Društvo

Strogi uslovi za stjuardese: "Plata je 2.000 evra, ali da vidimo prvo koliki vam je raspon ruku"

Blic pre 36 minuta
Avio-kompanija "Emirejts" sa sedištem u Dubaiju organizovala je u Sidneju prošlog vikenda audiciju za prijem kabinskog osoblja. Od budućih stjuardesa očekuje se da ispunjavaju određene uslove, na primer da mogu da dosegnu visinu od 212 centimetara kada se podignu na prste, da su visoke najmanje... »

Ovo boli: Kinez će skok u bazen pamtiti do kraja života (video)

Blic pre 54 minuta
Koliko skakanje u bazen može da bude opasna stvar govori video snimak koji je proteklog vikenda zabeležen u Kini. Kako prenosi " Dejli Mejl", glavnin junak klipa je mogao da nastrada, jer je prilikom skoka glavom udario u ivicu bazena. Snimak je napravljen telefonom u nedelju u gradu Šijiazuang u... »

Pamtimo žene silovane u ratu u BiH

Danas pre 6 sati
Žene u crnom danas u Foči povodom Međunarodnog dana borbe protiv seksualnog nasilja u sukobima Povodom Međunarodnog dana borbe protiv seksualnog nasilja u sukobima, koji se obeležava svakog 19. juna, Žene u crnom održaće sutra u Foči protest u crnini i ćutanju. Kako ukazuju iz ove... »

Za mesec dana: Mars će biti najbliže Zemlji u zadnjih 15 godina i biće vidljiv golim okom

Blic pre 7 sati
Mars se približava Zemlji, a najbliže će joj biti za nešto više od mesec dana kada ćete moći da ga vidite golim okom. Pojava koju se ne viđa često s obzirom na to da se poslednji put dogodila 2003. godine, dogodiće se 27. jula. - Kao i sve planete u našem sunčevom sistemu, Zemlja i Mars... »

Vodovod kamen spoticanja

Danas pre 7 sati
Polemike nakon 17. sednice Skupštine Zrenjanina Obiman dnevni red, sa 96 tačaka, nedavne, sedamnaeste po redu sednice Skupštine Zrenjanina sadržavao je za ovdašnju javnost najmanje dve tačke koje su izazvale dilemu. Reč je o ostavci, odnosno smeni direktora JP Vodovod i kanalizacija u... »

Izmena režima saobraćaja u Novom Sadu

Danas pre 7 sati
Zbog izvođenja radova na izgradnji vrelovodne mreže Zbog izvođenja radova na izgradnji vrelovodne mreže određuje se privremena izmena režima saobraćaja na raskrsnici Futoške ulice i Bulevara oslobođenja. Za vreme ovih radova zabranjuje se skretanje desno iz Bulevara oslobođenja u Futošku... »

Vežbanje uz internet

Danas pre 7 sati
Besplatna priprema za Prirodno-matematički fakultet Prirodno-matematički fakultet u Novom Sadu organizuje besplatne pripreme za polaganje fakultetskog prijemnog ispita iz matematike putem interneta. Svi kandidati koji žele da uzmu učešće na ovim pripremama treba da pošalju prijavu na... »

Saši Torlakoviću gran-pri festivala u Aleksandrovcu

Danas pre 8 sati
Epilog Bucinih dana u Aleksandrovcu Premijernim izvođenjem predstave „I svaki put kao da je prvi“, u režiji Jovane Tomić koju je po motivima „Koštane – Tašane“ i „Pokojnikove žene“ Bore Stankovića adaptirao Dimitrije Kokanov u koprodukciji Kruševačkog pozorišta i „Art... »

"Moja ćerka želi da odstrani matericu, a ima samo 15 godina"

Blic pre 8 sati
Jak i ozbiljan predmenstrualno distrofični poremećaj naveo je 15-godišnju Grejs da želi da uradi histerektomiju i to - što pre. Ova 15-godišnjakinja biće treća generacija žena u njenoj porodici koja će odraditi histerektomiju, ali ne za 20, 30 godina, kao što su one uradile, već sad i... »

Žena mu je umrla, a on je ostao sam sa osmoro dece. Jedan papir koji mu je ostavila pred smrt promenio je sve

Blic pre 8 sati
Kada mu je supruga Endži 2010. umrla od raka, 48-godišnji Ijan Miltorp ostao je sam sa osmoro dece. Ponosni otac danas ima 56 godina, a juče je proslavio Dan očeva okružen decom, od koje najstarije ima 32 godine, a najmlađe 10. Odgajio ih prema uputstvima koja mu je supruga ostavila pred smrt,... »

©2018 Netmark d.o.o.