Društvo

Izvršni direktor Aerodroma: Letovi se odvijaju po planiranom redu, sve je bezbedno

Novi magazin pre 15 sati
Izvršni direktor Aerodroma "Nikola Tesla" Raša Ristivojević izjavio je danas da se aviosaobraćaj na beogradskom aerodromu odvija po planiranom redu vožnje, da građani mogu da budu sigurni, sve je bezbedno i službe rade 24 sata, neprekidno se čisti sneg sa piste i staza za poletanje i... »

"Jedino SPC može da sačuva zemlju proteranih Srba"

Vesti online pre 19 sati
Predsednik Odbora za dijasporu i Srbe u regionu u Skupštini Srbije Miodrag Linta posetio je u petak episkopa gornjokarlovačkog Gerasima u vladičanskom dvoru u Karlovcu. Tom prilikom razgovarali su o teškom položaju preostalih Srba u Eparhiji, kao i izgradnji pravoslavne crkve u Vrginmostu, za... »

Reporter Kurira i ovoga jutra u kosovskoj Mitrovici: Manje ljudi na ulicama, kraj mosta dežuraju jedinice KFOR (kurir TV)

Kurir pre 22 sata
KOSOVSKA MITROVICA - Kosovska Mitrovica ovoga jutra osvanula je mirna i, kao u ostatku Srbije oblačna i kišovita, a stiče se utisak da je na ulicama manje građana. 1 / 2 Foto: Zoran Šaponjić Dan nakon što je Priština donela odluku o formiranju Vojske Kosova, situacija mirna, a KFOR i dalje... »

Princ Stefan Karađorđević kršten danas u Beogradu FOTO

B92 pre 16 sati
B92: Princ Stefan Karađorđević kršten danas u Beogradu FOTO
U crkvi Svetog Andreja Prvozvanog u Kraljevskom kompleksu na Dedinju u Beogradu, danas je kršten princ Stefan, sin princeze Danice i princa Filipa Karađorđevića. Princ Stefan, kojeg je krstio patrijarh Irinej, rodio se 25. februara ove godine, a u njegovu čast se tada oglasilo 49 zvona Hrama... »

Nastavnica iz Srbije među 50 najboljih na svetu

Vesti online pre 19 sati
Katarina Veljković, jedna od najboljih edukatora Srbije, plasirala se u top 50 najboljih nastavnika sveta. Nastavnica informatike iz Prve kragujevačke gimnazije plasirala se u 50 najboljih nastavnika sveta i time se Srbija i ove godine našla na visokoj lestvici u sferi obrazovanja. Takmičenje... »

Briga o osobama sa invaliditetom jedan od prioriteta

RTV pre 20 sati
RTV: Briga o osobama sa invaliditetom jedan od prioriteta
BEOGRAD - Jedan od prioriteta Srbije jeste briga o osobama sa invaliditetom i unapređenje njihovog položaja i uslova za život, a u toj oblasti Srbija je sledila i primere dobre prakse iz Rusije, izjavio je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević.... »

Palo drvo u Kneza Višeslava, saobraćaj obustavljen VIDEO

B92 pre 21 sat
B92: Palo drvo u Kneza Višeslava, saobraćaj obustavljen VIDEO
Saobraćaj u Ulici kneza Višeslava u Beogradu je obustavljen, jer je nešto posle 9.30 palo drvo pod teretom snega. Niko nije povređen, a stanari kažu da je drvo palo na strujni kabl i da zato nema jedne faze struje, javio je reporter TV Prva. Jedan od stanara u toj ulici na opštini Čukarica je... »

Egipat: Otkrivena grobnica stara 4.400 godina

Al Jazeera pre 17 sati
Grobnica je pripadala visokom zvaničniku iz doba Pete dinastije. Egipatski arheolozi otkrili su privatnu grobnicu koja je pripadala jednom visokom zvaničniku iz doba Pete dinastije i koja je stara oko 4.400 godina, javlja Tanjug. Otkriće je danas objavio ministar za antikvitete Khaled al-Anani... »

Milion dinara za novinara Milana Jovanovića

RTS pre 16 sati
RTS: Milion dinara za novinara Milana Jovanovića
Fondacija "Slavko Ćuruvija" saopštila je da je za tri dana akcije prikupljeno više od milion dinara pomoći novinaru portala "Žig Info" Milanu Jovanoviću kome je u utorak spaljena kuća. Fondacija zahvaljuje svima koji su uplatili novac ili pomogli da se akcija proširi i obaveštava da se ona... »

Popović: Elektrotehnički fakultet je naš partner u digitalnoj transformaciji

RTV pre 20 sati
RTV: Popović: Elektrotehnički fakultet je naš partner u digitalnoj transformaciji
BEOGRAD - Elektrotehnički fakultet u Beogradu obeležio je 70 godina od osnivanja, a ministar zadužen za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović kaže da je digitalizacija jedan od najviših političkih i razvojnih prioriteta Vlade Srbije i da u tom poslu kao partnera vidi upravo... »

©2018 Netmark d.o.o.