Društvo

Monografija čuvenog Svetomira Nastasijevića: Put arhitekte u svetsku muziku

Večernje novosti pre 5 sati
Svetomir Nastasijević više neće biti zaboravljen. Pored struke, bio je cenjeni autor opera, baleta... NEOBJAVLjENI autobiografski rukopis "Put u muziku" Svetomira Nastasijevića, jednog od četvorice čuvene umetničke braće iz Gornjeg Milanovca, čuvan u Muzikološkom institutu SANU, nakon... »

Vesna Stanojević o slučaju Bekvalac: Žene prijavite nasilje, evo zašto je Nataša drugačija od ostalih žena

Večernje novosti pre 7 sati
Vesna Stanojević, koordinatorka Sigurnih ženskih kuća godinama poručuje svim žrtvama nasilja da reaguju odmah i prijave nasilje. Prethodnih nekoliko dana udarna vest u svim medijima bila je pevačica Nataša Bekvalac, koja je nakon svađe sa suprugom Lukom Lazukićem, njega prijavila za nasilje... »

Kako da nas bude milion više Branko Ružić: Nasilje ne smemo da prihvatimo

Večernje novosti pre 7 sati
Mi moramo stvoriti društvo i državu u kojoj će ljudi želeti da ostanu da žive i da se vrate oni koji su otišli. NE bih previše govorio o beloj kugi, budući da smo svi svesni tog problema, i mislim da je jako važno što smo konačno, kao država, krenuli da se na ovaj način bavimo... »

Ime Avići znači najdublji nivo pakla: Zašto je prerano preminuo najpoznatiji DJ

Nedeljnik pre 7 sati
Ime Avići je izvedeno od Aviči, najdubljeg nivoa pakla po budističkom verovanju, u koji se šalju najteži prestupnici. Ispostavilo se da će svetla reflektora i buran život koji donosi svetska slava biti svojevrstan pakao za nespremnog mladića. Stvaralac svetskih hitova Tim Bergling, poznat... »

Izjava dana: Sergej o velikom broju novih fontana

BizLife pre 7 sati
Foto: screenshot Glumac Sergej Trifunović u emisiji 24 minuta sa Zoranom Kesićem, analizira zašto će se u Beogradu otvoriti još 54 fontane Bosanac jedan mi rekao, jarane, kad dođeš u vojsku, ako si ćelav najbitnije je da pustiš brkove, da te ne bi zvali `ćelo` nego `brko`. Tako kapiram i... »

Dženifer Aniston ima 49 godina i još uvek se može pohvaliti savršenom figurom! Evo šta vam savetuje...

Prva pre 8 sati
Ako želite da imate telo kao ona, slušajte šta ima da vam kaže. Šest dana nedeljno, glumica Dženifer Aniston se pridržava ishrane koja uključuje namirnice bogate visokokvalitetnim proteinima, bezglutenske proizvodnje, ugljenim hidratima sa niskim glikemijskim indeksom i mnoštvo povrća.... »

Španska sportska legenda: Kosovo je vaše, srpsko!

Večernje novosti pre 8 sati
Herminio Menendez Rodrigez za “Novosti”: Ne može biti albansko, to je kao u slučaju Katalonije. Cenim i volim Srbe, imaju karakter i takmičarski duh. ŠPANIJA će uvek biti uz Srbiju, zato što je, bar to je jasno - u pravu. I Kosovo ne može biti ni svoje ni albansko, jer je jednostavno -... »

Nadica i Dušan Božanić su prvaci u tekvondu: Ređaju medalje i petice!

Večernje novosti pre 9 sati
Milica, Nadica i Dušan Božanić iz Zemuna, su veoma uspešni na dva polja. Sve troje uspešni sportisti u tekvondu - Nadica svetski juniorski prvak, Dušan treći, a svi su dobri đaci ETŠ Zemun. ONI su Nadica i Dušan Božanić, sestra i brat, prva i treći na svetu u tekvondu. Zlatnim i... »

Lekari upozoravaju Najopasniji preparati za mršavljenje i potenciju

Večernje novosti pre 9 sati
U laboratorijama beogradskog Zavoda za javno zdravlje, gde se vrše analize od značaja za građane. Nedozvoljene materije i u farbama za kosu i bojama za tetovažu. Hrana pod lupom. STRUČNjACI Gradskog zavoda za javno zdravlje Beograda (GZZJZ) samo u bakteriološkoj laboratoriji godišnje urade... »

Iza izloga: Katastrofa u najavi

Dnevnik pre 10 sati
U modnom svetu, za one manje ili nedovoljno upućene u dešavanja u tom šarenišu glamura i trendova, u poslednje vreme vlada priličan haos, nešto kao katastrofa u najavi, zbog koje su trendseterke širom sveta, između najvećeg modnog praznika - dolaska nove kolekcije i onog najradosnijeg –... »

©2018 Netmark d.o.o.