Društvo, najnovije vesti

Novi paket pomoći: U maju i novembru po 30 evra svima, penzionerima još 50 evra

RTV pre 8 sati
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će novi paket pomoći privredi i građanima biti vredan, ako i velika preduzeća dobiju pomoć, ukupno 2,5 milijardi evra. "Deo će krenuti u februaru, a nešto u martu, dok će nešto… »

Korona virus: U Srbiji više od 2.000 novih slučajeva, na vakcinaciju samo uz poziv, u Evropi bitka za nabavku vakcina

BBC News pre 8 sati
U svetu je do sada zaraženo više od 100 miliona ljudi, a preminulo je više od 2,14 miliona. Oporavilo se više od 55 miliona ljudi, pokazuju podaci Džons Hopkins univerziteta. U Srbiji je još 19 ljudi preminulo od posledica korona virusa, vakcinišu… »

U Grčku od 1. maja vakcinisani građani iz Srbije, šta sa onima koji nisu

RTS pre 8 sati
Memorandumom o razumevanju u uslovima pandemije koji su usaglasili ministri turizma Srbije i Grčke, Tatjana Matić i Haris Teokaris, vakcinisanim građanima obe države omogućen je ulazak u drugu zemlju. Oni koji nisu vakcinisani moraće da prođu… »

Novi paket pomoći za privredu i građane

RT Kragujevac pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će novi paket pomoći privredi i građanima biti vredan, ako i velika preduzeća dobiju pomoć, ukupno 2,5 milijardi evra. “Deo će krenuti u februaru, a nešto u martu, dok će nešto krenuti… »

Ostali samo dugmići: Pobunjenici razneli američki konvoj u munjevitoj akciji! (foto)

Pravda pre 8 sati
Konvoj ratne opreme američke vojske bio je meta napada IED-om u području Naserija u iračkoj provinciji Di Kar. Nije bilo potvrđenih izveštaja o žrtvama i najverovatnije je eksplozija prouzrokovala samo materijalnu štetu. Tokom poslednjih meseci… »

Vučić: Problem sa isporukom vakcina, uskoro manje količine Sputnjik V cepiva

Slobodna Evropa pre 8 sati
Srbija je naručila šest i po miliona vakcina protiv korona virusa, ali je problem što tih vakcina nema, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u utorak, 26. januara. Gostujući na Radio-televiziji Srbije (RTS), Vučić je rekao da su do utorka… »

Vučić: U maju i novembru po 30 evra punoletnima, penzionerima još 50 evra

Sandžak press pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je realizaciju paketa ekonomskih mera vrednog 2,5 milijardi evra, među kojima su novčana davanja za sve punoletne građane i minimalne zarade za privredu. Vučić je na Radio-televiziji Srbije kazao da će… »

Srbiji nude da kapitulira: „Kompromis“ je priznanje Kosova i razmena teritorija

Sputnik pre 8 sati
Predlog Srbiji da nađe kompromis sa Kosovom tako što bi prihvatila, ili razmenu teritorija, ili priznala nezavisnost Kosova, uz autonomiju za srpsku zajednicu krajnje je bezobrazan. Tu se ne radi ni o kakvom kompromisu, već je ponuđeno Srbiji da… »

Vučić: "Rat za živote ljudi, ali i rat za budućnost zemlje"; o Crnoj Gori: "Biće to dobro"

B92 pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pohvalio je tok vakcinacije u Srbiji. On je rekao da je vakcinisano skoro 320.000 ljudi. "Čestitam građanima Srbije na tome, oni su zaslužni za to. Uradili smo to na najbolji način", kaže Vučić. Ističe da je… »

Nova pomoć države – novac za sve punoletne: Svima po 60 evra, penzionerima 110 evra!

Mondo pre 8 sati
Predsednik Aleksandar Vučić pričao je danas o novom paketu mera podrške privredi i planu vakcinacije građana Srbije. Predsednik Aleksandar Vučić pričao je danas o novom paketu mera podrške privredi i planu vakcinacije građana Srbije. "Svim… »

Vesti dana »