Nova

Stojković o kriznom štabu: Izgubio sam poverenje na početku

Nova pre 51 minuta
Poverenje u Krizni štab sam izgubio već na početku, tj. u onom trenutku kada su pojedini počeli da se šale na račun virusa i bolesti koju on izaziva. I da je do sada umro jedan jedini čovek, šali i neozbiljnosti mesta nema, ni lekara, političara… »

Još četvoro kovid pozitivnih preminulo u Novom Pazaru

Nova pre 2 sata
U poslednja 24 sata u Opštoj bolnici u Novom Pazaru preminula su četiri kovid pozitivna pacijenta, saopštio je koordinator te zdravstvene ustanove Mirsad Đerlek. Đerlek je na konferenciji za novinare danas izjavio da su preminule dve osobe iz Novog… »

Vučić iz aviona o “fašistima” i “batinašima”

Nova pre 1 sat
Na putu za Pariz, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, poručio je građanima da će, kako kaže, država suprostaviti batinašima u svim gradovima u zemlji, te ljudi ne moraju da brinu za to. On je rekao da ni u napadu nacista 1941. godine nije… »

BIA uhapsila Izraelce, Ukrajince i Kirgistance na protestima

Nova pre 22 minuta
Bezbednosno informativna agencija privela je sinoć dve osobe - jednu iz Ukrajine sa ukrajinskim državljanstvom i jednog kirgistanskog državljanina. Oni su osumnjičene da su izazivali nerede tokom nasilnih protesta u Beogradu. “Dana 09.07.2020… »

(VIDEO) Novinarke Nova.rs napala policija drugu noć zaredom

Nova pre 4 sata
Novinarke Nova.rs Milicu Božinović i Natašu Latković napala je policija dok su izveštavale sa protesta. Njih dve napadnute su ispred Beograđanke. Milicu Božinović policija je udarila pendrekom po prstima i izbila joj telefone iz ruke. Nataši… »

Mirović osudio nasilje i nerede u Novom Sadu

Nova pre 22 minuta
U Srbiji svako može da protestuje, slobodno iznosi svoje mišljenje i udružuje se u stranke ili grupe radi političkih i drugih ciljeva, ali svi treba da poštuju zakone, imovinu, ličnu sigurnost i red, rekao je pokrajinski premijer Igor Mirović… »

Piše Milenko Vasović: Nešini žandari protiv udbinih huligana

Nova pre 4 sata
Predstava zastrašivanja koju su sinoć u centru Beograda izveli dobro utrenitrani policajci i žandarmi s jedne strane, i udbine neformalne grupe kao sparing partneri s druge, imala je samo jedan cilj - da zastraši nezadovoljne građane koji su se… »

U Rusiji 6.509 novih slučajeva za dan, 176 umrlo

Nova pre 51 minuta
U Rusiji je u poslednja 24 sata zabeleženo 6.509 novih slučajeva koronavirusa, čime je ukupan broj zaraženih porastao na 707.301. Prema zvaničnim podacima, dnevni porast novozaraženih u poslednja tri dana nije prešao 0,9 odsto, dok u poslednje dve… »

Počeo upis u srednju školu, cela procedura elektronska

Nova pre 3 sata
Mali maturanti danas i sutra upisuju se u srednju školu. Roditelji neće morati da odlaze u školu zbog upisa, već to mogu da obave preko portala E-uprava. Osmaci su sinoć mogli da vide u kojoj srednjoj školi su raspoređeni, kada je Ministarstvo… »

Vučić stigao u Pariz, sa Makronom večeras o Kosovu

Nova pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je danas pre podne u dvodnevnu posetu Parizu, gde će se u večernjim satima sastati sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom. U centru pažnje razgovora dvojice lidera iza zatvorenih vrata biće dijalog… »

Nova, najnovije vesti »