Društvo

AMSS: Pojačan saobraćaj na prilazima većih gradova

Blic pre 10 sati
U Srbiji je večeras pojačan intezitet saobraćaja na prilazu većih gradova dok je na najopterećenijim putnim pravcima saobraćaj umerenog inteziteta. Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije", na naplatnim rampama nema… »

Akrobatika dragice Nikolić: Ako bi se otkrilo da je bivša prva dama zloupotrebila novac, imala bi šemu da ga zadrži

Blic pre 10 sati
Novim statutom Fondacije "Dragica Nikolić", koji je usvojen pre nekoliko meseci, predviđeno je da ukoliko ova organizacija prestane da radi, njena preostala imovina i novac budu preneti udruženju "Zavet", na čijem čelu je takođe bivša prva dama… »

Političke bure

Danas pre 12 sati
Dnevnik Petak 11. oktobar: Uvek volim da dođem u Niš, ali ovoga puta sam se baš radovao. Stigao sam nakon veoma politički burne nedelje, što u Pokretu slobodnih građana čiji sam član, što u Srbiji. Šetnja od niške tvrđave kroz Pobedinu ulicu… »

Amerikanci upozorili grenela: "Moraš sa Srbima da radiš otvorenih očiju! Sa političarima iz Beograda ništa nije…

Pravda pre 20 sati
Fondacija Heritadž, uticajni istraživački centar iz Vašingtona blizak američkom predsedniku Donaldu Trampu, preporučila je specijalnom izaslaniku SAD za pregovore sa Prištinom i Beogradom Ričardu Grenelu da u radu sa Srbijom bude "otvorenih… »

Vremenska prognoza - 20. oktobar

RTS pre 10 sati
Miholjsko leto se ne predaje. I u nedelju posle svežeg, maglovitog jutra, dan sunčan i topao. Jutarnja temperatura ponegde 7, najviša dnevna natprosečna, do 28° stepeni. Miholjsko leto u Srbiji trajaće još nedelju dana. Prognoza vremena, upozorenje… »

Rusija i Srbija potpisale nekoliko sporazuma

Slobodna Evropa pre 9 sati
U Beogradu je večeras u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Rusije Dmitrija Medvedeva razmenjeno više bilateralnih sporazuma i memoranduma o saradnji iz različitih oblasti, nauke, privrede, saobraćajne infrastrukture… »

Pojačan saobraćaj širom Srbije: Teretnjaci na Horgošu čekaju 3, na Batrovcima 2 sata

Kurir pre 16 sati
Lepo vreme, suvi kolovozi i dobra vidljivost donose lakšu vožnju ali i pojačan saobraćaj u Srbiji, saopštio je Auto-moto savez. Usporena vožnja moguća je na pojedinim deonicama na kojima su aktuelne izmene u saobraćaju, kada je na putevima… »

Nemiri u Kataloniji: Generalni štrajk i protesti paralisali Barselonu

BBC News pre 20 sati
Odluka Vrhovnog suda da osudi katalonske separatističke lidere izazvala je bes u Kataloniji. Na ulicama Barselone noćas je došlo do novih sukoba policije i demonstranata koji protestuju zbog pritvorenih katalonskih separatističkih lidera. Prvobitno… »

Seksualno uznemiravanje ili kurs zavođenja devojaka na ulici

BBC News pre 20 sati
Postoji globalna industrija u porastu, koja prodaje onlajn kurseve kako u krevet odvesti što više žena, za što kraće vreme. BBC novinar predstavio se kao mladi zavodnik u pokušaju kako bi zavirio iza kulisa. Stojeći ispred slavnog hotela Savoj u… »

Vremeplov: Sto godina od donošenja Deklaraciju o ujedinjenju svih Južnih Slovena

RTV pre 1 dan
NOVI SAD - Na današnji dan 1918. ghodine u Zagrebu je u Prvom svetskom ratu Narodno veće Srba, Hrvata i Slovenaca donelo Deklaraciju o ujedinjenju svih Južnih Slovena u jednu državu. Nekoliko dana kasnije delegacija Veća je u Beogradu dala izjavu o… »

Društvo, najnovije vesti »