Društvo

Krivična prijava protiv Jankovića

Večernje novosti pre 22 sata
Na osnovu izveštaja Držvane revizorske institucije otkrivene nepravilnosti u poslovanju nekadašnjeg zaštitnika građana. Nabavio gorivo za 1,5 miliona, bez ugovora. PROTIV Saše Jankovića podneta je krivična prijava na osnovu izveštaja Državne revizorske institucije o poslovanju zaštitnika... »

Istražujemo Poskupele nekretnine u Srpskoj Atini

Večernje novosti pre 22 sata
Novosadska stanogradnja se, posle godina krize, lagano oporavlja, kvadrat plaćaju kao u Beogradu. OPORAVAK stanogradnje u Novom Sadu, koji je usledio posle nekoliko godina stagnacije, mogao bi, kako ocenjuju stručnjaci, ponovo da bude zaustavljen. Investitorima su "zapretili" jeftini kvadrati... »

Cene svinjskog mesa u Vojvodini naglo opale

B92 pre 19 sati
B92: Cene svinjskog mesa u Vojvodini naglo opale
Od Novе godinе pada cеna tovnih svinja širom Vojvodinе, a po podacima sa stočnih pijaca u drugim dеlovima državе, situacija jе slična. Tako sе ovih dana cеna tovnih svinja krеćе oko 150 dinara kilogramu, a stočari u Vojvodini tvrdе da jе i porеd toga... »

Ruski policajci tokom pretresa zatekli iznenađujući prizor

B92 pre 21 sat
B92: Ruski policajci tokom pretresa zatekli iznenađujući prizor
Ruski policajci su prilikom pretresa kuće osnivača jedne vojno-patriotske organizacije u Sankt Peterburgu pronašli odraslog nilskog krokodila, prenela je agencija RIA novosti. Životinja se nalazila u bazenu u podrumu kuće, a o tome su obavešteni nadležni organi. Gradska veterinarska služba... »

Njujork razmatra uvođenje takse za smanjenje gužve

Radio 021 pre 22 sata
Vlasti Njujorka razmatraju predlog da se vozačima automobila naplaćuje taksa od 11,52 dolara, zbog smanjenja saobraćajne gužve u centru grada. Vozači kamiona morali bi da za ulazak u centar Njujorka plate 25,34 dolara takse, a vozači taksija, Ubera i iznajmljenih vozila između dva i pet... »

Strah i bes, Kraljevo i kraljevski

Danas pre 1 dan
Imao sam priliku da više puta progovorim koju reč s Oliverom Ivanovićem - i kad je bio gost Danasa povodom mnogih intervjua koje je dao za naš list, a nekom prilikom smo se prošle godine sreli u studiju jedne TV i dok smo čekali da počne emisija, imao sam priliku da popričam s njim, a eto... »

Borba protiv dabrova u Bogatiću VIDEO

B92 pre 11 sati
B92: Borba protiv dabrova u Bogatiću VIDEO
Meštani opštine Bogatić vode borbu sa dabrovima. Ove životinje prave brane u kanalima za odvodnjavanje vode iz plodnih oranica, a kada meštani pokušaju da pročiste kanale, uznemire se udruženja za zaštitu životinja. Uplašeni zbog visokih kazni, poljoprivrednici godinama trpe štetu, a... »

Patrijarh služi u crkvi Rođenja Svetog Jovana Krstitelja u Beogradu

Blic pre 24 sata
Njegova svetost patrijarh srpski Irinej služiće danas, na Jovanjdan, u Crkvi Rođenja Svetog Jovana Krstitelja na Centralnom groblju u Beogradu, najavljeno je iz Srpske pravoslavne crkve. Sabor Svetog Jovana Krstitelja - Jovanjdan, jedan od praznika posvećenih svetitelju i proroku koji je najavio... »

Kamenovane prostorije SNS u Sevojnu

Danas pre 18 sati
U noći između petka i subote, kako je saopštio užički odbor SNS, kamenicama su polomljena stakla na prostorijama te stranke u Sevojnu. Uz ocenu da je u pitanju „vandalski napad“, užički naprednjaci tvrde da su te kamenice „poruka o tome da je je opozicija potpuno izgubila kompas“. Od... »

Ožalošćena Vlada

Danas pre 19 sati
U zemlji poput Srbije, koja u svojoj književnoj i pozorišnoj tradiciji ima komad poput "Ožalošćene porodice", nikoga ne bi trabalo da čudi kad se neke od nušićevskih naravi i situacija projave u stvarnom životu ... ... makar to bili i najtragičniji događaji poput sahrane ubijenog... »

©2018 Netmark d.o.o.