Društvo

Raspored sahrana za subotu, 23. januar

Radio 021 pre 49 minuta
Raspored sahrana za subotu, 23. januar, na grobljima u Novom Sadu koja su pod ingerencijom JKP "Lisje". NOVI SAD Gradsko groblje 09:00 - Jovan Krajčinović (1933) 09:45 - Dejan Dobrijević (1981) 09:45 - Vukosav Čuver (1941) - urna 10:30 - Nada Jotić… »

Sve o vakcinama: Koji su rizici, da li izazivaju sterilitet, ko ne treba da ih primi?

Danas pre 19 minuta
Sve što ste hteli da znate o vakcinaciji, a niste imali koga da pitate Dr Miloš Babić, molekularni biolog i neurobiolog, za publikaciju Nauka u Srbiji napisao je tekst na osnovu ankete o najčešćim pitanjima vezanim za vakcine i vakcinisanje protiv… »

Srđa Janković za Alo.rs odgovara na važno pitanje: Da li trudnice i žene koje planiraju da imaju decu treba da prime…

Alo pre 1 sat
Dezinformacijama koje se pojavljuju od početka vakcinacije, širi se velika panika među populacijom i time nanosi velika šteta. Jedna od mnogih teorija zavere kada je u , je ta da žene koje se vakcinišu ne mogu ostati u drugom stanju. Na taj način… »

Nepregledni redovi za atrakciju od koje zastaje dah

Alo pre 1 sat
Panoramskom "zlatnom" gondolom na Zlatiboru, koja je otvorena pre samo desetak dana, vozilo se do sada više od 10.000 turista, a na red za vožnju čekalo se i do sat vremena. Najveće interesovanje posetilaca privukla je najduža panoramska gondola na… »

Evo pod kojim uslovima će korisnici domova za stare moći da izađu iz ustanove

Alo pre 43 minuta
Početkom naredne sedmice Darija Kisić Tepavčević, ministarka za rad, iniciraće izradu preporuke da se korisnicima domova za stare, koji su završili kompletnu imunizaciju, dozvoli kretanje van ustanova. Tako će posle punih deset meseci korisnici… »

Drama na pruzi Priboj-Užice, dresina se otkačila i jurila kilometrima, radnici trčali za njom

Alo pre 31 minuta
Sreća da nije bilo žrtava. Između Priboja i Užica otkačila se dresina (vozilo za održavanje pruge) i jurila kilometrima dok su radnici trčali za njom pokušavajući da je obuzdaju, saznaje Objektiv.rs Dresina je bez ikakve kontrole jurila prugom… »

U ovim delovima Beograda događa se najveći broj saobraćajnih nesreća

Alo pre 19 minuta
Najveći broj saobraćajnih nesreća dešava se na ulicama višeg reda (Bulevarima) koje vozačima daju lažni osećaj sigurnosti i tada prekoračuju brzinu. U glavnom gradu nesreće se učestalije događaju u pojedinim ulicama, a najopasnije su zone oko… »

Andrija Jorgić, direktor "Borbe", dobio plaketu od Ministarstva odbrane

Alo pre 7 minuta
Obeležen dan Medija centra "Odbrana“ i 142 godine vojne štampe. Povodom obeležavanja dana Medija centra „Odbrana“ i 142 godine vojne štampe, održanog u Domu vojske, zahvalnicu Ministarstva odbrane dobila je NIP Kompanija „Borba“, za… »

Dr Tiodorović otkriva da li nas vakcina štiti od novog soja koronavirusa!

Alo pre 7 minuta
Epidemiolog Branislav Tiodorović objasnio je kako funkcioniše sistem detektovanje novog soja korona virusa i ima li u tom slučaju koristi od vakcine. Soj korona virusa zabeležen prvi put u Velikoj Britaniji nastavlja da se širi i tokom prošle… »

Setimo se slučaja vladike Pahomija

Danas pre 25 minuta
Slučaj seksualnog zlostavljanja koji je trenutno u fokusu srpske javnosti, možda ali samo možda, pokazuje da se mediji i javnost nalaze u procesu koji bi se mogao nazvati pozitivnim u jednom svom delu i nedovoljno pozitivnim u drugom svom delu. Ovaj po… »

Društvo, najnovije vesti »