija A, utakmicom Kjevo–Juventus. Kao i Maradona 1984, i Ronaldo će debitovati u Veroni. Verovatno će dan u kojem je Kristijano Ronaldo odlučio da pređe u Juventus biti uzet kao kamen temeljac novog fudbalskog poretka. Italija posle 60 godina nije imala za koga da navija na... »

Prištinski poslanik im oteo i srušio kuću

Večernje novosti pre 21 sat
Višegodišnju borbu da vrati imovinu u Prištini, porodica Simonović skupo platila. Kada je prijavio uzurpatore, Marko uhapšen i robijao šest godina. Miljaim Zeka, novinar i poslanik, uzurpirao dom srpske porodice. KADA su izbegli iz Prištine 1999. godine, kao i gotovo svih 42.000 Srba,... »

Roj stršljena napao decu VIDEO

B92 pre 13 minuta
B92: Roj stršljena napao decu VIDEO
Roj stršljena napao je dečaka i devojčicu u planinskom selu Novi Glog kod Trgovišta. Sestra i brat od 11 i 12 godina nalaze se u bolnici u Vranju, a načelnik Hitne pomoći dr Predrag Stojanović rekao je da je dečak pretrpeo deset, a devojčica dva uboda, zbog čega im je zdravstveno stanje... »

Simpatije na letnjem raspustu

Večernje novosti pre 55 minuta
Leto je idealno vreme za zaljubljivanje tinejdžera, jer su tada opušteni, rastrećeni od obaveza, više se druže, slobodniji su, ali i osetljiviji. SVAKI drugi adolescent se sa letnjeg raspusta vrati zamišljen, odsutan ili melanholičan. Ali nema razloga za brigu, jer to samo znači da se... »

Tajna bake od 101. Leta: Za dug život treba mnogo rada i malo rakije

Večernje novosti pre 1 sat
Leskovčanka Danica Bulatović proslavila 101. rođendan, a za "Novosti" otkriva koja šta se krije iza njene dugovečnosti. Kao beba bila u zarobljeništvu, kasnije ranjavana u nogu, ali nije posustala. Leskovčanka Danica Bulatović, još kao beba bila je u zarobljeništvu. U Drugom svetskom ratu... »

©2018 Netmark d.o.o.