Nova

U Crnoj Gori preminulo šest osoba, 535 novobolelih

Nova pre 1 sat
U Crnoj Gori je u poslednja 24 sata preminulo šest osoba od posledica COVID-19, a virusom korona zaraženo je 535 osoba, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje (IJZ). Nacinalno koordinaciono telo (NKT), ključni državni organ za suzbijanje… »

U zatvorskoj bolnici smešteno 53 osuđenika zaraženih koronom

Nova pre 9 sati
U Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu trenutno su hospitalizovane 53 osobe zaražene virusom Covid 19, saopštila je Uprava za izvršenje krivičnih sankcija, ističući da je u cilju brzog detektovanja prisustva virusa Covid 19 kod osuđenika i… »

VIDEO Jutarnji program RTS prekinula eksplozija

Nova pre 5 sati
Eksplozija koja se dogodila jutros ispred RTS u Aberdarevoj ulici u kojoj je jedan građevinski radnik je poginuo, a dvojica teško povređena u eksploziji plinske boce za autogeno zavarivanje, prekinula je Jutarnji program navedene televizije. U… »

Nova kovid bolnica bez pacijenata, sve vrvi od majstora

Nova pre 2 sata
Iako se dolazak prvih pacijenata u novu kovid bolnicu u Batajnici očekivao od 17 časova, naša ekipa koja se u tom trenutku zatekla na licu mesta, nije zabeležila prijem obolelih. Kovid bolnica je svečano otvorena jutros, u prisustvu predsednice Ane… »

Dve rukometašice Srbije imaju koronu, ceo tim izolovan

Nova pre 5 sati
Rukometni savez Srbije saopštio je da su igračice Kristina Graovac i Marija Agbaba pozitivne na koronavirus uoči utakmice sa Holandijom na Evropskom prvenstvu u Danskoj. Kako se navodi, po dolasku na aerodrom u Bilund izvršeno je PCR testiranje, a sve… »

Mali: Penzionerima 5.000 dinara 17. ili 18. decembra

Nova pre 9 sati
Jednokratna pomoć u visini od 5.000 dinara biće isplaćena svim penzionerima 17. ili 18. decembra, a u gotovo istom periodu pomoć od države može da očekuje i ugostiteljski sektor u visini jedne minimalne zarade, izjavio je danas za Tanjug ministar… »

Alarm u Zvezdi: Katai se brzo umara, niko ne zna šta mu je

Nova pre 14 minuta
U trenucima velikog slavlja kada je Crvena zvezda izborila evropsko proleće, na "Marakani" ujedno vlada i ogromna zabrinutost zbog zdravstvenog stranja Aleksandra Kataija. Niko ne zna šta se dešava sa Zvezdinim “magikom” koji nije bio na terenu… »

Sada i zvanično: Penzionerima po 5.000 dinara

Nova pre 4 sati
Vlada Srbije usvojila je odluku da se u naredne dve nedelje isplati jednokratna pomoć penzionerima u iznosu od po 5.000 dinara, kao i uredbu kojom se utvrđuje način raspodele subvencija za podršku radu ugostiteljske i turističke privrede zbog… »

U Šumadiji još 464 koronom zaražene osobe

Nova pre 14 sati
U poslednja 24 sata registrovana su 464 slučaja zaraze korona virusom u Šumadijskom okrugu, od kojih je 312 u Kragujevcu, saopštio je Institut za javno zdravlje u tom gradu.Prema podacima Instituta, u Aranđelovcu je 48 novoobolelih, Topoli 35, Kniću… »

Ko su ministri u Vladi Crne Gore

Nova pre 5 sati
Crna Gora dobila je danas novu 42. Vladu Crne Gore čiji premijer je Zdravko Krivokapić, koji je u Skupštini položio zakletvu. Za izbor Krivokapićeve Vlade glasao je 41 poslanik, 28 je bilo protiv, a jedan uzdržan. Nova crnogorska vlada imaće 12… »

Nova, najnovije vesti »