Društvo, najnovije vesti

Korona virus: Još 69 novih slučajeva u Srbiji, švedski epidemiolog rekao da je trebalo uvesti strože mere

BBC News pre 1 minut
U svetu je broj zaraženih prešao 6,3 miliona, preminulo je više od 379.000. U Srbiji u poslednja 24 sata nije bilo preminulih od posledica korona virusa, ali je porastao dnevni broj zaraženih, dok će putnicima iz većine evropskih zemalja biti… »

Ministarstvo kulture pisalo UNESKO-u zbog svojatanja srpskog nasleđa na Kosovu i Metohiji

RTV pre 24 minuta
BEOGRAD - Ministarstvo kulture i informisanja Srbije uputilo je danas pismo direktorki Regionalnog biroa UNESKO za Evropu Luizi Tompson Flores, u kojem se izražava zabrinutost zbog sadržaja kojima se u albanskim medijima "svojata srpsko kulturno… »

Pismo Ministarstva kulture Unesku povodom pokušaja svojatanja srpskog kulturnog nasleđa na Kosovu i Metohiji

RTV pre 0 minuta
BEOGRAD - Ministarstvo kulture i informisanja Srbije uputilo je Unesku protest povodom ponovljenih pokušaja svojatanja srpskog kulturnog nasleđa na Kosovu i Metohiji i falsifikovanja istorije koji dolaze preko pojedinih medija iz Albanije. U pismu Luizi… »

U Srbiji 69 novih slučajeva koronavirusa, bez novih žrtava od poslednjeg preseka

Nedeljnik pre 13 minuta
Foto: Profimedia U Republici Srbiji do 15 časova 3. juna registrovano je ukupno 11.523 slučaja koronavirusa. Od poslednjeg preseka testirano je ukupno 5.110 pacijenata koji su ispunjavali kriterijume za testiranje, od čega je njih 69 bilo pozitivno… »

Osim ako broj zaraženih u ovoj zemlji naglo ne padne, svi koji od 15. juna krenu kolima u Grčku, moraće da imaju plan b

Blic pre 26 minuta
Grčka će 15. juna otvoriti svoje granice za turiste iz 29 zemalja, među kojima je i Srbija, istog dana biće otvoreni i svi sezonski hoteli, za to vreme restorani, kafići i plaže uveliko primaju goste, ali bi Srbi željni letovanja i mora mogli da se… »

Raste broj zaraženih: Testirano 5.110 osoba, 69 novoobolelih, još jedan dan bez preminulih

Blic pre 20 minuta
U Srbiji je u poslednja 24 sata na korona virus testirano 5.110 osoba, pozitivno je bilo njih 69, a nije bilo preminulih. Trenutno je 466 pacijenata hospitalizovano, njih 11 se nalazi na respiratorima, dok je od početka epidemije korona virusa u Srbiji… »

Skok broja zaraženih u Srbiji, nije bilo preminulih

Vesti online pre 13 minuta
U poslednja 24 sata zabeležen je skok broja zaraženih koronavirusom, pošto je otkriveno još 69 slučajeva, ali nije bilo preminulih, objavilo je Ministarstvo zdravlja. Broj testiranih na koronavirus u poslednja 24 sata je 5.110. Ukupno je do sada… »

Najnoviji podaci: Virus korona potvrđen kod 69 osoba

Večernje novosti pre 20 minuta
U poslednja 24 sata korona virus potvrđen je kod 69 osoba u Srbiji. Nije preminula nijedna. Ovo je najnoviji presek stanja u vezi sa korona virusom u Srbiji U poslednja 24 sata korona virus potvrđen je kod 69 osoba u Srbiji. Nije preminula nijedna… »

Zgrade Kliničkog centra nastavljaju sa radom: Zatvaraju se kovid bolnice

Naissus info pre 12 minuta
Bolnice Kliničkog centra Niš su zbog epidemije virusa COVID-19 služile za zbrinjavanje zaraženih. Ministarstvo zdravlja je zaključilo da se kovid bolnice mogu zatvarati, i da se KC vrati redovnom funkcionisanju. Od danas sa radim nastavljaju stare… »

Zašto su se Nemačka i SAD razmimoišli zbog razmena teritorije Kosova i Srbije?

Jug press pre 25 minuta
SOFIJA Nikolaj Krstev* Na kojoj bi strani Bugarska bila između Nemačke i SAD-a u pogledu moguće razmene teritorija između Kosova i Srbije? Šta će se desiti sa Bugarima u Bosilegradu? Na Zapadnom Balkanu se sve više čuju glasovi u vezi sa mogućom… »

Vesti dana »